- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Aktív témák
-
kano
nagyúr
Mennyi adatforgalmat használtál el a 2 óra alatt? A sima Skype-ot használtad a telón?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
chab7
addikt
-
chab7
addikt
Tengeren túli ismerőssel majd 2 óra skype a Defy-on, mintha telefonáltam volna. Hangminőség tökéletes, döccenőmentes, ennyi beszélgetésre még összesen nem használtam a készüléket mióta megvan
Közelség sensor is teszi a dolgát mert mikor az idő és akku ellenőrzéséhez elemeltem és ránéztem azonnal felvillant,majd fülhöz téve azonnal sötét.
A végén is éppen csak egy picit lett röccenősebb a home, az is valószínűleg csak mert az ms2ginger nincs olyan gyors rom mint a többi, de 2 jobbra-balra képernyőváltás után az is simább lett.
Újabb kellemes csalódás a készülékben.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
mira72
őstag
Az komikus h mindenki ennyire el van szállva a defy-től .. pedig ...
Használtál Blade-et ? Szerintem nem is láttál ....
Full egy kategória a kettő ... ennyi .. és ezt fél év penge és kb 3hó defy használat után mondom ...(#8587) w333 : gyorsabb, ezt mondtam én is .. de alap órajelen használó lámák ezt nem érzik .. az akkuja a pengének tényleg tovább bírja .. lehet emlegetni a megapixel buziknak is hű, a penge csak 3mpixel. tök mind1 .. egyik se fotózásra való..
Videoba tényleg jobb kicsit .. Ezt én csináltam, más mutatott már hasonlót? nem.. parázik, .. akkor minek is?
Aki ezt nem használja ki, meg a cpu-t nem látta még 800Mhz-en se futni ( fentebb írta "kolléga" ) akkor mibe jobb neki mint a penge? ... SEMMIBE sőt ... robusztusabb ( penge "kecsesebb" jobb megjelenésű, és még pont nem tepsi mint az SGS .. ) akkuja szarabb.. nem is tudom miről beszélünk akkor ....(#8590) rum-cajsz : off-ba nem tökmind1 mi van?akit nem érdekel, ne olvassa el, ha jól tudom ezért van az off . nem ?
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
vigo70
csendes tag
gyári 2.2-vel 2nap wifi,3g,játék...stb, cm7-el ugyanez 1 nap.azért kérek ötleteket,mert ez gyanúsan kevés
-
w333
félisten
Hát én nem tudom de nálam nagyon jó az aksi wiui 1.9.16 van fent tegnap reggel huztam le a töltő-ről és most vagyok 65% , ebben van wifi/3g internet ,zene ,kamera ,20 perc hivás/fogadás, nyomkodás ugyan ilyen használatnál gyári 2.2 -vel olyan 70% volt 2 nap után
Mozzarella: feleségemnek zte blade van nem egy rosz készülék ,tudja amit kell egy androidnak ,az aksija gyengébb viszont a defy 2X gyorsabb és enyivel jobb is
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
domerator
veterán
Szerinted én népmeséből olvastam az eddigi tapasztalataimat? Egy hete van meg, ennyi idő alatt a Bléd gyári szofttal már kimutatta a foga fehérjét... nem azt mondom, hogy rossz teló, egy hibátlan HW példánnyal jó rommal együtt lehet élni, de a Defy önmagában combosabb és mintha a Moto a sok böszmesége ellenére jobban összerakta volna a gyári froyot a blurral együtt is, mint a zte a sima 2.2-t.
Pont a CPU-n vagyok meglepődve... nem láttam még 800MHz-en dolgozni eddig, bármit is tettem vele (jó, nem játszom).
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
errrtu
aktív tag
bocs
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
mira72
őstag
válasz domerator #8582 üzenetére
Nekem pengével se volt baj stabilitásba cm7-el és ezzel sincs szintén cm7-el ...
Videoba lehet jobb, de nem sokkal.
Hangminőséget nem tudom, mert nem hallom magamat, de még nem panaszkodtak, de ha tényleg használja a hátsó mikrofont zajszűréshez, akkor lehet jobb.
Akkuba Penge elment simán 2 napot, ezzel nem merek nekiindulni a második napnak, kb. hasonló használattal.
CPU-ba jobb, de nem gyári órajelen.. penge nekem ment 748-on szépen, nem észrevehető akkor a difi... Viszont jól fel lehet húzni, akkor természetesen gyorsabb, nem kicsit.
Strapa és CPU-n kívül nem jobb. Aki 3000-5000nél többet fizet rá, annak úgy kell ...
Én nem beszélem be magamnak a dolgokat, tényeket látom, tapasztalom...
Jobb telefon, de nem az új árkülönbözettel ....Ennyi ..MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
domerator
veterán
Én is Blade-ről váltottam... és nem értek veled egyet... ez más világ...
Gyári rommal is veri a Blade stabilitását (vagy inkább csak azzal?), kamerája lehet, hogy nem jobb, de a videója sokkal, beszélgetőpartner magától kérdezte, hogy miről telefonálok, mert kristálytisztán hall...
Akkuban pedig látványosan jobb... Blédnél csak a gyári 2.2-ből származó vanilla, meg a cm-ből gyártott lite tudta megközelíteni, de a defy kapásból többet bír. Most délután 30-40%-os CPU terhelés mellett vett fel videót.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz forintuser #8580 üzenetére
Ez ebben a sorrendben szokott lenni...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
forintuser
őstag
Holnap esküvőm lesz.Ès rèszeg vagyok...... :-)
Holnapkészítést vállalok.
-
vigo70
csendes tag
Üdv! feltettem a cm7 rc 1.5 romot,a gyárihoz képest jelentösen csökkent az akku üzemideje. Másnak is volt már ilyen? ötlet? a beállításaim kb ugyanazok mint a froyon voltak
-
törölt tag
válasz volvoguy #8558 üzenetére
Ha reggel leveszed a töltőről, akkor eleve majdnem biztos, hogy nem száz százalékról indul, hiszen este, amikor feltetted a töltőre, akkor feltöltötte magát, majd éjjel ment 3-4-5-6-7 órát úgy, hogy rajt volt a töltő, de jó eséllyel nem töltött semmit, mert nem érte el a küszöbértéket, hogy újrainduljon a töltés.
Emellett, abból a 60 installált és a jónéhány gyári programból is jónéhány biztosan eszegeti a procit apránként "suttyomban", a sok kicsi meg sokra megy, és ezen a task killer is csak részben tud segíteni, hiszen az Android sok mindent elindít kérés nélkül.
A húzott procik akkumerítését sokszor nagyban "elősegíti, ha a treshold érték alacsonyra van állítva, mert akkor sok piszlicsáré művelethez is esetleg maximum üzemmódban használja a procit. Lehet hogy nálad is érdemes lenne emelni a tresholdon? -
mira72
őstag
válasz Bazijoe73 #8574 üzenetére
Jól meghúzva igen, erőmű, de pár1000Ft-nál nem ér többet..
Én is Blade-röl váltottam .. Strapa meg a CPU ér valamit, cam-ja hiába több mpix. de nem jobb .. de ezt már kifejtettem eccer Ja, és akkuba rosszabb, nem kicsit ...
Ez van, csoda nincsMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
törölt tag
válasz Bazijoe73 #8574 üzenetére
A hangcsúszást a videolejátszó csinálja, nem az oprendszer. Emiatt ne ROM-ot cserélj, hanem videolejátszót. (Vagy a lejátszót bírd rendes működésre, ld. szoftveres/hardveres dekódolás, ilyesmi...) Én például MX Video Playernél tapasztalom, hogy hajlamos elcsúsztatni a hangot, Mobo Playernél vagy a beépített gyári videolejátszónál sose. De az MX-nél is valamelyest fakultatív, van úgy hogy csinálja, van úgy, hogy ugyanazon a videón nem csinálja.
-
Lacopapi
addikt
válasz Bazijoe73 #8572 üzenetére
Nem értem a dolgot,mert mp4 még sosem akadt,pláne hangcsúszás ....valami gond lehet ott nálad.Még azt sem mondhatom,hogy CM7 vagy MIUI jobb,merthogy nem érzékeltem különbséget,talán az utóbbi lejátszója -bár fapados-, kicsit normálisabb.CM7-et nem tudtam teljes képernyősre állítani,ennél ez alapból van.Beletekerés,meg ilyesmi is természetes.
Cl 2 -es 16Gb-os SanDisc kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bazijoe73
senior tag
A Nightly Buildseknél az md5summal mit kell csinálni???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok CM7-ből melyik romot érdemes most feltenni mert Miui HU alatt fimlejátszáskor erősen csuszik a hang! És kiváncsi volnék, hogy CM7 alatt mit csinál???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
croli
aktív tag
Defyhez létezik valami cerúza???
-
chab7
addikt
válasz YAS-dude #8560 üzenetére
alarm settingsben nézz szét
xda-s válasz nyomán: "oups, forgot to modify alarm settings"
(#8561) forintuser: Persze, a nyomkodás más tészta. Jelen esetben a nyugalmi helyzetről beszéltünk. Nyomkodáskor van ami jobban húzza mint a térerőkeresés.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
forintuser
őstag
Békéscsabán a gép előtt -69 és -77 dBm között váltakozik.Attól függetlenül merül, mert nyomkodom egész nap.Ritka amikor kibír egy napot.
Holnapkészítést vállalok.
-
chab7
addikt
válasz volvoguy #8558 üzenetére
2G módban nálunk is edge van. A repülős próba jó lehet.főleg ha a szinkronizálások is ki vannak lőve. Ha nálad is megvan a -83 akkor az már közel elég, hogy ne merüljön nagyon. De még jobb lenne olyan helyen lennie ahol ettől is nagyobb az érték. Nálam az ablakban van ahol -75 is megvan, de a -80-85 az gyakoribb.
-
volvoguy
addikt
Tehát akkor nem is a programok okozzák, hanem a kis lefedettség és az antenna "erőlködése"? Nálam itthon (Zalaegerszeg) most -83 dBm 15 asu.
gondolom minél közelebb van az érték a 0-hou annál jobb ez nekünk.
Kipróbálom egy napig Flight mode-ban, akkor hogy merül....
Amúgy a Status menüben a Mobil network type azt írja ki, hogy EDGE. Ez normális? (am 2G módban hasznűlom a gépet)
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
chab7
addikt
válasz volvoguy #8556 üzenetére
Bizony hogy van. Pont ez a két érték mutatja, hogy keresi. Nálam be vannak kapcsolva azok amik nálad ki. De ha olyan helyen tárolom a telót ahol jó a térerő akkor kevésbé merül. n meg szoktam nézni érték szerint is. Itt ahol most is ülök, az asztalnál nem egyszer leesik -105dBm -re is, ilyenkor merül is jobban, de ha az ablakba teszem ott -85dBm a térerő. Kevésbé is merül. Keress egy nagyobb térerejű helyet, de legalábbis figyelgesd, hogy a merülés akkor van e mikor kisebb a térerő értéke.
-
volvoguy
addikt
Üdv! nekem igaz 2.2CEE van fenn, de valamiért dupla olyan sebességgel merül az akksi mint korábban. Jó okés, van fenn vagy 60 telepített app, de OS Monitor nem hozott ki semmit se, ami beakadna. Viszont megnézve az akkuhasználatot azt írja ki, hogy:
"Mobil Standby 48%"
"Phone Idle 45%"És ez a két érték mindig ennyi.
A proci húzva van, de a feszeket visszavettem. Maga a rendszer sem használja ki jobban a procit mint 12%.
És ezt a hírtelen merülést (reggel 5kor leveszem töltőről, fél7kor már 80% a töltöttség) azóta vettem jobban észre, mióta átmentem a Telenorhoz. lehetséges, hogy gyengébb a lefedettségük, ezért szívja jobban az akksit? Van köze hozzá?
GPS/wifi/Sync/Auto Brightness mind offolva van!!!!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
chab7
addikt
Az akkumerülés és térerőkeresés kérdésben újabb bizonyíték. Ma reggel 7-kor mentem el itthonról, rengeteg helyre kellett beszaladnom a városban, dolgokat intézni. Míg 13 óra után haza nem értem szinte végig úton voltam (tehát kint a szabadban). Most ugye már 14 óra múlt és 94%-on áll. (Reggel induláskor vettem le a töltőről.) Út közben volt vagy 5 hívásom is az intézések miatt, meg egyszer a neten címeket is keresgettem. Wifi,gps,mobilnet, minden bekapcsolva ahogy szokott. Oda-vissza buszon volt kb 20 perc zenehallgatás is.
Azért bent lakásban, ahol itt jóval kisebb térerő van mint kint, napközben ennyi merülés max akkor van ha hozzá sem nyúlok a telefonhoz. Egyértelműen tehát kevesebbet szívja az akksit ha elegendő térerő van. (ezt már megbeszéltük amúgy,csak gondoltam friss eredményekkel is alátámasztom )Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
-
xfatka
csendes tag
Gyári ébresztő :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114975[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz volvoguy #8528 üzenetére
+1 a gyári ébresztőre. Furcsa, hogy az hiányzik, mert van számtalan ingyenes és össze-vissza állítható app marketen, de nekem az tetszett a legjobban.
Ja, meg a Connected Music Player a beépített szolgáltatásokkal is elég pöpec, a különböző stílusú zenetévékkel el lehet ütni az időt (klipnézés), a Soundhound meg néha hasznos, néha csak jó vele szórakozni.
Mindezek ellenére érdemes áttérni CM7-re, a 2.2 után megváltás lesz a sebesség (nálam legalábbis az volt).
-
törölt tag
Defy/Android esetleges Silverlight-lejátszási képességeiről tud valaki valami okosságot mostanában? Létezik, megoldható?
-
kano
nagyúr
Egyébként ahogy látom, a nightlyk esetében az a trendi, hogy az összes új nightly kikerül a hivatalos lapra is. Szerintem a 09.21-i egész korrekt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz forintuser #8494 üzenetére
Ne tegyétek fel a "hivatalos" nightly 2-t, mert gondok vannak vele:
- kamera fényképezésnél lefagy;
- nincs wide video;
- a WIFI néha nem hajlandó csatlakozni.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
azon
csendes tag
Nah most frissítettem RC1.5-re a rendszert és a problémám hogy nem működik a bluetooth egy része.. Vagyis fogadni tudok, de a küldéssel már problémák vannak. Valakinek vmi javaslat mi lett vajon megbuherálva, úgy vettem egy sráctól...
-
RootRulez
félisten
MIUI Music v3 esetleg valakinek magyarul?
A amúgy a "gyári" magyar MIUI honnan tölthető le? A http://miuiandroid.com-on nincs...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
kano
nagyúr
Ha a menüdben van Superuser akkor rootolva van.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
volvoguy
addikt
Üdv! Akik CM7-et használnak, azoknak mi hiányzik legjobban a gyári 2.2-es ROMokból? Gondolok itt alkalmazásokra..pl. a zenelejátszó, vagy más egyéb ilyen dolog, ami jól jönne a CM7ben?
-
azon
csendes tag
Ez így lehet h hülyén fog hangzani, de honnan tudom, hogy rootolva van a telefonom? Csak mert van egy progi: Defy Baseband Switcher(nemtom mire jó) aminél azt írja ki hogy használatához root jogosultság szükséges.... szóval várom a válaszokat..
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A MIUI-t ráhozhatom egy CM7-re "install zip"-pel recoveryből? És ha mégse jönne be, visszajöhetek CM7-re ugyanúgy, hogy visszateszem a nightly-t a MIUI-ra szintén "install zip"-pel?
Vagy kínlódni kell köztük 2.2-vel vagy bármivel?
suti_88 Nincs, Én ezt tettem fel.
Mozzarella A kernelverzió gondolom a "2.3.5", ami jelenleg ugyanaz náluk, igaz?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
volvoguy
addikt
Üdv! A CM7-ben van stopper alkalmazás integrálva?
-
chab7
addikt
Mennyiért adod amúgy?
(#8513) Lacopapi: Pontosabban ha a gyári 2.3-as full sbf lett feltéve akkor annyi. Ha okos volt, olvasott, és gyári 2.3-as romot csak fixed sbf-el tett fel nandroidra akkor nincs annyi De hát tapasztalatból tudom, hogy nem olvasnak, csak cselekszenek.
(Aztán sírnak mikor "9 hónap múlva meg jön a baba" )Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
ata007
tag
válasz Moon_Walker #8507 üzenetére
Ezt próbálom jelenleg. Megtaláltam neten ezt a beállítási lehetőséget. Jelenleg jónak tűnik. Még tesztelem egy kicsit.
Ata
-
kano
nagyúr
Vidd vissza és mondd meg, hogy véletlenszerűen ezt szokta csinálni. Ha szerencséd van találkoztak már ilyennel és kicserélik a megfelelő alkatrészt.
[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
válasz forintuser #8503 üzenetére
Akkor ez egy megfoghatatlan hiba. Gyári 2.2.2 alatt egyszer sem jött elő eddig, pedig már 15 hívást indítottam próbaképp ... Hardveres a probléma, gondolom. Mezei GSM bolt tudja javítani?
Ata
-
natë
nagyúr
CMIUI : 1.5
- added
* gallery 3D
* basebandswitcher
* function to wake up the phone using volume keys
* moto phone portal -
ata007
tag
válasz forintuser #8499 üzenetére
Több hónapja megvan a teló, feltünt volna, ha így van, de felteszem a gyári szoftot pár napra, nem gond, szabin vagyok, van időm, kipróbálom újból.
Ata
Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig