Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
pok.tom
aktív tag
válasz pok.tom #36123 üzenetére
defy+os romra szertnék cm9et telepíteni. (Gingerbread 2.3.4 Rom Walter79)
Recoveryben csak custom recovery és stock recovery van.
custom recoveryvel nem telepíti fel a cm9es romot, kb fél perc alatt végigmegy a telepítő, de a régi rom töltődik be újraindítás után (zip fájl biztos jó)
telepíthetek erre a defy+ os romra 2.0 2ndinit? (valahol azt olvastam igen, máshol meg azt, hogy nem.) -
kano
nagyúr
válasz pok.tom #18436 üzenetére
Igen, de nekem nem hajlandó adatforgalomra hálózaton keresztül. Tedd fel, kíváncsi lennék, hogy nálad mi a helyzet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz pok.tom #14272 üzenetére
ez fájt... amúgy lehet, h kevesebbet fogyaszt kisebb kártyával, de az a "kevesebb" érték kuwárakonvergál a 0hoz (jobbról )
egyeb: mikor lesz már olyan rom, amit nem "nightlyznak" minden nap, mert annyira jó? vagy álmodik a gyomor? vagy csak le kéne szoknom a nightlyzásról?
elgodnolkodtam a defyplusz romján... érdemes lecserélni CM7et arra? vagy még annyira nem frankó? változatosságot akaroook -
Ba.G
aktív tag
válasz pok.tom #10757 üzenetére
"korábbról következtettem, hogy az "új sorozat" (májustól kb) piros lencsés telót árulnak, mert én akkor olyat kaptam és mások is"
Az enyém zöld, QQ-s gyári számú (tehát 08/2011), az előző gazdája aug. 20-án vette (hogy hol...?), legalábbis ez a dátum van bepecsételve a garipapírba.
-
Heimdallr75
őstag
válasz pok.tom #10757 üzenetére
azé ez vicces..
cm7nél meg mindenki rinyált (én is), hogy lehet kikapcsolni töltés alatt a led visszajelzést, most meg az a baaaj..kb. 5x írtam le hogyan lehet kikapcsolni... kereső...
(#10756) Jonny99: miért nem próbálod ki, launcher pro ingyenes, csak az unlocker nem hozzá, akkor kell megvenni ha működik.... plusz van időd refoundra is ha nem működne vásárlás után.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
pok.tom
aktív tag
válasz pok.tom #10647 üzenetére
CoolBoy323:
az utolsó link ez akart lenni f@szommod:
Lacopapi:
battd copy failed, próbáltam törölni is meg felülírni is. több fájlkezelővel is astro, ES file explorer-el is[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz pok.tom #10647 üzenetére
Merthogy miért? Valahová felmásolod a leszedett battd fájlt az sd-re,az eredetit előkeresed a system-bin alatt és törlöd,aztán a felmásoltat odamozgatod a helyére (bemásolod) reboot és kész.
És tölt a készülék,csak kérdőjeles? Nekem semmi visszajelzés,led,semmi nem volt,ebből gondolom,hogy nincs is töltés.[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz pok.tom #3695 üzenetére
Nem erre gondoltam hanem arra, hogy CM7-es romból én még nem láttam olyat ami teljesen hibátlan lenne, aki már látott ilyet, hogy minden menüpont, minden funkció minden szolgáltatás minősége hibátlan lett volna az jellezze. A jelenlegiek tudom, hogy nem véglegesek esetleg az RC-k valamennyire "készek" de ezekben is van hiba a nightlyk pedig mind tesztváltozazok.
Defyre pedig alapból a gyári motorola rom sem volt hibátlan, nálam pl sem 2,2,1 sem a 2,2,2 nem tudott hálózatot választani ami elég nagy probléma ha a határhoz közel vagyok és folyamatosan roamingol a készülék.
Ami plusz csavar a dologban: sok olyan hiba van ami x tulajnál nem jön elő de y tulajnál igen.
És a végére: önmagában az androidos készülékek sem mentesek a bugoktól még a gyári rommal sem és ez gyártó független így teljesen stabil és bugmentes romra szerintem nem kell számítani, olyan lesz ami egész jól fut nagyobb hibáktól mentesen az biztos.
Bár nem CM de defy téma:
Pl érdekes, hogy van akinek beázik a készülék mások pedig vízalatt kameráznak vele, akkor most vízálló vagy nem?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz pok.tom #3688 üzenetére
Megjegyzem még nincs egy sem egy link meg kb annyit ér mint a sok bejelentett hivatalos xy verzió aztán vagy lesz belőle valami vagy nem Jelenleg még elég távol állnak tőle bár így is jók
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
kano
nagyúr
válasz pok.tom #2769 üzenetére
Ok, akkor korábban nem ment a CM7-et.
off:
Azért én szoktam arra figyelni, hogy aki letett már valamit itt a fórumon (reg idő + rang figyelése után), nem oktatom ki.
Azt meg végképp nem bírom, hogy ha valaki hülyeségeket ír és még meg is akar győzni az igazáról. Ráadásul informatikus és elektroműszerész is vagyok, de amihez nem értek abba nem szólok bele.
Na hagyjuk, már nyugodt vagyok és nem ér ennyit az egész. Igaza volt Wajknak.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
_seth_
veterán
válasz pok.tom #2357 üzenetére
Ez eddig oké is lenne de nincs olyan, hogy "Videók" az alkalmazások között vagy olyan ami ezt takarná.
-
pok.tom
aktív tag
-
Narxis
nagyúr
Bocs, de a kérdésemre nem volt Google találat...
Utánanéztem, hogy mi az a dalvik cache és csak sejtettem, hogy nem lesz baj ha CM7 RC0 telepítése után wipeolom, mert akkor még nem volt frissítve az xda-s FAQ amikor felraktam és ott nem írtak akkor még semmilyen wipe-ot.
A rangnak meg semmi köze, hogy ki mennyire expert 1-1 témában...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tex
senior tag
Ja én is így gondoltam a héten, azután a premete féle Nordic felrakásos verzió lett a vége.
Ezért én azt mondom csak óvatosan.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Gaberiellb
senior tag
nyajjj ki mondta hogy a telepitéssel van a bajom??? de még nemlátok akkora külömbséget hogy felrakjam mert most nekem "tökély" a rendszer. de lehet hogy felteszem mert ma a navim(aura) elkezdett szarakodni, eddig nemtünt fel mert mindig arra mentem amerra mutatta, ma meg nemtetszett amit mutatott és másfelê mentem mitnemondjak jol megszopatott csak egy aksi ki be segitett ugy belassult a rendszer, remélem ebbe már javitva van ez bug v megy vissza a sea simán
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
rum-cajsz
őstag
Amennyire tudom ez a töltés led világítás nem bug, hanem feature.
Az sbf telepítés, ha jól emlékszem meg lett oldva, elvileg a következő verzió már azzal (is) lesz telepíthető.
A zöld lencséseknél egyelőre nem működik a 4x zoom feletti, bár a fórum szerint mintha a legutóbbi nighty buildben javították volna, de nem próbáltam ki.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest