Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Szerintem, mivel a mostani romoddal bajod van, ezért Wipe datát is kell nyomnod, azaz minden adatod elveszik, úgyhogy mentsél, ha tudsz.
Wipe data, Wipe cache, Advanced/Wipe dalvik cache, install zip from sd, wipe cache, adv./wipe dalvik, reboot system
Ja és jelenleg én úgy láttam, hogy csak a sima defyre jó
-
csmat
senior tag
válasz
StefanBraun #3697 üzenetére
Honnan tudom letölteni,már megtaláltam a linket.. és hogy kell telepíteni?
egyébként gondolom jó a sima defy-re is ugye?
Bocs a sok láma kérdésért..de nem vagyok az a nagyon romolós fajta.
simán felmásolom az sd kártyára, wipok, install from sd card, wipok megint ? -
StefanBraun
aktív tag
Az én javaslatom hogy frissíts erre...Mokee OS / Crazy Speed /
-
csmat
senior tag
válasz
StefanBraun #3695 üzenetére
mokee OS Pro
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
korábban feltettem a kérdésemet a sekélyvízbe is, de nem kapta választ a problémámra..Stefan Braun-féle romot használok pár hónapja, eddig tökéletes elégedettséggel!
De, nem tudom most bekapcsolni a wi-fit!
Nem talál jelet, pedig eddig 3-4 félét is fogott de szerintem a be se kapcsol, mert nem látom a jelét se az értesítési sávon (felül).
Mi történhetett? a System care-t frissítettem csak, más nem változott, de azóta az egész progit leszedtem, újraindítottam, kikapcsoltam, kivettem az aksit, wipe-okat is ürítettem, de semmi..
valakinek valami ötlet, mitől lehet? és Mi a megoldás?Factory reset?
ha minden kötél szakad segíthet?
-
Z0C!
őstag
válasz
StefanBraun #3691 üzenetére
V4-en USB Tether megy?
-
Moleman
addikt
válasz
bibliator #3689 üzenetére
A bootmenüig szerintem mindenképpen eljut a telefon, bootoláskor nem használja a vseleket (bár nekem még nem sikerült túl kicsit beállítani, 300/16-on is stabil volt, de régen a Blade, mikor 710 MHz fölé húztam, bebootolt, és csak a launcher betöltése után indult újra).
A top enddel szerintem nem érdemes foglalkozni, olyan kevés időt tölt ott a telefon, legalábbis nálam clk3 1%, clk2 0%, clk1 10% (töltés), deep sleep 88%.
Ilyen grafikonnal még nem találkoztam.
-
bibliator
aktív tag
Tisztelt Kollégák!
Lenne 2 kérdésem:
1. Ha a vsel értéket a CWM bootmenünél állítom be és esetleg rossz értéket állítottam be, akkor elképzelhető hogy kinyírnám a defym? Gondolok itt arra, hogy pl. 300/18-at állítok be, vagy 1000/45-öt és azt már nem szereti a proci. Szóval ha a bootmenüben állítok rossz értéket, akkor visszaáll automatikusan jó értékre a defym, ha az nem jó neki? Nem szeretném, ha olyan előfordulna, hogy kísérletezés közben olyan keveset állítok be, hogy már el sem indul a telefon....
2.
Van valahol jó leírás arról hogy hogyan érdemes használni a defyt. Valami grafikon féle?
Pl: ha a max órajel 1200/63-ra van beállítva, futtatok egy programot és a processzor terhelés 80%-os, mennyit fogyaszt ahhoz képest, ha a max. órajel 1000/50-re van állítva és 100%-os a terhelés. Van erre számítási metódus?
Hi pref treshold állítás, vagy a low power treshold állítás? A mélyvízben régebben volt erről szó, de számomra az életből merített kicsit fura elméletek csaptak össze.
Pl.: nagyobb motor, alacsonyabb fordulatszámon pörgetve, meg kisebb motor magasabb fordulatszámon pörgetve....melyik a jobb? Stb. Megegyezés nem nagyon született.... Van erről most már letisztult kép, vagy konklúziója valakinek?Köszi
-
Mahatma89
tag
Az utóbbi időben egyre többet szenvedtem a CM 10 vonallal. Néha úgy éreztem, hogy 1-1 frissítéssel a rendszer egyet lép előre és kettőt hátra... Mióta megjelent a CM7 azóta a CM vonalról választok romokat, mert tetszik a felépítése és megszoktam. Viszont a jelenlegi CM 10-es rendszerek tapasztalatom szerint használhatatlanok. Belassulnak, laggolnak, kifagynak az alkalmazások, valamint a telefon a fő funkciójának nem felel meg, nem lehet vele telefonálni... Persze nem minden esetben, elég rapszodikus a jelenség, de annál zavaróbb.
Megelégeltem a sok kínlódást és gondoltam körülnézek, milyen alternatívák léteznek, illetve melyikre lenne érdemes váltani. WIUI, WR, Mokee, ... , és akkor megláttam, az MSB JB 2.2-t.
CM10 re alapoz így a felület a megszokott, na mondom teszek egy próbát, mert mindenki dicséri...
Feltettem és azt kell, hogy mondjam nem hiába a sok dicséret. Nagyon gördülékeny, gyors, végre hozza azt a sebességet kb. amit annó a CM 7 stabil verzióinál megszoktam a CM10 újításai és felülete mellett.Igaz még nem használom túl régóta, de már ennyi idő alatt megállapítható, hogy ez egy remek ROM. Remélhetőleg nem fog előjönni 1 hét után a belassulás.
Akinek szintén kezd, vagy már elege van a CM10-ből annak mindenképpen jó választás lehet.Köszi 105kacsa!
-
(jan)
őstag
Uraim kééérem ne offoljunk már!
Shush!-t használja valaki? nekem valamiért amikor időzítve visszaállítja a hangerőt akkor csak sima csengést állít be rezgés nélkül, elég zavaró, tud rá valaki valami megoldást ?
-
105kacsa
őstag
I promise.I will be back...MSB JB 3.0 coming soon!
-
Halo
senior tag
válasz
Black Phone #3671 üzenetére
pont egy minit? telefon nem volt?
egs, gratula hozzá, további szépeket! BB
-
errrtu
aktív tag
válasz
-Zola0808- #3673 üzenetére
mihione:
-
mihione
őstag
Ugylatom most sok no lesz defy tulaj
A vegen fozos es ruhakkal kapcsolatos tippek,praktikak fogjak ellepni a defy forumokat xD -
somi52
őstag
válasz
Black Phone #3671 üzenetére
sok sikert az új telóhoz és köszi a sok tesztelést sajnálom hogy kilépsz
-
Black Phone
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget sokat tanultam itt,de megválok szeretett defymtől hétfőn jön a pótlás
(s3 mini) -
sharkybacsi
tag
válasz
bibliator #3667 üzenetére
A github-os commit-ekből ez látszik.
Cm10:
https://github.com/Quarx2k/android_device_moto_jordan-common/commits/jb_2ndboot
Január 11-ei az utolsó tétel.Viszont nagyon pörög a cm10.1 és az új kernel:
https://github.com/Quarx2k/android_device_moto_jordan-common/commits/cm10.1-3.0
https://github.com/Quarx2k/jordan-kernel/commits/p-android-omap3-3.0Tehát mostmár talán ez a fő irány, persze ez nem zárja ki, hogy időnként néhány dolgot ne backportoljon cm10-re, vagy 1-2 bugfix-et kiadjon.
Stable verzió sosem lesz, egy embernek elég nehéz lekövetnie a google fejlesztőinek tempóját.
Meg egyébként is nagyon kifelé megy már a Defy a divatból, nem tudni quarx-nak meddig lesz kedve hozzá.
A White Rabbit fejlesztője is éppen most jelentette be, hogy nem lesz újabb verzió. -
sinkoneri
tag
válasz
istvan170 #3668 üzenetére
xbmc irányításra alternativa lehet a gmote nevű cucc.
http://www.gmote.org/
java hibák elkerülése végett meg a WR 2.1.1 romot ajánlom
Eddig semmillyen inkompatibilitási hibát nem tapasztaltam. Stabil, gyors, fc mentes, sokkal tisztább szárazabb érzés!
Antutu: 3200 1G-n. -
istvan170
aktív tag
válasz
105kacsa #3637 üzenetére
Msb JB 2.2 alatt szeretném azt megoldani, hogy ha elindítok egy videót a böngészőben, akkor azt teljes méretben játssza le. CM 7.2 alatt ment, de már nem vagyok benne biztos, hogy alapból tudta, mert egy MX player is telepítve volt. Mindenesetre most is feltettem a playert, de nem megy.
A másik, hogy XBMC vezérlésre is használom a telefont, de ezzel a Rom-mal "io exception java" hibákat dobál fel a telefon képernyőjén. Mindamellett nagyjából működik a távirányítás. Bármelyikre szívesen várok ötleteket.
Egyébként a hétköznapi dolgok teljesen jól működnek, mindenkinek jó szívvel ajánlom. Akkuidő is rendben van. -
bibliator
aktív tag
válasz
sharkybacsi #3666 üzenetére
Ez azt jelentheti hogy Quarx befejezte a CM10 vonalat és csak a CM10.1-el foglalkozik?
Jó lenne, ha végre lenne egy "stable" változat is.
-
errrtu
aktív tag
hali
Nagyon sokat szívtam ezzel a dologgal én is. Mindig az adott romra gyanakodtam. Kényszeresen pakolgattam fel őket cserélgettem a csatornákat állítgattam a routert ( asus wl520gu). Nem segített mert hol ment hol nem és ha ment is másnapra tuti beszart az egész.
Vettem egy Tplink1043nd-t és ez egész most atomstabil, kapcsolódik még ha a telefonom kikapcsolva van akkor is
Olyan ez mint a misztikus "akksiesés" vagy hogyan hívjátok. Lehet jogosultágokat állítgatni meg tölteni-meríteni meg kalibrálni meg ki tudja még mit nem de lószart sem ér az egész. Vettem egy aksit (nagy hercehurca volt az biztos a'la speedshop) és elfelejtettem az egész esés problémát szőröstül bőröstül. -
Klizen
csendes tag
válasz
kovigyuri #3647 üzenetére
Felraktam mindkettőt, hálózat van, azzal nincs probléma, viszont most már a wouter beállításaiba se tudok bemenni az ip címet beírva, ergyszerűen nem tölt be
Szerintem az lehet a probléma a mobillal, hogy az is megkapja a 192.168.0.100 ip címet, mert amikor húszból egyszer sikerült felmennem vele sifire, akkor 0.40-es ip címe volt , de amúgy mindig 0.100
Statikus ip-t kéne valahogy beállítani, de nem igazán tudom, hogyan, a dns-hez nem tudom mit írjak
-
Emi1986
tag
válasz
iván73.hu #3649 üzenetére
Iván te melyik cm10-es romot használod? Illetve melyik gapps-al?
Nálam a CM10-20121118-NIGHTLY-mb526 -rom bizonyult a legstabilabnak, de 1 hét után elkezd lassulni és a csengetésnél akadozni a hang. Néha nem tudtam felveni a telót, mert nem ébresztette fel a képernyőt.Így 3 hét után besokalltam és elkezdtem feltenni a romokat, de elég sok hibába belefutottam, szóval most a gyári 2.2. van. Ha nem találok mást megy vissza anovember 18-ai cm10.
Az androidos billentyűzet hiba a gapps verziószámoktól függ?? Az akasztja ki?
-
Halo
senior tag
válasz
iván73.hu #3649 üzenetére
ne kavarodjunk!
ez csak defy+-hoz jó!
legjobb tudomásom szerint...!(azt nem mondom, hogy olvasatlanul felpakoltam és nem jutottam zöld ágra, mert akkor joggal okádtok rám, hogy eddig minek okádtam azokra, akik olvasatlanul felpakoltak valami romot a telójukra...
maradjunk annyiban, hogy egy ismerősöm felrakta defyre, és nem volt jó neki
)
-
sharkybacsi
tag
Nem, ugyanúgy 2nd boot-os mint a cm10-ek, tehát jó mindkét defy-re.
Viszont experimental, lényegében bootol a telefon, és ennyi, a többi funkció működése erősen esetleges.
Quarx leírása szerint:
No sound/usb/ril/gps
Sdcard worksTehát nem alkalmas használatra, csak tesztelésre.
-
iván73.hu
tag
CM10.1-20130123-NIGHTLY-mb526-as defy/defy+-ra is jó, de mivel ez még csak egy nagyon kezdetleges verzió (ezért is van külön könyvtárba elkülőníve, ill. ez már JB 4.2-es) CM10.1!!! és nem CM10!, ezért nem csoda, hogy sok minden nem működik benne.
Ha van kedved, akkor tedd fel innen a legfrissebbet (jelenleg: 20130110), nálam teljesen jól működik (WIFI, GPS, 2G/3G, ...).Egyenlőre maradok a CM10 vonalon, mivel elég jól belaktam, stabil és most már sebességre is teljesen elfogadható - huzamosabb használat után sem lassul be jelentősen (egy frissen telepített rendszer persze mindig gyorsabb valamivel mint a már belakott - az összes általam kipróbált romon ez volt a tapasztalatom). Aki viszont igazán gyors ROM-ot szeretne annak a CM7.2-es ill. annak változatait ajánlom.
-
-
jety91
őstag
Routerrel lesz legfőképp a gond, ha tényleg felcsatlakozik.
Úgy csatlakozz fel a routerre, hogy nézed közben mit ír ki:
- Kapcsolódás...
- IP cím lekérése...
- CsatlakozvaHa ekkor sincs net, akkor sajnos a routerrel lesz a probléma
Amúgy már az előttem szólók is mondták, ez már tényleg nem mélyvíz, ha ilyen kérdéseket is ide rakunk fel...
-
Klizen
csendes tag
Az mitől van és leginkább hogyan lehet orvosolni, hogy látszólag felmegy wifi-re, kapcsolódik rá, mutatja a jelerősséget, de amikor felmennék a netere akár böngészővel akár gmailchaten akár akárhogy, akkor nem megy egyszerűen föl rá.
Észrevettem, hogy a wifi jelzése amikor csatlakozik házlózathoz alapesetbe szürke és mellette a mobilhálózat jelerősség is szürke, de ez nagoyn gyorsan át szokott váltani kékre és akkor minden megy rendesen. Viszont most megmarad szürkének és nem működik semmi
Annyit csináltunk, hogy a wifi routert átraktuk egy olyan helyre, ahol jobban besugározza a lakást, és azóta van ez a probléma (de legalább a számítógép már érzékeli netet) Újraindítás nem segített, az viszont egyszer megoldotta a problémát, hogy ki-be kapcsolatam a wifit és újra beírtam a jelszavát a hálózatnak, de másodjára már ez sem segített
-
bibliator
aktív tag
válasz
Emi1986 #3640 üzenetére
Úgy lehet megtanítani, hogy mindig 100%-ra feltöltött aksival raksz fel romot, majd kikapcsolásig lemeríted, majd feltöltöd egy kicsit tovább mint ahogy 100%-nak mutat (~2-3 órával) Mindezt legalább 3x megismétled, mielőtt újabb romot raksz fel. De van más is ha ez nem segít. Ez nem rég lett kivesézve.
Mióta ezt csinálom, az akku eséseim eltűntek....
-
gyuszmó
őstag
Kipróbálok egy másik romot is :MSB JB 2.2
Eddig nagyon szupi szép,jó ,volt néhány random indulás ,újra rakom de tényleg jó !!!
Gratula 105kacsa -
Maximum1
őstag
válasz
Emi1986 #3640 üzenetére
Örülök hogy sikerült életet lehelni az aksidba, tudom mit éreztél.
Azt olvastam sok helyen hogy az USB hibakeresés ki van kapcsolva valamiért és ezért mutat 100% -ot./Beállítás/fejlesztői.../usb hiba../
Nekem eldurrant az agyam, mert január 1-én játszotta el, így felraktam ezt, azóta semmi gondom.
Csúnya meg minden, de qva stabil.
Viszont ez egy újabb verzió, teszem fel én is, még jó hogy kérdeztél. -
repvez
addikt
Valakinek ötlete, hogy hogyan tudom müködésre birni pár programot?
A gyri ROMMAl minden müködött,de amióta fozott romot használok, némelyik app nem akar telepedni ,már a play-ben azt irja ki hogy nem kompatibilis a készülék.ÉS más helyről leszedett apk-ból sem települ.
Eddig amik nem mentek az az endomondo, sport tarcker és az elixir készitőjének uj programja az irobot vagy mi.
Minden egyéb programot visszatudtam tenni,de ezeket nem,pedig gyakran használnám öket edzéshez.
A smooth skanky rom van most rajt, ami müködés szempontjából eddig jól müködik,nem vettem észre benne hibát, kivéve a fentieket.
Ha valaki tudna rá megoldást az nagyon jó lenne. -
Emi1986
tag
Sziaztok!
Kezdek kicst pipa lenni a telefonomra.... Eddig az oprendszer frissítésekkel küzdöttem és a boot loopokkal, de azon sikerült átverekedni magam.
A történet onnan indult, hogy a telómon (zöld lencsés döfi) CM10-20121118-NIGHTLY-mb526 rendszer volt, de pár hónap után belassult és fagyogatott na meg persze újraindult.
