Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Halihó! Tudja valaki wr alatt miért nincs naptár? De még play-ben sincs! Cm7-hez valója van esetleg valakinek?
-
Davebowman
senior tag
A "full wipe" félrevezető, mert a TWRP-ben dalvik, cache, data, system szerepel, itt csak cache+dalvik kell!
Amúgy kicsit gyorsabb lett az egész, valóban picit lomhábban reagál, de nem vészes, viszont menet közben nem akadozik. Tárcsázónak olyat használok, ami a memóriában is tud maradni rezidensen és kész. -
Davebowman
senior tag
Aki art-tal használja kérdés: ha a telót csak hívás+sms+netezésre használom, mennyire stabil? Semmi játék, semmi cicó.
-
Davebowman
senior tag
Urak! Defy-n a KitKat Art-al tolva mennyire pattogós? Progik(amik futnak) mennyire észrevehetően gyorsabbak? Érdemes-e egyáltalán az art?
-
Davebowman
senior tag
Halitok! Tud valaki adni egy tuti linket mobil szétszedő készlethez? Amiben van műanyag kanál is, mint a youtube videokban a "replacement" félékben.
-
Davebowman
senior tag
válasz
kakukkmarci #9332 üzenetére
Ha jól értem az az update-recovery.zip = TeamWin Recovery 1.6.3.0+ ha ezt is feltettem, ezután reboot ugye? Mert csak akkor tudjuk feltenni a cm-11-20131120-NIGHTLY-mb526.zip-et ugyeeee? (kitkat4.4)
Mert ezt senki sem írta le, ezért nem is értettem miért nem jó a régi cwm. -
Davebowman
senior tag
Halika! Képzeljétek, megjavult a kereső alatti led
ez hogy lehet? Remélem a többi is életre kel.
Más: tudtok valami Jb-panorama appot, ahol nem több képet készít, hanem folyamatos húzással csinálja? Nem találok. Ja WR2.1.1 alá kellene -
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #6282 üzenetére
Bocs lejárt. Ide írom miket szedtem ki a nyúlból:
Android élő háttérképekAndroid billentyűzet
Compass calibrator
Galéria(csak cm7-nél)
Google Backup Transport
Google One time init
Google Partner Setup
Hangrögzítő
Latin Input method
Market Feedback Agent
Media audio Effect
My uploads
Pico TTS(a svox-ot előbb lődd be)
TTS service(ha nem kell a svox sem)
Setup wizard
Themes Provider
Témaválasztó
Update Me Smartphone
User Dictionary
VPN-szolgáltatások
Wi-Fi calling
Élő háttérkép választó
Üzenetek(ha nem kell mms)
-
Davebowman
senior tag
Csak 1 kérdés: ha a playről veszek app-ot, aminek van ios verzája is akkor az iphonomra is külön meg kell vennem, vagy jár hozzá?
-
Davebowman
senior tag
Ehhh... ez a mokee megint kifogott rajtam. Tudja valaki mi ez a mycalendar a naptárak között? A saját googlesem az elsődleges, de folyton erőlteti a my-t. Nem lehet valahogy rátenni a normál magyart?
-
Davebowman
senior tag
válasz
Moleman #5325 üzenetére
Akkor hogyan van, hogy zökkenés mentesen fut minden? Még a skype hanghívás is? 44%-on van, 17:00 óta folyamatos wifin van webböngészős játékot tolom(Lovagi játék és Monster warlord) youtube-ozok netezek, stb. Eleddig megette az akksi felét 2-3 óra alatt, így meg nemtom lemeríteni.
-
Davebowman
senior tag
Én most még a mooke-t hajtom, mostanában belassult ezért +2vel feljebb toltam a vsel-t mindegyik Mhz-n. Így jó lett csak picit többet fogyasztott, mivel nem játszom vele 3d-s játékokkal SetCpu-val kivettem az 1000 Mhz-t így 300 és 700 között lötykölődik és stabil+gyors maradt és kevesebbet is fogyaszt! Lehet megpróbálom még a 600Mhz-t is lehet, hogy annyi is elég, ha meg nem (erősebb appok) akkor visszaadom neki az 1000Mhz-t
600-zal ketyegnek a samu minik is ehh!
-
Davebowman
senior tag
Mokee-ben a calendar másnak sincs benne? Amit letöltöttem a netről az fekete és angol... nem értem mit rontottam el?
-
Davebowman
senior tag
Előbb próbáld ki szerintem a MokeeOs-speed-x et
Most ezt tettem fel és állati gyors tényleg. Market benne naptárat+gmailt ha kell külön le tudod szedni
azóta vigyorgok... A betűtípust utólag tettem fel tökéletes.
Ha nem felel meg(kétlem) akkor mehet erre a wr 2.11 az is volt nekem korábban, de ott nekem a RIL-bug gyakran jött elő (lefagy a teló-programom). -
Davebowman
senior tag
válasz
sharkybacsi #5064 üzenetére
ez kellett, köszi (amúgy most mokee-zek)
-
Davebowman
senior tag
Felpróbálom a Speed mokeos-t, de a témák és a betütipus az vacak. Nincs CM7.2-re JB téma, vagy valami egyszerű, letisztult?
-
Davebowman
senior tag
válasz
gyuszmó #5002 üzenetére
Megy a tethering is, de csak egyszer-egyszer. Egymás után rögtön például nem megy!
Nekem is tetszik a CM10 mert a video-ja 4.2 asszem tudja alapból a panorámát+a gömbpanorámát is. Előbbit használtam és tökjó (CM7 alatt tud valaki hasonló jót?) a gömbpanorámát pedig szeretném csak, de nem értem!
-
Davebowman
senior tag
Köszi, már húzom is le!
(#4747) Kbali minden kettőt beállítottam, természetesen. De az érdekesség, hogy amint visszarakom, utána rögtön nem megy a régi mentés, csak ha újraindítom a telót. Ez még csak hagyján, de van ami még így sem jön vissza. pl: enchant kingdoms. Az mekkora marhaság, ha egy nandroid mentést úgy kipuculok, hogy csak az a bizonyos /data/data/valami könyvtár marad a .tar fájlban? ....nagy hagyjuk is. Amúgy hogy kell egy app-ot úgy megcsinálni .zip-be, hogy bootmenüből feltelepíthessük? Domerátor csinált már sok ilyent...
-
Davebowman
senior tag
Az miért van, hogy egy játékot titaniummal mentek, és egy friss rom-ra visszateszem, akkor nem történik semmi (mentések nem jönnek vissza) de ha nandroid data restore-vel, akkor visszajön?
-
Davebowman
senior tag
válasz
sharkybacsi #4634 üzenetére
3rd app sem oldja meg. ....de én igen, bár furi megoldás, hogy a tetheringet egyszerűen bekapcsolva hagyom! Ezzel bármikor kell, benyomom a netet és már osztja is a netet akárhányszor
parasztmegódás
-
Davebowman
senior tag
Na végre találtam egy hibát xperia 3.3.-on! A wifi tethering csak 1x működik, aztán csak újraindítás után az újbóli. Másnak is? Van erre megoldás? (wr2.11 tudom
)
-
Davebowman
senior tag
Háááát a JB előnye, hogy tudok vele telefonálni, nem fagy le, ha hívnak! Ma például kipróbálhattam a panoráma funkcióját besz..tam annyira jó! A gmail is jobb, és a programokat már a JB-hez írják, frissítik, szóval érdemes haladni a rendszer frissítésével. Vannak progik, amik minimum JB -n futnak (chrome) persze ki lehet váltani őket mással!
-
Davebowman
senior tag
válasz
Black Phone #4518 üzenetére
Mi az az ikonos hangváltás? Most tettem fel a 3.3-at (de megbántam a 4.2-es órát)
-
Davebowman
senior tag
Nova az nekem bejött a táblán, szóval a telón is kipróbáltam és JÓ! Bár tegnap csinált 2 érdekes dolgot, egyszer újraindult (csak 1x) és reggelre kb 15-19%-ra tippeltem volna átlagban, de csak 1% aksi volt, épphogy még ébresztett. Viszont újraindulás után a csengőhangok+ébresztő beállítás megmaradt. A 240+ , 270+ ram jól néz ki, puculom is rendesen
ja és a wifi 2sec alatt csatlakozik
-
-
-
Davebowman
senior tag
Hát én most rebootoltam, de maradt az általam beállított csengőhang, de még az ébresztő és az értesítő hang is! Gondolom a sok xperiás cucc miatt lehet kavarc és nem "bug"
Amúgy már sok saját app-pal megtöltöttem a rendszert és még mem takarítás után mindig 200+ RAM marad
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #4416 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a Cm így herélve használható. Nagyon tetszik.
-
Davebowman
senior tag
Na! Az xperia 2.5 egész jó. Nincs fc, megy a tether is, csak herélni kellett mindent, ami xperias cucc. Saját billentyűzet, kamera képnézô, alap skin és hasít de nem fogyaszt
ma durván tesztelem aztán ha nem fossa el magát ez a cm marad. Nem kell gapps, benne van minden jó. Csak egyedül a launcher widgetjei töltôdnek be kicsit lassan egy-egy módosítás, vagy át/kilépés után... ez kacsánál nem volt, zeam launchert használok régóta, de csak cm10 alatt pecsel így. Ez hwa beállítás mit takar?
-
Davebowman
senior tag
Na most laktam be StefanBraun Cm10ét. Minden szép és jó, csak a tethering nem akar menni a beépített gombbal. Van aki más progit használ erre?
-
Davebowman
senior tag
válasz
bibliator #4370 üzenetére
Minden progim remekül fut így herélve és nem indul újra! pedig nyúzom rendesen. Sőt a fogyasztás is jobb picit(bár megszoktam a placebo érzést már). A RIL bug sem jött elő, de a tethering behalás az így is néha (20-ból 1x) előjön. Stefan Braun Jb-je most kezd el érdekelni, remélem a tethering ott jól muzsikál.
Ma ugyan annyit használtam, mint tegnap a sok xarral és tegnap ilyenkor ~40%-on volt, most meg 60% van értelme a herélésnek.A gallery.apk volt az első amit kivettem MxPlayer+quickpic+CameraZoomFx használok!
-
Davebowman
senior tag
DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE lassan 2 éve! Van megoldás erre?
Illetve nem pont ez, de a lényege, hogy bejön 1 hívás, fel akarom venni és ....nem szól bele senki, sokszor nincs hibaüzenet se, csak a telefon progi záródik be ami ugye lehetetlenné teszi a megszakítást, és az újra tárcsázást is. Neeem, a bekapcs-gombbal se ha beállítom. Csak az újraindítás segít....itt a képen neked legalább felajánlja. Én meg az elején azt hittem, hogy ez ANDROID betegség
-
Davebowman
senior tag
válasz
bibliator #4354 üzenetére
Köszi és mennyi lehet a különbség a sok CM10 között, ha lecsupaszítom(kiveszem a launchert, beteszem a sajátom, meg a sok google cuccot kipakolom) őket? Most kacsáét heréltem ki, kíváncsi leszek hogy muzsikál, mert a heti 2 wipe-okkal is indult már újra (cm10 betegség). Ha cm7-re is lenne olyan jó kis taskbar, amire a progik szpen kiírják a dolgaikat, lehet vissza is térnék. --lehet, hogy van is?--
-
Davebowman
senior tag
Kacsa105-ére mehet egyből a Xperia D 2.5? vagy Stefan (SB Custom Jelly Bean 2013.02.08) Romja? vagy még valamit kell varázsolni?
-
Davebowman
senior tag
válasz
gyugyo1010 #4226 üzenetére
Nekem is kacsa romja van fent és van vele 1-2 pici gondom, pl. újraindulgat. Heti 2x wipe-ok, de akkoris csinálja. Tetszik a kacsa, de most szeretnék egy másik CM10-et kipróbálni, hogy azokkal is csinálja, vagy csak a telóm nem szereti annyira? Nézegetem ezt a MIG-et és a negan-t. Van tapasztalat?
-
Davebowman
senior tag
válasz
iván73.hu #3982 üzenetére
A tunert élből fagyasztottam, meg egy csomó cuccot belőle, pl: tts, exchange, vpn, partner setup, stb. 200 fölött volt a memória. MINDEN MŰKÖDIK RAJTA kérem! 105Kacsa Rom tényleg jó. Az akkut még csak 1x vittem le 10%-ra, de majd beáll hétvégére. Ésésésésés tudtam telefonálni is sikerült!
-
Davebowman
senior tag
válasz
bibliator #3965 üzenetére
Nekem pl több hónapja wr1.6 volt, aztán feltettem pár romot és vagy a wifi-tethering nem volt jó, vagy a 2g/3g kapcsolat, csak egy újraindítás segített, ebből lett elegem, amúgy tökéletesen megfelelt nekem. Hozzáteszem a MIGCm10 volt eddig a leg barátságosabb nekem és ez a kacsa féle Rom túl sok hájpot kapott, most kipróbálom és úgyis tudom ,hogy wr lesz a vége
Ja és majd elfelejtem fagyott a telefonálás funkció, ami nem mellesleg fontos! csörög a teló, aztán feleszem és lefagy az telefon app és sülket az egész? Phhhöö Cm10-zel ez még nem fordult elő (csak ott meg nem volt tethering ami tab miatt kell nekem)
-
Davebowman
senior tag
válasz
bibliator #3961 üzenetére
Ment is rá egyből. Ahogy írva. Vibrált a kacsa logo, majd fekete halál.(8 percig úgymaradt) akssi ki-be 3perc-re, indít moto logo után fekete
ez már 4 perce csak a fényérzékelő megy, mert ha a lámpához tartom, akkor az alsó ledsor elhalványul, csak a képernyő fekete(az az a háttérvilágítás megy csak)
.... na most meg bejött az üdvözlő képernyő
-
Davebowman
senior tag
Na szóval akkor az tuti, ha (sima piros defy) wr 2.1.1-re rátolom Kacsa JB 2.2 utána a 3.punultimatéjét és ezután a 3.0 finalt? A kérdés csak az, hogy cwm-ből mehet egymás után, vagy indítsam is el a romokat, hogy kicsit melegedjenek?
-
Davebowman
senior tag
Kacsa romját lesegetem, kóstolgatom, de a tethering az mindenképpen kell, ha jól olvastam gyárilag nem tudja, de külső app-al tudja, ti mivel használjátok? Ja és egy nem reg-s link lenne hozzá? 3.0 kellene.
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #3590 üzenetére
Na meg a hívás! hogyan veszem fel? Nincs a képernyőn gomb hozzá? (Cyan amúgy) át lehet tenni a wr tárcsázóját ebbe?
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #3589 üzenetére
HOL van egy nármális boot-animáció hang nélkül????????? ÁÁÁÁ c64 feeling 3-5x még elmegy, de már zavar
(
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #3587 üzenetére
Na szépen sikerült, de ezt az alsó menügombsor-vackot hogy kapcsolom ki? Mi a neve?
-
Davebowman
senior tag
Najó! Most kipróbálom a cyan-t + gapps-ot(amit Somi linkelt) + Somi Hu-ját és ráeresztem a wr2.11 nandroidját Jeeeee ha feláll a rendszer, akkor ez marad!
-
Davebowman
senior tag
Feltettem a cyant, semmi play. Feltettem a wr2.1.1-et semmi play....mire használják azok, akiknek nem kell play? A gapps-ot miért nem teszik a ROM mell? f..om kivan.
-
Davebowman
senior tag
Persze, a total commanderrel a dropbox-hoz tudod szinkronizálni. Napközben szerkeszted az exceled, majd otthon szinkronizálod a dropboxxal, ami a gépeden egy adott könyvtárban is frissíti a tábláidat, doksijaidat, mindent! Én is így csinálom.
Totalbox a neve a pluginnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest