Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyall
tag
Ott helyben tette fel az Okospultban dolgozó srác.
Másnap visszamentem, szerencsére akkor már ő dolgozott, emlékezett rám, és kicserélte egy másikra, de azzal sem jobb a helyzet, ugyanúgy elválik az oldalán, de ezt legalább vissza tudom tenni addig , amíg nem lesz koszos a fólia alatt. Várok pár napot vele, ha nem lesz jobb, visszaviszem ezt is, erről szerencsére már megtartottam a blokkot.Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
Phoenixy
senior tag
Szia,
Nincs már rá frissítés, szeptemberi az utolsó biztonsági frissítés, szóval pontosan 2 évig járt. Pozitívumnak mondható, hogy az ígért 1 verzió frissítés helyett 2 járt, még áprilisban jött az Android 13.
Nem tudom van-e valamilyen fórum. Elején még a lenovo fórumát meg az xda-t néztem GCam miatt.
A főkamera szerintem kifejezetten gyenge, viszont az 5x-es tele a kedvencem. Nem is tudom mire fogom majd lecserélni.
Nagyon off-ok vagyunk itt... Van Edge 20 Pro forum itt is, csak halott.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
forceberg
veterán
Eddig én elégedett vagyok vele. A teljesítménye elég. A kamerasziget környékén tud néha langyosodni.
Egyedül az ujjlenyomatolvasó nem talál néha elsőre. Lehet, hogy én vagyok a béna, vagy érdemes lenne újra tanítani az ujjakat, jobban forgatva? Eddig oldalsó gombos telefonjaim voltak, az nekem jobban bejött.
A kamerája is elég jó, találtam rá működő GCAM-et is, annyi, hogy abban néha nem akaródzik váltani a normál és a wide kamera között, de nekem kellett a kézzel állítható ISO és a DNG nyers képfájlok miatt.
A videóról mintha azt olvastam volna, hogy az OIS miatt lehet, hogy néha "berezonál", vagy mozdul egy picit a kép?
Nemrég volt 100-ért Emagon a 256-os verzió, de már ott 129e.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
Meg is lett a DNG, a Profi kameramódnál elérhető.
Viszont kipróbáltam, a GCAM képe alapból sokkal sötétebb, kb. 1,3FÉ-kel, de ugyanoda felhúzva, sokkal tisztább, nem is értem, hogy hogy? Pedig ugyanarra lett beállítva, ISO100 és 1/4 záridő.
Holnap kinti fénynél is megnézem, ha az is ezt adja, akkor hiába a DNG a gyári sw-ben, marad a GCAM...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
krizitomo
tag
ettol meg a valasz nem lett meg. valoban be van epitve, de ha nincs letoltve hozza a konfig, nem mukodik. azt leszamitva, hogy nem irta ezt, igaza van es a kerdesre ugyanugy nem lett valasz.
de nem is ertem mondjuk, hogy miert lenne jo esimre menteni, ha utana nem hordozhato -
Ájvé
veterán
Nyilván eco meg vegán meg tudom is én milyen műbőr, az csak marketing bullshit ahogy te is írtad, ezzel én is egyetértek, de lényeg hogy műbőr, számomra a gumi viszont teljesen mást juttat az eszembe, én ezt nem nevezném guminak. Szóval én ezt akartam kiemelni, aztán lehet van köze a gumihoz is, de én nem nézem annak.
Alapvetően bőr hatású, kellemes a tapintása, puha, mondjuk mindig tokban használom, ez az Indiai muki is úgy hámozta, mint krumplit úgyhogy nem olyan srtapabíró, de amúgy szép meg jó.
Ad neki egy kis luxus érzetet talán, meg egyediséget, szerintem ezért kaphatták fel, engem minden esetre nem ez érdekelt mikor megvettem, mint írtam tokban használom (ezért sem tartom olyan fontosnak, hogy milyen a telefon hátlapja). -
pietrrr
aktív tag
Hali!
Én kb másfél hete vettem le a tokot az Edge 40-emről és szoktatom magam.
Szerintem sokkal szebb tok nélkül, ennek a műbőrnek a tapintása is tök jó, nem csúszik.
Viszont mivel elég vékony, kecses a telefon, ezért nehéz a kényelmes fogáspontot megtalálni, ez tokban kényelmesebb volt nekem.
Tok nélkül talán picit jobban szedi a zsebpiszkot, de ez egy simítással könnyen orvosolható.
Más:
A messenger nekem is szarakodik, de ez anno gyakran előfordult az előző telómon is, szóval nem gondolnám telóspecifikus hibának. -
zoltan77
aktív tag
Most reseteltem a telefont ujra belaktam, de továbbra sem talál frissítést. Kicsit keresgéltem a neten arra jutottam hogy nekem a szoftver verzió azt hiszem júniusi vagy szeptemberi frissítéssel átíródott erre. Míg nektek a T2TLS kezdetű van nekem nincs ott az S-betű.
Samsung A55 8/128Gb
-
forceberg
veterán
E30-nál nincs is vez. nélküli, de kanócosra én egy 5V/1,5A-es Sony töltőt használok, ez kb. 6W-tal tölti a telefont.
Gyorstöltést csak akkor használok, ha kell hirtelen pár 10%.
Ill. 75%-ig töltöm csak, be van állítva az Accubattery, hogy húzzam le.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ALUPRINCE
friss újonc
Ez volt a bajom, hogy 4 éve életem döntése volt 160k-ért a p30 pro külsőre és belsőre is nekem. Egyszerűen minden téren adott nem keveset évekig.
Hasonló "value"-t kerestem. Asszem megtaláltam 120k-ért. Este nem fotózok, Messenger jelez, van Pötty meg értesítés, csak fej nincs. Kibírom. Tv okosítóval megy a cast buta tv-én is. Videóra ott az asszony iPhone 15 plus@.
Ránézésre am p30 pro elölről
Ha este sikerül Motoconnect-el rögbi BL-t kirakni a Samsung oledra én megvagyok
-
-
mhydas99
aktív tag
Nem vagyok pro fogalmam sincs mik a jok. En kimowilt vettem azt hiszem, nemetek gyartjak es nem draga de jo minosegu viszont vastag. Nyilvan a Spigenek jok nagyon de ezer fele van attol fugg hogy tudaz-e vigyazni a teloda vagy surun ejted el mert akkor inkabb legyen a tok 12 ezer ha cserebe nem torik a telefonod ami 10szer tobbe kerul...
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
Ez pontosan olyan összehasonlítás, amit olvashatsz.
Abban abszolút igazad van, hogy az egy felső, míg ez egy középkategóriás, azonban míg ez egy éves, az S10 már 5 éves technika. Mint a technológiában olyan sok minden, a kamerák is fejlődnek - elvileg. Ez azonban a középkategóriás telefonok kamerájára az elmúlt években nem teljesen igaz.
Egyébként anno a Samsungot 130-ért, a Motot decemberben 116-ért vettem. Persze, infláció meg minden, de azért akkor sem olyan észveszejtő a különbség árban."Ebben az árban mondj jobbat!
... de úgy, hogy a telós dolgokban is versenyképes legyen."
Nem tudok, de írtam is:
"Összességében viszont a középkategóriában elég jó ár-érték arányban."De mindez nem változtat a tényen, hogy hiába tök jó összességében a telefon, attól még szar képeket csinál. Márpedig a kolléga konkrétan erre kérdezett rá.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Igen valóban maga a Motorola egy Amerikai márka és létezik is mint a régi Motorola más eszközöet gyártva, de a mobil része el lett adva a Lenovo-nak. Innentől még mindig egy kínai Lenovo, Motorola márkanév alatt. Mint a Nokia is finn volt, de kínaiak meg vették a márkanevet és semmi köze az akkori Nokiához, úgy mint ahogy a mostani Motorolánk a régihez. Úgy ahogy írták is előtted...
[ Szerkesztve ]
-
krizitomo
tag
most az utolso samsungok kameraban is jok, az elozoeknel a szinkezelest nem tudja bevenni a gyomrom. edge 40 gyarija is hasonlo volt, azert hasznalom gcamet. huaweihez szokott a szemem. anno amikor megjelent a mate 10 pro, sokaig azon is rosszak voltak a szinek, de szerencsere visszavettek belole
-
Ronyn
senior tag
A Márka tulajdonosa a Motorola Trademark Holdings, LLC,- egy elvileg harmadik (nem anya)cég - (ezt szokták így) mivel a márkanevet több cég is használja.
Többek között a KINAI tulajdonú a Motorola Mobility,!Ott van megbízható forrásból, tényszerűen, hogy milyen cég és ezt nem én vagy ti, hanem a jogi kritériumok döntik el.
Ja, ha már joggal példálóztál - ennek a KINAI tulajdonú a Motorola Mobility-nek jogilag semmi köze a régi Motorolához!
A Motorola Mobility egy új cég ,amely kivált a Motorola Inc-ből és használ(hat)ja a márkanevet. A Motorola Inc jogutódja a Motorola Solutions.
Az hogy hol van a székhelye, lényegtelen,az csak egy épületA főnök alatt netán erre a Sergio Buniac-re gondoltál?...
Ego sum... Ronyn 🧔
-
tamas.nick
aktív tag
Mondjuk a 3 sávos (6 GHz) WiFi-t a magyar Motorola oldala nem említi:
- Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
- 2,4 GHz | 5 GHz
- Wi-Fi 6
- Wi-Fi hotspot -
pietrrr
aktív tag
-
sniper112
aktív tag
Ha ennyire be le megyünk akkor olvastam nothing phone csoportban hogy a csávó azért váltott arra a telora xiaomi rol mert a biztonsági frissítés elrontotta neki az értesítéseket, nem tudom hogy ehhez lehet e köze hozzá, de pl én is mikor megvettem a telót akkor minden jó volt egy két biztonsági frissítés után meg már nem igazán jöttek az értesítések, most a14 jó minden megint.
-
OP3N DOTT T
tag
Így igaz, akinek nem frissül annak beragadt,ha a sim kivétel vagy törlés nem segít akkor marad Pc-s verzió, nem fog nekik frissülni anélkül. Már mindenkinek meg kellett volna kapni edge 40-re. Hetekkel ezelőtt megkapták a végleges 14-et a 40 neók is pedig arra később adták ki. Én neóval jártam így, csak szerencsére sim törlés nekem elég volt, azóta volt 3 frissítés és mindegyit megkaptam mahinálás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest