Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ott b***a meg a k**ég az összes live streames hányást, ahol van.
trágyábbnál trágyább minőségben, teleb****va reklámmal, nézhetetlen az összes.
Én legalábbis nem vagyok hajlandó annyit baszakodni vele, hogy valahogy 1-2 képkockát láthassak belőle.
Nem azért van TV-m, és előfizetésem, hogy ezekkel a kínszenvedéses szükségmegoldásokkal szopassam magam. -
zilazil
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
A UPC kínálatában sem szerepelt évekig, pont a DIGI-nek köszönhetően... Végre tavalytól elérhető volt itt is, erre év közben eltüntetik egy olyan csatornára, amit jelenleg egy kis szolgáltatón kívül senki sem ad.
Bocs hogy felháborodik az ember...
-
Ne sírjatok már, nálunk a diginél még spíler sincs...
-
Don.Corleone
aktív tag
Vicc ez az egész, bevásároltak szépen a jogdíjakban, de a poén hogy szerintem nem most fognak nézőcsúcsot dönteni. Mondhatni 1 vagy 2 szolgáltató adja országosan jelenleg az új adókat.
Nagy meló lehetett ezt fejben kitalálni nekik.... a többi sportcsatorna meg lehúzhatja a rolót kb. A színvonal meg a béka segge alatt van a spíleren. -
zilazil
őstag
Látom áttették a Spíler2-re a közvetítést. Még szerencse, hogy ezt az adót nem lehet fogni, hogy a jó ...
-
-Mike-
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére
-
törölt tag
azta a fxom
Lorenzo-nál rendesen eldőlt a borjú 
Nagyon-nagyon meg akarta verni Dovi'-t, de Dovi' meg brutál okos volt (unalmas de ez van), megfogta gumiban meg hidegvérben.
Marquez alig bírta odadugni az orrát ebbe a Ducati belvircsaftba.. -
-Mike-
addikt
válasz
bringasisti
üzenetére

-
bringasisti
őstag
Lehet hogy hülye vagyok de a Spíler mikor adja a MotoGP futamot?
-
törölt tag
nos ez elég langyosvíz volt, pedig én szeretem ezt a pályát. Mindenki tojástáncolt a gumikkal, már csak időmérőn kenik a gumit mint anno a Bridge' időkben még futamon is.
Marquez behúzta, pedig billegett kicsit, bár így utólag azért annyira nem. -
emre
veterán
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Ki milyen linken szokta nézni ?
-
-Mike-
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Az ellenfelek már mindent bevetnek ellene

-
yodamastah
őstag
Döbbenet amit Maq művel. És az még oké hogy mi nem értjük hogy csinálja, de azok se értik akik ott motoroznak mellette

Kivételesen Spilertv néztem az időmérőt. Nem tudom ki pofázik a Peti mellet mint kommentátor, de olyan idegesítő baromságokat beszélt, hogy le kellett halkítanom teljesen a tv-t hogy tudjak figyelni az eseményekre.
-
törölt tag
Ez a f@szi egy varázsló bzz.
Már rutinja van a hárításban, és a stílusa része az ember össze-vissza verdesi a sggét ahogy nézi. -
-
törölt tag
válasz
boogie84
üzenetére
Megnéztem így is, úgy is, stream-n melóban angolul, meg itthon kétkerékenülveállva, Mezei katasztrófa ez tény, valszeg szrul érzi magát ha nem ő beszél, de ha ő beszél akkor én érzem szrul magam, a studió meg hát az kb. észbontó kategória. Ami miatt mégis nézem, azok a meghívott versenyzők vendégkén vagy közvetítőnek, illetve a szőke csaj aki általában kérdez a helyszíneken.
A futam viszont kétségtelen nagyon jó volt. Egyedül talán Pedrosa volt értékelhetetlen, neki is valahol ott kellett volna kólbászolnia. -
Ha az utóbbi 2 évet nézem, akkor nekem a tavalyi ausztrál futam tetszett a legjobban. Egészen eddig.

-
törölt tag
Na,..mit lehet erre mondani?

jó futam volt Assen. -
quby
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Yamahák meg sehol. Rossi hozza még nagyjábol a dobogókat, de egy kicsit meglep hogy Zarco az utóbbi futamokon sehol....
-
Raptor™
tag
Szépen behúzta ezt is Lorenzo. Ha év elején is ilyen jól megy biztosan harcban lenne Marquezzel a címért.
A Ducatinál meg vakarhatják a fejüket, hogy hagyták elmenni Lorenzot, jövőre nem lesz könnyű dolga Dovinak a címért folytatott küzdelemben a Hondák ellen,főleg ha a Yamahások is magukra találnak.
-
vlevi
nagyúr
Hát, erre én is kíváncsi leszek.
A kérdés, hogy mennyi idő után, és milyen magas falat húznak ki majd a boxban két versenyző közé. Mint amikor a Yamahánál versenyzett
-
törölt tag
érdekes hír. Még nem igazán tudom hova tenni, mert a Honda-nak is az első tapadás a gyenge pontja...és Lorenzo illetve Marquez stílusa nagyon különbözik.
Másfelől meg tetszik, mert ha a HRC összerak egy Lorenzo-nak tetsző motort az nagyon erős párost adna ki.
Mindenesetre remélem nyer még pár futamot a Ducati-val
-
Popes
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Petruxnak drukkoltam hogy megkapja a gyári ülést.
(meg Bagnaia-t is nagyon várom hogy mit tud majd a Ducatin
)Ha Lori nem tud szokása szerint meglépni az elején Marktól(meg mindenkitől) akkor csatában valóban én is kevés esélyt látok hogy lenyomja.(de majd meglátjuk)
-
Popes
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hol írtam hogy baj?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Popes
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És úgy néz ki jön Lorenzo.

-
Motion_Blur
félisten
18 év után távozik Pedrosa a HRC-től. Azt hittem hogy ezt soha nem érjük meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Jó látni hogy milyen terhet pakolt le Lorenzo, kifejezetten örültem hogy ő nyert...és érdekes lesz a további futam.
Mert ha, és erről egy győzelem után korai még beszélni, de:..ha Lorenzo megtalálja a Ducati és a saját tempóját, akkor nagy idény várható. Remélem hogy így lesz.
Jó kis motoros derby volt
-
Popes
őstag
válasz
üzenetére
Megsüvegelendő Lori mostani tempója, viszont nézői szempontból régen sem nagyon szerettem az ilyen "szép" rajt cél győzelmeket.
Még jó hogy mögötte volt mit nézni. 
(jobban szeretem ha nem csak az "óra" az ellenfél hanem vannak jó test test elleni csaták is a győzelemért) -
törölt tag
vááááááá na végre!!!!
Na végre. Szép győzelem volt. -
-Mike-
addikt
-
törölt tag
-
-Mike-
addikt
Michele PIRRO CRASH MUGELLO 2018
'sztakurva
-
dellfanboy
őstag
igaz meg csak pentek van, de a ducatik hazai palyan eleg gyorsak az egyenesbe 356.4-el repult Dovi

fel is robbant a blokk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszon Ian- nyerte az fp-t eleg meredek idovel

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyenge a Yamaha, ez van.
A többivel sztem nincs baj, sok volt az esés. Dovi'-nál két nullázás az tud sok lenni, főleg úgy hogy Marquez jól össze van rakva, ilyen pályán is mint ez nem sokat adtam volna a győzelmére a hétvége előtt, felrakja a kemény gumit aztán nyer?..tiszta hülyeség.
..és pedig volt hiba megint, múltkor is amikor ráment a homokra-sóderra, most meg a könyökével tolta vissza magát megint.
Ez egy új stílus
-
Motion_Blur
félisten
Sima Márkez az év, nincs ellenfele... olyan mintha híg lenne a mezőny

-
törölt tag
Na, hát sok hűha nem történt, csak az esések.
Marquez már megint mentett egy komolyat, a két privát Ducati nagyon jó volt, Rossi nagyon jó volt azt ennyi.
Vierge nagyobb történés volt a Moto2-n. -
-Mike-
addikt
Csak a szokásos...

-
vlevi
nagyúr
Azt mondjuk még megértem, hogy a spíleren focit adnak (habár azért is mérges vagyok), de hogy a jurosporton 4x ismétlik a wtcr futamokat, ahelyett, hogy leadnák az sbk imolai 2. futamot, azt marhára nem értem...

-
-Mike-
addikt
A pillanat amikor rájössz, hogy nem is a saját motorodat tolod

-
quby
őstag
Szerintem egy egyszerű versenybaleset, szerencsétlen szitu volt. Mindenki rosszkor volt rossz heylen. Dovit sajnálom a legjobban. Yamahák...??? Kiesestt elölük a 2 duki, Carl, Ped, Rihns. Szal önerejükböl kb 10 helyre futotta volna...
Bravó... -
-Mike-
addikt
Alacsonyan szállnak a Pedrosák

-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
"Cal már megint..perec."
Cal Crashlow
"Pedrosa-Lorenzo és Dovi"
Hát, ez tényleg csúnya volt. Angol kommentátort néztem, nem tudták ők sem megmondani, ki volt. Lorenzo valószínűleg csak azt nézte, hogy aláforduljon Dovinak, és nem vette észre, hogy mögötte pont olyan szögben jön pedro, aki mindkettejüknél jobban tudott kigyorsítani a kanyarból
Szintén az angol kommentátort idézném, Dovinak nagyon fog hiányozni év végen ez jónéhány pont, ami ittmaradt.
-
törölt tag
Marquez már megint... mit mentett vzz
Cal már megint..perec.

Pedrosa-Lorenzo és Dovi', hát ezt ki kinek adja, Hamilton's fault igazából, talán Pedrosa..de ő is csak azért mert elindult a motor hátulja kigyorson...mert a hely ott volt, be kellett menni, Lorenzo meg rácsukta, de igazából azt sem tudnám hibáztatni..Dovizioso meg csak szélesre fordult mert elmérte, kicsit magával vitte Lorenzo-t de hát ez ilyen.
A gyári Yamaha-k meg valamit nagyon elfejlesztettek...
De Marquez már megint mit mentett vazze

-
Petya25
őstag
Bár a Dukinál nem lehet nagy öröm, nekem jól esett, ahogy Lórinak is.

Rossi csak 5, Vin csak 7, mi van a Yamahánál, ez nem igaz.... -
vlevi
nagyúr
Ez is jónak tűnik : [link]
Innen a harmadik stream., External [ LINK 3 ] – Mobile Supported (English/BT Sports) -
Popes
őstag
válasz
Sztenn
üzenetére
Azért mert én inkább segítek megtalálni a megfelelő forrást ha épp nincs, nem sz@patom a másikat (félinfóval félreveztve) hogy hencegjek hogy bibi németországban van.
(mondjuk aki követi a motgp-t az jól tudja hogy itthon nem közvetíti az eurosport, szóval gyenge próbálkozás volt
) -
emre
veterán
Akinek van ace player, vagy olyan cucc ami támogatja a hálózati lejátszást ez is yoó lehet:
http://127.0.0.1:6878/ace/getstream?id=a47ae0f64b4fa84ee3b43809fd7a15e07174136d&hlc=1&transcode_audio=0&transcode_mp3=0&transcode_ac3=0&preferred_audio_language=eng
Egyébként innét van
-
emre
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Sztenn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eurosport? Az nem játszik?
-
Motion_Blur
félisten
Ez a b*zi spíler nem adja élőben a MotoGP futamot!

-
törölt tag
Sok esemény nem volt, Carl már megint...

Marquez meg döngetett.
A végén szép volt Nicky zászlója. -
Motion_Blur
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem hiszem hogy kifütyülik.
Ezt a futamot elég hamar eldöntötte.
-
Rossisként mondom, hogy hiába nincsenek már régóta jóban, de valahol én mindig is kedveltem marquez-t, a tehetségéről meg ne is beszéljünk. De itt most tényleg túllőtt a célon. Utolsó rajthelyes büntetést neki a következő futamra. Bár az igazi nagy büntetés majd csak ezután fogja érni, amikor majd a pódiumra fog lépni minden egyes alkalommal. Ezzel magával is kiszúrt, kár volt.
-
quby
őstag
válasz
üzenetére
Ez egy profi liga...Maq ez egy profi versenyző. Amióta én motorsportot nézek az egyik legprofibb. Benne van az a g**iség ami kell ahhoz hogy kitünjön a többi közül. És ha belegondolok az utóbbi évek nagy bajnokaiba mind g**ik voltak. (Senna, Schumi, Alonso, Vettel, ROSSI!!! Lorenzo, Müller, Tarquini, csak a teljesség igénye nélkül...mondom ezt úgy hogy ezek közt olyan kedvenceim vannak, akik miatt nézem a motorsportokat) Nézzünk magunkba, ezek mind mind pofátlan mocskos G...k voltak
meg még most is azok
Aki nem ilyen az nem is lesz nagy bajnok, lehet összejön egy, de nagy bajnoknak nem lehet lenni enélkül (Michelisz sem lesz az...tul jólnevelt).Ezért nem lehet a versenybiróságot hibáztatni. Áthajtásost kapott kész. Oldja meg! Kurva jól motorozik, gyors? De csak a racing line száraz? Ha kurva jó motoros oldja meg! Megoldotta
Csinált amugy showt! Az más kérdés hogy pont Rossi itta meg a levét ami nekem is fájt de ö is csinált hasonlókat Az viszont tény hogy Maq-nak ha nem ö irányit elgurul a gyógyszer és akkor gyakorlatilag borítékolható az ilyesmi. Egyre többször. És ne mondja senki hogy fiatal. 10 éve itt van, 6 éve motogp. Benöhetett volna már a feje lágya, neki is jobb lett volna az a pár pont mint a 0 -
Petya25
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Fixen elvették tőle a VB-t az nem volt elég?
-
yodamastah
őstag
Maq 1 f*sz. Imádom a csávót, és isten ahogy motorozik, de most nagyon nagy barom volt. Ahogy Rossi is mondta, ez 1-1x előfőrdul bárkivel. De hogy folyamatosan ezt csinálja... no comment.
Adnék neki egy utsó rajthelyet a következő futamra. Rossi is ezt kapta amikor kitette maq-t szándékosan. Mondjuk Rossinak amiatt még súlyosabbat adtam volna, de ez egy másik történet...
-
törölt tag
Persze hogy érzi, és el is baxta, és valszeg Rossi jobban csinálta volna ez is oké.
De ilyen körülmények között motorozni az olyan odafigyelést, annyira kihegyezett koncentrációt igényel, hogy ekkora tempókülönbséggel balhé nélkül átmenni a mezőnyön az csoda lett volna.Alapvetően rossz döntésnek tartom az áthajtásost, száraz pályán, vagy full vizes pályán rendben van, de itt inkább kapott volna fekete zászlót, vagy még inkább adtak volna neki 30 másodperc büntetést, de akár negyvenet is ha nagyon zordak. Mint arra ítélni hogy átmenjen a mezőnyön, még is mi a fenét gondoltak hogy hogyan fogja megoldani? mindenki arra az egy száraz sávra teszi a motorját, és ott nem fér el kettő.
-
quby
őstag
Azért érzi hogy vaj van a füle mögött...[link]
-
Popes
őstag
Marquez szerintem összeveszhetett a csajával(ha van neki) mert inkább egy ámokfutó benyomását keltette nem egy profi MotoGP pilótáét.

Viszont Zarco is simán kaphatott volna büntit Pedrosaért mert az sem volt túl szép.

Kár hogy elvonják a figyelmet ezek a dolgok pl Crutchlow győzelméről, és az elejében folyó szép csatákról is.
-
törölt tag

..érdekes futam volt
Ilyet..valahol a helyzet generálta, az áthajtásos már eleve kérdőjeles mivel a verseny még nem kezdődött el, de azzal hogy Marquez-t akinek ennyivel magasabb tempója volt mindenkinél, a 19. helyre sorolták, azzal gyakorlatilag borítékolható volt a balhé, sok helyen csak egy nyomvonal száraz. ..oda kellett támadni, ezért minden előzés necces ha a másik nem ront.
elől is azinte csak akkor volt előzés ha a másik rontott és leesett az ívről.
Szal sztem rossz, és balesetveszélyes döntés volt, inkább időt kellett volna hozzáadni már az elejétől.
DE kemény meccs volt
-
zgospel
őstag
Csak a szokásos tőle... lassan már nem is pislogok ezen.
Persze megkapta a büntetést, az egy dolog, de akiknek nekiment azoktól helyeket vett el és azt nem kapják vissza. Zarcot is büntetni kellett volna szerintem a Pedrosás esetért. Benne van a versenyben, de ettől még nem normális hogy belemennek az előttük levőbe csak úgy. -
quby
őstag
Marquez ámokfutó. Ilyet nem enhedhet meg magának egy Profi...
-
zgospel
őstag
Lemaradtam a közvetítés elejéről, valaki el tudná magyarázni hogy mi történik most, és hogy miért?
A BT sport kommentátora arról beszél hogy Miller első helyről indul és hogy mögöttük meg kihagynak pár sort. Nem igazán értem hogy most mi van

-
-Mike-
addikt
Nem volt ideális a pole lap

-
Na, úgy néz ki, hogy lorenzo pályafutása nem fog sokáig tartani a ducati-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagy meló lehetett ezt fejben kitalálni nekik.... a többi sportcsatorna meg lehúzhatja a rolót kb. A színvonal meg a béka segge alatt van a spíleren.
(gondolom majd ha lesz is akkor extra pénzért
)

Lorenzo-nál rendesen eldőlt a borjú 

ki hitte volna ezt 3-4 futammal ezelőtt?
(meg Bagnaia-t is nagyon várom hogy mit tud majd a Ducatin

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még jó hogy mögötte volt mit nézni. 
)