- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #1966 üzenetére
Egy FR segíthet vajon ezen a "beragadáson"?
-
Ronyn
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #1682 üzenetére
Korábban már írták ,hogy azokon is kikapcsolták az optimalizálást, és hasonló próbálkozások...
De igazából a lényeges az a Meta Services, azon meg nem nagyon lehet állitgatni,alapból ki van kapcsolva az optimalizálás és egyebek -
vence
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1649 üzenetére
Ez azért érdekes, de kicsit az én sejtéseimet igazolja.
A 30 Neo -s topikban panaszkodtak most frissítési problémákra ...
(mostanában vettek páran, mert jó akciók voltak az eMAG-on.
És szerintem is külső "dolgok" okozzák, hogy a telók nem tudnak frissíteni, csak a 30 Neo nem eSIM-es, de a sima SIM-re írt dolgok, profil stb. ugyanígy bejátszhat ...Egy mostani Yetis kártya is szépen ott hagyta a szemetét a telómon, amióta kipróbáltam a hálózatukat. És minden bekapcsolásnál előjön, miközben a Voda után nem maradt látható nyom, de egy másik telót azért rendesen belassított.
Tehát, sajnos nem tudhatjuk, hogy már egy-egy SIM is mit rak és hagy a telefonokon, vagy milyen letöltéseket varázsolnak a készülékekre később. Egy biztos a kémkedés, adatgyűjtögetés megy ezerrel !!!
A szolgáltatások minősége már kevésbé izgatja őket.
Tényleg nagyon tanulságos volt ilyen szempontból a Y. kártya aktiválása is. WTFSzóval, ha az OTA nem működik abban rendesen benne lehet a szolgáltató is.
Lehet SIM és mobil hálózat nélkül kellene próbálni, akinek problémája van. -
grafnet
Topikgazda
válasz
OP3N DOTT T #1649 üzenetére
Na, ez érdekes!
Egyben sajnálatos is, ha valóban eSIM mellett nem kapsz frissítést. -
grafnet
Topikgazda
válasz
OP3N DOTT T #1578 üzenetére
Nem olvastam még végig minden hsz-t, de ez valahogy nem fedi a valóságot.
A FB nélkül csak pár hónapja lehet használni a MSG-t?Nekem majd 6 éve van egy MSG fiókom, ami FB profil nélküli.
Ezt a MSG fiókot nem tudom a Moton használni, mert FB nélküli és már nem tudok a MSG-be belépni FB profil nélkül. -
Ronyn
senior tag
válasz
Te nagyon el vagy tévedve,, nagyon -nagyon régóta (sok éve) nincs fent a Facebook app, úgyhogy szerintem inkább csökkentsd a nullák számát, mert hiszem hogy sokan használják még magában a Messengert.
Egyébként amire te gondolsz,az a fiókokra vonatkozik, vagyis külön fiókkal használhatod a Messengert magában is, nem szükséges Facebook regisztrációEgyébként ez a probléma vagy a Moto vagy az A13 vagy a kettő együtt hibája,és sajnos nem csak a Messengert érinti, több más app is van amit "lefagyaszt" a rendszer (doze?),és egy idő után még a saját widgetjére sem reagál.Pedig minden akku optimalizálás funkció ki van kapcsolva az érintett appoknál.
-
Ájvé
veterán
válasz
De jó neked, mint írtam minimum több éve csak Messengert használom, Facebook pedig Chromeból van megnyitva, szóval még mielőtt Motorola készülékem lesz volna, már magában használtam a Messengert. Talán még az ez előtti régi Motorola telefonomon ami Defy volt, még volt Facebook app
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #1576 üzenetére
De még azt senki se írta meg, vagy csak elkerülte a figyelmem, hogy ő kipróbálta Facebookon, Messengeren, Meta app menageren, Meta servicen is kikapcsolta az akku optimalizálást és a korlátozásokat és mi lett a végeredmény. Ha úgy se jó akkor meg én vagyok szerencsés, hogy nincs szükségem a Facebookra viszont anélkül tökéletes a Messengerem. Persze ez nem vigasz másnak de lenne támpont hol a hiba és remélhető-e megoldás.
-
Ronyn
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #1574 üzenetére
És ha soha nem is volt fent a Facebook,mégis szar a Messenger??
-
zoltan77
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1405 üzenetére
Gondolom most már nem lesz gond az ota frissítésekkel, a multkori számítógépes frissítés helyrerakta.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #1404 üzenetére
Közben akkor megkaptad látom. Akkor talán ezután nem lesz gond.
-
drmotto
őstag
válasz
OP3N DOTT T #1324 üzenetére
-
grafnet
Topikgazda
válasz
OP3N DOTT T #1346 üzenetére
PC-re dugtam tegnap: T2TLS33.3-62-3-3-1-3-ra frissített
Még nincs benne SIM, így ezt nem tudom, de holnap kipróbálom. Elég széles a kivágás a tetején, s épp csak a hangszóróig ér a tok.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1322 üzenetére
Üdv. Tegnap gépen lefrissítettem a telefont szépen fel is rakta a januári biztonságit. Minden patent
-
sniper112
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1320 üzenetére
igen a progi olyan sajnos mivel az recovery ként működik gyalul mindent,ami szokott lenni hogy igen ott a legfrissebb a recovery szoftver
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #1319 üzenetére
Pc-n frissítette. Vagy akkor neora ezek szerint hamarosan lesz android februári biztonsági frissítés csak akkor ota-n még nem jött ki. De ami biztos hogy a pc-s progi mindig gyalul mindent ha frissebbet tesz fel akkor is.
-
sniper112
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1314 üzenetére
nem tudom mi lehet a gond lehet hogy már az a14 jön majd ki hamarosan és nem nagyon van frissítés már.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Hétfőn-kedden megérkezik az enyém is.
Kíváncsi leszek...
de, lehet egyből a PC-vel feltolom a legfrissebbet... -
zoltan77
aktív tag
válasz
Köszönöm a segítséget és a gyors választ.
Most nem vagyok gép közelben de mindenképpen kipróbálom.
-
espi38
őstag
válasz
OP3N DOTT T #1276 üzenetére
Hát nem néztem van e valami újdonság a 14 ben. Csak az az érdekes, hogy a régebbi típus megkapta az új főverziót az edge 40 meg még nem.
-
bobby_30
tag
válasz
OP3N DOTT T #1271 üzenetére
Fekete műanyag tok van rajta, itt ajànlotta valaki mèg règen. Így màr megoldom a problèmàt, örülök hogy nincs baja a telónak.
-
bobby_30
tag
válasz
OP3N DOTT T #1264 üzenetére
Köszi, ezt mindenkèpp kipróbàlom.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Miért lenne faszság? Azért, mert értelmes ember valóban nem kezdi el karcolni a kijelzőt szikével, még sokat elmond a telefon ellenállóságáról.
Az jól látszik, hogy kulccsal nem érdemes azonos zsebben hordani, de még aprópénzzel sem.
Azért, mert te full elfogultan csak a pozitívumait írod le a telefonnak, nyilvánvaló, hogy nem egy felsőkategóriás flagship modell. Mondom ezt úgy, hogy teljes megelégedéssel használom. -
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1255 üzenetére
Semmi gond!
Én is úgy gondolom, hogy 80-90 ropiért nagybetűs Best Buy ez nem is kétséges.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1250 üzenetére
Számodra faszság, én (és még sokan) meg melóba hordom a telót ahol olyan közegbe dolgozom ahol az üveg kap olyan igénybevételt mint egy szike karc. A Gorilla 2 és a DT üveget 3 hónap alatt nyírtam ki, pedig csak a zsebemben volt a teló.
A hajlításos teszt sem hülyeség, mert farzsebbe simán kagylóra ülsz egy telót... viszont a hámozas az tényleg baromság.
Én nem mondtam, hogy ki mit vegyen pont nem is érdekel, te meg finoman szólva is tulspanoltad magad mintha Motó részvényes lennél
Írom ezt egy Edge 40 elégedett tulajaként. -
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1248 üzenetére
Edge 40 sérülés teszt. Egy átlagos teló 5-6 között kezd karcolódni, ez meg 3-ason ani kb. Ez az olcsóbb okoskarkötők szintje ami szintén plasztik oledekkel vannak szerelve (Xiaomi Band 4).
Kijelenthető, hogy nincs rajta semmilyen védelem ami említésre méltó. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1245 üzenetére
A kijelző anyaga műanyag, azt laminálják hozzá a külső üveg borításhoz.
Ha műanyag lenne a telefon kijelzője, akkor körömmel meg lehetne sérteni, mint a Samsung Z Flip-eket, Moto Razr-eket. -
S-eye
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #1242 üzenetére
Dehogynem üveg, mindehol ezt írják, NEG a gyártó.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1242 üzenetére
Miért ne lenne üveg?
...the OLED display is covered by glass made by Japanese manufacturer NEG, Motorola told us - so it's not Gorilla Glass on this one.
GSMArena -
válasz
OP3N DOTT T #1231 üzenetére
Jobb amúgy valamivel a 14?
Off: A hulladék hardverrel felszerelt (céges telefonálásra és ha kell wi-fi hotspotra kapott) Samu A13 csak még lassabb trágya lett a 14-es update után.
-
Ronyn
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #1211 üzenetére
Tuti lesz rá kereslet
-
Ájvé
veterán
válasz
OP3N DOTT T #1198 üzenetére
Ilyet én nem látok, hol találtad?
Optimalizált töltés az van, de az akkut védi csak. -
sniper112
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1145 üzenetére
igen jól működik frissit is ha kell meg ugye ha gond van a telóval akkor helyre is állít, bizt mentés csak fotok videókról készit.
és a ready for is jól működik nem kell kábel és gyorsan lehet másolni képeket videókat irányitani meg egyebek.
ha kellenek linket akkor adok szivesen
amúgy kéne már egy leírást csinálni , meg összegyújteni az okosságokat hozzá . -
sniper112
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1146 üzenetére
szélvilágítással együtt működik sajnos, annyi a különbség ha fejjel lefelé van akkor erősebben világit a szélvilágítás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1153 üzenetére
Lehet elbeszéltünk egymás mellett...
Ha olyat akarsz, hogy (felfelé fordítva) csak az élvilágítás menjen hivásnál, üzinél és amúgy tök sötét legyen a képernyő az nem fog menni.
Ellenben ha hívnak/üzennek akkor felébreszti a kijelzőt és pluszba megy az élvilágítás. SMS-nél pl a beállított "aod" + élvilágítás. Nálam sötét téma van beállítva azon lehet látványosabb, de csodára ne számíts.
Realme/OnePlus-on ugyan így működik hozzáteszem ott is csak hívás időtartama alatt, (meg üzinél egyszer)ergo az értesítési led kiváltásra alkalmatlan. -
tomazin
veterán
válasz
OP3N DOTT T #1150 üzenetére
ezt cinikusan irtam.
motorola forumon olvastam,h felfele forditva az edge lighting addig jelez amig a hivas van. szoval semmi ertelme. -
Milka 78
nagyúr
válasz
OP3N DOTT T #1150 üzenetére
Mert nem csak lefelé müködik. Nálad van valami frixi. Hívásnál értesítésnél kapcsol a képernyő és közben megy az élvilágítás.
-
vence
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1145 üzenetére
A Moto G54 vagy G84 topikban (esetleg mindkettőben)
volt már szó róla, többen használták/-ják..Eddig semmi panaszról nem olvastam, megbízhatónak tűnik.
-
tomazin
veterán
válasz
OP3N DOTT T #1146 üzenetére
igen, sajnos rosszul fogod a telefont ha ilyen elvetemult igenyeid vannak, hogy nem leforditott telefonnal is szeretnel edge lightingot....
-
krizitomo
tag
válasz
OP3N DOTT T #1139 üzenetére
tegnap kivancsisagbol kivettem a simet, lenyomtam a wifit, bekapcsoltam, minden kapcsolat nelkul ott volt az osszes kontakt meg uzenet meg hivaslista, ugyhogy az valami veletlenek sorozatanak kulonleges anomaliaja lehetett, egyszeruen nem tudom reprodukalni a dolgot.
-
krizitomo
tag
válasz
OP3N DOTT T #1136 üzenetére
ez erdekes, nalam rendszeresen van, hogy nincs terero, de soha nem tuntek el a kontaktok, sem a hivaslistabol, sem mashonnan, olyankor ha uj nevjegyet akartam googlere menteni akkor panaszkodott csak.
ahol lakom rendszeresen elmegy az aram ha vihar vagy szelvihar van, az antenna is onnan kapja (nincs se szunetmentes, se aggregator rajta, hogy jo legyen), amikor elmegy terero sincsen soha. semmi, abazolut 0. vagy ha pinceben, melygarazsban, dolgozok. de ilyet meg nem tapasztaltam soha tenyleg, hogy lementett kontakt nem latszik, elvileg mentve kene lennie telefonon is, csak be van, szinkronizalva a fiokkal. legalabbis en igy tudom. -
vence
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1136 üzenetére
Itt az az alapvető probléma, hogy a SIM-en, ill, a mikrokontrollerben az erre a célra rendelkezésre álló hely nagyon behatárolt egy névnél, így nem tudja egy az egyben fogadni az androidos névjegyeket.
Ezért hanyagolják a gyártók egy ideje ezt az opciót.
A SIM nem fejlődött az Androiddal, csak a méretekkel variáltak.Egyébként is könnyebb az "illetékteleneknek" hozzáférni, ha az OS kezeli, mintha a SIM-en lenne a névjegyzék.
Nem túl rég volt erről szó részletesebben, nem tudom sikerül-e a fórum-keresővel ráakadni. -
pietrrr
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #1128 üzenetére
Én sem látok SIM-re mentés opciót a gyári (google) tárcsázóban.
ESIM-et nem használok, de arra való mentésnek túl sok értelmét nem is látom.Más:
Nektek az automatikus fényerő, és a telefonálás közbeni elsötétítés tökéletesen működik?
Nálam app-váltás során egész gyakran előfordul, hogy túlságosan lecsavarja a fényerőt.
Telefonálás közben meg előfordul, hogy az arcommal elnyomkodom, mert nem alszik el
Egyedi ez a problémám vagy másnál is jön? -
sniper112
aktív tag
válasz
nem lehet esimre menteni, nem látok semmilyen opciót erre.
-
adabra
senior tag
válasz
Szerintem nem lehet SIM-re menteni telefonszámot. A Google Névjegy alkalmazásban a G fióko(ka)t lehet választani, valamint az "Eszköz"-t lehet kiválasztani mentés céljaként. Ez utóbbi szerintem nem a SIM-et jelenti.
Szerintem az e-SIM esetén ennek nincs is értelme, a fizikai SIM telefonszámait pedig valami cél szoftverrel lehet masszírozni.
Egyébként van ismerősöm, aki korábban szándékosan SIM-en tárolta a telefonszámait. Amikor elhagyta a telefonját, nem volt őszinte a mosolya (és főként nem az elveszett készülék miatt)...
-
tomazin
veterán
válasz
amikor menteni akarok egy nevjegyet akkor felajanlja,h simre mentsem. mivel van egy fizikai sim is a telefonban igy arra mentene. egyaltalan van ertelme ennek a gondolatnak,h esimre menteni? az esim gyak egy konfig plusz egy privat kulcs, amivel authentikalod magad,h tenyleg te akarsz kapcsolodni a halozatra.
szoval annak szerintem nincs ilyen funkcioja. -
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #1125 üzenetére
Előző kérdésemre a simre mentéssel kapcsolatban valaki tud mondani valamit.Lecsekkolná valaki??
-
Csigaciusz
csendes tag
válasz
OP3N DOTT T #1078 üzenetére
Február elsején frissült. Csak a lezárási képernyő beállítása változott, minden más maradt.
Akku idő erezhetően jobb lett. Kérdésemre nem tudsz megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest