Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Közületek próbálgatja valaki Quarx 2013.01.10-ei romját? Tapasztalat érdekelne a 12.31-eihez képest.
Köszi
-
tsiga18
tag
Sziasztok!
Másnak is csinál olyat a defy hogy mikor hívnak vagy én akarok hívni valakit, minden 4-5. hívásnál, felveszem (felveszi a hívott fél) és nem hallom a másik felet, és ő se engem? Wiui alatt kezdte el csinálni, Viberre tippeltem, de miután töröltem, meg frissebb Wiui alatt is csinálta (vibert alapból fel sem tettem). Gyári rommal is csinálja ezt, csak ritkábban. Hívásoknál meg mindig kiírja hogy a dsp manager leállt...
(froyo kernel, wiui froyo kernel-es verziót használom, piros lencsés sima defyvel, hátha segít nektek ez) -
-
mihione
őstag
válasz
StefanBraun
üzenetére
Kiprobalnam ha lenne defy+ valtozat

-
Narxis
nagyúr
Minek szarakodtok ilyen DSP félékkel?
JetAudio Plus kell és kész, rákereshettek erre is: jetAudio Plus v1.9.3 Enable BBE_ViVA effectHa megvetted akkor úgyse warez, gondolom kompatibilitási okok miatt nem merik aktiválni ezt a 2 effektet a hivatalos verzióban, de tényleg jól szól Defy-n.
-
Z0C!
őstag
válasz
StefanBraun
üzenetére
feltetem 4.0.4es miui után..hát 2.3.7???

-
Moleman
addikt
válasz
StefanBraun
üzenetére
Na, akkor tévedtem, ha az euroskankben megy, akkor mennie kéne a nyusziban is.

-
Moleman
addikt
válasz
mihione
üzenetére
Nem tudom, még csak egyszer próbáltam miuis cuccot telepíteni, az a recorder volt, felment. A music valószínű nem kompatibilis a CM-vonallal, azért nincs benne a custom pakkban. De van más jó zenelejátszó is, én régen PowerAmpet használtam (de meguntam a tört verzió bugjait), aztán váltottam MixZingre. Ugyanolyan jó az is, korrekt EQ-val. (Régen a Blade-del nagyon sokat számított a lejátszó EQ-ja, mert szörnyű végfok volt benne, nehéz volt jó hangzást előcsalni belőle, torzítás nélkül.
) -
mihione
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
A jb kinezetet nem kapcsoltam be az ebresztos bug miatt de egyebkent csak egyszer kell beallitani aztan mar annyira nem lenyeges
nem is a dsp hianyzik hanem a jo kis miui music player amiben van EQ is mint wiuiban.probaltamabbol kiszedni de nem telepitette fel...vajon mi az oka? -
Moleman
addikt
válasz
mihione
üzenetére
Nálam a jó öreg CM7-kinézet a favorit, de WR2.1 alatt tényleg nagyon szép a JB interface. Ebben DSP is van (igaz, sose használtam), ha hiányzik az újból, másold ki ebből.
A böngészőt még nem próbáltam, nincs időm rá, de készenlétben nagyon jól teljesít (repülő módban 2.5 nap után 75%-on van, akkuesés nem tudom lesz-e, ez az első ciklus). -
törölt tag
-
mihione
őstag
Miui utan wr2.1.1 re valtottam kivancsisagbol es vegyesek az erzelmek...ez a sima cm7 kezeloi felulet szornyu miui utan sokkal nehezebb megtalalni benne bizonyos beallitasi lehetosegeket,a gyari bongeszo nekem mar joparszor fczet nincs benne dspmanager amit elegge hianyolok bar lehet en nem telepitettem fel,tovabba miui music appot is hianyolomamit customize packban nem ajanlott fel.Sebessegre gyorsabb mint a miui kicsivel viszont annal csunyabb,akksira nalam kb uhyanazt hozza sot meg talan egy picit rosszabb is.
-
Sutee89
aktív tag
Ez esetben nincs ötletem. Max még ellenőrizd le a "superuser" appban, hogy a Root Explorer-nek tuti van-e Root jogosultsága, esetleg az alkalmazások kezelése menüben nyomj egy adatok törlését a Root Explorerre. (plusz a jó öreg tanács: "ha valami furcsán működik, wipe cache/dalvik cache"
) -
Sutee89
aktív tag
Root Explorerben a felső sorban "mounted as r/w" kell legyen írva, ilyenkor módosíthatók a rendszerfájlok.
Félreértések elkerülése végett ez a módszer nem fogja egyből megoldani az akkuesést, csak a rendszer képes lesz ezen fájlok adatait felhasználni a helyes akkumulátor-kapacitás kiszámításához. A 0-ról 100%-ra töltés feltétlenül szükséges, de valószínűleg csak több töltési ciklus után szűnnek meg az esések, amikor kellő mennyiségű adatot összegyűjt a készülék. Ez a módszer az akkumulátor élettartamát nem javítja, csak pontosabban fogja kijelezni a százalékos kapacitást. Más ROM telepítésekor a fájlok valószínűleg felülíródnak (legalábbis én így tapasztaltam), tehát célszerű másolatot készíteni belőlük, ha már egyszer megszűnt az esés, és azt visszaállítani új ROM esetén.
-
törölt tag
Akad még egy-két ember, aki majd érti, miért írom ezt: ma találkoztam egy hirdetéssel kapcsolatos friss hozzászólásban mira72 kolléga nevével.
Egyúttal utánanéztem és rácsodálkoztam, hogy már majdnem másfél éve annak, hogy a nagy kameramodulcserélő mozgalmunk hamvába holt. 
-
csicsaaa
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na igen azon kívül!
Azt használtam én is még cm vonalon, most WIUI-ról tértem vissza WhiteRabit2.0-val, és érdekelne valami hasonló megoldás mint a WIUI/MIUI-n van!
(ami tényleg működik) -
csicsaaa
tag
Tudtok mondani olyan appot, amilyen a MIUI-nak van beépítve, ami egy gombnyomásra kitakarítja az egész RAM-ot és mindehhez van widget-je is?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Flexy90
üzenetére
Na találtam közben vmit xda-n!
Link
Érdekes írás!
E szerint 3 fájl owner-ét és group-ját kell átállítani systemre, és megszűnik az akksi esés!
(root explorer tökéletes a feladathoz)Ha vkit érdekel, majd írok, hogy eredményes volt e!
Keresőnek: battery fix, battery drop, akksi esés, akkumulátor esés
-
Flexy90
senior tag
válasz
hunluigi
üzenetére
Érdemi változást nem tapasztaltam. Még gyorsabbnak sem érzem, pedig ahogy írtam volt wipe data is!
Ami változott, hogy a GB kernelnél 4 lépcsőben lehet állítani az cpu órajelét. Inkább csak a kíváncsiság miatt raktam fel, pedig meg voltam elégedve az elődjével is.
Ha fel szeretnéd rakni, és csak frissíteni akarod, akkor azt ajánlom ilyen sorrendben tedd: gb kernel, rom, és hagyd h betöltsön, ne flasheld egyből a battery fixet csak újraindítás után amikor már működik a rendszer, mert nekem szerintem emiatt bootloopolt és kellett a wipe data! -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 hete nyúzom a legújabb wiui-t GB kernerrel a sima Defymen. Előtte froyo kerneles wiui volt rajta, csináltam wipe data-t is.A gond az, hogy hiába raktam fel a battery fixet amit szabof1 ajánlott, elég durva aksi eséseket produkál. Az üzemidő nem változott (Battery monitor widget szerint), minden este töltöm. Az viszont idegesít már, hogy 50%ról leesik 20-30%ra egyik pillanatról a másikra. (Esett már 55-röl 17-re is).
Létezik erre vmi megoldás? Akksi kalibráció is volt már, nem segít semmit. Van esetleg több féle battery fix?
-
Moleman
addikt
Köszi az infót!
Most vettem egy Defy+-t, és a kijelző és a keret között bal oldalt körömnyi rés van, látszik az alján a ragasztó. Amit eddig láttam Defy-t, mind passzos volt, úgyhogy valószínű ezzel felkeresem majd őket.
Tapasztalt már ilyet valaki? Most jött vissza gariból, mielőtt vettem, alaplap cserés volt a munkalap alapján.(#3152) odorgg
Így van, Froyotól ICS-ig minden rom támogatja a flash-t. -
(jan)
őstag
Beszéltem cordonékkal, bekapcsoló gomb belefér a garanciás javításba, a csavarok alatti repedés az nem.
-
Twitch
tag
Sziasztok defy-ra milyen romot ajánlanátok. EZ mindennapi használatra jó-e egy átlag user számára? Sok a hiányosság benne?
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Szepy2884
üzenetére
Nézd meg, hogy a hozzáférési pont (APN) adatai jók-e. Ha kellett változtatni, akkor egy újraindítás és elvileg működik. Ha nem, akkor ajánlom a gyári recoveryben egy wipe cache partition, majd ha így sem megy, akkor egy wipe data/factory resetet (utóbbival MINDEN személyes adat elveszik, érdemes lementeni a progikat és személyes adatokat)
-
Szepy2884
tag
Sziasztok
A gyári 2.1-es T-mobilos telefonomat a napokban frissítettem 2.2-re a Motorola honlapjáról leszedett szoftver segítségével.
Minden gond nélkül ment és a telefon is jónak tűnik egy kivétellel. A frissítés óta nem megy a mobilnetem!

A segítséget előre is köszönöm.
-
mihione
őstag
-
chab7
addikt
Egyre jobb. Nemhogy nem mély a víz de már nem is a Defy-ról van lassan szó hanem más készülékekről

-
-
mihione
őstag
-
Moleman
addikt
válasz
Hajas Mao
üzenetére
Szolgáltatóknál 2 év garancia van, a Cordonhoz szól. A tömítésre nem tudom, de a gombvilágításra biztosan érvényes.
(#3132) mihione
Ez az, hogy csak a hardver jó, minden más rossz. A képernyő felbontása túl kicsi, és hiába istenítik az amoledet, szerintem nagyon csúnya, még ez az RGB is (a pentile-osakról nem is beszélve), a kamera elfogadható, de már akkoriban is jobb volt a Sensation, meg szerintem később az Atrix 2 is. Én soha, semmi pénzért nem vennék Samsungot, brutális lehúzás minden telefonjuk (az alsókategóriások még inkább).
Amúgy Atrix 2-re pont tegnap szivárgott ki egy hongkongi gyári JB, az egekig magasztalják a topikban.
-
mihione
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy rossz mert hardveresen tényleg jó kis gépezet meg gyönyörű fényképeket csinál de ez a sok probléma vele nem túl bíztató.Lehet nálam is az Atrix 2 lesz a befutó és maradok hű a márkához ,ebben még nem csalódtam legalább.Kivéve a gyári romok naprakészségét de arra meg ott a sok jó kis custom rom

-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Érdeklődnék érvényes lehet e garanciám szeretett kis defymre? 2011 augusztusi T-mobilos. Halványabban ég a vissza gombom és a töltő csatlakozásnál a gumiszigetelés is sérült. Tapasztalatok alapján gariba megoldják ezeket?
Hupsz rossz topik...
-
proper
őstag
válasz
mihione
üzenetére
razr, én most cseréltem le a defy-t karácsony elött és nekem nagyon bejött
de 85ért már kapsz htc one x-et is akár vagy s3
minap viszont elővettem a defy-t és razr után kissé dundi volt a kezemnek
viszont az első hetekben meg a razr volt vékony meg tepsi de ugy tünik megszoktam -
mihione
őstag
Hát skacok nézegettem az SGS 2 topicot és nem túl bíztató dolgokat olvastam...az amoled kijelző állítólag 2 év alatt tuti hogy be fog égni és cserélni kell,meg sok új teló alaplaphibás és rövid időn belül kifekszik.
Ennyi pénzért gondoltam lesz legalább olyan megbízható mint a kis Defy de valahogy túl sok rosszat és hibát olvastam róla szóval szerintetek mire érdemes cserélni 70-80 ezer közötti összegben? -
repvez
addikt
Üdv!
Wiui 4.1.1-es rom van most a telefonon, ha CM10-et akarok rátenni akkor nem kell semmit sem trükközni csak a recovery müveleteket elvégezni és az SD-ről bemásolni a CM10es zipet?És a telepités elött hogy menjek a recovery bootba a wiui menüböl a kikapcsoló gomb hosszú megnyomása után előjövö listából vagy a bekapcsoláskor felvillanó kék lednél a hanggombbal?
HA esetleg elöbbi verzióra mennék vissza mondjuk CM9 vagy elöbbi akkor sem kell már semmi kernel telepités meg hasonlók?
vagy ha a gyári romról készült mentést akarom visszatenni ? -
zjani007
csendes tag
Indulásnak, 105kacsa írása:
v6 SuperCarger WajkIUI 2.9.27 -
R19
senior tag
Aki telepítette a WR romokon vagy más romon a V6 supercharger-t írhatna néhány sort róla.
Azt tudom, hogy egy memória optimalizáló, de egyáltalán kell-e, lehet-e a beállításait változtatni, ha igen akkor mivel lehet ezt megtenni?Érdemes vele foglalkozni, vagy nincs különösebb gyakorlati haszna?
-
tyll30
tag
Bluetoothon tudok mobil netet osztani Nexus 7 re ?
WajkIUI_multilang_2.12.27 használom ! (wifin nem megy a megosztás
) -
bibliator
aktív tag
Aki JB-s romot keres, vagy nem GB-et akkor 105 kacsa főzetet ajánlom.
Eszméletlen jól muzsikál rajta minden a Miui v4-nél sokkal gyorsabb nálam. Azt kell mondjam, hogy érzetre kb. olyan gyors, mint a GB ROM-os WR 1.7-em volt. Nem olyan gyors mint a WR 2.1-em volt, de majd meglátom a Tuner beállítások miatt mi lesz. -
iván73.hu
tag
Ha érdekel valakit és nem akar keresgélni sokat, akkor itt megtalálja a vsel ill. egyéb beállítási értékeket.
-
duduati
aktív tag
Olyan problémám van, hogy ha felteszek szinte bármilyen romok (kivéve wr, euroskank) akor nem megy a mobilnet megosztás. Megosztás megtörténi, látja a laptop, vagy más eszköüz, de nem tud csatlakozni, csak küzd. Most is megpróbáltam Mokee os New begining-t, MOTO DEFY X-UI beta 1.8 -t, régebben wiuit- miuit, egy két példányt, amit itt írtatok hogy jól üzemel, de nem akarja. Wr1.6-1.7 meg simán megcsinálja.
Valami ötletetek van ilyenre?
-
mumtaz
senior tag
Jó lenne romot váltanom. Mármint nem azért, mert rossz, csak most már kipróbálnék valami újat. Aki látott már itt a topicban, az tudja, hogy azért annyira nem amatőr módon kérdezem, de mostanság nem nagyon követtem az eseményeket. Elsősorban saját tapasztalatok alapján érdeklődök, hogy szerintetek akkor most mit érdemes kipróbálni?
Legújabb GB WajkUI-t most fel fogom rakni, mert régebben Wiui-kat használtam, de már egy ideje WR van fent, csak néha pakoltam fel próbának 1-2 másik romot, de nem jöttek be.
Szóval? Mit érdemes kipróbálni szerintetek, ami azért akkuidőben is megfelelő szinten van?
-
bibliator
aktív tag
Feltettem a telefonra 105kacsa QCMX-en alapuló főzetét. Eddig jó.
-
iván73.hu
tag
Mindenki aki CM10-et telepít, keressen rá a fórumon az ext3 ill. az ext4-re és olvasgassa el, sok hasznos infót fog találni. (Szerintem ez az akku esés már elég alaposan ki lett vesézve, de lehet kén nyitni egy "akku esés" topic-ot)
Ismételten - ahogy már ezt előttem többen is megtették - kérve-kérlek és könyörgök nektek, hogy olvassátok vissza a fórumot (különösen az 1. hsz-t) ROM-olgatás előtt (és után :-) )! Sok hasznos információt találtok!
-
membrandj
nagyúr
-
iván73.hu
tag
válasz
membrandj
üzenetére
Melyik CM10? Nekem kb. 1%/óra (CM10 12.31) - de a wifi-n, molbilnet-en kívül a telepített programok is befolyásolják - akár jelentős mértékben is - az akku esést, ill. az akku állapota.
CM10 01.10-ről még nincs "mért" adatom, de nem úgy tűnik nem lesz jelentős változás benne. Most 3.5 óra használat alatt eset 7%-ot, de ebben volt kb. 15perc zene hallgatás, és kb. 5perc telefonálás, meg egy pár perc buherálás :-) . -
membrandj
nagyúr
CM10 kikapcsolt wifi és mobilnet mellett éjszaka óránként 4%ot merül.. 8 órából kb 6-7-t deep sleepbe tölt! Tudtok ajánlani egy jó komplett beállítást? Vagy elég a vselt átírni? Interactiv módban van jelenleg.
-
iván73.hu
tag
Tegnap este sikeresen felment a CM10 01.10 a 12.31-re. Nem tudom mi volt a gond a múltkor. Most is csak wipe-ok után install zip, és kb. 10perc múlva már használtam is a rendszert. Nem tudom mi változott - talán kicsit fürgébb, és remélem stabilabb lett, bár komoly problémáim nem voltak vele.
-
Oczu
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Köszönöm, felment a régebbi Android is.
-
iván73.hu
tag
válasz
sesshou
üzenetére
Én a 12.31-et használtam kb 1.5 hétig visszaolvashatsz a fórumon ha érdekel a tapasztalataim. Tudni kell, hogy ez nem egy stabil végleges rom. Ha stabil rom-ot akarsz, akkor ott vannak a GB-s CM7.2, MIUI/WIUI, stb. rom-ok.
A JB-vel még vannak problémák, de ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá - már alkalmas a mindennapi használatra. Érdemes telepítés előtt Wipe data/factory reset-et csinálni, ill. Wipe Cache,Wipe Dalvik Cache-t előtte és utána is.Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache lehet hogy megoldja a problémádat.
-
iván73.hu
tag
Igen, elolvastam mielőtt válaszoltam, de azért írtam az alacsonyabb értékeket, mert nekem és másoknak is ezeken az értékeken stabilan működik a teló. Mivel neki így is már elég magas vsel értékek vannak beállítva nem gondolom, hogy a tovább emelés (persze lehet vele próbálkozni) megoldást jelentene a problémára.
Ne felejtsük el a fórumot végig bogarászni, mielőtt kérdezünk - de tudom nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

)
(ami tényleg működik)