- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
userxy
őstag
Üdv a telómon a Wajk legújabb romja van 1.12.16 ICS az a bajom vele, hogy ha hívnak és nem veszem fel akkor elkezd fc-zni utána a tárcsázó. De ha hívok telefonkönyvből utána meg újra működik
Esetleg ötlet, hogy mit csináljak ?
-
userxy
őstag
Megoldottam ezt a hívószám kijelzéses dolgot. Hamár a rom vacakol.
Tmobilos vagyok. Hamár nem engedi a hálózati alapértelmezettet beállítani igy átállítottam szolgáltatónál bár igazábol nem értettem miért kell (eddig is az volt hogy küldte alapértelmezettbe)
1430 felhiv hívószám küldés tiltás majd ujra engedélyezés így mostmár küldi a számom.
Ezzel a kis vacakolással nekem tökéletes a 1.8.12-es WIUI.
Akku idő, gyorsaság minden megfelel nekem. nem szeretek hetente uj romot rakni. -
userxy
őstag
Üdv
következő hibám van a WIUI 1.8.12-vel
Beállítások--> Programok--> Hívásbeállítások--> Beállítások-ba akarok belépni és akkor kiirja hogy "Hálózati vagy Sim kártya hiba" ezután nyomok 1 OK-ot Itt kellene a hívásazonosítót beállítani de nem engedi mert szürke és emiatt ha hivok másoknál azt irja ki hogy Ismeretlen szám.Más se tudja állítani és ez a WIUI 1.8.12 hibája vagy csak nálam fos ?
-
userxy
őstag
hmm.. Nem tudok ilyen opciórol.
De igazából nem is értem miért kell ez az opció. Ha már nyomni kell gombot nem tökmind1 hogy a tetején vagy az oldalán nyomod ?
Még a gép látja a telót addig talán nincs olyan nagy baj legalábbis már párszor azt irták próbáld újra flashelni.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz CoolBoy323 #4092 üzenetére
Még nem tapasztaltam kamera kerregést
Nem tom mit csinálsz hogy sok FC-be futsz én is nyomogatom de nem szokott FC-zni
Ird le mit csinálsz hogy FC lesz belőle kipróbálom én is
-
userxy
őstag
válasz CoolBoy323 #3882 üzenetére
megoldás tegyél fel egy WIUIT ha nem tetszik meg leszeded
-
userxy
őstag
A warezt kerüljük legyetek szivesek tiltott az oldalon
Nem letöltöttük hanem megvettük és békesség lesz
(a letöltöttük rész privátba menjen) -
userxy
őstag
válasz morfondőr #3775 üzenetére
Nekem 3 óra gps után is 44 fokos volt ez az üzemi hőmérséklete azt kész nem kell félteni annyira.
Mellékesen IGOba van 480x 854 es felbontás?
Vagy csak a motonav tudja ?
Motonavval az a baj nem magyar a magyarságért meg akk feláldozom azt az 54 pixeltDe ha tud vki 480x854 es magyar IGO-t jelezze kérem
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
WIUI 1.7.22 helyett érdemes feltenni a 1.7.29-et vagy nem ?
-
userxy
őstag
válasz forintuser #3585 üzenetére
JÁÁÁ De LOL
köszi tényleg ott van
tehettek volna felfele mutató nyilakat is XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hangposta kérdés is megoldva.....
My tmboliba weblapon kilehet kapcsolni.... csak előbb megkellet volna nézni nem kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Hamár feljött ez.
WIUI-ba olyan beállítás van vhol amivel ellehet utasítani a hívást mert a hangerö megnyomás kikapcsoló gomb is csak némít és nem utasít el. Beállításokba meg seholse találok rá semmit Help vki.
Másik dolog a hangpostámat hol a bánatba tudom kikapcsolni hogyha hívnak ne legyen hangposta ? Vagy ezt szolgáltatónál kell ?
-
userxy
őstag
válasz Shyciii #3449 üzenetére
Pontosan nem tudom milyen ledes beállítosakat akartál beállitani.
de a WIUI-ba is van olyan hogy Led beállitások és értesitésekre belehet állítani. A frekvenciát és szint lehet állítani. Bár külön nem lehet állítani hogy nem fogadott hivás értesités vagy sms értesítés. Egy kalap, csak olyan vagy hogy értesítés.
-
userxy
őstag
válasz Moon_Walker #3120 üzenetére
1hszbe ez volt én meg még lusta voltam kisérletezni ha menni fog kevesebbel akkor leveszem majd.
-
userxy
őstag
Akksi idővel kapcsolatban mik a jó értékek?
Nekem most éjszaka normál módba kikapcsolt wifi meg gps-el.
Óránként, másfél óránként merült 1 %-ot ! Ez jónak számít, lehetne jobb vagy szörnyű??? -
userxy
őstag
válasz szabof1 #2951 üzenetére
Köszi !
(#2930)
estleg még erre egy gyors választ azt is megköszönnémKöszi !
De teljesen nem világos ha ez a rendszer gyorsítótára kb akkor ezt akkor is törölhetem ha nem akarok uj rendszert. De akkor ha törlöm mi lesz ? Összeomlik vagy csak a bootolás picit több idő ? Vagy teljesn összezavarodik a rendszer ?
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
A WIUI 1.7.22 -vel csak nekem szakadozik a wifi kapcsolat?
tünet : wifi bekapcs müködik egyszer csak fogja adatforgalom megszünik wifi kapcsolat meg van tovább.
erre vmi ötlet megoldás ??
-
userxy
őstag
válasz zsirfecske #2871 üzenetére
Elkapkodtad a vásárlást XDDDDDDD
1.7.22 eddig egész jól megy.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Több óra nyomkodás után találtam szerintem egy hibát 1.7.22-ben vagy ha nem az ő hibája az enyém de akkor adjatok tanácsot.
azt csinálja hogy a wifi bevan kapcsolva és adatkapcsolat szakadozik. a Routerhez folyamat kacsolódik csk az adatforgalom szakad meg és csak akkor megy ujr ha kibe kacsolom a wifit.
ötleteket előre is kössz.(#2850) szabof1:
recoverybe raktam fel midegyiket először a rendszert aztán az update-et
Bár sztem magad is igy csináltad.
Nekem működik minden kivéve a fent emlitett bajom van.[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
nekem ugy nem mükszik hogy a gyökérbe csinálok egy ringtones mappát.
nekem úgy müxik, hogy MIUI/ringtone ide és akk müxik.
Na de ez megis oldódott. Nagyobb kihívás az értesítési hang akárhova hozom létre notifications mappát (végéről lehagytam az s betűt ugy is próbáltam) sehol sem látja.
Erre vmi megoldás ?
-
userxy
őstag
Na fent van minden müködik is csak apróbb problémáim lettek. Bár meglátásom szerint User error lesz
formáztam a memkártyát
felraktam a WIUI 1.7.22+ update
És ami a bajom most az sd- kártyán nincs olyan mappám hogy miui
Igy a saját csengőhangnak valót hova kell másoljam meg riasztási hangokat ? .D -
userxy
őstag
Na most bootolt be a WIUI 1.7.22 + update ami elsőre feltünik hogy nem megy a market ?
Vmi ötlet, hogy miért nem megy ? -
userxy
őstag
Igy már érthető THX!!
Jobb a békesség nem telik semmibe mindent 0ra rakni és utána ellehet vele kerülni több kellemetlenséget is netán.
Ha meglesz az update.zip tedd fel majd ide pls akkor utána elkezdem azt felrakom.
Kíváncsi vagyok rá.
Remélem nem lesz olyanja mint 1.7.8-nak néha vmelyik progitól megbolondul azt elkezd ujraindulgatni. legutóbb 3 nap semmi ujraindulás fasza minden elinditom az Ebuddyt azt elkezd ujraindulgatni Ilyenkor a Wipe Cache segitett de na. randomra néha baszakodott -
userxy
őstag
Töltsd fel vhova ha délután dobom fel a 1.7.22 elképzelésem szerint akkor ezt is felteszem.
Csak annyit írj hogy j e az elképzelésem a feltételről ?
mert a flash szó engem bekavart. Mit nevezünk Flashelésnek?
tuti hogy megcsináltam ha már wiui van a telón csak nem tom melyik fázis -
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz Tomi_Sci #2667 üzenetére
Kössz a bókokat azért én is utána olvastam, hogy mégis hogy kell ezt kivitelezni.
Semmi baj... ha vki csak fele annyira olvasna utána mint én akkor már nem lenne elkurt defyén a gyári 2.1 rommal be se kapcsoltam a készüléket XD.
egyből ment rá updatetel a 2.2 azzal szarakodtam egy 10 percig és jött a WIUI 1.7.8Néha megőrül azt azér szeretném megnézni a CM7-et is, hogy mégis tudjam mihez hasonlitani.
Ahhoz hogy feltegyem a CM7-et csak annyit kell csináljak hogy sdre felmásolni 2 zip recoverybe reset minden és install ?
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Kérhetek egy linket, hogy honnan tölthetem le a a legjobbnak titulált CM7-et meg ami kell hozzá ?
-
userxy
őstag
Stabil a WIUI 1.7.8.2 ?
Nekem a 3-al ezelőtti van 1 hetes megéri cserélni ?
-
userxy
őstag
válasz forintuser #2059 üzenetére
1000x kössz megvan müxik na fasza kész a teló nincs még 1 napos a defy de minden rajta van már.
Első androidos telónak elég használhatóha nem kezd ujra indulgatni megint akkor zsir lesz.
-
userxy
őstag
válasz forintuser #2056 üzenetére
Az pontosan hol van mert én ilyet nem találok ?
-
userxy
őstag
Mindent reseteltem a recoverybe és helyre tért nem indul ujra mostmár. remélem nem is fog...
Másik bajom van azóta a jól megszokott android csengőhang beállítás ezen a MIUI-n nem megy ? hiába másolom be a adott helyre a mp3at nem látja a teló és nem tom beállitani csengőhangnak.
Ha vki tudja hogy mit kurok el kérem jelezze.
-
userxy
őstag
üdv tegnap feltettem a legujabb Wajk féle miuit nem si volt vele semmi baj ma regelig.
Vmiért elkezdett ujraindulgatni magátol.
Mit csináljak mi lehet az oka ? -
userxy
őstag
Üdv felraktam a Wajk féle legujabb miuit és vmiért baszik kapcsolódni wifihez vmi tipp hogy mi lehet az oka ?
-
userxy
őstag
válasz forintuser #1910 üzenetére
Kinézetre mindegyik jó úgy már néztem vidit. De abból nem derül ki melyik a bugosabb?
Erre lettem volna kíváncsi, hogy melyik a kevésbé bugos vagy mibe mi a bug. -
userxy
őstag
Üdv !
Melyiket érdemesebb felrakni Legujabb MIUI vagy CM7 mibe különbözik a kettő ? -
-
userxy
őstag
Üdv! Ehez a telefonhoz (Motorola Defy) van magyar nyelvű android rendszer vagy gyárilag magyar ?
Válaszotokat előre is köszi.