Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tzl
senior tag
válasz DEARevil #39829 üzenetére
wifi erősségét nem piszkáltam, még egy dolgot írtam át benne, ezt:
wifi.interface=tiwlan0
# Time between scans in seconds. Keep it high to minimize battery drain.
# This only affects the case in which there are remembered access points,
# but none are in range.
wifi.supplicant_scan_interval=3600Ez eredetileg 60 mp-re van állítva, de nekem nem kell, hogy keressen egyfolytában, úgyis kikapcsolom a wifit és ha olyan helyen vagyok, bekapcsolom és kerestetem manuálisan.
-
Kobak 27
tag
válasz DEARevil #39771 üzenetére
Nem... A mostani (13.06.12.) romban eddig ezt a hibát találtam. A benne lévő böngésző nagyon gyenge, úgyhogy feltettem az Operát, ami hellyel közzel működik. A flash kollektíven nem. Van már erre bármilyen megoldás? Még egy apróságot vettem észre, amit még próbálgatok, hogy a kocsimban lévő Parrot kihangosítóval hol működik hol nem, és ami érdekes, hogy a kihangosító hívás után nem adja vissza a rádiót, ergo úgy tűnik, mintha a telefon még mindig adna valamilyen jelet. Na mindegy, ezt még próbálgatom, de a böngésző idegesítő.
-
chab7
addikt
válasz DEARevil #39640 üzenetére
Én a wifi problémával 2x találkoztam saját készülékeimen. Első alkalommal nem akart csatlakozni sehová, ekkor a titaniummal még a friss rendszeren mentett wifi pontokat visszaállítva újra jól működött. Másik alkalommal pedig a tesóm hívott fel, hogy nem akar csatlakozni, akkor törölte a pontokat és újra csatlakozott.
Ez a két eset is egyszeri volt, azóta sincs gond egyikkel sem wifi terén.
Az övén még 7.1 stable van (hisz külföldre utazott ősszel és akkori került rá, azóta is azzal használja, és ő pl jön megy a helyszínek között és ahol tud csatlakozik, hiszen mobilnetje ott nincs).
Enyémen pedig mindig az új verziók.
Egyedi esetek előfordulhatnak nem vitatom, hisz nálam is volt, de ezek tényleg annyira egyszeriek voltak, hogy azóta sem volt vele gond. Tehát csak valami pillanatnyi szoftver hiba. Mint mikor nem akar a gép elindulni, vagy lefagy, stb.
Ezeket amúgy vagy a pontok törlése vagy a wpa_supplicant törlése meg szokta oldani. De én már anno is javasoltam az én verziómat, hogy a titaniummal kell egy mentést csinálni (mikor már minden általában használt wifi pont benne van, és jól működik a kapcsolódás) és ezt visszaállítani mikor probléma van.
Az okát sajnos én sem tudom mitől fordul elő, és nehéz is kideríteni mivel csak eseti jelleggel történik. Ha állandóan jelen lenne nálam is, utánanéznék, de így hogy kb fél éve egyszer előfordult nehéz megmondani a jó rendszeren hogy mi okozhatta.(#39650) Mahatma89: Ha lesz olyan ami teljesen jó már, akkor szerintem a hivatalos cyanogenmod.com oldalon is ki lesz téve - és nem csak az xda-s fejlesztőké lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz DEARevil #39635 üzenetére
Na abban ugyan mit írtam amit magadra vettél? Nem utaltam rád pedig.
Sok felhasználó van és sok rom. Én bevallom, hogy csak a cm-hez értek, mert ezt találtam legjobbnak és ezen a vonalon mozgok. Tavaly nyár óta mióta megvan a készülékem azóta használom, és szinte az összes nightly-t fel is tettem belőle.
Míg egy készülékem volt elhittem én is az ahány készülék annyi viselkedést. De fél éve a tesóm vett egyet és cseréltünk (mert ez bayeres) és ezzel sincs semmi kínja a romnak/romoknak.
Bugot csak olyat találtam ami "hivatalosan" is feltüntetett volt és idővel annak is meglett a fixálása. (Mint pl a wifi indikátor nem frissülése volt)
Két különböző Defy-n tehát szinte minden cm nightlyt használva és jól működve én nem tudok olyan következtetést levonni, hogy baj lenne akár a rommal akár a készülékkel. Most akkor hogy mondjam hogy mégis valamelyikben van a hiba?
Azt hogy más lépésről lépésre mit csinál, (vagy épp milyen fontos dolgot nem csinál meg mert úgy gondolja nem kell) azt én nem látom.
Számtalanszor kiderült, hogy sokan nem használják az első boot utáni vissza recovery és újra wipe módszert, amiről számtalanszor kiderült, hogy mennyi hibáért felelős ennek kihagyása. Innentől kezdve nálam -már megbocsáss- de a user lesz az első akit okolok. Aztán ha bebizonyította hogy nem ő volt akkor mehetünk tovább.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest