Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
2020-es Supersport bajnokság flag-to-flag versennyel kezdődik.
[link]
A futam során kötelező a gumicsere.
Ezt azzal magyarázzák, hogy ez lesz az első alkalom, hogy a 600-as SSP motorok slick gumival mennek, az eddig használt, mintázott, gumik helyett.
Annak ellenére, hogy a teszteken nagyon sokat mentek már az SSP motorok, és a versenyzők is a slickekkel, a Pirelli által begyűjtött adatok nem elégségesek annak elemzésére, hogy mi történik a gumikkal a teljes versenytávon.Ja, és természetesen Sebestyén Peti is az SSP-ben indul, az Oxo - Team Toth csapat Yamahájával.
-
1098&E30
csendes tag
Iannone vajon ott lesz Katarban a rajtrácson?
A másik Andrea mellett őt bírom a legjobban. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Héát pont azt nehéz értelmezni amit te írsz. Azon kívül, hogy nem bírod Lorenzot... Lorenzo döntött és szerintem helyesen abban, hogy visszavonult. Az elmúlt évek vesszőfutása meg a sorozatsérülések teljesen logikus döntéssé tették a visszavonulását. Az meg, hogy mégis motorozhat a kedvenc motorján csak éppen nem kell 100%-on mennie mert nem az a munkája az miért gáz? A tapasztalata és a tudása (tudniillik, hogy kell tökéletesen motorozni a Yamahával) sokat segíthet a csapaton és ő is csinálhtja azt amit szeret.
"siman elcserelni a 3ev nyalokazast ha cserebe meg 1x vb bajnok lett volna "
Ez a bölcsességed a mezőny minden pilótájára ép úgy érvényes lenne.... -
törölt tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Elmondom. Ez a helyzet így alakult,..nem azért ment Lorenzo beszerzőkörútra mert a Yamaha küldte, a Ducati után mentőöv volt a Honda (nem gyenge mentőöv), viszont amikor már látta hogy nem, ez sem Yamaha. Akkor hirtelen lett egy olyan kártya a kezében ami szinte visszautasíthatatlan, ismeri a Ducati fejlesztéseit nagyon alaposan, mivel hosszabb távra terveztek. A Honda már nem egyértelmű, ott vagy belelátott, vagy pedig óvatosabbak voltak a Honda-nál, korábbi véleményemmel szembemenve.
Akár így, akár úgy, kétségtelen hogy Lorenzo nagyon sokat tud a riválisok motorjairól. Senki nincs a mezőnyben aki három év alatt három gyártó top motorjáról lenne képben. Nyilván a Yamaha a harmadik.
Szóval így egy értékes csomaggal érkezett, ami a Yamaha szempontjából nagyon fontos, ennyi benne a stratégia, ezt a f@szit vissza kell szerezni..magunknál kell tudni, mert olyat tud amit senki.és az most a Yamaha-nak fizet. -
Popes
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Pedrosanak csak hondás tapasztalata van. Lóri meg "rövid" időn belül ült a három top motoron. Nem is tudom ezt a tapasztalatot aktuálisan ki tudná felmutatni.🤔
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hát, persze, a gyakorlat az nem így működik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az lehet a stratégiai előny, hogy valamennyire ismeri a többi gyártó motorjának viselkedését.
Ez nagy segítség lehet a fejlesztéseknél, mert azt a módosítást, amit a másik két gyártónál végigkínlódott, arra a Yamahánál rögtön tudja mondani, hogy inkább ne erőltessék, mert még sose sült el jól a dolog. -
dellfanboy
őstag
válasz
üzenetére
stratégiailag nem sz@r
ezt megis, hogy kell(ene) ertelmezni? foleg egy olyan kategoriaban mint a Mgp ahol egy Lorenzo kalibernek az elso helyen kivul minden mas pozicio azt jelenti, hogy vesztett? orommel fingta tele azt a karbon ulest?
szvsz siman elcserelni a 3ev nyalokazast ha cserebe meg 1x vb bajnok lett volna
-
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Lorenzo érdekes, majd a jövő megválaszolja.
Egyértelműen van realitása annak hogy a sérülései nem teszik lehetővé a további versenyszerű motorozást.
...ugyanakkor megjárta a legnagyobb riválisok motorjait, vezette a Ducati-t, vezette a Honda-t, és végül újra kiköt a számára legideálisabb gyártónál, a Yamaha-nál...
ez azért úgy stratégiailag nem sz@r
-
-Mike-
addikt
Nyalóka miután leszázalékolták vett vmi pagani-t... roki kártya mehet bele

[link] -
-
zgospel
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
99-26=73
Véletlen, na persze...
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
sztem bőven kímélni fogja, annak alapján amit láthatunk nagyon erős a kötődés.
Marquez ha felveszi a sisakot akkor kőkemény versenyző. ..de tesók az nagyon látszik.
Sztem tudásban nincs ott Alex, én nem is tudok neki szorítani, mert Moto2-ben nem volt elég meggyőző...volt egymás után 3 futam ahol nagyon jó volt, de úgy egyébként semmi extra.
Marquez meg minden futamon tényező, balra megy a pálya, jobbra megy a pálya, dimb domb, kanyargós, vagy tempós..mindenhol tényező.
Alex ugyan azt a motort fogja megkapni, de óriási módon meglepődök ha tud menni a dobogóért....mindjárt az első futamon ahogy Marc mikor feljött királyba. -
Ügyes gyerek ez az Alex de, hogy ez mennyire lesz elég Mark ellen..? Lehet nem lesz igazam de amit eddig tudunk MM-ről az alapján az öccsét sem fogja kímélni.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ssszzzz...jáj.
Biztos okosítani fogja Marc, de egyébként kemény kihívás lesz nagyon.
..én egy kicsit jobbra számítottam. -
Motion_Blur
félisten
It’s official! Alex Márquez to join Marc Márquez at Repsol Honda in 2020! ✍

-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
érdekes lesz kit választanak mellé.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Egyszerűen brutális az idén Marquez mérlege. Nem is igazán lehet kihez vagy mihez hasonlítani...
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Hát igen, következik egy korszakváltás, mert szerintem a Doki is visszavonul. A gyári Yamahára egyértelműen Quartararo érdemes. Ő még megrángathatja Marquez bajszát. Nem is ártana mert eszméletlenül kilóg a mezőnyből. Mi sem mutatja ezt jobban, mint, hogy gyakorlatilag egyedül hozta a csapat VB-t is.
-
Hát...Soha sem rejtettem véka alá, hogy nem kedvelem Lorenzot (már az alsó kategóriákban sem szúrtam a búráját), de most így az utolsó futam után azt kell hogy mondjam, hogy nagyon hiányozni fog a mezőnyből. Nem tartom jó/helyes dolognak, hogy nem lesz itt, ahhoz túl jó ő is. Olyasmit érzek mint amikor Stoner távozott...Az a tavalyi ducatis döntés megpecsételt mindent...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Várható volt, más lehetőség nem is igazán volt számára. Másik gyári csapathoz már esélye nem volt bekerülni. Ha nem született volna meg az a korai tavalyi döntés a Ducati-nál, akkor valószínű, hogy másképp alakult volna, de ezt már sosem tudjuk meg.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Benne volt a levegőben.
Amikor délben elővettem a telefonomat, és feldobta a hírt, hogy délután Lorenzo sajtótájékoztatót tart, szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz a témája. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez van, rém szomorú, bár az ő szempontjából egyáltalán nem tragikus döntés mivel sikeres versenyző anyagilag bőven stabil és fiatal.
A nézők viszont elveszítettek egy nagy karaktert, a kalapácsot. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hetek-hónapok óta mondom és sejtettem, hogy az az út amin elindult csak ezt a logikus lezárást kínálja neki....
Sajnálom. Szerettem ahogy a Yamahával egyé válva végigsiklott a pályán. Azt előtte és utána sem tudta senki úgy...... -
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Meg is hozta a döntését: [link]
"Négy fontos nap van egy versenyző életében. Az első verseny, az első győzelem, az első világbajnoki cím és a visszavonulás napja. Nem mindenkinek adatik meg mindegyik, én azok közé tartozom, akiknek sikerült."

-
emre
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
nettó baromság, ahol azonos pályán rendezik a futamokat a négykerekűekkel ott is drága mulatság
(#12568) vlevi
A szlovákok kb a balatoni projekttel egy időben kezdtek el építkezni, meg lehet nézni azóta mennyi versenyt oda tudtak vinni.........Itthon meg csak a szerencsétlenkedés megy ez olyan no comment kategória
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha már a Balatonringet nem sikerült befejezni, majd biztos itt keleten lesz rentábilis egy MotoGP szintű pálya megépítése és fenntartása. Lóf...
-
dellfanboy
őstag
-
-
zgospel
őstag
Hát a rendező nem volt a helyzet magaslatán annál az esetnél sem, se külső kamerából, se Mir onboardjából nem láttuk hogy mi történt. Arról is lemaradtunk amikor Rossi Dovi előtt fordult a cél előtti utolsó egyenesre, aztán Mezei is annyira képben volt hogy azt hitte az egyenesben ment el a Yamaha a Ducatinak
-
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
Marquez tesók újra lefedtek két kategóriát

Kíváncsi leszek mi lesz Alex-l mert ő inkább 'lágyabb' habitus.
Maverick-től szép győzelem volt,..olyan Lorenzo-s. -
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
nem 'kimentettem' magam, hanem arra gondoltam.
A P1race-n meg ott vagyok mivel már a Motogphírek oldalon is ott voltam az indulástól, ez pedig annak az utódja. -
válasz
üzenetére
Felesleges kategorizálnod mert marhára nem az van amire gondolsz. Soha sem tagadtam, hogy Rossi drukker vagyok, de az életbe nem tartoztam azon kemény mag közé akikkel nem lehet beszélni. Rajta kívül is kedvelek sok mindenkit, akik között ott van még Marquez is, akit már-már inkább csodál az ember.
Ok, felhoztál egy indokot amit én nem írtam le, rendben, "kimentetted" magad.
De feljebb is full nonszensz dolgokat írogatsz pl Lorenzoval (ő szerintem a te kedvenced) kapcsolatban is, és ahogy olvasgatom nem csak én nem értek vele egyet."többek közt ezért is nehéz Rossi drukkerekkel értelmes beszélgetést lefolytatni"
Ez mögé tudtok csak bújni, miközben kategorizáljátok és sértegetitek az embert ismeretlenül.
Én csak azzal nem értettem egyet amit írtál, nem pedig azért mert Rossi-ról írtad. Az ugye elkerülte a figyelmedet, hogy feljebb én is írtam, hogy teljesen érthető döntés lenne ha Rossi visszavonulna mert az év második felétől tényleg lefele megy a lejtőn.
Egyet ne felejts el, én szívemre teszem a kezem és úgy mondom, hogy semmilyen néven nem vagyok regisztrálva a p1race-n és soha nem is voltam, mert gusztustalan ami ott megy a két tábor között. Viszont aktív és mosolygós olvasója vagyok már évek óta. Te viszont ott vagy.
Ezt csak a degradáló mondatod miatt írtam le. -
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem sikerült a kézenfekvő okra gondolni, gondolom a Rossi iránti elfogultság gátolt benne..
Arra gondoltam Rosberg-nél, hogy még érvényes szerződési időn belül váratlanul visszavonul.
nem a bajnoki címek számával akartam bántani vagy mi a szöszt képzeltél ide..
..többek közt ezért is nehéz Rossi drukkerekkel értelmes beszélgetést lefolytatni.. -
válasz
üzenetére
"Rossi vissza fog vonulni, vagy idén Rosberg szerűen"
Az ilyesmit te komolyan írogatod, vagy diktálja valaki?
Ha idén visszavonulna, akkor sem lehetne összehasonlítani a két visszavonulást.
Rossi 9 vb után vonulna vissza, Rosberg 1. Rossi-nak valóban nem megy, így teljesen érthető lenne ha visszavonulna, Rosberg viszont aktuális bajnokként vonult vissza érthetetlenül. Semmilyen párhuzamot nem lehet vonni sem a két ember, sem pedig a két visszavonulás között (már ha idén visszavonul). Nem is értem, hogy miről beszélsz...
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
ott a lényeg a második mondatrészben.
...ha nem a szezon elején hozták volna meg a döntést, hanem nyár végén, ahogy általában. Akkor se megalapozott, sem pedig jogos nem lett volna...mivel juniusban Lorenzo két győzelmet szerzett.
Érthetetlenül korán meghozott döntés volt, Petrucci bőven ráért volna, és nem is volt akkora igazolási lehetőség ami miatt egy ötszörös világbajnokot ki kell rúgni.
Igazi balf@sz döntés volt, ritkán minősítek ennyire sarkosan, de szükségtelen volt, ráértek volna ...és akkor okosabbak lettek volna...mostanra pedig eredményesebbek is. -
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
hát pedig megkövezem. hogy a tkömbe lehet annyira balf@sz a Ducati versenyrészlege, vagy bárki hozta a döntést hogy a szezon kezdete után hoz meg egy ilyen döntést,...meg is érdemelték a pofont amit kaptak. Szokatlan volt ilyen korán szerződésről dönteni, de valakinek viszketett a tenyere hát belepiszált. Még azévben megbánta, de mostanra már átkozza is a döntést az ziher.
..teljes joggal.
Lorenzo...és a menedzsmentje meg biztosan jobban tudja mikor lehet mozogni. Akkor amikor elküldték a Ducati-tól akkor pont nem volt jó a többiek szerződése miatt. -
válasz
üzenetére
Nos a ducatis kirúgásról csak annyit, hogy másfél év szenvedés után nem sokan láthatták, mit hoz ki a végén a motorból, szóval azért ne kövezzük meg a Ducatit. Ha ennyi idő kell neki a hondához is (nem lesz ennyi ideje és nem is fognak rá fejleszteni mint az olaszok) akkor már most rossz a projekt. A suzukin én is gondolkodtam de lorenzónál sosem lehet tudni. Igazából elmondhatjuk, hogy a Yamahán azonnal művész volt de máson eddig csak szenvedés a sorsa. Abban sem vagyok biztos, hogy a doki visszavonul... bár kéne.....
Jorge most 32. egyre lassabban fog átállni új technikára és egyre lassabban fog gyógyulni is a sérülésekből. Szerintem ha egy yamahára rá tudja magát cselezni akkor minél előbb lépni kéne, más technikán most elég bizonytalannak tartom a jövőjét. Persze ez a Yamaha sem az már amin ült de azért az alapok maradtak. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem sok választása volt amikor megkereste a HRC.
..akkor nem.
A Ducati gyakorlatilag kirúgta és leszerződött Petrucci-val (szinte biztos hogy qvára bánják már, de ez volt)
Jelenleg sokkal jobb a helyzet, akár a Yamaha, akár a Suzuki tekintetében, Rossi vissza fog vonulni, vagy idén Rosberg szerűen, vagy jövőre. Ott hely lesz Lorenzo-nak, vagy a Petronas-ra vagy a Monster-re.
De ott a Suzuki is, elég nyílvánvaló hogy kell oda valaki aki képben van, és Lorenzo sokat tud a Yamaha-ról, sokat tud a Duacti-ról, és sokat tud most már a Honda-ról is.
Sztem teljesen okosan csinálja amit csinál. ..bármi legyen is az
ráér. mert még most se lenne helye, de nagyon könnyen alakulhat úgy hogy mégsi, vagy jövőre biztosan. -
válasz
üzenetére
Az a baj ezzel a gondolatmenettel, hogy ha tényleg ennyire hosszú távon gondolkodó ember Jorge akkor egy ismeretlen motoron nem szabadott volna a határait keresve sorozatban bukásokba keverednie. Most is motorozhatna a 10+ helyeken sérülés nélkül és sokkal hamarabb fejlődhetne. A Ducatinál sem jött be amit akart, illetve bejött csak későn. de ott ugye Dovi volt a csapattársa aki jó motoros de köszönő viszonyban sincs Marquez képességeivel. Jorge a hondánál soha nem lehet élversenyző, max. egy második Pedrosa. de ez tényleg a max. nem tudom lehet e ez cél egy 5x-ös VB nek.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én sokkal magabiztosabbnak tartom Lorenzo-t ezek szerint, akármit is csinál jól csinálja...ha motort fejleszt biztos vagoyk benne hogy jól csinálja, ...ha letojja a HRC-t és a saját felépülésére koncentrál fizikális és mentális oldalról, azt is jól csinálja.
Sokkal jobb motoros mint akik körülötte végeznek. De ez a helyzet nem őt szolgálja és biztos hogy nem oldható meg rövid távon...tehát hosszabb távon oldható meg, akkor pedig baromira mindegy hogy pontszerző zónán kívül van vagy belül.
szerintem persze. -
válasz
üzenetére
Lehet, hogy őt nem zavarja, bár az azért furcsa lenne. A VB motoron az utcaseprőkkel versenyez... nekem 5x VB ként fájna.....
Ha igazi bajnokok lennének (jó tudom ez manapság már csak vicc) akkor önként lemondanának két potenciális gyári motorról a fiatalok kedvéért.
Lorenzo hozott egy halom rossz döntést, Rossi pedig hiába kergeti a 10.-et egyre csak távolodik tőle....Marquez meg...... sokáig nem kedveltem de vitathatatlanul géniusz. Nem tudom mikor győzi le valaki. Lazán söpörni fogja Rossi rekordjait.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Rossi kész van az biztos.
Lorenzo-nál még mindig semmit sem tudni, kemény feje van, bármit csinál végigcsinálja.
...motorozgat, és sztem még csak nem is zavarja. -
válasz
üzenetére
Azért MM egyedül behúzta a csapat VB-t is!

Lorenzonak és Rossinak be kéne látni pár dolgot. csak foglalják a helyet a fiatal zsenik elől. Jók voltak, nagyok voltak de már csak saját nimbuszukat rombolják....Lorenzot különösen fáj nézni. Volt már idén 10-en belüli helyezése? tuti nem...
-
törölt tag
Marquez és a Honda is VB.
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az lehetetlen
...nem szoktam csapongani, ahogy írtam Lorenzo-nak az a dolga hogy dolgozzon egy jól kezelhető motoron. Ez nem feltétlen új alkatrészeket jelent, hanem a beállításokban olyan területekre menni ahol a Honda mostani gépe azért nem jár mert többet buknak mint nyernek.
Ezt csinálja szerintem Lorenzo, keresi azokat a lehetőségeket ahol a legtöbb értelme van elindulni egy kezelhetőbb motor irányába.
...és hogy miért csinálja? Mert nincs más. A motor jó, ezt tudja ő is....viszont amikor a HRC szerződést kínált akkor Lorenzo-nak egész egyszerűen nem volt elfogadható hely. Alá kellett írjon. ...és a Repsol-nál azért nem olyan sz@r versenyezni + lát mindent Marquez adatairól. -
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Pedro jómunkásember volt ahogy írod, ...és pont ezért voltak akkor jobb helyzetben, mert egy jómunkásember is tudott futamokat hozni.
Most már nem elég egy jómunkásembert ráültetni, most már meg kell találni azt a versenyzőt aki hasonló stílusban képes motorozni mint Marquez, mert minden más stílus bukó.
Márpedig Pedrosa nagyon nem Marquez stílusában motorozott.. -
Igazából szerintem majdnem mindegy...
Mikor újra motorra ült, maga mondta, hogy fél és bizonytalan a motoron. Ilyen körülmények között ökörség volt ráülni és olyan a világon nincs, hogy gépre erőltetnek egy viiágbajnokot mikor ő még nincs kész. Szerintem magának és a honda vezetőségének akart bizonyítani de ez így már lassan a nagyon gáz kategória.... -
G.Zs.
senior tag
Lorenzo hosszu ideje nem egeszseges es a serulesek miatt folyamatosan forman kivul van mivel valoszinuleg nem tud fizikailag felkeszulni a futamokra. Az utolso bukas utan ezt az evet kukazni kellett volna es otthon maradni. Aztan amikor eljon az ideje elkezdeni az edzeseket es felkeszulni rendesen a jovo evre.
Kivancsi lennek hogy Lorenzo eroltette-e a visszaterest ebben az allapotban vagy a Honda lobogtatta az alairt szerzodest. -
válasz
üzenetére
"Egyébként eleinte egyáltalán nem voltak függőségi viszonyban, persze hogy nem, Pedrosa futamokat tudott nyerni és meg tudta verni Marquez-t is. "
A hondánál nem hiszem, hogy a pár futamgyőzelem a cél. Pedro jó munkásember volt de nem VB. Olyan ez mint ha azt mondanád, hogy a mercinek ott van Bottas. ő is nyert futamokat és ő is elverte párszor Hamit de azért... szóval érted."Lorenzo-val teljesen jól be tudják lőni hogy kb. mennyi esélye van a HRC-nek Marquez nélkül."
Sajnos erről sem vagyok meggyőződve. Tudod, mennyire bírtam Lorenzot de ő a yamahára volt teremtve. Ahogy azzal körözött az művészet volt. Nagy bajnok ő de nem tudott tökéletesen átállni a ducatira sem, még akkor sem ha a második évében hozott győzelmeket is. Egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy eltökélt fiatal nem nyomná az első futamon jobban a Hondával mint jorge. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem hinném hogy Lorenzo alternatíva, csak Lorenzo-nak nincs más választása, a saját é a Honda érdeke is az lenne hogy lássanak egy olya nirányt amifelé elindulhatnak hogy egy kezelhetőbb motort tudjanak adni úgy hogy ne veszítsék el az erejüket.
Egyébként eleinte egyáltalán nem voltak függőségi viszonyban, persze hogy nem, Pedrosa futamokat tudott nyerni és meg tudta verni Marquez-t is.
Viszont most már abban vannak, és ahogy a Ducati sem, úgy könnyen lehet hogy a Honda sem fog tudni felállni ebből, Lorenzo-val teljesen jól be tudják lőni hogy kb. mennyi esélye van a HRC-nek Marquez nélkül. ..ha Lorenzo másodpercen kívül van, akkor az nagyon rossz jel, mert lutri hogy kit fogsz ráültetni. -
válasz
üzenetére
...és szerinted lorenzo alternatíva? Szerintem nem.
Nem ismerem Marquez lelki világát de amíg totálisan nyeri a bajnokságokat a Hondával addig pár millió nem biztos, hogy elcsábíthatja. max a kihívás vihetné el mert a ducatiba ugye több nagy névnek is csúfosan beletört a bicskája. Marquez mellé egy gyors fiatal kell nem egy lelkileg és testileg összetört Lorenzo."nem kerülhetnek függőségi viszonyba egy versenyzőtől"
Mióta Marquez náluk van azóta vannak függőségi viszonyban. A bajnoki esélyeket illetően mindenképp. Lorenzo ezen kurvára nem fog tudni változtatni. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
De kell a HRC-nek egy jó motor, nem kerülhetnek függőségi viszonyba egy versenyzőtől. Ez nagyon fontos, mert most abban vannak, és ha bekínálja a Ducati 30 millióval Marquez-t, akkor a Honda-nak 35 milliót kell kínálni, ..és nincs alternatíva. ..vagy Marquez vagy dobogón kívül vannak jelenleg.
Ez nem megengedhető. -
válasz
üzenetére
A Honda nem fog Lorenzora építeni és itt nem hiszem, hogy lesznek csoda, tank és ülés beállítások mint a Ducatinál ahol ha nem is jöttek az eredmények ő volt a főnök.Nem tudom a Hondának mennyi ideig van szüksége egy ilyen pilótára. Sajnos Jorge a ducatis szerződésével elindult egy lejtőn aminek nagyon az alja felé van már. Neki egy szatelit teljes bukás, nagy csapat pedig nem fogja kezét lábát törni érte a sok fiatal titán mellett. A Honda is zsákutca mert soha nem fogja legyőzni Marquezt ezen a motoron az fix!
Innen pedig nem sok logikus út marad..... -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Lorenzo esete nem olvasható még, majd mgtudjuk. Annyi biztos hogy nem ezt tudja.
De nagyon rosszkor jöttek az esések, és nagyok voltak. Az a gond a motorosoknál, hogy ha neked egyszer azt mondják hogy figyelj már, ha átmész a határon a Spanyol készpénzfedezet 5% veled megy a testedbe építve, és ha még egyszer elesel lehet hogy korlátozott lesz a mozgásod az életed hátralévő részére..
...szal akkor vége.
Ez is lehet. De az is lehet hogy motort épít, én szeretném ezt hinni, nyilvánosan nem vállalja fel a Honda, és Lorenzo-t sajnáltató közhangulat jó fedezet erre, sztem Lorenzo olyan változtatásokat próbál amilyen irányba csak nagy rizikóval indulhatna a Honda élesben. ..és Lorenzo-nak jók az adottságai ahhoz hogy megmondja mi a jó és mi a rossz.
Az gondolom elég hamar kiderült számára hogy ezzel a motorral nem fog tudni olyan teljesítményen motorozni ami elég Marquez szintjéhez. Akkor pedig nem fog vesződni a top 10-ben. Akkor csinál valami egészen mást. -
Marquez gyakorlatilag verhhetetlen. megérdemelt VB cím. hol a vége...?
Quartaro nagy arc, remélem jövőre megszorítja MM-et!
Lorenzonak abba kéne hagynia......
-
törölt tag
Marquez VB.
-
zgospel
őstag
Jól látom hogy ma előbb lesz a MotoGP futam, mint a Moto2-es, vagy csak a Spíler 2-nél írtak el valamit?
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
..a külső ívnél én is csak néztem hogy ez mi

A végén kellett hogy Marquez olyan íveket motorozzon amilyet a 2éves lányom rajzolna, de az előzés és a győzelem az szép volt, okos is meg minden.
..én egyébként végig azt hittem hogy Rins elmotorozza a gumiját a végére, Marquez szokás szerint menedzsel, Rins meg balfék mert elhasználja..
'sztán mi volt? ...bőven maradt neki a végére is, a 7. körtől vártam hogy visszaesik, de nem, mindig lazán visszazárkozott. -
-Mike-
addikt
válasz
üzenetére
Igen, a célra rá jobbos és utána a Copse nagyon feküdt a Suzukinak, ott mindig rá esett.
Btw az utolsó előtti körben azt hitte Rins, hogy az utolsóban vannak, azért támadta MM-t külső íven a cél vonal előtt.
Neki máskor is okozott gondot a körszámolás.
Alex Rins EPIC FAIL moto 3
-
Raptor™
tag
Rins mekkorát előzött, ez hatalmas volt.
-
Motion_Blur
félisten
Atyavilág mekkora perec...
-
törölt tag
válasz
zgospel
üzenetére
Na ne már ide is eljut a sírás...
Qva jó futam volt és pont. Nem tudom miért kellene mindenkinek hogy ott zsibogjon az elejében az összes gyártó...soha nem volt jellemző, csak néha összejön. Huzamosabb ideig még az 500cc-ben amikor tényleg Honda-Suzuki-Yamaha és ezek privátjai is ott voltak, de ott sem évekig. -
zgospel
őstag
"Ilyen egy jó verseny."
Ne túlozzunk
Nagyon jó volt hogy Dovi tudta tartani Marcot, különben megint rém unalmas futam lett volna. Az utolsó kanyaros manőver parádés volt ismét! De az szomorú hogy a Yamaha és a Suzuki mennyire lassúak egyenesben...
Sokkal jobbak azok a versenyek ahol nem szakad így szét a mezőny, és 6-7 motor előzgeti egymást egész futamon át, például Phillip Island szokott olyan lenni főleg.
Idén túlzó ez a Marquez dominancia. -
Popes
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dovi👍
Ez most megint profi volt. Ilyen egy jó verseny.
Ha össze kapja magát ès a technika is rendben akkor ilyen pazar a vègeredmény.
Viszont "bivalyerős" a Honda is.😬 -
dellfanboy
őstag
bar nem kedvelemh dovi-t de, h megint az utolso kor, utolso kanyarba elozte meg mm-t az parades
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
most, hogy beindult a marquez henger (moto GP+ moto2), latom nem sokat neztek a futamot.
volt esetleg vki kinnt?tippek az osztrak futamra?
aSuzukis-nak meg jobbulast
-
törölt tag
Most néztem meg a MotoE futamot, teljesen nézhető sztem...igaz hogy 7 kör
De az rendben volt, ..jó igazából ez most 6 kör volt, mert leintették pirossal egy bukás miatt.
De nem sz@roznak azon a pályán mennek mint a nagyok, ..és ki is kapnak mint az állat, de jól mozogtak..kivéve az áttevős kanyarokban, ott azért látni hogy kicsit nehézkes a cucc.
De összességében nekem pozitív..még kicsit futurisztikus is, az FE-vel összehasonlítva ez sokkal őszintébb, és jobb.
A rajtnál önkéntelenül elvigyorogtam, de aztán f@sza volt az a helyzet. -
törölt tag
Nem tudom jobban csinálni ezért nem megyek, nem tudom érzed-e a mélységét. Nem fogom felkapni a vízet, csak tudod nem ezen nevelkedtem. Nem tudom ki mennyire nézte a 90-s években eredeti kommentárral. Sajnos Integra már nincs kötünk pedig őt tudom hogy igen. Nekem megvan VHS-n '88-tól, és sokszor visszanézem...és hidd el igyekszem általában türelmes figura lenni, mert valóban nagyon ritkán kell hazai közvetítésben néznem. De amikor igen, az egy gyötrelem, egy gyötrelem! Amikor ezt mondom qva nagy súlya van, egy raklap sz@r az egész. ..és valszeg azért mert azok akik szintén nem tudják csinálni mégis odamentek és csinálták. Én értem hogy szeretik (vagy legalábbis remélem), de attól még nem kell csinálni....
Igen nem kellene tovább csinálniuk, oda kellene engedni valakit akik jók...csak ez itthon nehezen megy, de talán a világon is,...tök mindegy, csak tudod ez a Motogp, ez nem az ám ahogy Mezei meg Szabó Róbert leközvetíti, ez nem az. Mivel ők nem hozzáadnak a közvetítés élményéhez, hanem elvesznek belőle..és túl sokat.
Számomra az etalon páros Toby és Julian volt, én rajtuk keresztül vésődtem be ('92-93-ban), és utána kezdtem el visszamenőleg megnézni és beszerezni a futamokat a '88-s évekig.
De ők magas mérce, csak tudod a hazai eresztés meg nagyon nagyon alacsony. -
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha te jobban tudod csinálni, akkor menj, jelentkezz, hátha felvesznek.
Kicsit elegem van már belőle, hogy csak a másik munkájának a fikázása tud menni mindenütt.Jó, rendben, lehet, hogy nem a legjobb szakkommentátorok, de mit ártottak neked ezek az emberek, hogy ennyire kívánod, hogy kib****ák őket a munkahelyükről? Ha nem tetszik ahogy csinálják, ne nézd.
-
törölt tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Édes jó Isten, Várhegyi Ferenc.
Ezeket az arcokat sztem felejteni kellene, Várhegyi, Mezei, Szabó Róbert, Czollner ...nem jók, hiába tudnak sokat, értékelem tényleg...szeretem ha valaki képben van a kedvenc versenyágazataimban, DE akkor is kevés. Szeretni kell, annélkül nem megy, és nem csak úgy lófax módon, hanem nagyon.
Én továbbra is Harmati Árpit tartom itthoniak közül jónak, kétszer, talán háromszor hívták vendégként WSBK/WSS közvetítésre és sütött belőle a lényeg.
Nem mondom hogy feltétlen versenyzőnek kell lenni, de nem árt....és ne valami SavanyúJóska mint általában, tudom hogy nagy kesergők vagyunk, és szinte megbotránkozással nézünk arra aki átadja magát az örömének.
De akkor se valami balf@sz jójjön már...nem hiszem el hogy nincs sehol valaki aki ezt átéléssel és hozzáértő módon tudná csinálni... -
-
-
törölt tag
nahát.
...sikerült megszerezni Mezei mellé Szabó Robertet?
zseniális, kolosszális szerződtetés volt, .... mert most már nemcsak qva lapos a közvetítés, hanem tele van modoroskodó okoskodással is. -
dellfanboy
őstag
SBK-ban ugy latszik az ev eleji Bautista foleny nem sokat ert, mert Rea atvette a vezetest,

-
mzso
veterán
Helló!
Lehet valahol követni a motoE-t? Akár valami sufni stream-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Eladó Garmin Montana 750i
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A másik Andrea mellett őt bírom a legjobban.

Ezt csak a degradáló mondatod miatt írtam le.