Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
bexxter
tag
Érdekes, tényleg kivették a 0808cm10ből a képernyőmentést.. de nem hiányzik.
Ellenben az igen, hogy a bootmenüben a cpubeállítást nem tudom elmenteni, mert nem lehet "legörgetni" a menü aljára. ez másnál is van? Egész gyors 1000mhzen is, de kiváncsi lettem volna 1200ra is. -
bexxter
tag
Aki százalék esést tapasztal,nézzen szét az Appoknal is.tegnap szépen merült a cm10,de mióta feltettem a 'RAM gyorsító't,azóta 20%/perc simán..mondjuk az akku is forró.miután töröltem és feltöltöttem,normális minden.
[ Szerkesztve ]
-
bexxter
tag
Ahogy a mai nap megjelent, már váltottam is az új CM10re. CM9 072x nightly volt fent.. simán csak wipe cache és dalvik után tettem fel, mellé a minimal gappst. A cm9 is egészen kellemes sebességgel futott, de ez mégjobb! Appokat is hamarabb betölti. Fogyasztásról fogalmam sincs, majd biztos alakul, most még sokat nyomkodom. De.. amúgy nem izgat, 1napot nálam röhögve kibír, pedig sokat zseblámpázok vele, wifi állandó stb. Ja és spb 3d fut rajta, az is zabál.. Maradok ezen a vonalon egyelőre.
-
bexxter
tag
válasz #49227776 #43443 üzenetére
qnzo: Nekem is volt ilyen gond.. mikor összevissza romolgattam. Kernel csere. De én a helyedben nyomnék egy sbf -et ha megint előjön ez a hiba. Nekem 3-4 CM romon keresztül volt ez a szarság.. csak óvatosan letettem az asztalra, már indult is újra.. szerintem simán meghülyül valamelyik szenzor a sok szartól. Nézz ki egy romot magadnak (épp most nekem cm10 mai a legjobb) tedd fel gyári sbf, és rootolás után és örömbódottá, nem lesz restart.
-
bexxter
tag
Nekem cm9 0710 nightly-ra ment a MIG egy fr után. Nem jó ötlet,legalább is emelem csak ez okozza a folyamatos ujraindulást. Csináld ahogy a topicjában írták.
-
bexxter
tag
válasz feketepeti #41203 üzenetére
Én 06-27 est frissítettem 0705re, gappsot nem cseréltem. 53%on volt az akksi mikor feltettem, 49%ra esett. Utána volt lehetőségem csak tölteni, teljesen. Kicsit gyorsan merül szerintem.. éjjel repülő módban 90ről 83%ra esett, kb 7óra alatt. De majd 2-3 töltés után kiderül. Nekem nem fczik a böngésző, de opera és chrome is rendesen megy.
-
bexxter
tag
válasz pallacko #40654 üzenetére
Fent van a 0617es nightly mióta megjelent, előtte 0606. Az lassúcska volt, ez a 0617 egész jó, bár valamiért az spb 3dvel összeveszett 2x, de 3-ik újraindításra betöltötte, azóta is megy. 0-24 megy a teló, szinte sosem kapcoslom ki, max romcserekor restart.. Eddig más nem jött elő, minden megy frappánsan. CPU beállításokhoz sem nyúltam, így is elég gyors nekem. Ezekben a percekben megy fel a 0626-os, meg a flashvideoFix, remélem az eddiginél csak gyorsabb lesz, stabilitással nincs gondom.
szerk: fent van 0626, flash vidók gyorsak jók. A menü/app drawer is gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
bexxter
tag
válasz domerator #40358 üzenetére
Megvétel óta használom egy nokia 1A töltővel a defyt, mert jó hosszú a vezetéke, a defyével ellentétben. Nem vettem észre, hogy romlana rohamosan az akkum, sőt, nekem %esés sincsen (még). Pedig meg szoktam izzasztani 3g wifi tetherrel meg hasonlókkal... töltőre téve is merül az akkuja ilyen esetben.. de még nincs gond (koppkopp).
-
bexxter
tag
válasz bexxter #37955 üzenetére
Végül újból cee sbf és onnan újrakezdtem mindent.. így "tiszta" cm7.2 van jelenleg. Egész gyors, nem állítgattam semmit a cpu-n, egyelőre marad is az alap értékeken. Szerencsére megszűnt minden gondom ami a cm9 esetén volt (folyamatos újraindulások) legalábbis most akármit indítok, akárhogy mozgatom a telót stb semmi gondja. Mondjuk azt nem értem, egy cm9 nightly miként ronthatta el a recoveryt..
-
bexxter
tag
Csinált egy érdekeset a telefon.. felkerült a legújabb (14-i) cm9, fel is tettem 1-2 appot, de nem használtam a telefont, csak wifin netezés néha, sim kártya sem volt benne. MA újraindult.. és nincs recovery bootmenüm. vagyis csak a gyárit tudom behozni az alsó hangerő gombbal. (Ha a felsőt nyomom akkor ugye rsd-s részbe lép, battery ok stb-t ír). Nyomtam egy factory /data resetet, hátha megoldja.. ettől épp működik a feltett cm9, csak épp nem tudom lecserélni..
Érdemes rsdlite-al feltenni újra egy cee-t, mint ha teljesen gyári állapotú lenne?
-
bexxter
tag
válasz poller #37718 üzenetére
Most ment fel a legújabb.. egyelőre egyik epsylon féle sem bírt ki fél napnál többet. Mindegyik sűrű hotbootba fulladt. Már majdnem visszakerült próbára a 7.2 mikor láttam a mai kiadást. Egy utolsó próbát megér..
De félek, hogy hw gondom is lesz. Vagy fene tudja.. van, mikor simán nem dobálva, finoman leteszem az asztalra a defyt és már megy is a reboot.. mindenféle nyomkodás nélkül. de ezt sms küldés után is eljátsza, teljesen véletlenszerűen. Egy hétig használtam egy htc wildfire S-t.. nemrossz (tartaléknak) de a defyt szeretném hazsnálni megelégedve végre. -
bexxter
tag
válasz FearTomi #36092 üzenetére
Én epsylon féle verziót tettem fel éjjel.. de nem bírok vele.. a gyárin kívül semmilyen böngésző nem fut rajta rendesen. Chrome csak egy üres fehér lapot mutat, a cím betöltése után is.. az opera egy üres fekete lapot, csak ott még címsor sincsen, csak üres képernyő. (pedig ICS ready a market/play szerint..) pedig amúgy egész gyors, spb 3d sem lassította semennyire, hívást is azonnal jelzi, nincs késlekedés. Fényképezés is működik rendesen, videózással együtt (fogalmam sincs milyen méret a max, sosem videóztam csak nemrég pár sec erejéig).
-
bexxter
tag
Üdv!
Nekem is ugyan ez a probléma.. kb 2-3hete jött elő, és "megjelenése" óta fent van a rom. Egyre idegesítőbb.. van, hogy sms küldése utána hotboot, de néha már ez sem sikerül és bootloop lesz belőle. Akksi ki/be és megy.. Ez ciki, mikor gyorsan kéne hívnom valakit. Pedig eleinte nagyon gyors volt. Mondjuk nem értem mi lelete, mert még egy nyamvadt app-ot se tettem fel azóta, és a hívás/kamera/sms-en kívül semmit sem használtam.. most újra egy kis romolás, hátha találok valami érdekes verziót.
Vagy ha előkerül Domee akkor várom az újabb light romjait
-
bexxter
tag
válasz Shyciii #30276 üzenetére
Valóban a wiui gyári böngészője is egész gyors, de az opera mobil nem volt ennyire jó eddig, kb 3sec kellett. Most kb 1. Én összességében gyorsabbnak érzem, aztán lehet csak kamu. Mindenesetre a 334mb szabad memória helyett eddig csak kb 170-200volt, ugyanilyen program összeállítással mint most.
-
bexxter
tag
válasz Lacopapi #30272 üzenetére
Nem játékra van a telefon nálam. Ugyan angry birds fent van, de kb fél éve el se indítottam.. (most már nincs is rajta az uj rom miatt). Alap programokra gondoltam mint böngésző, zenelejátszó, kamera app stb. Nekem a híváslista/tárcsázó is betölt hamar, igaz go contact/go dialer és kb 300tételes jelenleg (a híváslista). fb appot sem használok, böngészőből sokkal több mindent elérek, üzeneteket is könnyebben kezelem, megszoktam valahogy, nem jön be a natív app.
-
bexxter
tag
Ha már lett egy tégla.. miért kell megint megpróbálni?
Amúgy mióta éjjel felment a mokee, ezt ajánlomBár az akkuról még nem tudok nyilatkozni, hiszen nincs túl 1töltésen sem, a programok sokkal gyorsabban indulnak, nincs betöltődési idő stb. Semmi cicoma, azt látod a telefonon amit kell. Persze valakinek lehet, hogy ez üresnek tűnik elsőre, de pár apró app/widget megold mindent.
-
bexxter
tag
válasz domerator #30112 üzenetére
"még egy gyors kérdés: a mobile data info-ban hogyan lehet átírni az értékeket? Sajna kínaiul még nem gagyogok (csak kellő pálinka után)"
Minden sor mellett baloldalt ott a kis ikon, hogy mit állít.
Első a mobilnet Megabyteban
második a kedvezményes perc
harmadik sms.Legalábbis szerintem. A számlálók kb így működnek nekem. Azt mondjuk sajnálom, hogy nem tudok hónapfordulót megadni.. (mert ugye számlazárás nem hónap utolsó napján van mindenkinek)
-
bexxter
tag
http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-modositott-romok-csereje-es-az-esetleges-bootloop-problemak-javitasa
http://androidunderground.info/motorola-defy/motorola-defy-felkeszules-a-cyanogenmod-7-cm7-illetve-a-miui-rom-telepitesere-kezdoknek
Ebben mind le van írva a 2.2 felrakása.. legjobb 2.2 CEE. Ha esetleg szervizbe kell futni akkor is kellhet. Vagy Lacopapi által ajánlott SEA. ezekkel soha nem lesz gond, ha ezek a kiindulási alapok. De igazából ha stabil custom romot teszel fel, azokkal sem lesz gond, tehát _elvileg_ nem kell visszatérj ezekhez, hacsak nem unod meg őket. (olyan sokféle van, és oly sok idő tanulmányozni 1-1 romot, hogy még most sem értem a végére, pedig elég aktívan használom a telot mindenfélére, van is időm vele bíbelődni napközben is stbstb..)
-
bexxter
tag
Domerator félét. Aztán Wajk félét.. vagy CM7.1 (de ez régebbi..) mindenki mást fog mondani. Az aktuális favorit Domi féle. Ha a sallangmentes dolgokra vágysz. Igazából.. mint fentebb írták.. tegyél fel egyet (factory resettel kezd, nehogy valami hülyeség összeakadjon, de előtte backup!) és lakd be, tegyél vissza mindent használd. Ha nem jön be 1hétig, akkor újabb 1óra alatt már egy másik romra tehetsz vissza mindent. Maga a rom csere kb 10perc.. utána már nem sok idő amíg beállítgatod, felrakod ami kell.
Én úgy szoktam, hogy előre sdre lementek minden kellő app (abból is a legfrissebbet) apk-t egy install mappába.. felrakom a romot, beállítgatom gmailt gps-t wifit mindent ami kellhet, utána nyomok pár installt (nem teszek fel sok appot, nem használok ezerfélét, csak ami mindig kellhet, hiszen ott a market, ha mégis kell más..) utána meg élvezem a sebességet/dizájnt akármit. Ha sűrű fczés van vagy bármi nagyon aggasztó hiba, megpróbálom kideríteni, hogy egy app csinálja, vagy valami az adott romban nem sikerült.. esetleg újrahúzom. Nem sajnálom rá az időt, lehet megoldja. Ha nem, akkor keresek másik romot ami itt a fórumon fel lett sorolva (vagy az xda-n) és kipróbálom.
Egyrészt megismered mégjobban a telefonod..másrészt gyakorlod a rom cserét. 3-4lépés az egész, egyszerűen nem lehet elrontani. (sbf installnál szokott USERgond lenni, de ha neked 2.2 van fent akkor azzal nem is kell foglalkozz).
-
bexxter
tag
válasz Integrale #21411 üzenetére
Nekem pár napja fent van, minden megy teljesen jól. Viszont bazira akkuzabáló szerintem. Csináltam egy kalibrálást de kb semmit sem ért
Hamarosan kipróbálom Domi romját, kíváncsi vagyok mennyit hozok ki belőle. Aktívan használom általában a telefont.. net éjjelnappal megy (najo, éjjel repölőgépezik a telo) google és mail snyc szintén folyamatos.. videozni nem szoktam, fényképezni hetente max 2 szóval az nem számít. Általában a netezés is 3G, ritka a wifi. Így a Wajk ICS éppen egy napot bír.. annyit se :S napi 1-1,5óra telefonálás betesz neki. -
bexxter
tag
Urak!
WajkIUI 1.12.16 ICS került fel, install from zip után esélyem sem volt wipe cache+dalvik -ra, egyből ujraindult, be is töltődött, csak épp problémázik, hogy az android.process.acore és android.process.media leállt.. valamit mellényomtam? nem rutinból csináltam, de nem ez az első rom felrakásom, eddig (koppkopp) mind sikerült..
-
bexxter
tag
Üdv!
Régóta cserélném az eddig CM7emet, elég régi verzió.. ma a stable miatt meg is jött a kedv, csak épp a szuper winxp nem segít.. nincs C: meghajtóm, már xp telepítőben sem volt, és nem is enged átnevezni egyiket sem C:re. ez eddig nem is érdekelt, de a motor handset driver csak arra hajlandó felmenni.. valakinek ötlete van a megoldásra? Fel sem kínálja, hogy máshova tegyem, telepítés elején kiböki a szemem, hogy nincs C: ezért kilép
-
bexxter
tag
Keresgéltem, de nem találom a megoldást: semmilyen appot nem tudok telepíteni, kivéve amit felmásolok az sdkártyára. Minden forrás engedélyezve van.. marketről semmit sem tölt le. Illetve elkezdi, aztán abbahagyja és semmi hibaüzenetet nem ír ki
-
bexxter
tag
válasz CoolBoy323 #505 üzenetére
Nekem is az segített, de még nem az igazi. Kell biztos pár töltés-merítés megint..
-
bexxter
tag
Ez történt itt is, de gapps felrakás után megállt. Most újra próbáltam kezdeni a 2.2-vel de az RDS lite becsukása után nem indul.. csak az android felirat látható. Pedig kiirta, hogy sikeresem romcsere.. mindegy, előlről kezdem, recovery modban wipe all stb.. pedig már örültem, hogy minden elsőre sikerült este
[ Szerkesztve ]
-
bexxter
tag
Nekem nem jelenik meg sehol a market és valamiért _semmilyen_ email accountot sem tudok beállítani. se freemail se gmail se hotmail.. nem tud kapcsolatba lépni a szerverrel. Pedig wifi is meg 3G is van, böngészni tudok.
Igyekeztem figyelmesen elolvasni mindent, de lehet kimaradt valami
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest