Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
"Honda nagy szarban van, Maki nélkül nem lennének sehol."
Ez sajnos igaz a Yamahára is
Fabio Quartararo a 2., Franco Morbidelli pedig 19
-
yodamastah
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
"Egyezünk ki abban, hogy ha volt gumispórolás ha nem..."
Egyezzünk ki abban hogy volt. Michelin előre jelezte hogy nem fogják bírni a gumik, jelentős degradáció várható a versenytáv vége előtt. Az edzéseket néztem, ezt többször is elmondták a kommentátorok. Versenyzőktől is jöttek a kommentek, hogy nem lehet erőltetni a tempót mert nagyon gyorsan szétmennek a gumik, ami jelentős lassulást okoz. Emiatt mindenki erre készült, és ennek megfelelő volt a tempó. Ez persze nem zárja ki hogy csatázzanak egymással. sőt...
Honda nagy szarban van, Maki nélkül nem lennének sehol. Röhely hogy torony magasan ő a legjobb hondás úgy, hogy 8 futamon nem is ment, és most is csak azért motorozik, mert a rehabilitáció része a motorozás.
Yamaha detto. Talán még a hondánál is nagyobb szarban vannak.
-
Egyezünk ki abban, hogy ha volt gumispórolás ha nem, lehet hogy nem az miatt voltak ilyen csaták hanem azért, mert marquez az élmezőnyben volt és ezt váltotta ki mindenkiből.

Komolyra fordítva: Azért azt érdekes volt látni, hogy a honda milyen harmatgyenge az egyenesekben. Amikor hármas szélárnyéka volt marquez-nek, az egyenesben még akkor sem tudott szinte semmit sem közeledni az előtte haladókhoz. Még a suzuki is tudott nyerészkedni valamennyit a szélárnyékból, de honda semmit sem. -
zgospel
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Egyébként igen, emlékszem hogy Pecco mondta, hogy gyorsabbra számítottak, de nem a spórolás miatt voltak lassúak, hanem amennyire én olvastam a Michelin számított más körülményekre és az ő általuk javasolt beállítások vitték félre a csapatok egy részét.
Amikor spórolnak, mint a legtöbb futamon idén meg tavaly, akkor mindannyian elmondják az interjúban hogy "áj tráj to menedzs de tájerz, áj menedzs ö lot" most meg senki nem mondott ilyet.
Illetve az is látványos szokott lenni, hogy az oda-vissza csatákat már évek óta nem nagyon látni. Általában kivárják azt az egy biztos előzést, hogy meglegyen, előtte meg körökön át csak követik az előttük haladót, hogy spóroljanak mindennel.
Főleg ezért szoktam rá az utóbbi években a Moto3-ra, ott minden kanyarban gyilkolják egymást
De ez a vasárnapi GP futam ismét rohadt jó volt. -
yodamastah
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
"Végre nem a gumispórolás ment,..."
De pont hogy gumispórolás ment. Az versenytempó "lassú" volt, Pecco meg is jegyezte. Mindenki a gumit óvta egészen a végéig. Ezért is maradt ennyire együtt a mezőny. Másik persze az, hogy a motorerő különbség itt nem annyira számít.
"Ilyen pályából kéne több a naptárba"
Laguna Seca hasonló. Nagyon sajnálom hogy kidobták

-
-
dellfanboy
őstag
válasz
zilazil
üzenetére
jo futam volt, de bszki, hogy quarta eldobta... nemhiszem el. igy evvel a domi motorral siman behuzza bagnia, foleg ha ennyi duc lesz az elbojban a kovetkezo futamokon..
es ugy nez ki SBK-ban is ducati VB lesz. hol van mar a japan dominancia es mi lesz itt jovore. kivonul suzi, quarta-t kivul epkezlab yamis nincs, mm felepul meccselhet majd a vorosokkel

-
zgospel
őstag
válasz
zilazil
üzenetére
2015 egész évad kb ilyen volt, oda-vissza előzések mintha minden körben vb pontokat osztanának.
Nagyon hiányoltam az ilyen jellegű futamokat az elmúlt 1-2 évből, ez valóban nagyon jó volt!
Végre nem a gumispórolás ment, hanem megállás nélkül előzések, bojozás, utolsó kanyarokban sem dőlt még el semmi, ezért imádtam meg régen a MotoGP-t, és most végre megint meg kaptam
Egyébként ezen a Philip Islanden szinte mindig emlékezetes és izgalmas futamok vannak. Ilyen pályából kéne több a naptárba
-
zilazil
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tényleg nagyon jó verseny volt. Úgy előzgették egymást végig, mintha moto3-as futam lenne. Miller kitorpedózása is durva volt...
-
Motion_Blur
félisten
Az év futama volt, az első 7 versenyző másodpercen belül volt a befutónál

Pecco-nak ezt be kellett volna húznia, bár látva a Yamaha versenytempóját, nincs miért aggódnia még így sem.
-
zilazil
őstag
Ez közel volt: [link]
-
3L1T3
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
-
-
zilazil
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Technikailag biztos nagyon prof, de sokszor annyira belebonyolódik, hogy nem veszi észre hogy mi zajlik a versenyen és gyakran az a kép alakul ki bennem, hogy Wéber sokkal "profibb" , mint a csapatok gondosan kiválogatott stratégái...
A kevesebb néha több lenne.De ez privát vélemény, kéretik nem megkövezni érte.
-
-
-
gizmoboy
csendes tag
Csak engem irritál piszkosul ez a két jómadár kommentátor az Arena4-en?
-
zilazil
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Az én olvasatomban az, hogy valaki tehet róla, azt jelenti, hogy olyat csinált, ami másnak vagy mindkettőjüknek a bukását eredményezi. Mondjuk keresztbe motorozik az íven vagy túl bevállalósan előz, stb. Az, hogy megcsúszik alatta a motor, arról nem biztos hogy tehet. De ok, elfogadom az érvelésed, ő tehet róla...
-
-
zgospel
őstag
válasz
zilazil
üzenetére
Nem tehetett? Hát ki csúszott meg a motorral és vette el a gázt kigyorsításon ahol senki sem számít rá, a tömeg kellős közepén? Utána Takagamival se nagyon értettem azt az oda-vissza összeakadást, persze addigra már a motorja sérült volt.
Még jó hogy Bastianini tudja tartani a lépést az elmúlt futamokon, különben ismét egy baromi unalmas verseny lett volna, az első kört leszámítva
-
zilazil
őstag
Marquez visszatért...! Egyik balesetről sem tehetett, de benne mindig ott van.
-
vlevi
nagyúr
Ne feledkezzünk el a fiatalokról.
A magyarok kibérelték a dobogót a Sachsenringen
Moor & Farkas take to the top step at the Sachsenring | MotoGP™
A futamok a Nothern Talent Cup Youtube csatornáján élőben is nézhetőek.
Northern Talent Cup - YouTube -
dellfanboy
őstag
bammeg espa mit csinaltal... kivancsi vagyok ezt o benazta el, vagy a csapat szarul tablazott neki..
-
dellfanboy
őstag
az endurance-os fiuk kemenyek, ilyen kormanycsutkaval, becsorogni a depoba... [link]
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nemsemmi 350 felett repultek a top sracok
bagnia asszem az otodoik korben a celegyenesben 2 sracot elozott meg, quar,marini, nemsemmi power lehet abban a duciban
viszont minel tobbet latom ezt a palyat annal jobban tetszik ez a sok tempos bal/jobb, kicsit mas mint a hring..remelem 1x-2x eljutok ide -
Motion_Blur
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
364 km/h-val új rekord közben

-
dellfanboy
őstag
asszem a mugello-i celegyenes eleg hosszu es ahogy a kep mutatja nem mindenkinek szukseges aszfalt a megallashoz
vagy mondhatnam hogy a nev kotelez(1-2offroad szakaszra) -
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Fú mit mentett
-
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Pont láttam a futamot, az egész verseny őrület volt. Rea meg Razgatlioglu ütötték-vágták egymást minden körben
-
dellfanboy
őstag
SBK race1 utolso kort nezte valaki? kapott egy meretes nyalokat a yamahas [link]
-
-
zilazil
őstag
Mit mentett már megint Marquez: [link]
-
dellfanboy
őstag
-
zgospel
őstag
-
És tényleg van jó végsebességük a suzukiknak...nem gondoltam volna.
-
zilazil
őstag
A '22-es Ducatik szépen leszerepeltek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen, ott !egy. De az idő mérőt csak streamen adják, hogy rohadjanak meg.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én nem. Még mindig az arénán megy? Mert akkor továbbra sem tudom.
-
dellfanboy
őstag
ize, nincs rossi nincs show? nezi valaki meg aGp-t? probaltam nezni az idomerot, de majdnem bealudtam,
elvileg ma 4kor futam! -
vlevi
nagyúr
Monszun közben nehéz versenyezni, ezért az SBK mai futamát holnap reggelre áttolták.
[link]
Az eredetileg vasárnap délelőtt rendezendő superpole futamot nem tartják meg, csak a szombatról vasárnapra halasztott első, és a vasárnapi 2. futam lesz. -
vlevi
nagyúr
Vajon csak én hallom bele, vagy tényleg ugyanaz a dallam?
2:52-től :
Tears For Fears - Everybody Wants To Rule The World (Official Music Video) - YouTube
És a MotoGP szignál.
MotoGP 2015 Soundtrack - YouTube
A korábbi években jobban kivehető a zene, de a dallam még mindíg ott van.
MotoGP 2020-2021 Opening sequences and Music - YouTube -
quby
őstag
A moto3 valami állat volt. Már tudtam a végeredményt, de még igy is ugy izgultam majdnem mint állat! Már csak a moto2-t nem láttam

MAQ kihagyja Valenciát, meg a Jerezi testet is??? kicsit jobban beütötte a fejét mint hittem.
[link] -
-
vlevi
nagyúr
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Rengegeten fel vannak emiatt háborodva, teljesen jogosan.
Köztük én is. Kénytelen leszek megvárni, míg valamelyik videómegosztón
megjelenik.Nem vagyok hajlandó streamjükre előfizetni. Nem csak az ár miatt, elvből sem.De amilyen minőségűek általában ezek a streamek, nem érnek meg egy fillért sem. Mert, ha Netflix 4K minőségben jönne rajta minden, de, nem. Amíg nem volt fizetős, addig pár dolgot kénytelen voltam ott nézni, de ne b***atok fel, itt van az 55"-s TV, és telefonon, vagy a 13"-os laptopon nézzem az adást??? Ja, hogy akkora képernőn nem tűnik fel, hogy valami 360, vagy talán max 720p-s szutyok...
-
zilazil
őstag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Én is remélem, kenjék a hajukra a fizetős streamjüket.
-
Dragbajnok
tag
Időmérő az Arena4plus-on. És mostmár nem engedi nézni mint korábban, csak ha előfizetek.
Remélem jövőre már nem ők közvetítik. -
vlevi
nagyúr
Nekem úgy tűnik, Marquez is kezd öregedni...
Egy motocross edzésen történt baleset miatt kihagyja a következő futamot.
[link]
Mielőtt valaki nekem ugrana, csak vicceltem, nem tudjuk, mi történt, mekkorát esett, de amióta a mezőnyben van, nem számított neki, hogy milyen balesetei voltak, másnap már motoron ült.
Ez a 2020 év elején történt bukfenc biztosan megváltoztatott benne valamit, és lehet, hogy átértékelte magában ezt a dolgot. Nem kell már mindenáron motoron ülve bizonyítania, hogy ő a legjobb. -
quby
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
"...versenyzett is vele..." ...az utolso olasz versenyén.... Szerintem nincs az az olasz aki ettöl megválna. Majd 50 év mulva feltünik az ebay jogutodján licitre 100k$ körüli kikikáltási árral, 5k$-os licitlépcsövel...mindez persze mai árfolyamon értve...
Azon csodálkozom, hogy már a helyszinröl nem jött hir gyilkosságrol, hogy megölték aki elkapta..
-
-Mike-
addikt
válasz
RAiN91
üzenetére
Amennyi egy AGV Pista GP RR + festés + shipping.
1600 euro + shipping ha ebből indulunk ki.
De mivel ez egyenesen a Doktortól van, versenyzett is vele szerintem a 10xsét is éri de kétlem hogy ezt bárki is eladná.
Kivéve ha devizahiteles kapta el.
-
RAiN91
őstag
Az a Rossi sisak mennyit érhet, amit bedobott a nézőknek?
-
dellfanboy
őstag
miert hard elso gumival mentek ducattik?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a holland srac jobb volt moto2-ben
[link] -
Motion_Blur
félisten
Mi mentett meg Márki ezen a taknyos pályán?

-
-
vlevi
nagyúr
Múltkor eszembe jutott, hogy szegény Pedrosa, pont a legrosszabb időben vonult vissza.
Szerintem nagy esélye lett volna a 2020-as, vagy akár az idei VB címre, de persze senki sem tudhatta elore, hogy Marquez nem lesz játékban. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt nagyon behúzta
Viszont mostantól talán kijelenthető, hogy nem lehet kifogás. Ha egy ilyen pályán így behúzott egy futamot, akkor a honda már nem takarózhat azzal, hogy Mark korlátai miatt nem megy a dolog, legyen az legközelebb vagy bármikor. -
Motion_Blur
félisten
Pénzt tettem Márkira, be fogja húzni.
-
quby
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz
RAiN91
üzenetére
Arena4 nevű kanális közvetíti.
Közvetítené...
Nálam most végképp elásták magukat.
Korábban már mérgelődtem azon, hogy semmit nem foglalkoznak a sportággal, csak nagy duzzogva leadják a futamokat. Egy sport adónak szerintem illene foglalkoznia a közvetítésekkel, nem csak 2 beszélőembert beültetni a futam idejére.
A MotoGP hétvégét képesek úgy leadni, hogy csak a rajtnál kezdődik a közvetítés, és amikor vége van, akkor bő félóra reklám, következő rajta megint odakapcsolnak, megint reklám a következő rajtig...
De az, hogy az SBK futamokat nem adják a TV-ben, csak streamingben, az nálam kiverte a biztosítékot...
Fog a tököm előfizetni egy ilyen minőségű kanális extra szolgáltatásaira...
Focimeccseket bezzeg 6-8-10 adón adják orrbaszájba, ami engem rohadtul nem érdekel.
-
dellfanboy
őstag
idomerot nezte vki? megtaltosodott bagnia ezt is behuzza?
morbidelli visszatert es 16.lett? jah es a masik visszatero dovi csontutolso?
sbk? az amcsi srac aki beugrokent indult iden a yamahanal mar a felvezeto korbe leamortizalta a motort.
a torok srac meg gondolom vinales utan szabadon szetforgatta a zongorat...
-
RAiN91
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
köszi, ez nyilvánvaló.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
hol tudom visszanézni a az időmérőt majd és a versenyt utólag? Akár torrent is érdekel, nem kell, hogy magyar legyen (a magyaron az időmérő csak ritkán van fent) -
-Mike-
addikt
WSBK
A Kawasaki kért vizsgálatot az ügyben, miszerint Toprak Razgatlioglu a Superpole futam utolsó körében elhagyta a pálya szabályosnak nevezhető határait, ezzel az érvényben lévő szabályok értelmében pedig mintegy előnyre téve szert. Íme a szóban forgó eset: [link]Hát nem is tudom, inkább ezt a smile-t választom:

Toto és Horner ezekhez képest kezdő protestelők.
-
-
-Mike-
addikt
-
vlevi
nagyúr
Mekkora buli lesz ma este az Aprilia csapatnál??? !!!!
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem, mert a PETRONAS kiszáll a MotoGP-bol. A kisebb kategória csapatai azt hiszem emiatt megszűnnek, de a GP csapat az megmarad valahogy, de gondolom más néven.
-
-Mike-
addikt
How Valentino Rossi's mum reacted when he told her of retirement plans
+ felfedte a titkát miért volt olyan jó

-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lesz petronas yamaha jövőre?
-
eszgé100
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Legalabb neki nem okozott problemat az elozes, mar amig ket kereken volt

-
-Mike-
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha eltudja váltani leszabályzás előtt már előrébb vannak
-
eszgé100
őstag
Vinales megy, Crutchlow jon. Koszi

-
eszgé100
őstag
Mekkorat huzott ez a gyerek
Fogadok nem hianyzott neki meg 1 kor ebbol a versenybol -
-Mike-
addikt
What a race! #AustrianGP
-
eszgé100
őstag
On-board camera mutatja, hogy tobbszor szetporgeti ok nelkul a motort az utolso koron mielott kiallt boxba.
Amugy jobb is lesz, ha elmegy, mar evek ota voltak sokkal tehetsegesebb sracok a mezonyben, akik orommel felultek volna arra a gyari Yamahara.
Ahhoz kepest, hogy anno Lorenzo helyere jott, hozza kepest egy nagy 0 volt a teljesitmenye mindig is. Nem vagyok nagy Quartararo fan, de mar tavaly is inkabb ot nezegettem volna Rossi mellett Vinales helyett. -
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
De, igen, ha úgy nézzük, fordítva kellene írni.
-
zgospel
őstag
A közvetítésben valamiért egyáltalán nem játszották vissza a mai balesetet. Szerencsére nézőtéri felvétel azért van róla [link]
Az egész közvetítés elég gyenge volt amúgy, a legtöbb csatát a középmezőnyben nem mutatták, pl Binder utolsó körben két helyet is feljött, vagy hogy Zarco miért esett vissza, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Építő/felújító topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pecco is mondta, a végére totál oda lett az első gumija. Utolsó 6 körben szétment neki is. Ez a pálya ilyen gumigyilkos, nem lehet nyélen tolni, csak pár körön át.

vagy mondhatnam hogy a nev kotelez(1-2offroad szakaszra)