Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
"attol felek, hogy költözik at ez is majd a hungaroringre."
Hát ez kb borítékolható, hogy ha a jelenlegi 3 éves szerződést megújítják, akkor ott fog kikötni. De ez a megállapodás része is volt a dolognak akkor amikor eldőlt, hogy lesz GP futam Magyarországon. Ezt világosan elmondták akkor, hogy ha hosszútávra terveznek, akkor ennek meg kell majd felelni. Mármint hogy költöztetni kell a futamot.
-
-
-
-
válasz
Mezcal
üzenetére
Amúgy ha már elégedetlenség, akkor Bagnaia szintén az lehet. Idén csak egyszer jött neki össze a dobogó teteje, az is csak akkor, amikor maki először eldobta a motort. Ráadásul most még egy yamaha is előtte volt amivel látszólag semmit sem tudott csinálni. Pedig ő is a legjobb motoron ül.

Egyébként azoknak volt igaza akik már év elején mondták, hogy makinak egyetlen egy nagy ellenfele lesz idén úgy, hogy már a gyári motoron ül. Az pedig nem más, mint saját maga. Eddig ez történt.
-
-
-
válasz
Mezcal
üzenetére
Minden komoly motorközeli külföldi sajtó minimum fél másodperces előnyben részesítette a 24-est a 23-ashoz viszonyítva, amit a ducati sem cáfolt soha. A telemetria adatok is ezt támasztották alá.
#13090 Mezcal Mármint a 23-hoz képest. Mert időket nézve a jelenlegi legjobb ducati az a tavalyi volt.
-
válasz
Adriánkölök
üzenetére
"Olvastam én is Pirro nyilatkozatát...de hát nagyon nem az látszott a képernyőről."
Hát ja, nem nem igazán.
GP22 vs GP23: Pont ezt akarták elkerülni idén, nem merték bekockáztatni a GP25-öt. A GP22 gyakorlatilag egy jobb motor volt mint a 23, ha nem is a szezon feléig, de az egyharmadáig biztosan. Ez minden szinten beismerésre került akkor...
-
válasz
Adriánkölök
üzenetére
Erről a 4-6 tízedről tudtam én is. Nem nekem kellett volna linkelni, de azért köszi...
-
-
-
-
válasz
Mezcal
üzenetére
Hogy lett volna olyan a tavalyi gépe? Nem kicsit különbség van a tavalyi és az idei év között. Tavaly muszáj volt jobban a határon mennie, mert a 23-as ducati kanyarkimeneti tempója (meg még más is) sokkal rosszabb volt mint a 24-nek. És így, hogy a határon ment vele, így is csak néha volt nagyjából partiban a gyáriakhoz viszonyítva. Az idei év az valóban más, alatta is a legjobb motor van. Bár ugye mennek a hírek, hogy bagnaia vissza fog ülni egy az egyben a tavalyi motorra, mert az ideivel nagyon nem érzi magabiztosnak magát. Persze persze, most is megnyerte...ez most egy olyan dolog, hogy ha marquez nem esik el valószínűleg nem éri utol, nagyon jó tempón volt a spanyol amíg el nem csúszott. Arra meg nem építhet, hogy maki mindig ki fog csúszni előle.
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ha már szóba hoztuk Lorenzo-t, akkor amúgy pont ő volt az, hogy "labor körülmények" között ha nem volt zavaró tényező (nem volt eső, nem volt szél, és optimális volt az aszfalthőmérséklet) akkor kb mindenkinél gyorsabb volt. Ha össze jött neki a pole és el tudott menni az elején, akkor nem fogták meg. Viszont a motor-motor elleni csata az nem feküdt neki. A 250-ben még talán, de a GP-ben már nem. Legalább is ilyen Rossi félékkel szemben. Na meg amikor megérkezett Marquez az végképp betett neki. Tök emlékszem, hogy anno nem sokkal Mark érkezése után volt is a dobogón közöttük egy igen komoly szóváltás. Maki a harcos stílusával lenyomta őt a versenyen, és baromira nem tetszett neki. Ott játszotta a sértődöttet a dobogón, meg mutogatott Marquez-nek hogy vigyázzon, tiszta röhej volt. Még a youtube-n is fenn van valahol.

Na többet nem beszélek Lóri-ról. Csak ő volt talán az egyetlen versenyző számomra is, akit soha sem kedveltem, már az alacsonyabb kategóriákban sem.
-
válasz
Mezcal
üzenetére
"Idén látványosan nem fekszik neki a motor, más aerokkal megy, mint Maki."
Én pedig látok rációt abban, hogy ha a többiek megint a korábbi konstrukcióval mennének, akkor elől lenne Bagnaia. A megszerzett vb címeit én nem vitatom, de tavaly igen is számított, hogy ki melyik ducati-val ment. Ez tény.
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
"Én sokkal jobban szeretem a karaktereket mint Zarco, Quartararo, Martin, Marquez, Rossi stb. "
Ugyanezeket ezeket a neveket mondnám én is, ők tényleg kiemelkedő karakterek. Az eredmények nem mellettük szólnak de ide sorolnám még Binder-t is meg mi Miller-t is. Na meg ezt az Acosta gyereket sem kell félteni, majd meglátjuk hogy mi lesz belőle...
Lorenzo-t anno még a többi motoros is egy fura embernek tartotta, nem nagyon volt jóban senkivel sem. Ezt többen elmondták akik vele versenyeztek. Elmondásuk szerint már gyerekkorban is ilyen volt. Ha jól emlékszem még Talma is beszélt erről egyszer, hogy több volt mint fura az ember.
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nagyon jó gyerek ez a Bagnaia, emberileg nem lehet belekötni. De ugyanezt gondolom kb én is róla amit leírtál. És ha így folytatja tovább ahogy elkezdte az idei szezont, akkor tényleg elkezdi magát úgymond beértékelni, hogy valójában hol van a mezőnyben, és az eddigi teljesítményében mennyit számított csak a motor. Még írtam is, hogy idén azért meg van annak az előnye, hogy hat kb egyforma ducati van a mezőnyben. Az eredménybe többet fog számítani a motoros képessége...
-
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, pont tegnap dumáltuk az egyik haverral, hogy az utolsó három kör az nagyon durva volt. Abból lehetett sejteni, hogy valójában milyen tempóra is lenne képes...
szerk: Oké, hogy még csak egy verseny volt, de pl bagnaia arca nem volt valami lelkes a futam után, ez is beszédes...Amúgy nem is olyan rossz dolog ez, hogy gyakorlatilag hat egy forma ducatti van a mezőnyben. Most nincs kifogás. Itt megvan az az előny ebben a dologban, hogy kiderül, hogy ki milyen pilóta.
-
Üdv!
Mit szóltok az év eleji tesztekhez, illetve a thaiföldi szimulációs körökhöz? -
-
válasz
Mezcal
üzenetére
Sokat esik ez tény. Bár ez megvolt nála a hondánál is amikor nagyon ment a szekér, csak ott a szabadedzéseken tette.
Biztos, hogy nagyon erőlteti, de szerintem neki jobban is kell azzal a motorral, idén meg még simán megteheti. És hát a többiek is rendesen dobálgatják a 24-es motorokat, ráadásul vasárnaponként. De majd jövőre meglátjuk.
Furán hangzik, de örök 46-os fanként én valamiért hiszek marquezben.
-
-
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A büntetés az benne van, de egyfutamos eltiltás szerintem tuti nem lesz. Máskor másnál is történt már hasonló vagy még durvább is, és nem volt eltiltás...De nagyon benézte az biztos.
-
-
Ja persze, a yamaha-nál is ugyanez van, egyemberes csapat.
Csak meglepő, hogy a v4-es hondának milyen rossz most az egyenesbeli tempója. Azért a nyers motorerő ott mindig is megvolt, ha nem is ducati szinten. Az csak egy dolog volt, hogy igazán mindig is csak marquez tudta jól terelgetni ezt a motort. -
Egyezünk ki abban, hogy ha volt gumispórolás ha nem, lehet hogy nem az miatt voltak ilyen csaták hanem azért, mert marquez az élmezőnyben volt és ezt váltotta ki mindenkiből.

Komolyra fordítva: Azért azt érdekes volt látni, hogy a honda milyen harmatgyenge az egyenesekben. Amikor hármas szélárnyéka volt marquez-nek, az egyenesben még akkor sem tudott szinte semmit sem közeledni az előtte haladókhoz. Még a suzuki is tudott nyerészkedni valamennyit a szélárnyékból, de honda semmit sem. -
-
-
-
-
-
És tényleg van jó végsebességük a suzukiknak...nem gondoltam volna.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én nem. Még mindig az arénán megy? Mert akkor továbbra sem tudom.
-
-
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt nagyon behúzta
Viszont mostantól talán kijelenthető, hogy nem lehet kifogás. Ha egy ilyen pályán így behúzott egy futamot, akkor a honda már nem takarózhat azzal, hogy Mark korlátai miatt nem megy a dolog, legyen az legközelebb vagy bármikor. -
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lesz petronas yamaha jövőre?
-
Maki múlt heti futamához senki semmit?

-
válasz
bringasisti
üzenetére
Marqez vagy a ducati?

-
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Ez azért már másabb motor mint amikor ő ült rajta. Meg hát nem neki kell hogy feküdjön a vas, hanem majd a versenyzőinek. Nem hinném hogy az egyik motort ő fogja elfoglalni jövőre...de aztán ki tudja.
-
válasz
zilazil
üzenetére
Jó, akkor úgy mondom, hogy a VR46.
Aki kicsit is követi a dolgot, az úgy is tudja hogy miről van szó. Nem gondoltam volna egyébként, a Yamaha-tól baromi jó ajánlatot kapott. Aztán lehet, hogy a Ducati még jobbat nyomott elé, na meg ugye olasz márka, ez sem elhanyagolható tényező. -
Rossi aláírt a ducati-hoz.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, most lehetett látni, hogy maga a tempó meg lenne nála, csak össze kell állnia még pár dolognak. Ha hárítani tudja ezeket a bukásokat, akkor szerintem fél év és megközelítheti a régi önmagát...
-
Futamról vélemény?
Quartararo szépet és jót ment, nyilatkozata alapján megoldották azt amivel eddig gondja volt. Ez látszott is. Rins-ért kár, ha nem esik ki, akkor nem biztos, hogy ez lett volna a vége ami az első helyet illeti. Mark-nak milyen feje volt a végén, atyaég... -
válasz
-Mike-
üzenetére
Én ezért nem értettem egyet Király Lacival (akit egyébként baromira tisztelek és csípem is a búráját), aki mindig azt sulykolta, hogy MM-nek lesz esze és nem fog örült módjára bekezdeni. Én meg azt gondoltam végig, hogy ha ez valamikor is visszaszabadul a pályára akkor csak egy dolgot tud elfogadni, ha újra, rögtön az élmezőnnyel lesz. Én kinézem belőle, hogy inkább rommá töri magát úgy, hogy az életben nem fog tudni pályára menni, mint hogy az élmezőny alatt motorozzon, bármilyen formában is van. Nesze

-
Pontosan, ahogy mondod. Azért korábban bárhol is volt, mindenhol kellő komolysággal kezelték az egészet ami kijár egy ilyen szintű motorsport eseményhez. A kommentárokat már direkt fel sem hoztam, mert vicc kategória. Sem a technikai sem pedig más vonalon lövésük sincs az egészről. Olyan dolgokat fűznek hozzá a közvetítéshez amihez semmilyen hozzáértés nem kell. Még csak közvetítői gyakorlat sem kell ehhez amit művelnek, elég lenne ha egy embert összeszednek az utcáról aki beszélni tud és elmondja, hogy mit lát a képernyőn. Szégyen.
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Én még mindig nem értem, hogy hogyan kerülhet ilyen kaliberű közvetítési jog ilyen csatornához...
-
-
válasz
bringasisti
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"de látjuk hogy igazán senki nem érdemel itt bajnoki címet"
Teljesen egyetértek veled. Ami izgalmas futamoknak tűnik (valahol az is) az más szemszögből nézve egy nagy szerencsétlenkedés mindenki részéről. Kb senki sem tud állandó/visszatérő konstans jó eredményeket hozni.
-
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amúgy pont ebből, hogy most ilyen izgalmas versenyek vannak látszik az, hogy egyébként mennyire elnyomja az egész mezőnyt marqez.
Nagyon szerettem volna, reménykedtem benne még pár éve, hogy rossi-nak összejön a tizedik valahogy, és mindez marqez ellen. De sajnos marqez nélkül sincs már esélye.
Mondjuk az is igaz, hogy kritikán aluli a gyári yamaha. 2015-16-ban még benne volt a pakliban nagyon rossi-nak a tizedik, de marqez évről-évre jobb lett és túltett rajta. Meg mindenkin.Már a Red Bull Ring előtt is jó volt a KTM, de hogy később mi lesz itt azt szerintem nem lehet megmondani. De az biztos, hogy a KTM-nél elindultak a jó irányban. De hát locsolják is rendesen a pénzt bele.
-
válasz
eszgé100
üzenetére
Ok, izgalmasabb hogy nincs itt marqez, de szerintem tudat alatt mindenkinek ott van a fejében, hogy teljesen más lenne minden ha a mezőnyben lenne. Szerintem ez kicsit keserédessé teszi a dolgot. Ráadásul tenné mindezt egy olyan motorral, amivel a mostani két versenyző sereghajtó csak. Az biztos, hogy tőlük nem sok használható információt kap a csapat, a hondának kb úgy kell marqez mint egy falat kenyér.
-
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Egyszerűen brutális az idén Marquez mérlege. Nem is igazán lehet kihez vagy mihez hasonlítani...
-
Hát...Soha sem rejtettem véka alá, hogy nem kedvelem Lorenzot (már az alsó kategóriákban sem szúrtam a búráját), de most így az utolsó futam után azt kell hogy mondjam, hogy nagyon hiányozni fog a mezőnyből. Nem tartom jó/helyes dolognak, hogy nem lesz itt, ahhoz túl jó ő is. Olyasmit érzek mint amikor Stoner távozott...Az a tavalyi ducatis döntés megpecsételt mindent...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Várható volt, más lehetőség nem is igazán volt számára. Másik gyári csapathoz már esélye nem volt bekerülni. Ha nem született volna meg az a korai tavalyi döntés a Ducati-nál, akkor valószínű, hogy másképp alakult volna, de ezt már sosem tudjuk meg.
-
válasz
üzenetére
Felesleges kategorizálnod mert marhára nem az van amire gondolsz. Soha sem tagadtam, hogy Rossi drukker vagyok, de az életbe nem tartoztam azon kemény mag közé akikkel nem lehet beszélni. Rajta kívül is kedvelek sok mindenkit, akik között ott van még Marquez is, akit már-már inkább csodál az ember.
Ok, felhoztál egy indokot amit én nem írtam le, rendben, "kimentetted" magad.
De feljebb is full nonszensz dolgokat írogatsz pl Lorenzoval (ő szerintem a te kedvenced) kapcsolatban is, és ahogy olvasgatom nem csak én nem értek vele egyet."többek közt ezért is nehéz Rossi drukkerekkel értelmes beszélgetést lefolytatni"
Ez mögé tudtok csak bújni, miközben kategorizáljátok és sértegetitek az embert ismeretlenül.
Én csak azzal nem értettem egyet amit írtál, nem pedig azért mert Rossi-ról írtad. Az ugye elkerülte a figyelmedet, hogy feljebb én is írtam, hogy teljesen érthető döntés lenne ha Rossi visszavonulna mert az év második felétől tényleg lefele megy a lejtőn.
Egyet ne felejts el, én szívemre teszem a kezem és úgy mondom, hogy semmilyen néven nem vagyok regisztrálva a p1race-n és soha nem is voltam, mert gusztustalan ami ott megy a két tábor között. Viszont aktív és mosolygós olvasója vagyok már évek óta. Te viszont ott vagy.
Ezt csak a degradáló mondatod miatt írtam le. -
válasz
üzenetére
"Rossi vissza fog vonulni, vagy idén Rosberg szerűen"
Az ilyesmit te komolyan írogatod, vagy diktálja valaki?
Ha idén visszavonulna, akkor sem lehetne összehasonlítani a két visszavonulást.
Rossi 9 vb után vonulna vissza, Rosberg 1. Rossi-nak valóban nem megy, így teljesen érthető lenne ha visszavonulna, Rosberg viszont aktuális bajnokként vonult vissza érthetetlenül. Semmilyen párhuzamot nem lehet vonni sem a két ember, sem pedig a két visszavonulás között (már ha idén visszavonul). Nem is értem, hogy miről beszélsz...
-
-
Én arról az időszakról beszélek amikor év közben magára talált végre a ducati-n (tankcsere vagy mi fene történt, vagy legalább is mi ennyiről tudunk), de addigra már megvolt a hondával a szerződése. Időmérőket húzott be, futamokat nyert stb. Persze voltak még hibái ezután is, de ég és föld volt a különbség a teljesítménye között az ominózus beavatkozást követően. Na én erről beszélek, mert lehetett látni, hogy a csapatánál is csak pislogtak hogy mire volt képes azzal a motorral. De ugye már megvolt az új szerződés ami még akkor született, amikor még rosszul ment. Na ezen a ponton kellett volna lépni a ducati-nak, hogy valahogy semmissé tegyék azt a szerződést. És biztos vagyok abban, hogy el is gondolkodtak rajta. Jogilag mindent meg lehet oldani, autó-motor sportban volt már nem egy hasonló példa erre. Mondom ezt úgy, hogy nem nagy kedvencem lorenzo, de ott év közben 180 fokot fordult a teljesítménye, ezt el kell ismerni.
-
-
-
-
-
-
A királykategóriát mikor-hánykor közvetítik? Nincs kiírva csak a moto3 és a moto2 közvetítése...
szerk: Mármint a spiler-re gondolok...
-
-
-
-
Ne sírjatok már, nálunk a diginél még spíler sincs...
-
-
Ha az utóbbi 2 évet nézem, akkor nekem a tavalyi ausztrál futam tetszett a legjobban. Egészen eddig.

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Rossisként mondom, hogy hiába nincsenek már régóta jóban, de valahol én mindig is kedveltem marquez-t, a tehetségéről meg ne is beszéljünk. De itt most tényleg túllőtt a célon. Utolsó rajthelyes büntetést neki a következő futamra. Bár az igazi nagy büntetés majd csak ezután fogja érni, amikor majd a pódiumra fog lépni minden egyes alkalommal. Ezzel magával is kiszúrt, kár volt.
-
Na, úgy néz ki, hogy lorenzo pályafutása nem fog sokáig tartani a ducati-nál.
-
-
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szokott ülni rajta, csak nem versenyen.

-
válasz
yodamastah
üzenetére
Ezeket már rutinból csinálja.

-
-
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem kétség, egyszerűen kimagaslik a többiek közül.

-
válasz
üzenetére
Én értem azt amit mondasz, de ott van az a bizonyos "ha". A verseny közepén gyorsabb volt lorenzo-nál. Lehet, hogy dovi beletudta volna valami hibába kényszeríteni már korábban marquez-t. Nem lehet megmondani, hogy mi lett volna. Ez csak egy elmélet, de ezért kellett volna elengedni. Talma is ugyanezt mondta a futam után. És amit te mondasz az is csak egy elmélet.
(#12164) -Mike- Az egy dolog, hogy utána mit nyilatkozott. Nem feltétlen tükrözi a valóságot, vagy hogy mit érez.
"Erre jön a szurkoló, és süllyed a szemébe Jorge miközben totálisan félreértelmezi (már ha tudja értelmezni) a látottakat"
Nem vagyok dovi szurkoló, és nem értelmezek félre semmit sem, egyszerűen másképp látjuk a dolgokat. Én ahhoz a táborhoz tartozom, akik szerint el kellett volna engednie. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem szeretem lorenzot, már az alsóbb kategóriákban sem bírtam a buráját.
Érdekes, hogy Talmácsi szintén azt mondta, hogy el kellett volna engednie, de hát ha te jobban értelmezed a dolgokat (ugye én nem tudom), akkor azt is elfogadom.

-
-
-
-
Mit szóltok a yamaha időmérős szerepléséhez?
-
válasz
üzenetére
Kár is beszélni róla.
Viszont Dovi-ra rátérve...baromi jó lett volna végre egy olasz motorral ráadásul egy olasz motorossal egy vb győzelem. Számomra idén ő a legnagyobb meglepetés és én a mostani futamot leszámítva őt mondanám az év versenyzőjének függetlenül attól, hogy jó eséllyel MM fogja megnyerni a vb-t. Tavaly nekem baromi nagy kétségeim voltam azzal kapcsolatban (és szerintem nem csak nekem), hogy miért őt tartotta meg a ducati és miért nem Iannone-t. Jó persze, esett-kelt Iannone folyamatosan, nem volt megbízható, de a bevállalós vagány stílusa miatt én őt tartottam volna meg. Dovi azzal a szürke biztonságos motorozásával nagyon gyenge volt tavaly és előtte is. Emlékszem, hogy még a szakértők között sem volt egyértelmű, hogy jó ötlet volt-e őt megtartani. Szerintem idén erre megadta a választ.
Persze jó a ducati is, de ehhez ő is nagyon kellet, hogy idáig eljussanak. -
válasz
sityupityu
üzenetére
Az előzőhöz javításnak. Csak 2 mp előnye volt a befutónál MM-nak. Persze ez pont elég. Megérdemli ezt a vb címet.
-
Azért tisztázzuk egy kicsit a dolgokat, mert a futam után a stúdióban a gyerek és a csaj nyilatkozatától is kb égnek állt a hajam.
Ahogy én láttam:
Az egyik, hogy igenis kockáztatott marquez, szerintem kb ugyanúgy mint a többiek. Ezt nyilatkozta is, hogy csak ez a futam után tervezi a biztonsági motorozást.Az első négy közül szerintem bárki be tudta volna gyújtani a rakétákat ha módja van rá. Ez számomra abból is egyértelmű, hogy marquez-nek is csak kb 2-3 másodperc előnye volt a befutónál. Ha másnak sikerül kiszabadulnia a darálóból, akkor az is ki tudott volna ekkora előnyt motorozni. Erre Talma is utalt amikor előre került marquez, hogy jobb lenne békén hagyni kicsit egymást és visszazárkózni marquez-re amit simán meg is tudtak volna tenni, mert marquez-nak egyáltalán nem volt meg a szokásos fölénye. De hát nem ez lett, és ezt marquez szépen ki is használta. Hozzáteszem, hogy megérdemelte. Ő a legjobb motoros a jelenlegi mezőnyben ehhez nem is fér kétség, de most semmi plusz nem volt benne a többiekhez képest akik az élen mentek. Ha lett volna, akkor nagyobb lett volna az előnye a befutónál. De így, hogy a többiek ütötték-verték egymást mögötte ez is elég volt. Ja, és szemmel láthatólag a féktávokon sem volt meg az az előnye, ami csak rá szokott jellemző lenni. A célegyenesben szerintem pont ezért vett vissza mindig, mert ezt érezte ő is. Persze ez csak feltételezés.
Zarco: Valóban csinált durva dolgokat, de hihetetlen módon hihetetlen helyeken rakta be sokszor a motorját a többiek elé. És érdekes módon most a lágy gumik is kibírták neki egészen a végéig.
A Suzukik nagyon jól muzsikáltak.
Ami az az élboly mögött történt, arról szerintem nem is érdemes nagyon beszélni. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bocsánat, valóban ő is kiemelkedően ment.

-
-
-
válasz
üzenetére
"de már megoldódni látszik"
Én nem ezt látom.
(#12114) Petya25 Szerintem Marquez be fogja húzni az idei évet is. Ezzel a mostani formájával és tehetségével minden esélye megvan rá. Rossi szurkolóként mondom, hogy egyértelműen ő a legjobb versenyző a jelenlegi mezőnyben. Szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul pont marquez-ék. Viszont balos pálya, ami elméletileg neki feküdni fog.

Mondjuk az is igaz, hogy kritikán aluli a gyári yamaha. 2015-16-ban még benne volt a pakliban nagyon rossi-nak a tizedik, de marqez évről-évre jobb lett és túltett rajta. Meg mindenkin.
Ezt csak a degradáló mondatod miatt írtam le.