Láttam, hogy megjelent az új CM10.1-20130123-NIGHTLY-mb526- amint sikeresen fel is tettem, viszont akár mit csináltam, nem volt hálózatom....
Kénytelen voltam tehát viszatenni a 4.1.2-es rendszer valamelyikét, de sajnos akkor a billentyűzetes hiba jött elő (android billentyűzet leállt).
Végül visszatettem CM10-20121118-NIGHTLY-mb526-es romot, mert ez hiba nélkül felpattant, viszont az akksim kezdett szarakodni.
Oprendszer alatt azt mondta, hogy akku feltöltve. Lehúzom a töltőről a telót és kikapcsolt. Boot menübe akku töltöttségi szintje: 0%.
Ezzel a McGyver hack-el sikerült visszadobnom a gyári oprendszert 2.2 froyo és feltöltöttem az aksit 100%-ig.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megtanítani a 4.1.2 -es droidnak, hogy rendesen mutassa az akkumulátor töltöttségi szintjét?
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_defy_ez_aztan_dofi/hsz_11923-11923.html
-
mm89
őstag
Na srácok, elköszönök én is -részben- a Defy topictól
Megérkezett az Acro S
A Defy családban marad, meg amúgy is a két öcsémnek is az van, az enyémet anyumnak adom, mert az xperia x8 eléggé lassúcska
Köszönöm a rengeteg segítséget, tippet, tanácsot amit itt kaptam.
(azért azt érszrevettem, hogy egyre kevesebbet kell hegeszteni a telókon: Galaxy Spicán kezdtem. Minden nap jártam ide, írtam, teszteltem, próbálgattam. Defy-n csak néha volt szükség rá, amikor megjelentek új dolgok, vagy kísérletezni akartam. Kíváncsi vagyok a Sonyraaz egyedüli hátrány, hogy kevés -még- rá a custom rom
Sziasztok! -
kymco
veterán
Én feladtam a cyan beállításával való küzdelmet. Volt úgy, hogy magától elállítódott, és csak egy reboot hozta helyre, nem világított a gombok háttérvilágítása, valamiért nem fogadta az email-jeimet. A wr 2-es precízen fut, nem kell mókolnom azért, hogy normálisan hívást fogadjak... Stb.
-
cibus
senior tag
válasz
Black Phone #3630 üzenetére
thx, király vagy
remélem jó lesz -
cibus
senior tag
Sziasztok!
Defy+ -ommal a tegnapi éjjel folyamán a következő történt:
Letöltöttem play store-ról egy app-ot, valami background hd-t vagy mit, ilyen háttérképletöltős app.
Egy hátteret beállítottam jó volt, nem tetszett, így egy másikat raktam be. Ami után nagyon-nagyon gondolkozott, erre kiírta, h nem válaszol a home screen.. várok, vagy force close? várok... megint megkérdezte, megint várok... erre gondolkozás, majd újraindult.
Bejött a Motorola logó, szépen betölt, jön is a hang, ami az elején van, h írjam be a pint, de nagy feketeség és semmire nem reagál. ki sem tudom kapcsolni. Néha-néha max felvillan a led. aksi ki-be, újra, ugyan ez..
Ma felhívtam unokatesóm, neki defy-je van, sima, Ő azt mondta, h bekapcsolás után nyomjam a lefele hangerőt és be kell jönnie egy ilyen valaminek, ahol lehet csinálni factory resetet... nah de sehogy nem tudok oda belépni.. hiába indítom el, majd le gomb... így csak behozza a pin képernyőt, alul SAFE MODE kiírás, viszont a képernyő ugye le van zárva és semmire nem reagál. SEMMIRE!!!!
Ha viszont előbb hangerőt nyomom le, aztán kapcsolom be és tartom a le hangerőt, akkor meg bejön egy ilyen kis android figura és mellette egy 3szögben egy felkiáltó jel.. de ez sem csinál semmit.. csak áll percekig.
Valami ötlet? Bármi? Hogy csinálhatnék egy FR-t?Jah am gyári defy+ android van rajta, semmi tört.
Köszönöm,
cibus -
polcsa
aktív tag
Hát ez óriási...
A T-nél vett akksim bexart, T nem cserélheti, a motorola(?) pedig 2 hét után azt üzente, hogy kéri a keszüléket is.
Meg se vizsgálták, mert látták volna, hogy rossz.
Mit lehet tenni? -
YAS-dude
őstag
válasz
thompherkins #3625 üzenetére
Kézre esik itt is, ott is, de a hangerő gombokat könnyebb benyomni.
-
istvan170
aktív tag
Most frissítettem MSB-JB-2.2 -re. Jónak tűnik. Akkuról persze még nem tudok nyilatkozni. Legnagyobb problémám CM 7.2 után a volume gombbal történő feloldás hiánya. Erre van valami megoldás?
-
chab7
addikt
Mi van itt? Kávéház? Teadélután? Melyik telefont vegyem topic?
Ez még pocsolyának is kevés már, nem hogy mélyvíznek
Legalább a defy offtopicban beszélnétek meg hogy mire váltotok. -
bibliator
aktív tag
válasz
Moleman #3616 üzenetére
Gratulálok a 4-es átlaghoz!
Nálam pl. mostanában az volt (nem a saját telefonommal, hanem megkértek hozzam helyre), hogy kaptam egy BL7-re upgreadelt defy+, ami gyári upgrade közben tégla lett. Csak a bootloader jött be. SzabóF írása alapján próbáltam a CEE-s alap BL7-es romot feltenni, majd gondoltam, feltolom rá a rootoltat. Sajnos nem szerette a CEE-s romot az a defy+ (nem ment fel rá). Egyetlen egy rom ment fel rá az pedig a BL7-es NORDICS. Sajna arra rootolt nem volt.
-
fuze
őstag
Qcmx beépített Apolló nevű zenelejatszojaban hogyan tudom beállítani hogy ne listazza a csengő hangokat csak a zeneket?
-
Moleman
addikt
Na, üdv újra emberek, vizsgaidőszak vége, négyes átlag pipa, jöhet újra a mókolás!
Ami azóta történt: újabb óriási piros pont a Cordonnak, visszavittem a Defy+-om, mert nagyobb volt a hézag oldalt a kijelző és a ház között, mint a Defy-on, 3 munkanap alatt megcsinálták garanciában, üveg és ház csere, zsír újra, még a fólia is rajta volt. Tehát ezzel meg is van a válasz @CoolBoy323, csak így lehet elérni a házcserét, a törött csavarfurat nem elég indok, ahogy azt (jan) kolléga már régebben kiderítette.
@(jan)
A Defy+-on most WR 2.1.1 van, eddig egy bugot találtam, angol nyelv alatt nem megy a Holo Launcher homescreen beállító oldala (ahol kitörölheted őket, hozzáadhatsz, stb). Magyar nyelvvel hibátlan. Egyetlen dologra kell csak figyelni, telepítéskor a dizájncsomag feltelepítése előtt hagyni kell egyszer bebootolni a szűz romot, enélkül nagy valószínűséggel bootloopos lesz. Sokat nem használtam, csak repülő módban fekszik az asztalon, viszont elég ígéretes a 0.24%/órás jelenlegi fogyasztás...
A kamerahangot CM7 alatt pedig legegyszerűbben úgy tudod kikapcsolni, hogy kitörlöd a romból a media/ui mappából. A beállítások között is van ilyen menüpont, az nem tudom, működik-e, én így szoktam.@bibliator
Én most rootoltam többször is BL7-es pluszomat a leírás alapján, tökéletesen ment. BL7-et csak rootolt sbf-fel lehet rootolni, BL5-öt SOC-kel is (olyat is rootoltam nemrég).@Cimi86
Én 30-ért fogom meghirdetni a 2011 januári zöldlencsésem (5 napja járt le a garancia), ismerősöknek 28-ért. Legfeljebb engedsz belőle később, ha nem kelne el.
Atrix 2-t vegyél, az nagyon jó telefon. A Razr nem az, fostos Samsung amoled van benne. @errrtu, ez a maxxra is igaz. -
kymco
veterán
Somi, segítséget kérnék: A cyan exp-ben bem tudom a gombok háttérvilágítását beállítani. Látszólag megy, a csúszkával beállíthatom százalékosan, és még világítanak is a háttérben a ledek ekkor, de amint kilépek a beállításokból kialszanak a ledek, és az előzetesen beállított értékektől függetlenül nulla a háttérvilágítása a gomboknak.
-
gyuszmó
őstag
Uraim egy szuper Rom :
Download Mokee OS New Beginning"5" ( ONLY DEFY ) New !! 2013.01.29.
Sebes mint a villám és szép is
-
somi52
őstag
válasz
Davebowman #3604 üzenetére
nálam nem fagynak egy új beállítások után várni kell kb 30mp et vagy újra kell indítani de a felugró ablak is írja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest