Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kymco

veterán

válasz Nataniel #21549 üzenetére

Magam ismételem, közel 22000 hozzászólás itt, és jóval több a döfi topicban, plusz mondjuk az android app hsz száma, és ott tartunk, hogy hetek kellenek ahhoz, hogy valaki akklimatizálódjon. Nekem kb ennyi kellett... de a probléma (problémák) együtt vannak. Hiper jók az első hsz-ok, egy baj van velük, hogy tömények. De a többi hsz. ritkán alapos, vagy csak részleteiben ír le dolgokat, vagy hivatkozik esetleg kiegészíti a korábbit, stb. Én hamar elvesztettem a fonalat. Emlékszem, hogy még az sem volt világos, hogy a telefon adatlapján levő 10-16 soros információkból mik a relevánsak...
    Amíg nincs forradalmi újítás a fórummotorban, addig a kérdések csupán az ömlesztett válaszok miatt is folyton előjönnek. Mert a beállításokra, problémáinkra gyorsabban szeretnénk választ kapni, mint végignézni 20-40.000 hozzászólást.
    Két napot hagytam ki, és már gondban voltam, hogyan futom át az utóbbi napok bő 300-as termését...
    Ez az egyik fele a dolognak.
    A másik, hogy tényleg vannak olyan fórumtársak, akik nagyon triviális dolgokat kérdezgetnek szinte naponta, pedig csak az első hozzászólásokat kellene elolvasni alaposan. És ezt még olyan stílusban is teszik esetenként, mintha fizetnének ezért a szolgáltatásért valahol, tehát elvárásaik vannak az önkéntes fórumozók felé...
    Ezeket általában ad-hoc lekezeli néhány fórumtárs, de nem látom értelmét az általános offos sóhajtozásoknak, mert ez minden kezdő és a topicok soraiban elvesző hozzászólót stigmázza, és pont a lényegét nem tölti majd be a fórum, és lesz egy kvázi zártkörű közösségi csevegőtér.
    Nem a feltörő indulataitokat kritizálom, mert ez természetes dolog és gyakran jogos, de az általánosítás a fórum kárára van.
    Nem volt szándékom senkit megbántani, nem fikázni akarok, csak leírtam, ami az én szememet szúrja.

www.refujvaros.hu

Aktív témák