Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Dragbajnok #7004 üzenetére
gáz, de érthető.
én azon se csodálkoznék ha a motogp szünetelne.
marad egy nagy díszes wsbk bajnokság, engem nem zavarna...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Integra
titán
válasz Dragbajnok #7020 üzenetére
csodás
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
válasz Dragbajnok #7020 üzenetére
remélem kamu.
-
TayRol
nagyúr
válasz Dragbajnok #7127 üzenetére
En ezt nem feltetlen a mi hibanknak erzem, de ketsegtelen, ugy lesz elkonyvelve a koztudatba, hogy a Magyaroknak megint nem sikerult. Sajna...
-
RedWing
aktív tag
válasz Dragbajnok #7127 üzenetére
Elvileg a Sadesa a ludas...
A beruházó beszámolója szerint a cég már hatmilliárd eurót költött a pályaépítésre, de a gazdasági válság miatt nem kapta meg a kereskedelmi bankoktól a szükséges hitelt, a pálya építési költségeinek ötven százalékát kitevő 45 millió eurót. Az összeg másik fele a cég rendelkezésére áll.
A vállalat a Magyar Fejlesztési Bankhoz fordult, de az MFB nem egyezett bele a hitelkonstrukcióba, melynek átdolgozását már elkezdték.Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
-Mike-
addikt
válasz Dragbajnok #9279 üzenetére
Holnap ismétli az eurosport 9:15-től mindkét futamot és 17:45-től is, sőt kedden is emberibb időben, hajnal 4től.
-
SzalaiG
addikt
válasz Dragbajnok #9709 üzenetére
Ez az. Hajrá Dottore!
Olasz sofőr-motor. Még a gumi legyen olasz!
-
mefistofeles
addikt
válasz Dragbajnok #10343 üzenetére
Nem éppen a legtutibb minőség, de szinte minden aktuális sporteseményre több linket is ad.
[link]Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
válasz Dragbajnok #11173 üzenetére
Én nem vonnék le messzemenő következetetéseket az eredmények alapján...
-
zilazil
őstag
válasz Dragbajnok #12845 üzenetére
Én is remélem, kenjék a hajukra a fizetős streamjüket.
-
vlevi
nagyúr
válasz Dragbajnok #12845 üzenetére
Rengegeten fel vannak emiatt háborodva, teljesen jogosan.
Köztük én is. Kénytelen leszek megvárni, míg valamelyik videómegosztón megjelenik.Nem vagyok hajlandó streamjükre előfizetni. Nem csak az ár miatt, elvből sem.De amilyen minőségűek általában ezek a streamek, nem érnek meg egy fillért sem. Mert, ha Netflix 4K minőségben jönne rajta minden, de, nem. Amíg nem volt fizetős, addig pár dolgot kénytelen voltam ott nézni, de ne b***atok fel, itt van az 55"-s TV, és telefonon, vagy a 13"-os laptopon nézzem az adást??? Ja, hogy akkora képernőn nem tűnik fel, hogy valami 360, vagy talán max 720p-s szutyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest