Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
Aktív témák
-
pok.tom
aktív tag
válasz skidrowkill #41387 üzenetére
Ja igen. de nemsokba kerül kipróbálni min a 2őt romott. lehet a te telod jobban szereti quarx romjat
-
pok.tom
aktív tag
válasz skidrowkill #41380 üzenetére
piros lencse defy+ romol tudok nyilatkozni határozottan az utóbbi fejlesztonel teszem le a voksom (mind a kettőt elég sokat pakolgattam fel) a legutóbbi rom aszott jo.
-
pok.tom
aktív tag
válasz KaiotEch #41215 üzenetére
Én úgy voltam már cm9el, utolsó próbálkozás ha ezis akadozni fog meg napi több fc..
akkor visszatolom a cm7et. Aztán feltettem a 120706-os epsylon romot hát nagyon meg vagyok elégedve, mondjuk a flash meg mindig szar, de qva gyors maradt a szokásos programjaim feltelepítés után is. -
pok.tom
aktív tag
válasz pok.tom #36123 üzenetére
defy+os romra szertnék cm9et telepíteni. (Gingerbread 2.3.4 Rom Walter79)
Recoveryben csak custom recovery és stock recovery van.
custom recoveryvel nem telepíti fel a cm9es romot, kb fél perc alatt végigmegy a telepítő, de a régi rom töltődik be újraindítás után (zip fájl biztos jó)
telepíthetek erre a defy+ os romra 2.0 2ndinit? (valahol azt olvastam igen, máshol meg azt, hogy nem.) -
pok.tom
aktív tag
válasz CoolBoy323 #36124 üzenetére
Stable Recovery opció nincs, csak Custom és Stock Recovery
mod: viccelődünk fiatalok ?
bruti01: szerinted nem próbáltam?
[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
Hali
Custom Recoveryvel tudott valaki cm9et telepíteni Defy+-os Gingerbread kernellel?
-
pok.tom
aktív tag
ezt valaki próbálta már? Android 2.3.6 Defy+ SBF +
-
pok.tom
aktív tag
-
pok.tom
aktív tag
hali
defy+ról más romot szeretnék telíteni (cm7) akkor wipe factory reset és egyéb wipe-olásokon kívül kell valami mást is csinálni? (úgy emlékszem nem kell)
-
pok.tom
aktív tag
válasz tarnagy #14293 üzenetére
Ja ezt szépen elolvastam , alapból más miatt felhúztak, és Repp-en csattant az ostor
Elnézést kérek tőle.más:
defy+ rommal kapcsolatban van újdonság?
illetve ha defy+ ról más romot szeretnék telíteni (cm7) akkor wipe factory reset és egyéb wipe-olásokon kívül kell valami mást is csinálni? (úgy emlékszem nem kell) -
pok.tom
aktív tag
válasz CoolBoy323 #14273 üzenetére
mi fájt konkrétan?
-
pok.tom
aktív tag
Te nagyon okos.. gondolkozzál mér ha készenlétben van a teló akkor mennyire használja a memóriakártyát, és vajon mennyivel több áramellátás kell egy 16gb os kártyának egy 8gb-os hoz képest?elárulom semmivel, azzal nem nyersz semmit ne írj már ilyen hülyeségeket, főleg a mélyvíz topikba ne!
" tehát 300-on megy, nem mindegy, hogy ott mennyit fogyaszt." -
pok.tom
aktív tag
Sztem is jogos az "anyázás", ha nem tudta ennyi szájbarágós leírás után frissíteni a telót, főleg úgy, hogy más telójáról van szó. (van androidos telója)
Mikor g1-em volt akkor sehol nem volt magyar leírás.. most meg bazze ennyi leírás után..? jogos az anyázás, nyilván szalonképes módbanmod: ja az kimaradt, hogy természetesen a segítség az jár ezek után.
[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
"ha nyekereg 15%-nál akkor már érdemes feltenni. Nem véletlen van annyinál figyelmeztetés."
sztem inkább az azért van, hogy vedd észre: "nemsokára lemerül vazze tölts föl"
nem az aksi belső mechanikai biztonsága miatt.valaki vett már defy+ aksit?
ha már így az aksit téma van megint szóban. -
pok.tom
aktív tag
válasz #71562240 #10755 üzenetére
azé ez vicces..
cm7nél meg mindenki rinyált (én is), hogy lehet kikapcsolni töltés alatt a led visszajelzést, most meg az a baaaj..korábbról következtettem, hogy az "új sorozat" (májustól kb) piros lencsés telót árulnak, mert én akkor olyat kaptam és mások is, az utóbbi pár hétben nem olvastam rendszerességgel, a fórumot, lehet, hogy régebbi defy-t is árulnak még? vagy pénzfeldobással, döntik el, hogy zöld illetve piros lencsés kamerát a telóba? az utóbbi feltevést nem hinném, idáig egy ember cáfolt meg, vidéki t-mobil? (nem lenézés).
Kicsit visszaolvastam a fórumban, az lehetséges, hogy t-mobilnal vásárolt teló még zöld lencsés, mert ők régebbről több 100 vagy 1000db-ot (vagy még többet) berendeltek (ezért is tudják ilyen olcsón adni, ha nem tévedek 2év garival) szal lehet gsm boltokba érdemes próbálkozni, ott is megengedik, hogy kibontsd megnézd (nálam sikerült a gsm home-ban)@Neck:
használtál cm7-et? (igaz én a "hivatalos nightly-t" már\még nem tettem fel, de a fórumlakók szerint jobb mint az xda-n szereplő) én még mindig azt mondom, ha lesz cm7-ben 720p akkor én lehet visszatérek rá (mondjuk addigra már lehet nagyon megszeretem a defy+ romot) , ezzel a rommal semmi bajom, de cm7-ben voltak olyan bizonyos featureök amik hiányoznak. (zeneléptetés sötét képrenyőnél, notifications- menübe beépülő widgetek, hosszan nyomom a visszafelé gombot és bezárja az éppen használt appot, összefoglalva a cyanogenmod settings, de sorolhatnám még), amúgy idáig jól meg vagyok ezek nélkülmod:
@Jonny99: szerintem első körben vedd meg, ha nem működne akkor még mindig tudod uninstalálni pl titanium backuppal, (nyilván elötte tegyél fel egy másik launchert ideglenesen, amit addig használ, amíg letöltöd és telepíted a launcher pro-t)[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz Lacopapi #10652 üzenetére
na így már sikerült thx
CoolBoy323: amikor felraksz egy új romot akkor van restore?
-
pok.tom
aktív tag
válasz pok.tom #10647 üzenetére
CoolBoy323:
az utolsó link ez akart lenni f@szommod:
Lacopapi:
battd copy failed, próbáltam törölni is meg felülírni is. több fájlkezelővel is astro, ES file explorer-el is[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz #71562240 #10634 üzenetére
te korábban cm7-es voltál?
Mozzarella: szvsz már régóta piros lencsés telót árulnak, de cáfoljatok meg.
"a battd fájlt le kell cserélni egy CM7,vagy Nightly-s battd. fájlra,akkor tölt és kijelez-egyébként nem működik ez a része."
Ezt nekem valamiért nem sikerül lecserélnem.mod:
CoolBoy323:gondolom ezekkel már próbálkoztál
amúgy chab7-nak így sikerült megoldania,[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz meridarider #10620 üzenetére
és mi a probléma?
én tényekről beszélek, hogy ha piros lencsés telója van és érdekli a 720p akkor érdemes feltenni, én ezt használom 3-4napja és nincs fagyás/újraindulás, innentől kezdve nekem mindegy, hogy milyen romra épül, és nem csak én vagyok ezzel így. -
pok.tom
aktív tag
válasz AdamP900 #10618 üzenetére
Amit én linkeltem az újabb bejegyzés, de viszont kevesebb MB a fájl.
Amit linkeltem azt többen is használják és idáig fagyásokról nem beszéltek, én is ezt használom kb. 3-4napja. szal ha érdekel a 720p akkor tedd fel próbáld ki, ha nem akkor annyira nem érdemes szvsz. mivel kijöttek már 1-2 hete a "hivatalos" oldalról a nightly-ok -
pok.tom
aktív tag
válasz AdamP900 #10616 üzenetére
fórum keresője
illetve direkt link
jó olvasást -
pok.tom
aktív tag
Érdekes nekem pont, hogy a cm7 romok voltak jók 1,5-2napig szokta bírni.
Pár napja felraktam én is a defy+ romot és estére mindig lemerült az aksi, ma rászántam magam kalibráltam és kicsit gyomláltam is a telefont, most nyugalmi állapotban wifivel és google szinkronnal 15-18mA a fogyasztás, cm7 alatt ez kb 20-25mA volt.
Mondjuk kicsit hiányzik a cm7, de míg nem tudja a 720p-t addig a defy+ rom biztos befutó nekem.mod:
csabi94:"így kb 1400 hozzászólásról lemaradtam"
erről már korábban is szó volt[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
Hali
gmaps frissebb verzió felrakás előt
elég wipe cache partition és wipe dalvik cache?
vagy nem kell ezt sem? -
pok.tom
aktív tag
Ne keverjük már, most teljesen más fejlesztők fognak csak defyre kialakítani egy cm -es romot. Arról van szó, hogy ne legyenek fagyások újraindulások etc. ami nagyon valószínű, hogy nem is lesz, de erre majd visszatérünk ha kijön a hivatalos cm defyre
"aki már látott ilyet, hogy minden menüpont, minden funkció minden szolgáltatás minősége hibátlan lett volna az jellezze. "
Ezt ugye nem gondoltad komolyan"Ami plusz csavar a dologban: sok olyan hiba van ami x tulajnál nem jön elő de y tulajnál igen."
Ez szinte minden termékre elmondható, ez egyáltalán nem csavar."Pl érdekes, hogy van akinek beázik a készülék mások pedig vízalatt kameráznak vele, akkor most vízálló vagy nem?"
Pár napja vitték be a telómat gsmbe (hangszóróhiba) mondtam, hogy a említse meg, hogy maradjon vízálló a teló. Erre az eladó:
"ez a telefon csak cseppálló, teljesen szét kell szedni.."
szerencséje van, hogy nem én vittem be, nem baj majd én hozom ki -
pok.tom
aktív tag
Ez nem egy "kis hülye gyerek" bejelentése egy forumon nem gondolod?
"Jelenleg még elég távol állnak tőle bár így is jók "
Azt ugye tudod, hogy amit most használunk cm7-et az nem hivatalos. (ha jól tudom más telefon cm7es romjából van átalakítva, azért mondható még bugosnak)
Amit linkeltem hírt (korábban már linkelték mások is)az meg a hivatalos cm7 oldal. Ami azt jelenti, hogy nem lehet/lesz bugos a rom.Biztos a "Motorola Defy MB525 Bootloader to be Unlock with Gingerbread update on July 29" miatt vagy ilyen bizonytalan, ott az történt, hogy xda-n egy gyerek beírta ezt a hírt és hittek neki, mert volt egy korábbi "komolyabb" belső infója ami pont igaz is volt, de ez kicsit más.
-
pok.tom
aktív tag
Azért írok, ide is mert tudom, hogy többen nem olvassák az alap döfy forumot (többek közt én sem) nálam is jelentkezett a hangszóró hiba márciusi gyártású.
-
pok.tom
aktív tag
kulcsszó: "net megosztás"
De az 1. hsz ben is benne van. cm7 alatt megy ez még RC0 alatt is ment.off:
"- Megköszönném, ha nem oktatnál ki a magad "fanatikus tag" rangjával (hidd el ismerem a fórum szabályzatát)."Nem értem mért kell rámenni, erre a rangos témára, nem egy embert kellett kiosztanom aki ph addikt volt, nem hogy őstag rang.., amúgy igazad volt
[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz Moon_Walker #2662 üzenetére
Ez olyan szvsz. ha van egy 2GHz-es géped meg vagy vele elégedve. semmi akadás, etc.
Hiába magyarázza a másik juser, hogy neki is 2GHz-es gépe van és nézd meg, szerinte az ö gépe gyorsabb.
Míg nem próbálod ki nem fogod elhinni, hogy tényleg gyorsabb, ja és a két gép közt annyi a különbség hogy amd/intel. melyik melyik azt már döntsd el magad
A lényeg, ha megvagy elégedve akkor np. -
pok.tom
aktív tag
A videó felvételes bug nálam elmúlt félig-meddig CM7RC0 volt korábban, most CM7RC1v2 van.
Most már wide-os módban tudok akadás mentesen felvenni. CM7RC0- nál akadt ez a felvétel mod. (lehet csak nálam)
Magas felbontásban, ha gyorsan mozgatom a telót akkor akadás van még mindig. -
pok.tom
aktív tag
válasz AizawaKouta #2434 üzenetére
Lehet nálam is akk, az lesz a baj..tegnap este valamit kiírt a memkarira a teló, aztán nyomtam rá egy restartot azóta nem ugat, gyanús.. kösz a gondolatot..
-
pok.tom
aktív tag
Két napja feltettem az cm7rc1v2 elötte cm7rc0 volt.
Csak én vagyok vele úgy, hogy többet fagyogat ez az RC1? még adok neki pár napot, ha nem változik sztem megy vissza az RC0, ott nem volt ilyen gyakorisággal fagyogatás. Igaz az +1 RC1v2-nek, hogy wide-os camra felvétel nem akad. RC0-nál akadt nálam a wide cam felvétel.[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
Ha jól tudom ez egy tegrás játék és alapból a defy ezeket nem viszi mert nvidia proci kell ehhez, viszont ezzel a Chainfire 3D nevü progival nvidias procit lát ez a jatek. Én úgy emlékszem, hogy mielőtt nem raktam fel ezt a "cuccot" akkor akadt nekem a játék, de az is lehet a kettőnek semmi köze egymáshoz...
ha gondolod itt egy leírás, hogy kell használni, ha rootolt a telód. -
pok.tom
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1224 üzenetére
Nekem is mindig működött, működik most néztem meg cm7rc0
Valamit nem értek? -
pok.tom
aktív tag
válasz YAS-dude #959 üzenetére
Nem értem mi a bajod.. én 1.2MB- os képeket készítek a vignette nevű progival.
gps méterre pontosan odarak ahova kell.
Az aksiról meg annyit hogy ha "nem nyomogatom egész nap", 2g van állandóan néhány telefonhívás, email..1,5-2 napot kibír.
Ha jóval több a használat, akkor is egy nap az a minimum, ha neked nem így van akkor kalibráld az aksit.
engem meggyőzött az rc. elnevezés -
pok.tom
aktív tag
-
pok.tom
aktív tag
Valaki osztott mar meg cm7 alatt mobilnetet?
Ami az 1.hsz ben van, az alapjan nekem nem mukodik.
porrtal&tools-ba rakom a telot akkor a beallitasok>vezetekn.>megosztas>usb megosztas szurkere valtozik, nem lehet bepipalni, csak change only modban, termeszetesen minden driver fel van telepitve. Portal&tools modban latja a szgep eszkozkezelo a moto modemet de "modem lekerdezesnél" a modem nem valaszol jelentest kapom, telefont tobbszor is ujrainditottam. -
pok.tom
aktív tag
belső keresőre gondoltam másik fórumon 4. hsz én is így találtam meg kb 2perc volt
"A rangnak meg semmi köze, hogy ki mennyire expert 1-1 témában..."
Ez rendben van, nem is azt firtattam, hogy "ilyen hülye kérdéssel, hogy lehet ilyen rangod"
Arról van szó használjuk már azt a qva keresőt, mert már minden 1000x le lett írva.. (még ez az mondat is.. )
sokunknak nincs kedve\ideje átolvasni napi több tucat "sírást" a hsz-k 10%-a tartalmaz fontosabb infót talán... -
pok.tom
aktív tag
válasz Gaberiellb #451 üzenetére
nem értem mi a problémád 10perc alatt megvan, ha így csinálod.
semmit programot nem kell újratelepítened.. -
pok.tom
aktív tag
"Amennyiben zavar, ragaszd le fekete szigetelőszalaggal"
ez elég nagy trollkodás volt.
tegnap este használat közben töltöttem és erősen a szemembe világított, engem azért zavar(t).pollai: gondolom mert nem cm7 van a telódon.
Gaberiellb: nekem még a videofelvétel sem működik.. inkább megvárom a "végleges" cm7-et.
[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz Gaberiellb #209 üzenetére
-
pok.tom
aktív tag
Na hát fél napot vacakoltam cm7-el
az volt a problémám, hogy a markebtől töltöttem le a 2nd Init- (1.7) amivel nem tudtam boldogulni,
végül is az 1.4 kelett
köszönöm a leírásokat (nem csak ezt)rum-cajsz-nak és ABE-nak,
és természetesen pomi-nak.
ja és nem utolsó sorban a fejlesztőknekmod:
midnightstar:
Nekem ez a szájbarágós leírás sokat segített
amugy az updateket is recoveryből kell felrakni, ugyan úgy mint a cm7-et szvsz.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest