-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jalsh0w
csendes tag
válasz
zoltan77 #1379 üzenetére
Igen, ez így nagyon furcsa... Én ezt cégesnek kaptam, a régi (s20fe) telomat odaadtam apumnak, így nekem most kb.2 évig nincs visszaút. Utána meglátjuk mi lesz.
A gépről frissítés még megoldható lenne, de h töröl mindent, az nevetséges. Abszolút nem opció, a céges cuccokat katasztrófa lenne visszaállítgatni -
OP3N DOTT T
tag
válasz
zoltan77 #1313 üzenetére
A verzióban az S betű szerintem nem mérvadó, ha ránéz valaki a frissítéseknél a frissítési előzményekre az akkori verzió annál is S nélkül lesz akinek most a legfrissebb verzió van. Edge 40 neo-nál is így van novemberi verzióba bent az s decemberibe nincs s majd a januáriban megint van s. Van egy tag neki is 2 verzió lemaradása van, a pc-s telepítést ajánlottam én is neki, az meg is találta a legfrissebbet rá csak nem merte rátelepíteni mert ilyet még nem csinált. Érdekes hogy neki is a novemberinél ragadt meg. Ráadásul én Telekomnál vettem és lefrissült ő meg Emagon és neki nem. Én is azt mondom, hogy pc-s progijával csináld meg és én a simet is kivenném addig. Az oké hogy egy verzió nem egy időben jön minden telóra de azt hogy két verzió és 4 hónap lemaradásban vagy én akkor sem tartom normálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged