Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
le, es most mar az is latszik hogy nem csak terddel...elemelte a labat a labtartorol is.
valahol szomoru ez.. -
Az NSO-n kilassítva van az eset. Tiszta ügy, hogy lerúgta Marquezt!
-
-
Popes
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rúgásnak azért nem nevezném mert motoron abban a pozícióban nem sok erőt lehetne belevinni.
A manőver maga gáz volt de szerintem nem attól a mozdulattól esett el.(ha megnézed előtte is csúszott le a lába Rossinak a lábtartóról és hasonló volt a mozdulat)
-
quby
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Jaajj a 91-es japán nagydij (F1) óta nem forgattam magam enyit egy versenyen....Pedig az év elején még Maq-nak szurkoltam Ros ellen..

(#11293) yodamastah
Hol látod ezt a sajtótájékoztatót? -
yodamastah
őstag
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hiába tagadja, halálra be van feszülve a 10.-ért. A fél lábát odaadná érte. Magárahúzta a leggyorsabb manust aki nem is fél semmitől. Ha fel is zárkózik az utolsó futamon, van egy olyan érzésem, ott is bele fog ütközni egy bizonyos Marquezbe! Már csak azért sem fogja elengedni, ez tuti!
-
törölt tag
nem...ez sajnos gaz volt. raemelte a terdet, egesz addig ez egy csata volt. Itt viszont Rossi olyat tett amit nem kellett volna, ellokte Marquez-t. Amig nem lattam csak a futamot addig nekem belefert, meloba neztem stream-n, eleg szar felbontasban. De igy videon megnezve ez csunya volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Ezt sajnos büntetni kellett... nem értem Rossit.. saját magát hozta ilyen helyzetben azzal hogy magára húzta Markezt a nyilatkozatával, egyértelmű hogy Mark elengedte Lorenzot és bevárta Rossit hogy lassítsa.. csak ugye ezt nem lehet bizonyítani és büntetni.
Rárúgni nem kellett volna amúgy, a többit jól csinálta

-
quby
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Ezt hol látod? Motogp.com-on nem látom...vagy csak balfasz vagyok
Látom.....na erre mondtam hogy igy elmegy neki a VB....Nagyon nhéz lesz. Ha Lor nem hibázik esélytelen -
quby
őstag
válasz
busman
üzenetére
...sehol nem nézik jó szemmel, ha valaki akinek amúgy esélye sincs a vb-t megnyerni szarakodik az élen állóval...
Igen és ez itt a gond. Lehet hogy tényleg a csütörtöki sajtótájékoztató az oka de már az FP3-on is játszott Rossival. Ami egyértelmű játék volt.Most igy nagyon sokadik visszanézésre amúúúgy....Egyértelműen le akarta lassitani Maq-t ezt nyilatkozta is a verseny végén az interjúban. Az esés konkrétan annak az eredménye hogy Maq nem volt hajlandó kimenni a bukótérbe hanem ráforditotta a Yamaha-ra és összeakadtak, innen meg kirántotta alóla a mototrt. Szerintem Rossi a lábát azért kapta fel mert odaszorult volna a két motor közé.....
Na jó nem elemezgetek mert nem vagyok pártatlan.....

-
dellfanboy
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
hat nem valencia lesz a kedvenc palyaja az tuti, par eve Hayden miatt vesztette el ott a vb-t most meg ez.
bar nem lehetetlen gyoznie nem kell, nagyban fog fuggeni a repsol hondak teljesitmenyetol -
yodamastah
őstag
Nem merték elsikálni. Rossi Valenciában az utolsó helyről indul.
-
-
busman
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ő volt a balfasz...sehol nem nézik jó szemmel, ha valaki akinek amúgy esélye sincs a vb-t megnyerni szarakodik az élen állóval. Ha nézted a közvetítést hallhattad a tömeget te is. Mindenki a Doctor-nak szurkolt.
-
válasz
busman
üzenetére
A kettő nem ugyanaz... A Te példádban a másik tudta foltytani a küzdelmet!
Marquez nem csinált semmi szabálytalant ma, bár az tény, lassította Rossit. Rossi finoman kitekézte. Kizárt, hogy a nagy legendádt ezért megbüntetnék. Egy feltörekvő srác kapna dádá-t de a VB címért harcoló Doki? Teljességgel kizárt...... -
busman
veterán
Marquez micsoda előzékenyen elengedte Lorenzot... Nem hiszem,hogy ennyire keménykednie kellett volna,vb-be nincs már beleszólása.Amúgy meg ennyi...nem kell félteni.[link]
-
dellfanboy
őstag
izgi volt. bar rossi sajat maga alatt vagta a fat a penteki nyilatkozataval hogy marquez lassitja, ami most vasarnap be is jott.. gondolom rossinal most meg elpattant a cerna.
kivi leszek meg merik-e buntetni, mert ha igen akkor bukta a vb-t bezsarolja a dorna-t hogy nem megy el az utolso futamra esetleg a jovo evit is kihagyja, az meg eleg nagy bukta lenne a dorna/nak
jah es igaz online neztem de ugy halottam rossinak volt a legnagyobb szurkolotabora.
amugy szerintem ha mas verszenyzo csinalta volna ezt szerintem fekete zaszloval kiinteik..
-
Petya25
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Akkor esetleg ott kéne kezdeni, hogy Marc simán elengedte Lorezot és beállt lassítani Rossit. Ezt vagy 5x megtette. Ezt előre lehetett tudni, így azt mondom megérdemelte. Nem tom mi lesz a vége, de ne Marc döntse már el hogy kinyerje a VB-t. Miért nem hagyta őket küzdeni? Vagy ment volna előre harcolni Pedróval.....
-
-Mike-
addikt
Szerintem rúgott is. Rossi vs MM in Sepang
Nem láttam a futamot, volt ennek előzménye is? -
-
quby
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Háát most erröl nem vagyok meggyözödve. Az utóbbi versenyekre Rossi Fan lettem, de most csak a szivem mondja hogy nem büntetik. Azért az eszem azt mondja hogy ez most em volt Fair. Bár pontot biztos nem adnak Maq nak és pontot nem vesznek el Ros-tól, max kap egy büntipontot, meg 10 mp büntit és kész (vagy 25-öt és akkor már potot is vettek el). De bármi a vége ezek után Maq tuti nem hagyja hogy csak ugy tapadjon Lor-ra Valenciaban...
-
válasz
yodamastah
üzenetére
Rossinak mindent szabad......
Olyan büntit nem hiszem, hogy mernek adni neki ami befolyásolhatja a VB kimenetelét....... -
-
yodamastah
őstag
Hát ez nem kicsit volt sok Rossitól. Ha nem kap ezért ronda büntetést akkor nagyon csalódott leszek.
-
quby
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Kicsit félek hogy Rossi-nak vége a VB-nek....mellesleg Maq egyértelműen ellene van még akkor is ha kicsit messze ment most Rossi. Bár ezt az összes NAGY bajnok igy csinálja minden motorsportban...
De ez lehet kicsit sok volt. Nem igy kellene eldöljön... 
-
Micsoda futam!
Aki nem látja bánhatja!!! -
quby
őstag
Volt egy pont amikor a duki úgy megindult mintha moto3-ba Iannone bekeveredett volna egy moto2-es géppel...
-
-Mike-
addikt
Ez sirály volt. [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ahogy néztem kétszer ment 1:29.2, és az utolsó körre nagyon kellett, mert Lorenzo felszívta magát. Amikor utolérte azt hittem ennyi volt, de Lorenzo újra előrement. Utána meg...nehéz volt tippelni, mert Rossi egyértelműen nagyon akart, a pontok miatt, Ianonne bődület mit ment az egyenesben, Marquez meg nyerni akart...szal full káosz.
Nagy volt, érdemes volt felkellni.
-
válasz
üzenetére
Ááá ez beszarás volt. Épp akartam kérdezni, hogy Lorenzo bóbiskolt el vagy Marquez csinált valami durvát! Ezek szerint előhúzott valamit a kalapból. Az eredmény jó volt a abból a szempontból, hogy izigi nagyon a vége a VB cím tekintetében, a futam meg No.1!!Fejemet teszem rá, hogy Marquez az utolsó körben a leszarom, úgy is mindegy már ez a szezon stílusban nyomta. vagy győz vagy perec!
-
törölt tag
Micsoda utolsó kör volt!!

1:29.2-s kör Marquez-től..Rossi is mindent megpróbált, de amilyen rugaszkodása volt a Ducati-nak basszuss..
Olyat elgyorsult...mindenkit porrá vert az egyenesben, Honda-Yamaha....mint régen kb. -
törölt tag
Marquez már kipottyant a VB címért esélyesek közül, hacsak nem történik valami váratlan.
Így némileg magamat is meglepve már két futam óta Rossi-nak drukkolok
Semmi baj Lorenzo-val, lenyűgöző amit csinál, de Rossi lett most már a 'nagy öreg' akinek még egy VB címet kívánok
Nem volt rossz futam egyébként, rendesen elfogytak a gumik. -
-
busman
veterán
Hol közvetítik?
-
@rglaaf
veterán
ez mekkora már
#JapaneseGP: electric mini bike race -
Ne az hiányzik Pedrosából amit ma megmutatott. Ha csak minden második futamon ilyen harcos és kemény akkor egész más lenne a megítélése motoros körökben.
-
Petya25
őstag
Mekkora meccs volt a végén.

Qrva Pedro kiszorította a műfűre Rossit.
-
quby
őstag
válasz
Petya25
üzenetére
Szerintem Rossi kurta el. Lor-nak már két körrel korábban táblázták hogy BOX, szerintem saját döntés volt hogy nem jött. Rossi meg nem is értem mit várt még két kört??
Igy hogy Lor bukott bár hozott rajta 11 pontot, de ez lehetett volna 25 is vagy legalább 20. Ha nem esik el Lor akkor meg bukta.
Bár az is igaz amit Rizi is mondott a közvezitésben, hogy a versenyző semmit nem lát, és nem tudja hogy jobb ha kimegy mert körönként 8-at kap. Annyit tud hogy ki van mögötte meg mennyivel, de amikor már irják hogy BOX akkor mér nem jön. Mindenesetre száraz körülmények közt sem volt most rossz a Doki. Bár lehet ebben hazai közönség ereje is.
-
Petya25
őstag
Grat a dobogósoknak...
A Yamaha ezt jól elqrta,3 körrel korábban ki kellett volna hívni a fiúkat.
-
-Mike-
addikt
-
Calogero
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ágyban vacsorázott és félrenyelt
[link] -
-Mike-
addikt

-
-
@rglaaf
veterán
Elhunyt Bitter Sándor R.I.P

-
törölt tag
Nem csodálkoznék rajta, ha jövőre más sisakban indulna. Szerintem most jópáran kopogtattak nála...

-
-Mike-
addikt
"Ez történik, ha megérinti Brad Pitt a kezedet"

-
Popes
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Marqueznek az elmúlt két évben nagyon általában nagy mákja volt.

Azt pedig hogy hol a határ, addig nem tudhatod amíg át nem lépted. Az elmúlt években edzéseken esett sokat(ott is nagy mákkal) de most hogy eltűnt a Honda előnye már jönnek a versenyen is a bukások mert nem akarja elfogadni hogy nem mindig képes olyan tempóra mint akit üldöz. (ha ő tudja én is tudom!,csatt!
) -
Marqueznél nem a taktikával van probléma.
Úgy gondolom egy igazán jó pilóta hajszálra érzi mi az a képzeletbeli határ ameddig elmehet. Egy közepes ezt 5-10 futamonként lépi át (bukik) egy sztár 20-30 futamonként talán, amellett, hogy kellően gyors is persze. Marquez egy istenadta tehetség, piszok gyors és nem fél semmitől de azt már az első két diadalfényes évében is írtam, hogy baromi szerencsés is. Gyakorlatilag az előző szezonokban is minden körében benne volt a bukás és sokszor valami csoda folytán úszta meg. Ez még elmegy akkor ha minden klappol és a motor is engedelmes társ ehhez a kamikaze stílushoz de mikor valami nem tökéletes a gépen akkor ez a versenyzési forma büntet. Idén sem lett rosszabb pilóta Marquez csak már azokból a rázós szitukból amikből az elmúlt 2 évben 90%-ban kijött most 80% ban perec a vége. Ha okos akkor változtat mert mint látjuk a Honda sem tudja mindig a segge alá tenni a rá szabott, tökéletes gépet. -
Popes
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Marquez mostanában legalább már követő taktikát is használ és próbálja a végére hagyni a döntést és nem hűbelebalázs módjára lenyomni a másikat, viszont azt még nem fogja fel hogy lehet egy aktuális versenyen valaki jobb nála.(ezért még a saját vagy motorja korlátait sem fogadja el)
Lorenzó meg jobb lenne ha nem mutogatna,
inkább köszönje meg Millernek és Marqueznek a plusz pontokat.
Ja, a sisakgyártót meg maga választotta.(jó pénzt is kapott érte)Crutchlow-t meg sajnálom hogy így járt.
(mondjuk ezt magától is össze tudja hozni
) -
Rossi megragadta az esős futamban számára meglévő lehetőséget és gyönyörűen be is húzta.

Marquez számomra ma is bebizonyította, hogy nem tudja hol a határ, Lorenzo meg megint a párás sisakját mutogatta
...... -
Petya25
őstag
Rossi a király!!!

-
Petya25
őstag
Káosz a felvető kör után, mindenki a boxutcából akart menni?
A töknek nem vizes gumival álltak fel? -
-
-Mike-
addikt
Hosszú idő után megyek moziba

Hitting the apex -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen a 10 mp az nagyon sok ezen a szinten a csapattárstól.
Pedig ugye most első sorból rajtolhatott.
Ha az év elején nem szunyókálja át Lorenzo és nem a Ducatival kellet volna csak harcolnia akkor már rég a 2. lenne. -
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ma is kapott 10mp-et Rossi... Brno-ban nem számítottam erre, hogy ennyire nem lesz tempója. Lehet hogy elgumizta magát (hard-hard), de ez akkor is kevés volt. És most már tendencia hogy kevés Rossi...

-
válasz
üzenetére
Látom szeretsz kockáztatni
kis esély, nagy szorzó.......Viccet félretéve, Marquez esélye már csak matematikai, ha Lorenzoval nem történik valami akkor most úgy 65-70%-ra mondanám a végső győztesnek.
Rossinak meg valamit nagyon ki kéne találnia. Az első 3 futamon rendre előrébb végzett mint a csapattársa (majdnem úgy nézett ki, hogy Lorenzo ezt az évet is elbaltázza) de az uccsó 8 futamból 6x már a spanyol végzett előrébb. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Lorenzo vagy Marquez, en Marquez-re fogadok

Jack Miller-nek meg csak kellett volna az a Moto2.. -
Na innentől lesz igazán meleg a pite.....
Rossi előnye elolvadt Lorenzoval szemben Marquez pedig össze szedte magát és még mindkettőjük bajnoki reményeibe bezavarhat.
Úgy gondolom, Marquez reálisan már kiszállt a versenyből és Rossinak is újítania kell ha akarja (már pedig mi a fenét akarhatna jobban?) azt a 10. címet. -
-Mike-
addikt
-
quby
őstag
Ezt nem is tudtam.....
[link]
Létezik hogy nem találok róla normális felvételt? Egy superstock futamot nem közvetit semmi??? -
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Azért bszki le a kalappal az 'öreg' előtt,...sosem kedveltem igazán, de aki ennyi ideig ott van azt ha szeretem a sportot akkor nem tudom nem kedvelni, és nagyon erős most is. Legenda Rossi ez kétségtelen. Láttam az első versenyétől kezdve, nem ügy mert Biaggi-t is ami jóval korábban kezdődőtt, de ennyire hosszú pályafutás nagyon ritka, Capirossi-Barros, de Rossi egyfelől a legnagyobb sikereket járta meg, és még most isa legjobbakkal tud menni. Itt már csak egy motiváció van, ez az élete,..és ez előtt le a kalappal tényleg.

-
-Mike-
addikt
Sachsenring 2015

-
Petya25
őstag
Rossi Dirt Bike a végén

-
quby
őstag
Wáááááá!!!! Navégre!!! verseny....Maq vs Ros!
-
Petya25
őstag
Ross Qualifying: Pole Position 1'32.627

Holnap futam, figyelni! -
quby
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Hát az uttóbbi 5 böl 3-on eldobta Maq. Az szerintem egy 2., 3., 2., hely lett volna...az 56 pont ha jól számolom amit eldobott. Jelenleg 69 pont a hátránya Rossihoz (Bár szerintem most inkább Lor-hoz kell viszonyitani, de ott is 68). Az ha mindig Maq nyer és mindig Lor csak a 3. is 7 verseny mire beéri... És ez a feltételezés is a tündérmese és a Mission impossibile között lebeg...Nyilván benne van egy Yamaha hiba is de a Maq hibának több esélye van. Pláne frusztrált ezek után stb...
Rossi nagy talány, jól indult az éve de most nagyot forditott Lor. Folyamatosan azon megy el a versenye hogy az első 2-3 körben begyüjt 2 mp hátrányt. Most Barcelonában is 20 kört utazott le gyakorlatilag ugyanabban a tempoban 1.3-1.4 hátrányban. Ha ez csak 0.5-0.6 már tudja idegesiteni annyira Lor-t hogy ő se a saját tempojára legyen képes hanem védekezzen hibázzon. Szerintem ez lenne az egyetlen esélye, mert ebben régen jó volt. És ha igy érnek az uccsó 2 körre akkor a régi Rossi behuzta a jobb helyeket. Ezeket a szitukat meg Lor kifejezetten nem szereti. (ez persze csak az azonos motorokra érvényes mert egy Ducati ellen nincs sok esélye az uccsó egyenesben)
Lor is akkor igazán vagány ha elöl megy zavartalanul. De ezt tudja minden verseny első körében. Szerintem Rózsi mellett ő rajtol a legjobban. Mindig szerez 2-3 poziciót a rajtnál, és a rajtpoziciójához képeset ez ugye az eleje...
Ott meg kihasználja hogy mögötte küzdenek..Pl Rossi próbál felönni...
Eddig ugy néz ki ha Rossi nem tud javulni az időmérökön akkor bebukja a VB-t
-
válasz
üzenetére
Ebben igazad van de vedd pl. most Lorenzot vagy tavaly és tavalyelőtt Marquezt. Az az óriási különbség, hogy Marquez akkor is így ment (gyakorlatilag minden körében benne volt a bukás lehetősége) csak egyszerűen jobb volt a Honda de emlékezz rá, hogy rengeteg olyan szituba ment bele amiből vagy kijön vagy nem. Két évig a motorosok istene is fogta az ujját mert voltak esetek ahol semmit sem ér már a tudás, szimpla mázlival csinálta meg. Most nem olyan világverő a Honda ezért még az eddigiekre is rá kéne tenni egy lapáttal. Az meg már nem megy még egy Marqueznek sem.......
Abban szerintem egyet értünk, hogy jópár futamon ezzel a technikával is simán lehetne dobogós. -
törölt tag
Még van pár futam bármi, lehet. Az első pár futamon úgy érztem, hogy Jlo-nak kapáltak, de ha minden összeáll verhetetlen. Ha ezt a formáját tartja, Rossi búcsúzhat a VB címtől. A yamaha fejlődött sokat, a Honda meg keveset. Ha MM-t piszkálják akkor hibázik. Tavaly más volt a szitu, a legjobb motoron egyedül elől tolta szinte végig, senki nem zavarta. Most, hogy a Yamahák feljöttek és a két versenyzőjük is topon van odaszúrnak MM-nek és ennek ez a vége. De ki tudja, messze még a vége, lehet Dovi vagy Iannone lesz a világbajnok!

-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Minden versenyző esik ha nagyobb a tempója mint amit a technika vagy a tapadás tud. Rossi, Lorenzo, Stoner, Biaggi...mind nagy nevek, és mind estek amikor nagy volt a difi.
Egy élversenyző tudja a tempót, azt a tempót amivel nyerni lehet, ha alatta megy, akkor, nekünk nézőknek, okosan megy,...de neki az még külön koncentrációt igényel.
Talma mondta egyszer hogy amikor nagy előnnyel mész elől baromira kell figyelni hogy veszel vissza az utolsó körre, mert biztonságosan visszavenni az kb. 4-5 másodperc visszaesés egy átlagos pályán, ha viszont 'csak' 2 másodperccel megy lassabban akkor nagyobb a bukta veszélye mint ha élen menne.
Ezért esnek az élmenők ha gyenge a technika, mert benne van a ritmusukban a kanyar, a fék, a kigyors...a tempó.
..ha a motor vagy a tapadás nem tudja általában esés a vége, vagy kegyetlen lekoncentrálva végigmegy.A Honda ellazázta, már tavaly Indianapolis-ban látni lehetett hogy a Yamaha lépet egy nagyobbat, a Honda még a kigyorsítási fázis egy korai szakaszában jobb mint a Yamaha (talán a TC hatékonyabb), egyébként eltünt az előny.
Kicsit Stoner-s a dolog, ..a gyár túlságosan a versenyzőre súlyoz, azt hiszi megoldja.
Technikai sport, kell a versenyképes technika. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy-egy bukást meg lehet magyarázni de ebben az évben lehullt az "istenről" a lepel. Egy jó pilótának tudnia kell úgy is menni, hogy nincs benne minden kanyarban, minden féktávban a bukás lehetősége. Marquez egy hihetetlen pilóta, hihetetlen érzékkel, de egysíkú mint egy asztallap. Amíg nem jön rá arra, hogy nem lehet mindent teljes gázon a mázliban bízva abszolválni addig hiába vannak elképesztő fizikai adottságai, nálam nem ér fel Rossival vagy Lorenzoval. Lorenzonak is kellett változtatnia amit megtett. Marquez is kénytelen lesz erre mert mint az idei év is mutatja, nem mindig világverő a Honda!
Egyébként ő úgy nyilatkozott, hogy túl szélesen fordult és ő hibázott. Nagyon akarta óvni a gumikat Lorenzo mögött. A kavicságyban meg túl közelinek találta a falat ezért elfektette. A váltója meg megsérült, ezért nem ment tovább. Szóval nem volt műszaki hiba.Nagyon jó az öreg de egyszerűen szar az időmérőkön. Mire áthámozza magát a mezőnyön Lorenzo előnye túl nagy, az ő gumiai meg sokat kapnak. Ha összejönne egy-két jó rajthely meg 1-2 esős futaqm akkor még simán lehet VB. ha nem akkor idén senki sem állítja meg Lorenzot.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Kiderült hogy Barcelonaban miért feküdt?
Mert a kommentátorok egyből mondták hogy benne van a műszaki hiba mert ugyanakkor vett féktávot mint Lorenzo és nem igazán lázszott fékhatás. Persze lehet hogy túl kívül volt és a poron ment el...De amekkora tempót bevállalt már vártam hogy mikor lesz sok. Borítékolható volt a bukás.
Én nézem a versenyeket amúgy csak nagyon nincs mit kommentálni rajtuk, kezd picit érdektelenné válni, akár csak az F1.
ps: félek tőle hogy Rossi esélyei elszálltak, Lorenzo nagy formában van
-
Az idei év pont tökéletes arra, hogy egyrészt kiderüljön, MM csak maxon vagy azon felül tud menni és ha nem kalappol tökéletesen a vas akkor egy bukdácsoló 5. lesz belőle másrészt ez jó lecke neki, hogy változtatni kell. Nagyon látványos ha keresztbe hosszába végigcsúszkálja a pályát az aszfalton fekve de ha erre rámegy 1-2 VB cím akkor jobb ha elgondolkodik. Lám-lám egy tökéletesen hozzá illő motor nélkül nem, hogy VB aspiráns de a dobogó is messze. Pedigg ezzel a hondával minimum a dobogót meg tudná csinálni a képességei alapján minden futamon.
-
Na mi van skacok? Ha nem a Doki vagy Marquez nyer akkor már nem is érdekes?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez lehet kicsit sok volt. Nem igy kellene eldöljön...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mondjuk ezt magától is össze tudja hozni