Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
,,Szeretném megkapni ha lehet az értesítési hangokat.Betenném őket csengő és ébresztési hangnak.Jó lenne békára vagy farkasra kellni.megoldható ez valahogy?"Ébresztések-Csengőhang-Művelet végrehajtása a következővel-Expoler és az sd kártyárol kiválasztod magadnak a az ébresztési hangot
-
bibliator
aktív tag
válasz
gyugyo1010 #3773 üzenetére
Csak szólok, hogy nézd csak meg az android tunerben menyni a szabad memo!
Ha ugyanitt nézem, mint te akkor nekem 140Mb
Android tunerben meg 90 és 64 között mozgott.Ez most nem neked szól, csak általánossságban:
Tudomásul kell venni, hogy a JellyBean alapból sokat fogyaszt és kevés a RAM mennyiség, ami a defynkben van. Mivel a RAM kezelése szerintem jó az androidnak (linux), ezért mindegy hogy 60 mega van vagy 300....a szabad. Ez nem windows, felejtsük már el a kinek van több szabad memóriája versenyt! Szerintem!
A memória hiánya akkor lép be problémaként, hogy ha meg akarsz nyitni egy programot és éppen nincs annyi szabad memória a rendszerben, amennyit a program használ, így el kezd pucolni, hogy legyen. Ez idő, ilyenkor szaggat, akadozik. Mondom, ha nincs annyi amennyi kell. Valaki úgy használ pl, egy CM10-et, hogy sose lesz neki kevés a memo, valaki meg úgy egy CM7-et, hogy állandóan taskillerkednie kell. Szerintem jó beállítással a CM10 éppen a határon belül van, azaz lehet használni szenvedés nélkül, szaggatás nélkül, bizonyos célra. Arra biztos nem, hogy 500 programot futtassunk a háttérben. És ha valakinél 60MB-nél nem szaggat, akkor miért lenne baj hogy csak 60MB-t a szabad.Na bocs! Kidurrogtam magam.....ne vegye senki magára!
-
mihione
őstag
Vizallosag temara reagalva:ha mar esett parszor a telefon akkor figyelni kell mert ha sarkara esik eselyes h a GG elvalik a haztol es akkor elofordulhat egy kis beazas.ocsemnek igy azott be de kiszaritottuk mukodik es az enyemnel is volt egyszer kis parasodas mondjuk akkor aznap sokat uszott,3 meter melyen is
-
jety91
őstag
Vki ezt magyarazza el:
Reggelente restartolom a telot, hogy ne legyen csengohang problema. Nos ma restart utan 56%rol beallt 100%ra a telefon akksi kijelzese...
Hogy lehetne ezt normal ertekre visszaloni?(s)Wipe battery stats megoldotta a
gondot, erdekes... -
Moleman
addikt
Ha még puha a hátlap alatti gumi, akkor elvileg ugyanolyan vízállónak kell lennie, mint újkorában, a hangszórókat/mikrofonokat borító szövet nem hiszem, hogy öregedne.
Ha beázik a telefon, akkor a garancia ugrott, mert az a beázásra nem vonatkozik (teljesen jogosan, ott a hátlap, az USB és a füles ajtaja, nem lehet utólag bizonyítani, hogy Pistike nem zárta be rendesen).
-
gyuszmó
őstag
Quadrant és az Antutu érték ér valamit,ha szeretném összevetni másokkal,hogy mennyire gyors,stabil a rendszerem ill a memória esésem mennyire gázos?
kösziQuadrant 1622
-
Nyigu
csendes tag
válasz
105kacsa #3781 üzenetére
Az új romod hasít
Annyi apró bibi volt hogy elsőre csak aksi ki-be megoldással állt fel a rendszer.Lenne egy kérésem.Szeretném megkapni ha lehet az értesítési hangokat.Betenném őket csengő és ébresztési hangnak.Jó lenne békára vagy farkasra kellni.megoldható ez valahogy?
előre is köszönöm
-
(jan)
őstag
ha már vízállóság, az idő múlásával mennyire romlik? na meg hallottam itt hogy cinkeltek a szervizesek a beázott telefon miatt, elméletliget be se ázhatna mert vízálló, akkor hogy is van ez ?
-
gyuszmó
őstag
Milyen programmal tudnám tesztelni a telót aminek az értéke mérvadó lenne,hogy jó-e a rendszerem?
köszi -
w.miki
veterán
ROMzj.com oldalról próbált már valaki ROMot?
milyenek? -
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #3769 üzenetére
köszi
-
csursan
csendes tag
Sziasztok!
A lányomnak van egy defy+-a,az aksija szarakodik,nem töltődik 78%-nál jobban,8 óra töltés után sem
Közben néha18-20%-ot esik a töltöttsége 5 perc alatt!
Nekem is defym van 525-ös,átraktuk az aksiját az enyémbe és töltöttem egy éjszakát.
Reggel 93% volt a tölöttségi szint!
Visszatettük az övébe és láss csodát nála már 99%-ot mutatott!
Azóta sem töltődik nála csak 75-78%-ig,próbáltunk már 3 különböző töltővel is ugyanaz a történet
most ez a rom van fenn!
CM7.2-20121221.2357-SKANKY-Defyplus
Ennyi a történet ha tudna valaki segíteni,megköszönném! -
Puculo
aktív tag
válasz
gyugyo1010 #3776 üzenetére
Status : Enable
Scaling: Smartass
-
somi52
őstag
próbáld meg evvel root.and.bootmenu.defy.v1.1.5.rar [link]
usb debug be
kicsomagolod a könyvtárat kimásolod és megnyitod és kat a runme.bat ra
én mindíg evvel csinálom rootolja és felrakja a recovery menüt is mikor lefut a prgi újra indul és egyből villan a kék led ez kb 20mp ez +defy re nem jó -
Puculo
aktív tag
válasz
gyugyo1010 #3774 üzenetére
A mentés természetesen megtörtént, de ennek ellenére nem tölti be...
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Win 8 alatt müködik a SuperOneClick (SOC) progi? Nekem sehogy se sikerül a root, pedig mindent leirás szerint csinálok.
Köszönöm! -
Puculo
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy a rootolt Defy+ bootmenü beállítások miért nem lépnek érvénybe újraindulás után?
(CPU beállítások) -
gyugyo1010
tag
válasz
gyuszmó #3768 üzenetére
EZT tedd fel.
Nekem a 3.0ás van fent, csak nem a final, (ha melóból hazaértem, akkor már az lesz fent) de eddig nem tapasztaltam semmi problémát a hotspot hiányát kivéve.
A leírást kövesd, pontosan.
Én csináltam factory-t is, az a legtisztább.
Igaz, minden adat veszik, de így legalább jól műxik...
Memkariról ments le mindent, csak a telepítő ZIP legyen fent, és ha feláll a rendszer, akkor formázd a telóval, és csak azt tedd fel, ami szükséges! (képek, zenék, ZIP-ek)
Ha jól csináltál mindent, akkor frissítéseket is fog telepíteni az 1. indulásnál.
Ha nem, akkor bootmenü, és wipe cache, és wipe dalvik.
Sok sikert hozzá. -
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #3767 üzenetére
MSB JB.2.2 úgy csináltam
Nem túl sok progi van fent alapok,de azért annál több,hogy egyesével leírjam,de jóval kevesebb mint WR-volt:szinte tiszta szűz rendszer ,ezért nem értem mi a baja ?
köszi
Az sd-t nem pucoltam le teljesen ,de annak elvileg nincs köze a rendszerhez nem ?
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #3765 üzenetére
Nem tudom mitől függ pár napos a rom be sem laktam még,és 60-70 mb szabad
Mi lehet?
-
gyuszmó
őstag
gyugyo1010
Mit állítottál még a tunerben ? -
gyugyo1010
tag
Úgy látom, h beválik neki...
-
mihione
őstag
válasz
gyugyo1010 #3759 üzenetére
Azert hogy kezdoket elriassza a felrakastol mivel ugyis csak elegedetlenek lennenek...
-
hargitomi
tag
válasz
azért van oda írva h tényleg annyira még csak fejlesztő változat, hogy az olyanok akik elhiszik, le se töltsék, mert csak mondják utána h ez se meg az se megy
-
vornia
senior tag
válasz
Ez csak egy poén Quarx-tól ..
el ne higgyétek már!! -
gyugyo1010
tag
Az hülyeség!
Mivel nem kell megbontani hozzá a házat, ezért az IP67es szabványnak ugyanúgy megfelel!
Nem tudom miért írhatták oda... -
gyugyo1010
tag
válasz
skidrowkill #3757 üzenetére
Ezt még ne, nem stabil, nem működik rajta sok minden, csak fejlesztőknek...
-
skidrowkill
aktív tag
Ez mi??
olvassátok el a Readme-t!After install roms from this folder, Device will be no more waterproof!!!
romtól függ hogy vízálló vagy sem?
(#3758) gyugyo1010 oké, de miért veszíti el a vízállóságát?
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #3751 üzenetére
Úgy használom
Az Elixir 60-70 Mb szabadot lát,
Az számít,hogy 526-nak látja ? -
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #3747 üzenetére
Mit tegyek akkor ?
M lehet a gáz?
A rom pedig szépen fut
-
gyuszmó
őstag
Nekem JB.2.2 477 ből 30,40 szabad van,van amikor csak 10MB Futó folyamatoknál nézem
-
floratm
senior tag
Lehet hogy ez a cm7- https://github.com/maniac103/android_device_motorola_jordan-common/downloads
meg ez az apps - gapps-gb-20111111-signed.zip
nemszeretik egymást?
Nemtudok csatlakoztatni googlefiókot, és nincs playstore
-
törölt tag
Akkor nem tudom, WR valamiért nem vált be.
Egy másik kérdés:
2.3.7-ről (WR) sima RSD flasheléssel visszatérhetek 2.2 froyo-ra, vagy ez egyenes út a téglásításhoz? -
törölt tag
válasz
gyugyo1010 #3738 üzenetére
Tudom, hogy az appok számától függ, azért írtam oda, hogy alapból melyik rom eszi a legkevesebb RAM-ot.
WR-en néhány appal már 100MB alá csökken a szabad hely és használhatatlan a telefon. -
105kacsa
őstag
Elérhető [link]
-
törölt tag
Azokhoz, akik már sok ROM-ot kipróbáltak:
Melyik ROM eszi alapjáraton a legkevesebb RAM-ot?
Van olyan, amelynél hosszabb távon is 200MB feletti szabad kapacitás marad? (mint pl a gyári froyo)?
Nálam még a Cyanogenmod 7.1 teljesített jól, a legroszabb ilyen tekintetben pedig a WR... -
floratm
senior tag
Uj romot tettem föl és az a gond hogy a névjegyzékböl eltünt minden, nincsenek megjelenithető névjegyek.
Hogy lehetne előszedni azokat a számokat amik a simkártyán vannak? Mert rajtavannak, másik telefon látja.
Ja és nem volt szinkronizálva a névjegyzék a gmaillel korábban. -
YAS-dude
őstag
válasz
StefanBraun #3697 üzenetére
Szia! Jó gyors a rom, tetszik a lockscreen is, meg úgy általában az egész.
A custom recovery miért kínai? A play áruház miért egy hackelt verzió? És miért nem frissül a legújabbra? Még akkor sem, ha felrakom a legutolsó gapps-gb-t, a benne lévő markettel. -
105kacsa
őstag
MSB JB 3.0 Final edition még ma!
-
Halo
senior tag
otg kábelről lehet telefont tölteni?
tehát az N7-ből kijövő otg-re rádugom a mobil usb-jét, a telefont és kiválasztom a töltést a telón és töltöm az N7-ről a telót?
vagy hogy lehet ezt? -
csabi94
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mi lett a CM9 vonallal? Jó ideje egy CM9-et használok (20121118), gondoltam, hogy most frissítenék, de nem hogy újabbat, még ezt sem találom. Valaki esetleg egy linket tudna adni a 2ndbootos CM9-ekhez? Köszönöm!
Egyébként nekem eddig az összes rendszer közül ez jön be a legjobban, egyedül amiatt szeretnék frissíteni, hogy hátha még egy kicsit gyorsabb lesz, meg hátha megjavul a hangerő gombra zene váltás.
(#3724) w.miki: nem igazán, a gyári rendszer a class 10-es kártyákat nem szerette, de ez szerintem nem lassítja be.
-
w.miki
veterán
32GB-os microSD belassíthatja a telót?
-
hargitomi
tag
WR 2.1.1, lehet nem hiba de:
ha csendesre van állítva a telefon, csengőhang nincs, hiába nyomom a felfelé hangerő gombot, nem megy fel a sáv, és csak úgy bírom újra beállítani hogy legyen csengőhang, hogy bemegyek beálltások hang pontpontpont. Mi blokkolja, vagy miért nem műkődik?
-
Tomi_Sci
őstag
Hali!
WR 1.8-am van fent, de az utóbbi időben elkezdett néha külön életet élni a kijelző, úgyhogy szeretném lecserélni.
Mennyek tovább a WR vonalon a 2.1.1-el vagy van most már valami jobban ajánlott? Nem baj ha puritán, stabilitás és sebesség mindenek felett
Ha 2.1.1-et teszek fel, akkor kell elé FR? -
105kacsa
őstag
Akit érdekel MSB JB 3.0 penultimate version elérhető! [link]
-
somi52
őstag
CyanMobile-hu [link]
kiegészítve Setting apk SystemUi apk -
Halo
senior tag
válasz
Black Phone #3682 üzenetére
én egy razr i-vel szemezek... napok kérdése és jön ki rá a hivatalos JB - azzal meg 2 évet sííímán kibírna megint
lehet, május körül benevezek egyre...
-
w.miki
veterán
válasz
StefanBraun #3697 üzenetére
Jó gyors ROM, de a LockScreen-t én nem tudtam állítani
És a statusbar-t sem feketére tenni -
Nando36
tag
Sziasztok!
Kell ahhoz valamit telepíteni, hogy mobilnetről meg tudjak nyitni httpS oldalakat?
Most vagy a ROM nem tudja vagy a 443-as port van letilvta? -
iván73.hu
tag
Szerintem cm10 után érdemes lett volna csinálni egy wipe data-t.
Én csak akkor nem csinálok, ha újabb verziót rakok fel azonos ROM-on belül.
Még ezért nem tettem fel az MSB JB 2.2-t mert előtte én csinálnék wipe data-t, a későbbi bonyodalmak elkerülése végett. És hát az sok idő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest