Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Aki használ CM7.2 2.3.8-at, magyar nyelven, tudna segíteni?
1. A statusbarról nem tudom eltüntetni a kis droidot, hogyan lehetne?
2. A mindenhol jelen lévő Cyan szín szeretném világosabbra, vagy a régi Zöld-re állítani, de a Theme Chooser nem állítja be, egyesével kell mindenhol?
3. Az IdőJárás mutatását nekem gyakran elfelejti, nálatok működik?Egyébként a magyarítás remek, egy helyen akad ki, amikor a widget gombok módosításánál a fényerő módokat akarom állítani.
-
odorgg
addikt
gyári recovery bejön, ha nyomkodom a le+felt a felkiáltójeles robotnál. Nem vagyok 1 nagy android gurú, szóval jóljönne némi help, hogy mit lehet kezdeni a telel. Leszedtem azt az RSD-t is, de nem igazán csinál semmit a program, pedig valami driver pakkot is instaltam hozzá, az első hsz alapján.
-
kymco
veterán
Van új wiui jb, friss, ropogós. Sajnos kipróbálni nem tudom, mert nincs még 2 hétig csak 33 kbit/s sávszélességem.
-
odorgg
addikt
Help pls!
Valami gubanc történt romolás közben, és most motorola logonál befagy a tel. Az az érdekes, hogyha kiveszem az akkumlátort, majd vissza, mindegy mennyi idő utánn, akkor is egyből a motorola logot dobja be, bekapcsoló gomb nyomása nélkül. Recovery-ig nem jut el
-
evitiguF
senior tag
Ebben az experience modban csak az időjárás modult nem tudom életre kelteni. Ez nem is működik ebben, vagy csak nem találom, hol mit kellene?!
-
peter077
aktív tag
Talán erre:Lenovo A660
Csak az 512 ramot kevésnek tartom. -
Cimi86
tag
Üdv urak!
Mostani árfolyamon mennyit lehetne kérni ill. kapni egy 2011. májusi(tehát még garis) zöld lencsés Defy-ért?
Használ e valaki esetleg Atrix 2-t ,vagy Razr-t? Érdemes lenne rájuk váltani? -
(jan)
őstag
Esetleg ha még nem lett volna...
-
(jan)
őstag
Uraim! cm7.2 alatt hogy tudom kikapcsolni a kamera hangot ?
-
-
bibliator
aktív tag
Kezdünk fogyni....
-
tzl
senior tag
Elköszönök tőletek, nagyon szerettem a defy-t és a fórumot, társaságot is (még akkor is, ha néha morogtam a szakmaiatlan hsz - ek miatt is). Az idő viszont eljárt a telefon fölött (tudom, hogy még mindig jelennek meg gyengébb belépő vasak, de én anno egy közép feletti telefont vettem) és nagyon jó ajánlatot kaptam a trétől, úgyhogy váltok. A defy megmarad második telefonnak, de lepucolva, valszeg 7.2-vel. Hacsak rá nem vesz a lányom, hogy adjam neki, 10 éves, de már ciki az osztályában a sima telefon.
-
Flexy90
senior tag
Köszi az infot, pedig ahogy romot és kernelt cseréltem, elég durva akku eséseket produkált, amit egyből észre is vettem, úgy, hogy nem hiszem, hogy előtte is csinálta volna, mert elég feltűnő!
Akkor lehet nekem is egy akku csere lesz a vége, bár az üzemidőm nem csökkent.pollai: majd írd meg légyszi, hogy bevált e az akku csere! Köszi!
-
Sutee89
aktív tag
Szerintem sem a kernel miatt van az akkuesés, nekem froyo, gb és 2nd-boot kernelen egyaránt volt, rendszertől függetlenül (CM 7, 9, 10, MIUI, WajkIUI). Nálam a battd könyvtár tulajdonos-váltás megoldotta az akkuesést, bár lehet az is közrejátszik (...sőt...), hogy nem cserélem kétnaponta a romokat, mint régen.
-
Csendeske
aktív tag
Kíváncsiságból feltettem a WR 2.1.1-et.
Véletlenszerűen belefagy a netezésbe, wifi alatt legalább is!
Csak az akksi kivét segít. Járt valaki hasonlóan? -
-
iván73.hu
tag
-
CoolBoy323
nagyúr
Mi lett azzal a delikvenssel, aki gariban cseréltetni akarta az eltört (szervíz által) "alátéteket"?
lemaradtam
-
|AP|
veterán
Minden igyekezetem és különböző módszerek kipróbálása után sem szűntek meg az akkueséseim. Wajkiui 2.12.27-et használok.
Rendeltem egy új, gyári akksit, holnap meg is jön. Ha ezzel sem szűnik meg a probléma akkor bajban leszek, mert tényleg a rendszerben van valahol a hiba.
Kíváncsian várom, hogy az új akksival mi lesz... ha marad az akksi esés akkor el kell kezdenem Romot keresni, ami megoldja. -
evitiguF
senior tag
válasz
Csendeske #3345 üzenetére
Angolul használom a telefont, így nem tapasztaltam eddig egy fagyást sem, sem a gombsor, sem alkalmazás terén. A múltkorinál nekem is előfordult, hogy 15-20 perc után egyszerűen nem reagált a gombokra, csak ha újraindítottam... ennél a verziónál ezt még nem tapasztaltam.
wmiki: xda-n láttam a hozzászólásodat. Felugró ablak figyelmeztet arra, hogy ha állítasz valamit, akkor eltűnik, vagy eltűnhet a status bar, ha 30s után sem jönne vissza, akkor kell neki egy reboot! (elég a hot reboot)
-
evitiguF
senior tag
Adtam még egy esélyt ennek az új CyanMobile eXperience romnak...
Alaposabb turkálás után azt kell hogy mondjam, a múltkor hamarkodottan nyilvánítottam véleményt! Mindenre megtaláltam a megoldást, csak TÉNYLEG alaposan át kell nézni a beállításokat, végigböngészni az összes lehetőséget, kipróbálni mindent, még ha nem is tudod, hogy min is fog változtatni, és megnézni utána, hogy milyen lett. A telefon felvételét is lehet állítani, hogy a megszokott módon történjen, vagy a dedikált gombokra legyen állítva, a Status bar nagyságát is lehet állítani, de ez a legkevesebb, amit ott állogatni lehet! Mert a személyre szabhatósága aligha kíván ennél többet! Csak párat említésként: Működő rom alatt lehet betűtípust cserélni, szövegszínt, bootanimációt, a status bar személyre szabhatósága rettentő alapos, mi legyen ott, milyen sorrendben, milyen színnel, állítható az is, hogy átlátszó legyen-e vagy saját szín... szerintem ha most nekiállnék leírni, oldalakat lehetne róla... Az enyémet mostanra beállítottam az ízlésemnek, végigbújtam az összes almenüt, most jön majd a hosszabb próba, meglátjuk egy hét alatt hogy fog viselkedni, lesz-e FC, akksit hogyan kezeli, stb...
Így jelen álláspont szerint azt mondom rá, hogy jó lesz ez! Aki ért hozzá, kiszedi már a rom telepítése előtt a felesleges dolgokat belőle, hozzáteszi azt, amit esetleg gondol, hogy kellene bele, és máris van egy kellemes kis rom. Nekem személy szerint a cián szín nem jön be annyira, így kell hozzá egy kis témázgatás is... -
jety91
őstag
Ti tapasztaltok, neha olyat kacsa romjaval, hogy egyszeruen nem reagal semmire a launcher? Mintha befagyna... Ilyenkor kijelzo ki-be utan minden mukodik rendesen. Olyan mintha nem keltene fel rendesen a telefon a programokat deep sleepbol
-
odorgg
addikt
WR 2.1.1 -hez van 1 costum pack. Enneke a telepítése elött, illetve utánn, kell e valamilyen wipe-ot futtatni?
-
-
bibliator
aktív tag
válasz
bladesks007 #3332 üzenetére
Én is a 4.04 es miuiról mentem át a jb vonalra. Titanium backup progival lementettem ami kellett, és 105kacsa Jb-s romját tettem fel. Semmi bajom sincs vele, minden jól működik. Telepítéshez nem mentem vissza az alapokhoz, csak simán wipe data, wipe cache, install zip, wipe.....szóval le van írva kacsa oldalán minden.
-
nash13
aktív tag
Látott már vki olyat hogy FR után nincs értesítési sáv? Hogy lehet visszatenni??
-
sinkoneri
tag
válasz
bladesks007 #3332 üzenetére
app+data mentésre a Titanium Backup (root) nagyon jó! Marketban megtalálod!
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: DEFY-men (MB525, piros lencsés) jelenleg MIUI 4.0.3 (pontosabban Wajkiui MIUI-2.2.24-HybridICS) fut, de szeretnék JB-re váltani.
Ilyenkor Froyo-tól kell kezdeni a teljes procedúrát, vagy mivel már rootolva / 2ndinit van, boot menüből meg tudom oldani? Ha tudtok jó és használható leírást a JB-re történő frissítéshez, megköszönném + ha van javaslatotok, melyik főzött ROM-ot érdemes használni (ami stabil és nem "nightly"), azt is szívesen venném.
Egyébként az adatok (pl. 1-2 játékállás, stb.) lementésére mennyire alkalmas a "Biztonsági mentés" funkció? Vagy van esetleg erre vmi spéci alkalmazás?
Előre is köszönöm!
