- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
Hát komolyan, nekem egyszerű Pioneer van, ez ügye nem gyári (1. Sandero Stepwaybe meg ki tudja mi volt
), van hozzá app, de akkor használtam mikor új volt, most már csak BT amin megy zene vagy rádió és kihangosító, ennyi kell nekem, navigáció megy a telefonról, persze látható helyre kell tenni, de van mágneses szellőző rácsos telefontartó. Igaz nem használtam nagyon ilyen Android Autot (valami ilyesmi van a Volvo kamionba amin dolgozok, vannak vele gondok, minden eddig használt telefonnal, nem mindig kapcsolódik, vagy rossz a kihangosító vagy olyan is van mintha nem tudná eldönteni hogy most telefonról vagy a műszerfalról kellene vezérelni (hangerő start/stop stb), azaz igazság az a meglepő ha jól működik. Reggelente vagy percek kellenek neki mire észheztér. Szerintem nagyon rossz és mint írtam sose hallottam jót erről, saját kocsimba biztos nem raknám.
-
pro96
tag
Ez egy régebbi fejegység közvetlenül BT-vel még nem megy, de sokan használnak BT átjátszót ( Carlink és társai), vagy HUB-ot több kevesebb sikerrel. Sajnos ez a Bosch ilyen , nagyon válogatós fajta, FB csoportban sokan panaszkodnak rá. Nemrég készítettem egy közvélemény kutatást, kinek milyen telefonnal/Soc-al kommunikál vagy sem. Az eredmény, hogy nagy általánosságban xiaomi/redmi/poco vonalat nem kedveli, ha Mediatek chippel szerelt , Exynos hibamentes, Kirin 50%-ban oké, Snapdragon nagy többsége oké, még xiaomi vonalon is!
Carplay mindig hibamentes, de az már más kávéház -
adabra
senior tag
Én egy 2020-as Golf 8-assal használom. A legutóbbi sw frissítés óta már megy vezeték nélkül is. Egyébként ha jól tudom, nem BT-on, hanem 5GHz-es WiFi-n működik. A BT csak a párosításkor kellett neki.
Mellesleg a Golf engedi a vezetés közbeni gépelést, de ez valami egyedi hiba lehet (aminek örülök), mert már sok verdában használtam AA-t, de ez az egyetlen, ahol mozgás közben is lehet gépelni. -
Unitek
csendes tag
Köszi a tippet, ellenőriztem, a diagnosztika szerint a hardver megfelelően működik. Innentől rejtélyes a dolog, mert ennek ellenére sokszor veszem úgy el a fülemtől a telefont, hogy ott az értesítéssáv és nem tudom letenni a hívást. Lehet bénán fogom?
Tokot nem használok, mert ez az amúgy kecses telefon olyan buflák lesz benne és nem tetszik.
-
Misimókus90
kezdő
Köszönöm szépen.
A teszteket amit találtam megnéztem.
Ha árban ugyanaz a kettő, akkor a Xiaomi az "ésszerűbb"
Erőseb, frissebb model, elvileg több frissítés jön majd ki rá, talán a reklámokat, meg sallangokat is kivették már belőle ebből a szériából.
Ugyanakkor A Motorola ívelt kijelzős, ami nekem a gyengém lett a Oneplus 7t Pro-m után.
és a vezeték élküli töltés...Meg ugye a vegytiszta rendszer.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest