Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
DEARevil
tag
Nem az utalással volt bajom és nem vettem magamra semmit. Abban igazad van, hogy sokan megkérdezik ugyanazt. Vannak ténylegesen olyanok akik lusták, de van aki csak ennyit tud. A többi nehézséget okoz. Mint nekem is.
A kérdésem pedig konkrétan arra vonatkozott minden hátsószándék nélkül, hogy te mit néznél meg az Androidban ami okozója lehet egy ilyen hibának.
Pl ugye van a tiwlan.ini és társai, amit át lehet írni vagy a build.prop. De ott mit lehetne változtatni vagy az Android tartalmaz olyan részt ami felelhet ilyen hibáért? Ami hasonlít a linuxhoz az androidban?Tényleg csak mint lehetőséget fedeztem fel benned, azért írtam a második részét
Ha esetleg tudsz mondani valamit amin elindulhatnék az is jó.
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest