Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ez a szerencsétlen telefon az új 7.2-vel 3 percig bootol, ez direkt van így?
-
jety91
őstag
válasz
Roland06 #6789 üzenetére
Amúgy ajánlom figyelmedbe rsd liteozás helyett: [link]
Ha ezt felrakod, akkor egy gyári factory resettel felér a zip. (formázza a system, data, cache mappákat teljesen, tehát ha ezután újraindítanád a telefont nem tudod majd elindítani, szóval óvatosan) Így gyorsabb 0ról újrahúzni a telefont akár rsd-zés nélkül is.
Tehát így egy telepítés menete:
0. wipe zip feltelepítése (ext4 (CM10 vagy ennél újabb) vagy ext3 (CM9 vagy régebbi))
1. telepítendő zip fájlok (főzött ROM, gapps ha kell, stb.)
2. cache, dalvik cache törlés ha a főzött ROMhoz írják pluszbanÍgy minden esetben elkerülhető az, hogy a régebbi rom bezavar a feltelepítettnek.
-
somi52
őstag
válasz
CoolBoy323 #6796 üzenetére
csak így dupla annyit ugat pl buszsáv figyelő kam utcanév főutak neve mennyivel mehetsz felolvassa az útvonalat stb
-
somi52
őstag
válasz
CoolBoy323 #6794 üzenetére
csak éppen a navi nem megy vele most tökéletesen mondja az utcaneveket ja és benne van a javított tts Eszter hang is
-
somi52
őstag
-
kopepe
aktív tag
válasz
Roland06 #6786 üzenetére
Kék led villan...belépsz recovery-be
Bootmenu-Tools
File system tools
Format data and cache to ext3..ezután visszaáll a recovery be
Custom recovery
(wipe nélkül!) Install zip from sd (vagy ha van mentett rendszered restore)Ha azakku nullán
-
Roland06
aktív tag
Üdv mindenkinek!
SZERETNÉK SEGÍTSÉGET KÉRNI!
Fel szerettem volna rakni kipróbálásra "WhiteRabbitNextGen-2.1.1" romot és azóta "meghalt" a defy-m!
Bármit próbálok felrakni mind a bejelentkező logónál (nem a motorola) megáll és csak pörög folyamatosan de onnan nem megy tovább. Már oda jutottam , hogy RDS lite-al gyárit rakom vissza de ott is megáll a moto logónál!!!! Nem tudom, hogy meddig bírja még az akkum.!?
MarkSpeedBoost JB Simple -volt előtte elég sokáig de egy pár napja akku problémák jöttek elő - csinált olyat hogy maxról kb 4 óra alatt lemerült zsebben - gondoltam próbálok más romot.
Valaki segítsen!Jaaaa és próbáltam cm7 -et , MIUI -t , régi whiteRabbit ..... és mind a saját logónál nem megy tovább.
-
Dino69
aktív tag
Nekem a 27.-ei CM10.1-ben beragadt a bluetooth, és ezért nem tud aludni, így mehet vissza a 04.15 ismét
3 óra alatt ledurrantotta az aksit 50°%-ra, úgy hogy előtte a töltőn volt. -
vornia
senior tag
válasz
KaiotEch #6776 üzenetére
a 05.22 CM10.1 valóban kissé hiányos volt, megjelent benne pár jó kis opció ami a cm7- testre szabhatóságára utalt, pl szín állítás értesítésekhez..meg ilyesmi..
De nekem is fagyogatott, illetve mikor ráböktem az értesítési sávon pl a némítás, rezgés váltásra, vagy éppen a képernyőzárra, újraindult lazán.
Ez csak azért volt számomra kínos,mert ugye a fejlesztői eszközök (pl háttérfolyamat korlátozás) csak gépre dugva érhető el.)
Meg igencsak ram hamizós voltcm10. 05.16 2x próbáltam meg felrakni..az első próbálkozásnál összeomlott a telefon...
másodszorra előbb leégett aztán omlott összeDe ezm,ez az új 05.26..ez stabil,és pörög,és a memóriakezelésnél én bepipáltam amit lehetett
és a futó alkalmazásoknál rendszeresen 200MB szabad ramom van, na ilyen nem igazán volt a cm10-ben
Pardon volt,az első pár órában telepítés után, mihelyst belaktam máris csökkent..
Most egy napja még nincs ilyen gond..Egyelőre a sima cm10 05.26 ..nagyon jó!
... -
iván73.hu
tag
Nem kéne leszarozni egy olyan verziót ami "very experimental" vagy "experimental" azaz kísérleti állapotú. Az ilyen jellegű vélemények nem hinném, hogy segítik a fejlesztők munkáját. Aki feltesz egy ilyen verziót, az legyen már tisztában azzal, hogy ez erősen teszt fázisban van. Ha valami nem működik, vagy nem jól működik, akkor azt meg lehet írni, fel lehet hívni rá mások figyelmét. Aki meg nem akar tesztelni, az használjon stabil verziókat. A cm10/10.1 nightly - azaz még messze nem végleges állapotot jelent. A 05.11-es kiadás egyébként szerintem elég stabil.
A következő verziókat pl. (05.16, 22) én se tettem még fel mert nálam fontos szempont, hogy elérhető legyek - vagyis a telefon működőképes legyen. Épp ezért csak olyan verziót igyekszem én is használni, amiről előtte valamilyen módon megbizonyosodtam, hogy működő képes.
Remélem senkit nem bántottam meg, mert nem ez volt a célom! -
27.-ei CM10.1-ben mi van? Mert 22.-ei az egy rakás szar. Feltettem a Vibert és kb szana szét fagy az egész, tegnap már akksi ki/be volt, mert semmire nem reagált. Szerintem ez az 512mb ram már nagyon kevés.
-
DeathAdder
veterán
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf mehet fel ezen leírás első három lépése szerint?
-
somi52
őstag
válasz
DeathAdder #6770 üzenetére
pár szóban nehéz de az 1 hz ban megtalálsz mindent
-
Moleman
addikt
válasz
El Gringo #6762 üzenetére
Nem, én manuálisan szoktam a zip-be (az Euroskank amúgy sem aromás).
(#6764) kopepe
Köszi, nekem már nem aktuális, a polcon pihen a Defy+-om, várja a fesztiválokat és az építkezéseket.
Amúgy az ADW nekem nem jött be, még 2.5 éve próbáltam a Blade-en, valamiért elvetettem. Azt már nem tudom, miért. -
El Gringo
senior tag
ezzel az Aroma-val lehet belerakni?
-
Moleman
addikt
válasz
El Gringo #6760 üzenetére
Én csak a Go-t szoktam beletenni mindegyikbe, abból is valami jó régi verziót, talán még az 1.4-es Nyusziból maradt hátra.
Bár az új Nyuszit most én is Holo-val használom.
Amúgy ha utólag rakod fel a Go-t, és fagyasztod vagy törlöd a másik launchert, semmivel nem eszik több memóriát.
-
El Gringo
senior tag
válasz
RootRulez #6759 üzenetére
aha és azt hogy kell, vagy találok valahol fent valami normális launcheres 7.2-t ebből a fajtából? inkább utóbbi
azért ha erre nyomok egy GoLaunchert pl azért csak több ramot ehet, mintha alapból fent van egy normális, nem?
amúgy most gyorsabb. igaz volt az a wipe, meg darvic (ha jól írtam)
-
El Gringo
senior tag
zsír, nem tölt be
5perc alatt lépett be, az mikösz skacok, meg maradt minden adat. Most lazán 2 adw indító leáll volt, remélem csak az első indulás miatt
-
somi52
őstag
válasz
DeathAdder #6756 üzenetére
szerintem tedd fel a gyári romot ha azzal is csinálja akkor nem a rom hibája
-
DeathAdder
veterán
Hali.
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis nem tudom mi lehet a kis Defy-vel.
Eddig CM 7.2 volt rajta, és nagyon gyakran megfagyott a kép, amin az segített, hogy kikapcsolom a kijelzőt, majd vissza be. Illetve híváskor egyszerűen elsötétül a képernyő és teljesen kezelhetetlenné válik a készülék, viszont telefonálni lehet vele még akkor is, és a kijelző akkor válik újra kezelhetővé, amikor a vonal másik felén az illető kinyomja a hívást.Már az előző MIUI rommal is ezt csinálta, és azóta ezzel is. Visszaolvastam, hogy CM10.1 -ből még mindig a 04.15 a különösen ajánlott, ezt most fel is tettem miután 1. wipe data f. reset 2. wipe cache part. 3. wipe dalvik -ot nyomtam. Ezen kívül rögtön a rom után felment a GApps 4.2.2 Minimal, de a teló most is folyamatosan a fentebb felsorolt hibákat produkálja.
Ezek szerint nem szoftveres hibáról lehet szó? Vagy rosszul vájpolhattam?Esetleg megpróbáljak feltenni egy full szűz gyári romot? Már azon spekulálok, hogy el kellene adni, mert én már semmit nem tudok vele csinálni
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Az új MIUI ROM-okról mik a tapasztalatok?
Jelenleg az utolsó WIUI van fent (amivel meg vagyok elégedve) de szívesen kipróbálnék valami újabb MIUI-t. CM vonal valahogy nem jön be...Köszi!
DGery -
El Gringo
senior tag
hali! Egy kis infóra lenne szükségem.
Jelenleg [ez] alapján felrakott rom van a defymen: cm7.2.0 jordan, 20111111 gaps, - build 2012.06.16., azt hiszem mást nem kellett felrakni hozzá.Letöltöttem ezt a Shanky féle euroskank izét
A kérdés az lenne, anélkül, hogy elvesznének a progik, adatok stb, fellehet-e rakni. Tehát elég csak felinstallálni a zipet, és kész is? vagy kell valamelyik wipe, vagy micsoda?igazából elégedett vagyok ezzel a rommal, nem fagy le, mind a gyári, de már fel kellett tennem egy autó kilövőt, mert elegem lett a lassulásból
ha nem veszik el minden, akkor megpróbálkoznék vele.
-
R19
senior tag
válasz
Moleman #6749 üzenetére
Teljes mértékben osztom a véleményedet. Néhány órát bírtam ki a gyári rommal, ment is rá a WhiteRabbit 2.1.1.
Óriási különbség van a kettő között a Nyuszi javára! -
Moleman
addikt
válasz
CoolBoy323 #6746 üzenetére
Ja, tényleg.
A CEE a sztenderd, de szerintem semmire nem jó, annál még a CM7-es Blade is gyorsabb volt.
-
Moleman
addikt
válasz
Tomi_Sci #6742 üzenetére
Tegnap volt (meg még pár tucatszor eddig).
-
bibliator
aktív tag
Van új quarx cm10.1. Azt írják róla hogy javítvq lett sok minden benne. Nincs drasztikus energia fogyasztás, és normálisan lemegy deep sleepbe.
Töltök, oszt feltolom. (Most biztos :-) ) -
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Mi most a legjobb, legstabilabb stb. gyári SBF zöld lencsés Defy-ra? A mostani setup már nagyon lassú és fagy, szeretnék egy tiszta startot. -
Moleman
addikt
válasz
CoolBoy323 #6739 üzenetére
Gratula hozzá, csinos darab!
-
Hajas Mao
tag
Az én akksim 265 pontot kapott (augusztusban lesz 2 éves). Valaki linkelné a kínai oldalt ahonnét lehetne defy, esetleg defy+ akksit jó áron?
-
korobi
aktív tag
Már korábban x8-hoz is onna rendeltem többet.
Most a defy+hoz is. Kb 2 hete használom felváltva a 2 aksit egy-egy hétig. Eddigi tapasztalat alapján nincs vele semmi gond.Szemeztem azokkal a batár nagy 3400mAh aksikkal is. Csak hát már akkor eléggé meghízna szegény telo!
Csak úgy megjegyzem, amit itthon megveszel az is kínából van.
-
korobi
aktív tag
Én ennyiért 2 vettem vagy 2 hete! Igaz kínából, s vártam rá majd egy hónapot!
Igaz a defy+-omhoz HF5X-et rendeltem s BF5X-et küldtek, megreklamáltam adtak vissza egy kis pénzt.
Teljesen jól működik. Wiui rommal napi 24h adatforgalommal viber, talk, mailek ha nem nyomkodom sokat másfél nap! -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #6693 üzenetére
Feltettem az Euroskank-os CM7-et és szokatlanul gyors volt, nem tudom a "wipe partition" és "dalvik" miatt vagy mert újraindítottam a telót vagy tényleg a ROM ennyit dobna rajta...
Viszont egyszer észreveszem, hogy rezzent a teló, kiveszem a zsebből, ránézek és látom, hogy épp bootol befele, ergo újraindult. Szokása vagy ez egy egyszeri alkalom lehetett?
-
Neck
veterán
Igazad van, a kínai 2.2-vel vissza tudok menni, kérdés hogy megéri-e. Igazából nincs bajom a jelenlegivel se, csak ez a 130-150 MB szabad RAM idegesít, pedig szinte semmi nem fut a háttérben.
Szerk: Ez az MS2Ginger 5.0 milyen? -
w.miki
veterán
am nem hiszem /angol órát adok-veszek/
szabof1 leírásait szokták ajánlani -
Neck
veterán
Köszi a 0 választ
Szóval utánanéztem, és gondoltam beírom ide is, mert ezzel el lehet cseszni a telót.
(Innen szedtem az infót.)Mivel BL5-ös ROM van fent nekem, ezért NEM tudok visszaállni Froyo-ra és CM7-et felrakni.
Azt még csekkolom, hogy a BL5-ös ROM miatt Defy+ -nak számít-e a telefonom, és egy olyan CM7-et fel tudok-e rakni.
-
somi52
őstag
AnTuTu Teszter.apk HU [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
Az én akksim lenne k.rva szar, v tényleg ennyit tud a teló: [link]
ha van kedvetek, teszteljétek le Ti is, és akár fel is tölthetitek az adatokat!
-
kopepe
aktív tag
WhiteRabbitNextGen-2.1.1
Ezt én is ajánlom nyugodt szívvel,mert jó cucc
Moleman-től "kaptam" de nem bántam meg -
Neck
veterán
Skanky mellé melyik gappsot ajánljátok?
Innen a 20111111-est?MOD: Nekem a bootmenü nem a leírásban szereplő 0.6.1, hanem 0.8.6. Gondolom ez nem baj, vagy igen?
-
CoolBoy323
nagyúr
EZZEL teszteljétek az akksit
-
pandor
tag
Bocs, most látom, hogy az átméretezésnek köszönhetően semmi sem látszik a grafikonból.
Itt van teljes méretben: grafikon -
pandor
tag
válasz
Moleman #6703 üzenetére
Készítettem egy új mérést, a telefon végig CSAK készenléti állapotban volt, kikapcsolt képernyővel, telefonhívás nélkül és kikapcsolt nettel:
- a telefon éjfél körül lett levéve a töltőről 100%-on, csak 2G engedélyezve (net nincs bekapcsolva!)
- reggel 9 körül a töltöttség 93%-on van, ezután engedélyezem 2G felett is (net továbbra sincs bekapcsolva!)
- 13 óra körül csipog, hogy akku 15%-on, kb 4 óra alatt esett ~80%-otMellékelt grafikonon sárga vonalnál lett engedélyezve nem csak a 2G
Mindez mint írtam csak csütörtök óta és és csak lakhelyen tapasztalható (az ezt megelőző 2 évben tökéletesen működött és az elvárások szerint merült)
Érdemes ezzel nyaggatni a Vodafont? Lévén, hogy a készülékben sem szoftveresen, sem hardveresen nem változott semmi már hónapok óta, gondolom náluk érdemes keresni az okokat.
-
Moleman
addikt
3G alatt az akku grafikonnál a térerő sárga vagy piros, ugye? 2G alatt pedig zöld.
Hosszú távú tapasztalatom nincs a vodával, csak fél éve vagyok itt, soha nem volt normálisan használható a 3G-jük. Előtte T-s voltam, ott sose volt gond.
(Amúgy nem csak a Defy-t érinti a probléma, most ZTE V970-et használok, érezhetően erősebb az antennája, de ezt is leszívja a 3G, ezen is használhatatlan.)
-
pandor
tag
válasz
Moleman #6690 üzenetére
Éjszaka csak a 2G volt engedélyezve, alig merült (100->93% kb 8 óra alatt), reggel kipipáltam a "csak 2G"-t, most megint merül rendesen (93->75% kb 1 óra alatt) és a hátlap, azaz az akku is elég meleg.
Eddig (az elmúlt két évben) soha nem volt korlátozva "csak 2G"-re és normálisan merült (bőven vitte az egy napot telefonálással, nettel), ez a hirtelen merülés csütörtök óta tapasztalható. Minta valamit átállítottak volna a vodánál.
Talán köze lehet hozzá, hogy a Mobilszolgáltatók -> Hálózatkeresés pontra kattintva azt mondja, hogy "hiba történt a hálózatok keresése közben" (eddig felhozta az elérhető hálózatok listáját), viszont az Automatikus kiválasztás pontra kattintva azt mondja, hogy "regisztrálva a preferált (voda) hálózaton" és valóban használható a telefon/net.
Mintha gondja lenne a csatlakozással a voda hálózatára, amit végül megold, de közben feszített tempóban meríti az akkut.
Tünetek ismerősek valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest