Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moleman

addikt

Na, üdv újra emberek, vizsgaidőszak vége, négyes átlag pipa, jöhet újra a mókolás! :D

Ami azóta történt: újabb óriási piros pont a Cordonnak, visszavittem a Defy+-om, mert nagyobb volt a hézag oldalt a kijelző és a ház között, mint a Defy-on, 3 munkanap alatt megcsinálták garanciában, üveg és ház csere, zsír újra, még a fólia is rajta volt. Tehát ezzel meg is van a válasz @CoolBoy323, csak így lehet elérni a házcserét, a törött csavarfurat nem elég indok, ahogy azt (jan) kolléga már régebben kiderítette.

@(jan)
    A Defy+-on most WR 2.1.1 van, eddig egy bugot találtam, angol nyelv alatt nem megy a Holo Launcher homescreen beállító oldala (ahol kitörölheted őket, hozzáadhatsz, stb). Magyar nyelvvel hibátlan. Egyetlen dologra kell csak figyelni, telepítéskor a dizájncsomag feltelepítése előtt hagyni kell egyszer bebootolni a szűz romot, enélkül nagy valószínűséggel bootloopos lesz. Sokat nem használtam, csak repülő módban fekszik az asztalon, viszont elég ígéretes a 0.24%/órás jelenlegi fogyasztás... :)
    A kamerahangot CM7 alatt pedig legegyszerűbben úgy tudod kikapcsolni, hogy kitörlöd a romból a media/ui mappából. A beállítások között is van ilyen menüpont, az nem tudom, működik-e, én így szoktam.

@bibliator
    Én most rootoltam többször is BL7-es pluszomat a leírás alapján, tökéletesen ment. BL7-et csak rootolt sbf-fel lehet rootolni, BL5-öt SOC-kel is (olyat is rootoltam nemrég).

@Cimi86
    Én 30-ért fogom meghirdetni a 2011 januári zöldlencsésem (5 napja járt le a garancia), ismerősöknek 28-ért. Legfeljebb engedsz belőle később, ha nem kelne el.
    Atrix 2-t vegyél, az nagyon jó telefon. A Razr nem az, fostos Samsung amoled van benne. @errrtu, ez a maxxra is igaz.

Új hozzászólás Aktív témák