-
Hovi
aktív tag
válasz
Turbobacsi #3325 üzenetére
Gyári akksi, nem utángyártott. Majd két honapig semmi baj nem volt vele.
-
Hovi
aktív tag
válasz
Black Phone #3324 üzenetére
Nem, nem írtam el. Wr 2.2. Valami final edition vagy mi a mano.
-
Turbobacsi
senior tag
hasonló "gondom" van: vettem a dupla vastag kinai 3500-as akkut, 1 nap alatt lement 1%-ra, majd még 2 napot ment (aktív használattal), aztán nem vártam meg amíg megadja magát feltettem tölteni, 2 óra alatt elérte a 4000 mA-t, 100%-on, majd leugrott 1%-os töltöttségre, és újra felment 100%-ra, elérve a cél 4200mA-t. Amúgy elégedett vagyok az akkuval, csak furcsán számol...
-
Hovi
aktív tag
Üdv,
20 hónapos a Defy-m. Jó egy év Wajkui után váltottam WR 2.2-re. Wajk alatt kezdett sokat enni az akku, s bizonyos widgetek lefagytak stb. Gondoltam (főleg kíváncsiságból) kipróbálom a WR-t.
Még novemberben vettem új akksit, mert sok volt már az akkuesés. Eddig semmi baj nem volt, jól szuperált az akku s a WR is. DE ma fura dolgot produkált. Du szánkóztunk a gyerekkel. Az akksi olyan 40%-on volt. Gondoltam készítek pár videót. Miközben ment a felvétel, kb olyan 1 perc után jelez az akksi hogy 15% alatt van. Mifene??? A videót végig vettem (jó is lett nem akadt meg) de az akku 4%-ot mutatott. Felvettem még 4 2-3 perces videót utána. Ez volt 15h magasságában. Most jó 3 órával később, a telcsi itt van mellettem. Az akksi 1%-ot mutat, de még mindig be van kapcsolva. Az új akksi anno rendesen volt kalibrálva. Az új rom is kapott két lemerül-feltölt ciklust. Mi a manó lehet ez??? -
105kacsa
őstag
Akit érdekel MSB JB 2.2 Changelog:20130110 Quarx az alap, akkumulátor fogyasztás csökkentés wi-fi driver csere jobb erősebb jelerősség.[link]
-
Sutee89
aktív tag
válasz
sesshou #3315 üzenetére
Gyári recovery bejön (hangerő le+bekapcsoló gomb tart)? RSD-lite felismeri a telót? Tudod milyen verziójú alaprendszer volt a telódon (melyik sbf-et telepítetted utoljára)? A gyári recoveryben kellene egy wipe data/factory reset és wipe cache partition, utána pedig RSD-lite-tal feltenni az eredeti rendszert. Pontosan milyen lépéseket csináltál ROM telepítés közben? Miért jött be egyáltalán a bootloader?
-
sesshou
senior tag
válasz
Csendeske #3310 üzenetére
Közben sikerült megtalálni de bele futottam az (3309) es hozzászólásban írt bootloader hibába
:S
Defy+ ra telepítettem ezt a romot:
http://logout.hu/bejegyzes/stefanbraun/sajat_keszitesu_fozet/hsz_1-50.html
úgy hogy előtte cm10 volt fent és a bootmenuben a tools alatt formáztam ext3 ra. úgy olvastam ezt kell.
utánna belementem a custom recoverybe mert nekem a stabil nál csak simán elindul a telefon. és feltettem a romot.ha ezek után megcsinálom amit itt leírtak az segít feltámasztania telefont?
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=284 -
odorgg
addikt
Stefanbraun féle Smooth Skanky rom van fenn. Mit kell letiltani pontosan, és hol?
-
sesshou
senior tag
Abban az esetben ha azt a hibaüzenetet kapom hogy
bootloader
09.10
err:A5,70,00,00,23
Mi a teendő
Motorola defy+-on -
Khelben
nagyúr
Sziasztok, tudtok nekem mondani egy olyan romot, amit feltehetek a feleségem defy-jére? Abszolút nem fog hackelni meg rootolni meg semmit állítgatni, egy fontos szempont van: stabil, bugmentes működés. Telefonálni, smsezni és fotózni szokott, mást nem nagyon. És persze a sebesség lenne érdekes, mert most valami régi gyári rom van rajta és őrült lassú.
-
sinkoneri
tag
-
odorgg
addikt
Valaki tud 1 olyan stabil romot, ahol a csusztatós feloldó képernyő van,(nem kamera meg feloldás közt lehet választani, hanem feloldás/némítás közt) és tudja a flasht?
Felettébb iritálnak ezek a buborék,gyürü meg mindenféle csilli villi feloldó képernyők, pláne a kamerás hülyeségükkel. Vagy csak én használom töbszőr a némítás funkciót, mint a kamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest