Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas1982.1
tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Ez engem is érdekelne ha tud segíteni valaki a mai futammal.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Online, hol lehet nézni a mai futamot ?
Tárgytalan lett. -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Kicsit rosszul írtam, mert a lemans 24 órás motorverseny megy ma. De amikor én néztem, tenisz ment.
-
-
vlevi
nagyúr
Nem úgy volt, hogy az Eurosport leadja a Bol'or 24 órás?
Valami tenisz megy..., pedig a musorujsag szerint FIM Endurance-nek kellene mennie.
:(
-
Motion_Blur
félisten
Vinales ignored Brembo advice on MotoGP brakes for Styrian GP
Nem értem egyáltalán miért van kétféle féknyerge a Brembo-nak?? Miért nincs egyféle, ami kibír egy futamot..
Yamahák állítólag 300 RPM-el kevesebbet forognak, így próbálják elkerülni a meghibásodásokat.
-
eszgé100
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Dijaznam a KTM es Suzuki cimet is, alaposan felkavarna az allovizet, es azert Dovinak szurkolok mar evek ota, szep lenne, ha odaporkolne egy vb cimet a Ducatinak, mielott lelep. Persze johetne barmelyik szatelit csapat is, na akkor aztan lehetne magyarazkodni

Sityupityu: Gyari Yamaha meg anno Lorenzora fejlesztett, ha akkor egy kicsit meg belefeccolnek Rossiba is, akkor siman meg lehetett volna neki a 10. vb cim. Hala a jo egnek aztan jott Vinales, aki szinten nagyobb hatszelet kapott, cserebe meg eredmenyeket sem hozott
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amúgy pont ebből, hogy most ilyen izgalmas versenyek vannak látszik az, hogy egyébként mennyire elnyomja az egész mezőnyt marqez.
Nagyon szerettem volna, reménykedtem benne még pár éve, hogy rossi-nak összejön a tizedik valahogy, és mindez marqez ellen. De sajnos marqez nélkül sincs már esélye.
Mondjuk az is igaz, hogy kritikán aluli a gyári yamaha. 2015-16-ban még benne volt a pakliban nagyon rossi-nak a tizedik, de marqez évről-évre jobb lett és túltett rajta. Meg mindenkin.Már a Red Bull Ring előtt is jó volt a KTM, de hogy később mi lesz itt azt szerintem nem lehet megmondani. De az biztos, hogy a KTM-nél elindultak a jó irányban. De hát locsolják is rendesen a pénzt bele.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Márkez egy ilyen kesze-kusza mezőnyben kb a szezon kétharmadánál bajnok lenne. Ilyen szempontból tényleg jobb h nincs idén.
Nagy kérdés mi lesz a Yamakával, Dovival. Ha egyik se áll össze, benne van a pakliban egy KTM vagy Suzuki cím is. Az mekkora lenne

Aztán lehet a Red Bull Ring volt csak ilyen, kell még 2-3 helyszín h tisztábban lássunk.
-
válasz
eszgé100
üzenetére
Ok, izgalmasabb hogy nincs itt marqez, de szerintem tudat alatt mindenkinek ott van a fejében, hogy teljesen más lenne minden ha a mezőnyben lenne. Szerintem ez kicsit keserédessé teszi a dolgot. Ráadásul tenné mindezt egy olyan motorral, amivel a mostani két versenyző sereghajtó csak. Az biztos, hogy tőlük nem sok használható információt kap a csapat, a hondának kb úgy kell marqez mint egy falat kenyér.
-
zgospel
őstag
Egyébként arról hallott/olvasott valaki, hogy P Espargaro miért nem kapott büntetést? Az utolsó kanyarban főleg a helikopter kamerából lehetett látni, hogy magától szaladt ki a bukótérbe, nem pedig Miller tette arrébb. Előző hétvégén ezért repkedtek a büntik, és a Moto2-ben győzelmet is elvettek miatta.
-
zgospel
őstag
Vinalez ugrásánál ismét megállt bennem az ütő egy pillanatra, mert először csak a falba csapódott motort mutatták lángokban, embert meg sehol. Azért az nem semmi, hogy karcolás nélkül megúszta. A múlt heti horror baleseteket is zúzódásokkal megúszták.
Ismét kanyarban sem voltak a Yamahák, Jerez után elhitték hogy ütőképes a motor vagy mi?
-
quby
őstag
Sajna nem láttam, de az eredményt tudom. Kiváncsi vagyok mi történt Vinalez-el....és tény hogy sokkal jobb hogy nincs itt Maq...
-
-Mike-
addikt
Itt még olyan körbeverések lesznek a következő futamokon, hogy az utolsó futamon kb 4-5en lehetnek majd bajnokok. Izgalmas lesz.
-
zilazil
őstag
Micsoda befutó, atyaég!

-
eszgé100
őstag
Mi folyik a Monster Yamahanal? Pofam leszakad.
Azert 230km/h-nal leugrani egy motorrol megkovetel egyfajta golyomeretet, az biztos -
zilazil
őstag
Ilyet se láttam még, hogy le kellett ugrani a motorról..
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem kedvencem a dovi srac, de benne van a pakliban hogy kiegyenlitett teljesitmenyevel behuzza. foleg ugy, hogy bejelentettek a szakitast a csapattal.
jo versenyeket akarok nezni, szoval gyozzon a jobbik -
Motion_Blur
félisten
válasz
zilazil
üzenetére
Ja, hát nem biztos hogy műtét után 2 nappal fekvőtámaszni kellett volna, stb
valszeg annak a titánium lapnak az elmozdulása nagyobb bajt okozott mint maga az esés, vagy valami ilyesmi lehet.ha ez valóban így lesz, akkor idén új banokunk lesz, nagy kérdés hogy kicsoda
6-8 pilóta simán benne van a pakliban a jelenlegi helyzetet nézve.. legyen egy KTM vagy Suzuki pilóta VB én azt kívánom 
-
zilazil
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Tudtok olyan bukit ahol lehet fogadni Márki VB címére?
Bazze, Nakagami a pole-ért ment..

-
eszgé100
őstag
Zarco a boxutcabol rajtol a hetvegen.
[link]Most elemeztek BT Sporton a mult heti balesetet kockarol-kockara, Rossi es Vinales kozott gyakorlatilag egy motornyi hely volt +-par centimeter elotte es utana. Elkepeszto, hogy Morbidelli motorja megtalalta azt a rest.
Ami magat az utkozest illeti, igy az elemzest latva szerintem kicsit szigoruak voltak. Zarco gyorsabb volt, es egy masik ivet celzott meg a kanyar kijaratanal, az aszfalton levo korabban odahuzott guminyomokbol latszott, hogy maskor is hasznaltak mar, Morbidelli pedig ki sem billent mikor Zarco megelozte, szoval tiszta elozes volt. Csak sajat velemeny, de Morbidelli szerintem nem akarta elengedni, es igy belerongyolt a masik ivet valaszto, tizedmasodperccel korabban motorfekezo-fekezo Zarcoba, es igy okoztak versenybalesetet. Elitelni Zarcot irresponsible riding-ert, szerintem nem fair, mas motorosok ugyanugy beprobaltak volna azt az elozest, meg ugye huzosabb helyzeteket is produkaltak mar korabban egy-egy elozes erdekeben, csak azokbol nem lett baleset. -
kukucskad
tag
Sziasztok, ha esetleg valakit érdekelne:
Eladó két db hely jegy a Motogp Misanoi nagydíjára (09.13) ami a Mygpticket visszajelzése alapján nézőkkel kerül megrendezésre. Eladó még két db repülőjegy is hozzá 2020.09.11.-i indulással Riminibe és 2020.09.14.-i érkezéssel vissza Budapestre. Ár egyeztetése üzenetben vagy telefonon. 06309062389
Üdv Dávid -
Motion_Blur
félisten
F1-ben is voltak már itt nagy zakók, ez a kanyar, ilyen bejárati ívvel és emelkedéssel sajnos egy időzített bomba. Egybként okos volt odatenni azt a fehér mobil védőfalat, csak lehetne erősebb és magasabb, mert a motor simán átszáguldot rajta, és igazából az mentette meg Rossiékat hogy a kanyar belső kerékvetőjén gellert kapott a motor.
-
emre
veterán
video, kb a zösszes kamerából ami vette
-
-
zgospel
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez mondjuk akkor a Hondára is igaz, sőt, a Honda nagyobb hulladék mint a Yamaha. Viszont Marquez messze kimagaslik a mezőnyből, és sajnos (nekem mint relatíve semleges nézőnek) egyre inkább távolodik a többiektől. A többi Hondás nem igazán tud felmutatni semmit idén.
Ez a szezon eddig totál káosz, de én nagyon élvezem

De hát ez a bukás, te jó ég... nem térek napirendre.
-
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hasztakurvaélet. Vinales és Rossi újjászülettek most az tuti.
(#12662) Motion_Blur hulladék? Ne legyél már ekkora megmondótróger
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csunya volt ez a zarco morbi bukas
a korbeveresk miatt 1 dolognak szurkolok, hogyha mm visszajon nehogy szetalozzon mindenkit
-
Motion_Blur
félisten
Ebbű sima Markez VB lesz

ez egy hulladék mezőny
Rossira vigyáznak fent
-
zgospel
őstag
A Moto2-es horror baleset [link]
-
Raptor™
tag
Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt elengednie Dovit a Ducatinak. Évek óta hozza a második helyet, ő volt a legközelebb Marquezhez.
A nagyobb nevek mind elkötelezték már magukat valamelyik csapathoz. Szerintetek kit fognak leigazolni?
-
Motion_Blur
félisten
Márkez minden bizonnyal Misanoban tér vissza, szóval a mezőny kap még egy futam előnyt.
Abban biztos vagyok hogy top formában, a kérdés a Repsol Honda, akik a Márkez nélküli 5 futamon kb. semmilyen értékelhető adatot nem kapnak. Lehet akkora hátrányba kerül a motor, amit még MM93 sem tud majd egalizálni? Egyetlen esélyük ha hatalmas keresztbeverés indul el a KTM-Yamakák, Ducatik között. Brno alapján erre szép esély van.
-
-
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Zarco nagyon komolyat fordult

A büntit nem tudom megítélni. Valamelyik kameraállásból úgy tűnik jogos a bünti, valamelyikből meg úgy hogy Espargaro hibázott. Viszont számomra az árulkodó volt, hogy Zarco a futam végi nyilatkozatában elég higgadtan és összeszedetten elmondta mik történtek a futam alatt, és a büntetést szóba sem hozta.
Vinales azt mondta, hogy még annak is örülhet hogy egyáltalán 14. helyen célba ért. Semmilyen tapadása nem volt, rengeteget pörgött a hátsó kerék.
-
Dragbajnok
tag
Nagy verseny volt! Zarco büntiét érti valaki?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hatalmas körbeverések lesznek idén, ezért Markeznek még belefér akár 2 kihagyott futam is. Teljesen megborult a mezőny. Nakagami 8. helye azt jelenti hogy Márki behúzta volna a futamont

-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem csak siman ennyit birt... viszont tegnap nem irtam le, de zarco is hatalmasat karcolt azon a hosszu koro. a poros reszen ilyet fordulni. szeep volt.
viszont ami igy nagy csalodas
vinales-14?? mi a szosz-t benazik?
dovi 3/6/11- egyre jobban csuszik hatra. szerencsere osztrak palya jon, remelem virit vmit
legjobb hondas nakagami a 8. helyen? irtora kell mm a hondanak. baszki nyolcadik!mind a 2 szatelitt duc/yam csapat verte a gyari csapatot. remelem nem az lesz ebbol az a hosszotavu koncepcio, hogy a gyarak lelepnek, es kiszervezik a versenyzest szatelit csapatoknak,,
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Fabioval mi lett? nem láttam... ez a P7 nagyon gyenge ha VB-t akar nyerni Márki ellen.
-
dellfanboy
őstag
ki ez a Binder gyerek? hogy mert nyerni a harmadik futaman?
jo volt jo volt! -
zgospel
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Ez már nem megy persze.
Helyette itt jó, mondjuk a rajtról lemaradtam
https://livestream.com/ibsbroadcast/motogp-brno2020 -
zgospel
őstag
https://arena4.network4.hu/nezd-online-eloben/
Jó minőségű a stream egyelőre, se akadás, se minőségromlás.
-
-Mike-
addikt
Jerez után megint Repsol honda utolsó két hely. Nagyot mennek eddig a gyári hondák.
Innen is látszik, hogy minden euro centet megér MM93. -
Khaosz55
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
TV-N nézed vagy online?
-
eszgé100
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez van, mikor mar a latszatra sem ugyelnek, csak valahova le kell papirozni a lovet.
Unokabatyam lematekozta nekem, hogy a tobb milliardos stadionok mekkora lokest adtak az epitoiparnak, mivel epitoiparban dolgozik es szereti a focit is, oszerinte minden rendben van ezzel. Kerdesem, hogy ha ugyanigy tobbmilliardot koltottek volna valami hasznosabb dolog epitesere az nem adott volna lokest?
De persze kulfoldiabol en ne magyarazzak, nem ertem ugyse... pff.... Nem is akarom megerteni -
Khaosz55
addikt
Nem is értem ezta az Arena4 adót. Gondolom bődületes összeget kellett kifizetni a közvetítési jogért. Ha nincs néző nincs bevétel a reklámból. Ez így totális gazdasági bukó a csatornának. Ráadásul nem is lehet nézni még letöleni sem. Nem értem kinek jó ez.
-
quby
őstag
válasz
eszgé100
üzenetére
Azért szerintem ha el is indul Maq a kövezkezö versenyen (nyilván el fog) szerintem még nem lesz 100%os állapotban. Még legalább 1-2 hétvége kell hogy ilyne formába jöjjön ujra mint amiben az elsö héten volt.
Ami a nagyobb baj hogyha helyre jön, akkor tényleg még csak zavarni sem tudják...
kb mint mikor játszok, és az AI-k csak 80%-osak..
-
eszgé100
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
“kell két futam ahol megveri...” sajnos nem lesz egyszeru feladat, ha Marquez olyan formaban megy at a mezonyon, ahogy az elozo versenyen, mintha ott sem lennenek a tobbiek. Komolyan, egyetlen versenyzo sem tudta megszorongatni.(?) Esku, el lehetett volna temetni ezt az idenyt is, ha lenyomta volna meg Vinalest is es beert volna masodiknak.
Nem vagyok Marquez fan, de el kell ismernem, hogy finoman fogalmazva is lelegzetelallito a teljesitmenye. Nagyon remelem, hogy a tobbi csapat osszekapja egy kicsit magat (gondolok elsosorban a gyari Yamahara es a Ducatira), es olyan gepeket raknak a versenyzok ala, hogy fel tudjak venni a versenyt Marquezzel.
Quartararonak pedig hatalmas respect, tavaly is nagyjabol o vitte a hatan a Yamahat, igazan megerdemelte mar ezeket a gyozelmeket -
Motion_Blur
félisten
Ha van esze a Yamakának, már most meghozzák a döntést és minden versenyzőjükkel beállnak El Diablo mögé.
50 pont az előny, de minden futamon be kell jönni másodiknak Marquez mögé és kell két futam ahol megveri.
Remélem Quartararo szagot fogott és elbírja majd a nyomást.
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Szeretném megnézni a régebbi szezonokat (2013 és régebbieket), tud valaki magyar vagy angol nyelvű forrást?
Előre is köszönöm
-
bringasisti
őstag
Köszönöm a segítséget
-
emre
veterán
válasz
bringasisti
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bringasisti
üzenetére
UPC-n van csak az Arena4 nevű csatorna.
-
bringasisti
őstag
Ti hol nézitek? Telekom de csak a futam
-
-Mike-
addikt
A két Marquez, a két gyári honda az utolsó kettő helyről rajtol.
-
zgospel
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, én is most olvastam nem rég.
Hihetetlen ez a csávó. X-Menből a Wolverine nem regenerálódik ilyen gyorsan mint ő.Eközben én meg bármilyen fele ekkora sérülést ha összeszedek utána 3-4 hétig lábadozok. 1 hete megroppant a térdem foci közben, de lehet hogy részlegesen el is szakadt (még MR-re várok) és nem hogy motorra ülni nem tudok, de egyelőre még a wc-re ráülni vagy szimplán csak aludni sem olyan egyszerű.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elkiabáltam, a hétvégén már menni fog

-
-Mike-
addikt
Miller - Jerez
Ezek a videók elég faszántosak, ilyenből kéne még több. -
Motion_Blur
félisten
-
quby
őstag
Én sem szeretem ezt a maikt de ez egy űrhajó....hihetelen amit müvel. Nem vagyok kárörvendö, de ha esetleg kiesik egy két verseny neki az lesz a szezon izgalma. Mert ha ennyivel a többiek felett megy tempóban akkor kb #Hamilton/#Sumiakétezresévekelején szindroma lesz....amikor már annyira érdektelen a verseny hogy azt sem tudom hogy lesz e a hétvégén futam vagy nem....
-
vlevi
nagyúr
Totalbike-on van egy hosszabb lélegzetvételű írás a hétvégi futamról.
[link]
Van benne jónéhány igazság. Több helyen említették ezt a nagyon sűrű menetrendet, és most több versenyzőnél is megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor 2 hónap alatt nem 3-4, hanem 6-7-8 futam esik ki
A gumi téma is érdekes észrevétel. Lehet, hogy benne volt a dologban az is, hogy új a gumi. Carshlow-n már meg se lepődök, nagyon-nagyon sokat esik futamokon is, sajnos most is.
Lehet, hogy Marquez kicsúszásához, és bukásához is köze lehet annak, hogy az új gumi máshogy viselkedik, és emiatt jobban kell erőltetni, ez okozta a két hibáját. -
zgospel
őstag
Így vagyok ezzel én is, hihetetlen hogy mennyire külön kategóriában motorozik. A csapattársai ugyanazon a motoron rendre jócskán lemaradva már évek óta, szóval még csak azt se mondhatnánk hogy túl jó a Honda, mint az F1-ben a Merci.
Eleve az elején az az "esés" amit visszahozott már megint... egyrészt hogy térddel visszatolja, másrészt ahogy és amennyivel a sóderágyban átkrosszozik, hát egyik sem kis mutatvány. Annak az első esetnek még örültem is, mert ha elhúz a mezőnytől akkor sok érdekesség nem történt volna. Akármennyire nem bírom, az ő felzárkózása volt az egyetlen izgalom a mai futamon. És hogy a többi versenyző mennyire képtelen volt reagálni, az is jelzi hogy mennyire más szint. Egyedül Millernek volt egy rövid sansza visszaelőzni és annyi.
Viszont az a bukás az nagyon durva volt, rohadt nagyot repült és utána még a motor is elég erősen meglökte
Azt írják hogy eltört a felkarja... -
Popes
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon nem kedvencem, de egyszerűen hihetetlen kategória amit művel.
Most nem adta ki neki a végén, de addig amit művelt...(komolyan azon gondolkodtam hogy valami über speciál gumin tolja mert ez már a lehetetlen kategória) -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Márkezt minden futamon a sóderágyból kéne indítani, hogy legyen egy kis izgalom

-
Motion_Blur
félisten
Nálam a Galaxy4 csatornán megy.
Czollner és Szabó Robika a két kommentátor, a képminőség is kritikán aluli.
-
zgospel
őstag
-
-Mike-
addikt
Ezt a tv csatornának csúfolt Aréna4-et egyáltalán lehet fogni valahol?
Angolul ki közvetíti? BT Sport? Sky?
Akkor marad egy kalóz stream 10popup ad-dal 240p-ben? -
gizmoboy
csendes tag
Sziasztok! DIGI-s vagyok, és nincs nálam Arena4 csatorna. Tudtok tippet adni, hogy hogy tudnám mégis nézni a MotoGP időmérőt és versenyt (jó minőségben)?
-
Motion_Blur
félisten
Újabb klasszikus: 2007 Catalunya
Komoly elvonási tüneteim vannak már

-
Motion_Blur
félisten
csak úgy, mert feldobta a YT: [link]
ez nálam kimaradt anno, vagyis jó régen volt akkoriban még nem szippantott be az autó/motorsport

-
törölt tag
Nekem piszkosul hiányzott a királykategória, ez így csak a leves volt.
-
törölt tag
háát erre most mit mondjak, ez egy nagyon nézett tévéműsor, viláőgszerte rengetegen találják vonzónak.
Az itthoni tévészolgáltatók meg balfaszok, rosszul is tálalják meg odaültetnek valakit-bárkit...mert egy kicsit sem fogalalkoznak vele.
Aztán meg dobálják az egészet, méltatlan.
Máshol kell nézni, ez van.
-
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
ehh ne is mond.
https://musor.tv/mai/tvmusor/GALAXY -
quby
őstag
Magyarok hol kozvetitik? Úgy hallom már csak nem is a spileren, hanem valami még kevesebb helyen fogható csatornán lesz közvetítve....
-
vlevi
nagyúr
válasz
1098&E30
üzenetére
Csonka évad lesz ez, mert Thaiföldre már el sem mennek
A MotoGP második versenyét is lefújták a koronavírus miattEgyelőre a motogp.com oldalon nem olvastam erről, szóval akár a hvg túlbuzgósága is lehet.
-
vlevi
nagyúr
Nnna, ez szívás. A vírus bekavart a katari nagydíjba.
[link]
Katarban mindenkit karanténba vágnak, aki olaszországból érkezik, ezért a motogp futamot törlik.
Ez nem érinti a moto2, moto3 tapasztalat, mert ők a teszték miatt már régóta katarban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Építő/felújító topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Elden Ring PS5 játék
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk az is igaz, hogy kritikán aluli a gyári yamaha. 2015-16-ban még benne volt a pakliban nagyon rossi-nak a tizedik, de marqez évről-évre jobb lett és túltett rajta. Meg mindenkin.

jo volt jo volt!
Hihetetlen ez a csávó. X-Menből a Wolverine nem regenerálódik ilyen gyorsan mint ő.