Hirdetés
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz nortol #21910 üzenetére
Ami biztos: a miui-us és az ics-miui-dsj (amiből a domiui is származik) beépítve tudják az akár automatikus, akár kézzel indítható, kétirányú beszélgetésfelvételt és kipróbálva mindkét fél hangja tökéletesen hallható.
Külső programot ezen oknál fogva nem próbáltam.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
miyu
tag
válasz nortol #21735 üzenetére
amúgy sztem az én vasamnak van kitűnően szar fogyasztása, de hát ez van
több embernek nagyon szép eredményeket ad, kb ezt is betudom a 2 féle alaplappal készült (3 verzióban létező) defy szomorú tényének.ha eddig nem osztottam volna meg, h miért háromféle akkor most leírom:
ez a szerintem verzió, a szervizes sztorim nyomán..kb szerintem motorola megtervezte a defy-t, kiadta, hatalmas sikerekkel
az első időkben ha jól emlékszem csak SOC os lencsével, de gondolom a nagy piaci kereslet miatt beszerzett bayer lencséket is és azokat is pakolgatta az alaplapokramajd később ugye rájott, hogy szeretné meglovagolni a defy+ vonalat, viszont óriási különbséget nem tudna elérni a bayeres lencsés defy ok mellett a defy+ al hisz a fejlesztők simán irnak rá 2.3 at (amit a defy+ ra szántak hivatalosan) - így nem érné meg váltani
ezért amikor már volt rá kapacitás, akkor a későbbi gyártású (enyém 2011 május ha jól emlékszem) defyokba módosított alaplapot (csak SOC kamerát befogadó) tettek
igy a 3 verzió:
1. első verziós alaplap SOC kamerával - rakható bele BAYER
2. első verziós alaplap BAYER kamerával
3. második verziós alaplap SOC kamerával - nem rakható bele BAYERnos én az utolsóba tartozom, és ritka fos fogyasztással, viszont csomócsomó misztikus hiba nincs nálam mint pl mozzarellánál ésatobbi (mondjuk nem is nagyon mélyülök bele a dolgokba)
nos bocs a személyes marketingközgazdaságtani sztorimért
-
Lacopapi
addikt
válasz nortol #21735 üzenetére
Azért abban kicsit nagyobb az akksi,de a leírtakat tudja a sima Defy is...miyu kolléga akksihasználata sajnos rosszabb,mint az átlag-ne hozzá hasonlíts Nagy általánosságban erős használattal kényelmesen tud egy napot a Defy-inkább másfelet,de legtöbbünk azért feltölti másnapra.Valamivel jobb kell legyen a Tied,hiszen mint mondtam,nagyobb az akksi,viszont a hardver ugyanaz.
Cpu -nál inkább a vsel értékeket érdemes visszább venni,hiszen alapból eléggé magasan vannak.Legtöbb Defy tulajnak itt 1000 vagy fölötte van a beállítás,nemhogy visszább vennénk,hiszen itt az alap 800MHz...de magasabb beállítással sincs nagyobb fogyasztásunk.
Jó kis játék ez.[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz nortol #21552 üzenetére
Miért olyan okos telód volt már amilyet nem szerettél volna?
Én már eljutottam arra a pontra hogy szépen szelektálom a nem "mélyvíz"-es hsz-eket, és csak arra reagálok aminek értelme is van. Mint pl. nortolé.
Más: Zavar az hogy a 3.4.4 marketen ha az app képeit akarom nézni mindig FC-t kapok. Wiui, Miui.hu, Domiui esetén is. Érdekes viszont hogy az s7-en meg tökéletesen működik a market. A Slimen ellenben 2.2 van. Ebből azt a következtetést vontam le hogy a 2.3-s android lehet a ludas.
Ezért megkérnék egy kedves defy+ tulajdonost akinek még a gyári rom van a döfijén próbálja ki legyen szíves hogy nála is van-e ilyen probléma. Előre is köszönöm!Ui.: Eddig a Domiui tökéletesen megy (a fent említett FC-t kivéve).
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
agabe
addikt
válasz nortol #21552 üzenetére
no ez nagyon ritka, mert nem az szokott lenni, hogy altalqban valakinek megvqn az erdeklodese, vagy csupan a vagya egy telefonra ( vagy barmely muszaki cikkre) es utana nem veszi meg amilyen gyorsan tudja (az epp utjaba eso,haverok altal javasolt penztarcahoz mert keszuleket), hanem pont hogy vesz valamit, es esetleg utana kezdi keresgelni mit lehet vele meg csinalni (bar ez is a miszaki cikket vasarlo kis csoportja csak) ,de ilyenkor mar persze nem hetek alatt akar informaciohoz jutni.
az elso hozzaszolas ugyan eleg jo, de sajnos nagyon sok aprosag hianyzik belole (mivel akkor tobbszorose lenne a mostani meretenek) radasil nem is teljesen friss(ezt sem lehet naponta frissiteni) ezert sajnos logikus, hogy sokan bukkannak fel alap kerdesekkel.
Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- iPhone 12 PRO MAX - 128GB - Független
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest