Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
Aktív témák
-
StefanBraun
aktív tag
válasz tyll30 #47634 üzenetére
Szerintem a hiba nálad van illetve lehet a telepítésnél.Én régóta használom wajkiui romot 2.5.27(illetve most már 2.9.27).et.Az akkumulátor idő nálam nagyon jó.Mindkét rendszer alatt a kamera programok tökéletesen futnak,bejövő híváskor még egyszer sem indult újra a telefon.Blogomban olvashatsz rövid leírást wiui v4 2.9.20 ról.Pontosan írd le hogy szoktál romot váltani hátha esetleg abban van a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Ghostdog77
tag
válasz tyll30 #36560 üzenetére
A cikken felbuzdulva leszedtem az akkut borító matricát, alatta egy gépi számsor , közte 1450 mAh felirat..... ennyit az akksiról, pedig a matrica tökéletesnek látszik, semmi elírás, összehasonlítottam a gyári defy+ akksi matricájával és ugyan az,szerintem a matrica eredeti-Hurrá!!
"Mi az, amit megvetsz? Erről ismerszel meg igazi mivoltodban."
-
Davebowman
senior tag
-
domerator
veterán
válasz tyll30 #16425 üzenetére
Nem okozhat ilyet, már próbáltam és most is megnéztem a hibrid galnet alatt. Más lesz ott a bibi.
Szerk: ha mindegyiknél a com.android.phone a hibás, akkor a helyedben kivenném a sim kártyát és megtisztogatnám, hátha...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
lmisi
senior tag
Nekem Go laucher, Go sms, dialer one van CM7Rc1v2-vel, 2 óra navigáció, 2-3 óra sima tracking
(locus, SportsTracker párhuzamosan) pár óra telefonálás, 100-150 email fogadás. No így általában kibír 1 hetet. Most is csak a folderorganizer update miatt kellett újraindítanom, mert nem jelentek meg helyesen az icon/widget-jei, de ezt "ő" kérte és manuálasan (nem magától) ment a reboot. Nekem ezzel a legstabilabb eddíg. És RC1v2 csúcsot döntött mint leghosszabban használt verzió is. Talán a gyári 2.1-es volt ilyen hosszan, de abba is belepiszkáltam hamar, tehát érintetlenül a CM7Rc1v2 a csúcstartó[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Nem tudom. Én nem használtam még. De a CM7 stabil volt.
Land:
Sajnálom. Én is majdnem simán visszatértem a CM7-re, de a memória kártya probléma miatt adtam neki még egy esélyt és eddig hibátlan (1 napja van fent). Majd kipróbálod egy új verzióval. Az 1.7.8.2 nekem szintén stabil volt. -
Narxis
nagyúr
Nálam sok app van, amikor először tettem fel CM7-et akkor igyekeztem mindenből a gyárit használni, az is nagy változás volt nekem mert 2.1-ről léptem 2.3.4-re ugye... de aztán már RC0-nál feltettem az összes GO appot, meg csomó játékot. Azóta mondjuk szortíroztam, de még mindig sok van. Arra gondoltam, hogy ez is gond lehet, okozhat fagyásokat... de akkor úgy látszik, hogy nem.
Dolphin HD-t használ valaki CM7-en? Nálatok is irtó lassú az oldalak betöltése? Opera Mobile-al de még a gyári böngészővel is gyorsabb. Néha jól működik de általában a 3. vagy 4. linknél megadja magát és az örökkévalóságig tölti.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest