- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz #70869248 #12591 üzenetére
stratégiailag nem sz@r
ezt megis, hogy kell(ene) ertelmezni? foleg egy olyan kategoriaban mint a Mgp ahol egy Lorenzo kalibernek az elso helyen kivul minden mas pozicio azt jelenti, hogy vesztett? orommel fingta tele azt a karbon ulest?
szvsz siman elcserelni a 3ev nyalokazast ha cserebe meg 1x vb bajnok lett volnaeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
válasz #70869248 #12585 üzenetére
Egyet értünk. Marc jelenleg elérhetetlen szinten van. Igaz, hogy látszik a családi kötődés de ahogy te is írtad ha MM felveszi a sisakot onnan meg nem áll előtte senki a pályán. Szerintem az öccse sem.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
vlevi
nagyúr
-
veterán
válasz #70869248 #12558 üzenetére
Felesleges kategorizálnod mert marhára nem az van amire gondolsz. Soha sem tagadtam, hogy Rossi drukker vagyok, de az életbe nem tartoztam azon kemény mag közé akikkel nem lehet beszélni. Rajta kívül is kedvelek sok mindenkit, akik között ott van még Marquez is, akit már-már inkább csodál az ember.
Ok, felhoztál egy indokot amit én nem írtam le, rendben, "kimentetted" magad.
De feljebb is full nonszensz dolgokat írogatsz pl Lorenzoval (ő szerintem a te kedvenced) kapcsolatban is, és ahogy olvasgatom nem csak én nem értek vele egyet."többek közt ezért is nehéz Rossi drukkerekkel értelmes beszélgetést lefolytatni"
Ez mögé tudtok csak bújni, miközben kategorizáljátok és sértegetitek az embert ismeretlenül.
Én csak azzal nem értettem egyet amit írtál, nem pedig azért mert Rossi-ról írtad. Az ugye elkerülte a figyelmedet, hogy feljebb én is írtam, hogy teljesen érthető döntés lenne ha Rossi visszavonulna mert az év második felétől tényleg lefele megy a lejtőn.
Egyet ne felejts el, én szívemre teszem a kezem és úgy mondom, hogy semmilyen néven nem vagyok regisztrálva a p1race-n és soha nem is voltam, mert gusztustalan ami ott megy a két tábor között. Viszont aktív és mosolygós olvasója vagyok már évek óta. Te viszont ott vagy. Ezt csak a degradáló mondatod miatt írtam le.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz #70869248 #12552 üzenetére
"Rossi vissza fog vonulni, vagy idén Rosberg szerűen"
Az ilyesmit te komolyan írogatod, vagy diktálja valaki? Ha idén visszavonulna, akkor sem lehetne összehasonlítani a két visszavonulást.
Rossi 9 vb után vonulna vissza, Rosberg 1. Rossi-nak valóban nem megy, így teljesen érthető lenne ha visszavonulna, Rosberg viszont aktuális bajnokként vonult vissza érthetetlenül. Semmilyen párhuzamot nem lehet vonni sem a két ember, sem pedig a két visszavonulás között (már ha idén visszavonul). Nem is értem, hogy miről beszélsz...--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
válasz #70869248 #12554 üzenetére
Nyilván elkapkodták de ez már Lorenzónak karcsú vigasz......
A döntés adott pillanatban teljesen megalapozott volt és jogos, csak a pillanat volt kurva korai.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #12552 üzenetére
Nos a ducatis kirúgásról csak annyit, hogy másfél év szenvedés után nem sokan láthatták, mit hoz ki a végén a motorból, szóval azért ne kövezzük meg a Ducatit. Ha ennyi idő kell neki a hondához is (nem lesz ennyi ideje és nem is fognak rá fejleszteni mint az olaszok) akkor már most rossz a projekt. A suzukin én is gondolkodtam de lorenzónál sosem lehet tudni. Igazából elmondhatjuk, hogy a Yamahán azonnal művész volt de máson eddig csak szenvedés a sorsa. Abban sem vagyok biztos, hogy a doki visszavonul... bár kéne.....
Jorge most 32. egyre lassabban fog átállni új technikára és egyre lassabban fog gyógyulni is a sérülésekből. Szerintem ha egy yamahára rá tudja magát cselezni akkor minél előbb lépni kéne, más technikán most elég bizonytalannak tartom a jövőjét. Persze ez a Yamaha sem az már amin ült de azért az alapok maradtak.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #12550 üzenetére
Az a baj ezzel a gondolatmenettel, hogy ha tényleg ennyire hosszú távon gondolkodó ember Jorge akkor egy ismeretlen motoron nem szabadott volna a határait keresve sorozatban bukásokba keverednie. Most is motorozhatna a 10+ helyeken sérülés nélkül és sokkal hamarabb fejlődhetne. A Ducatinál sem jött be amit akart, illetve bejött csak későn. de ott ugye Dovi volt a csapattársa aki jó motoros de köszönő viszonyban sincs Marquez képességeivel. Jorge a hondánál soha nem lehet élversenyző, max. egy második Pedrosa. de ez tényleg a max. nem tudom lehet e ez cél egy 5x-ös VB nek.
-
válasz #70869248 #12548 üzenetére
Lehet, hogy őt nem zavarja, bár az azért furcsa lenne. A VB motoron az utcaseprőkkel versenyez... nekem 5x VB ként fájna.....
Ha igazi bajnokok lennének (jó tudom ez manapság már csak vicc) akkor önként lemondanának két potenciális gyári motorról a fiatalok kedvéért.
Lorenzo hozott egy halom rossz döntést, Rossi pedig hiába kergeti a 10.-et egyre csak távolodik tőle....Marquez meg...... sokáig nem kedveltem de vitathatatlanul géniusz. Nem tudom mikor győzi le valaki. Lazán söpörni fogja Rossi rekordjait.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #70869248 #12546 üzenetére
Azért MM egyedül behúzta a csapat VB-t is!
Lorenzonak és Rossinak be kéne látni pár dolgot. csak foglalják a helyet a fiatal zsenik elől. Jók voltak, nagyok voltak de már csak saját nimbuszukat rombolják....Lorenzot különösen fáj nézni. Volt már idén 10-en belüli helyezése? tuti nem...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz #70869248 #12538 üzenetére
"Egyébként eleinte egyáltalán nem voltak függőségi viszonyban, persze hogy nem, Pedrosa futamokat tudott nyerni és meg tudta verni Marquez-t is. "
A hondánál nem hiszem, hogy a pár futamgyőzelem a cél. Pedro jó munkásember volt de nem VB. Olyan ez mint ha azt mondanád, hogy a mercinek ott van Bottas. ő is nyert futamokat és ő is elverte párszor Hamit de azért... szóval érted."Lorenzo-val teljesen jól be tudják lőni hogy kb. mennyi esélye van a HRC-nek Marquez nélkül."
Sajnos erről sem vagyok meggyőződve. Tudod, mennyire bírtam Lorenzot de ő a yamahára volt teremtve. Ahogy azzal körözött az művészet volt. Nagy bajnok ő de nem tudott tökéletesen átállni a ducatira sem, még akkor sem ha a második évében hozott győzelmeket is. Egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy eltökélt fiatal nem nyomná az első futamon jobban a Hondával mint jorge.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #12536 üzenetére
...és szerinted lorenzo alternatíva? Szerintem nem.
Nem ismerem Marquez lelki világát de amíg totálisan nyeri a bajnokságokat a Hondával addig pár millió nem biztos, hogy elcsábíthatja. max a kihívás vihetné el mert a ducatiba ugye több nagy névnek is csúfosan beletört a bicskája. Marquez mellé egy gyors fiatal kell nem egy lelkileg és testileg összetört Lorenzo."nem kerülhetnek függőségi viszonyba egy versenyzőtől"
Mióta Marquez náluk van azóta vannak függőségi viszonyban. A bajnoki esélyeket illetően mindenképp. Lorenzo ezen kurvára nem fog tudni változtatni.[ Szerkesztve ]
-
válasz #70869248 #12534 üzenetére
A Honda nem fog Lorenzora építeni és itt nem hiszem, hogy lesznek csoda, tank és ülés beállítások mint a Ducatinál ahol ha nem is jöttek az eredmények ő volt a főnök.Nem tudom a Hondának mennyi ideig van szüksége egy ilyen pilótára. Sajnos Jorge a ducatis szerződésével elindult egy lejtőn aminek nagyon az alja felé van már. Neki egy szatelit teljes bukás, nagy csapat pedig nem fogja kezét lábát törni érte a sok fiatal titán mellett. A Honda is zsákutca mert soha nem fogja legyőzni Marquezt ezen a motoron az fix!
Innen pedig nem sok logikus út marad.....[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz #70869248 #12522 üzenetére
Igen, a célra rá jobbos és utána a Copse nagyon feküdt a Suzukinak, ott mindig rá esett.
Btw az utolsó előtti körben azt hitte Rins, hogy az utolsóban vannak, azért támadta MM-t külső íven a cél vonal előtt.
Neki máskor is okozott gondot a körszámolás.
Alex Rins EPIC FAIL moto 3 -
vlevi
nagyúr
válasz #70869248 #12507 üzenetére
Ha te jobban tudod csinálni, akkor menj, jelentkezz, hátha felvesznek.
Kicsit elegem van már belőle, hogy csak a másik munkájának a fikázása tud menni mindenütt.Jó, rendben, lehet, hogy nem a legjobb szakkommentátorok, de mit ártottak neked ezek az emberek, hogy ennyire kívánod, hogy kib****ák őket a munkahelyükről? Ha nem tetszik ahogy csinálják, ne nézd.
[ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
válasz #70869248 #12503 üzenetére
Egyébként én leborulok Mezei túlélési ösztönei és zsenialitása előtt. Több mint 20 éve sportkommentátorként dolgozik ugyanezen a "színvonalon". Vagy ekkora hiányszakma ez is, vagy ha ő a jobbak között van akkor milyen lehet a többi?
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
veterán
-
törölt tag
válasz #70869248 #12484 üzenetére
Egyébként nagyon egyensúlyozós futam volt, nagy feszülés nem volt, de látszott hogy Marquez ragaszkodik az első helyhez, mert maga akarja osztani a gumit.
A végén Petrux érdekes volt...nagyon a nyelvemen volt futam közben hogy Miller-t még év közben átpakolják Dovi' mellé,..de végül is visszanyeltem, de rezeg a léc szvsz. -
Petya25
őstag
válasz #70869248 #12374 üzenetére
Tényleg nem akarlak hergelni, de vedd már le azt a szemüveget.
"minden alap nélküli állítások"
Dehát a tények ellen beszélsz:
- direkt fogta vissza Rossit - Igen
- manipulálni akarta a futamot és a VB-t - Igen
- futam alatt akár 5x is van kényes kontakt (bár nem mindig bukás a vége) - Igen
- rendszeresen mindenkit elmeszelnek miatta - Nem
- volt még 1 méter hely a pályán, nem a fűre tette ki, simán elfordulhatott volna még Marquez, de inkább ráborított - IgenAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz #70869248 #12365 üzenetére
Mondom én hogy mindenki máshogy látta.
Marquezt kellett volna kiinteni feketével mert ez direkt feltartás volt előtte 3x, utána vezette ki a Doki mert már berágott rá. És nem rárúgot, hanem Marquez ráborított a Doki meg csak eltartotta. A videókon is látszik, hogy csak az után mozdul a Doki térde, hogy Marquez feje hozzányomódott.
[link] 1:02-nél!
Amúgy ha Marquez elmegy ahogy tudott is volna, csak direkt nem tette, na akkor nem lett volna probléma. Csak a kis köcsög akorra már bukta a címet és ki akart qrni a Dokival, hogy Lorenzo-t tolja.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
válasz #70869248 #12352 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy ne próbálja meg, de két kör volt hátra, 1.5 sec volt a hátránya Dovi pedig lazán reagált a támadására. Ha1 sec re kerül akkor sincy gebasz, 1 kör lett volna hátra..... Így viszont messze került az összetett második hely, amire minden sansza megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz #70869248 #12341 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy Lorenzonak szerintem komoly szerpe van abban, hogy egy vezethető ducati készült.
Azért Jorgénak sem lesz sétagalopp az új váltás mert -ugyan szerintem a hondára könnyebben fog idomulni- de azért az mégis idő. Szóval valszeg a jövő év megint nem VB harcról fog szólni. Ha beleszokik akkor viszont nekünk nézőknek színtiszta élvezet lesz minden futam ezzel a két hülyével...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Motion_Blur
félisten
válasz #70869248 #12271 üzenetére
Már csak a tipikus asseni befutó hiányzott, de Markez begyújtotta a rakétákat 3 körrel a vége előtt.
Nagy verseyn volt, 5 körrel a vége előtt Marq, Dovi és Rossi jól mutatott egymás mellett, le kellett volna inteni akkor
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
quby
őstag
-
Popes
őstag
válasz #70869248 #12253 üzenetére
Megsüvegelendő Lori mostani tempója, viszont nézői szempontból régen sem nagyon szerettem az ilyen "szép" rajt cél győzelmeket. Még jó hogy mögötte volt mit nézni.
(jobban szeretem ha nem csak az "óra" az ellenfél hanem vannak jó test test elleni csaták is a győzelemért)Deus ex machina
-
vlevi
nagyúr
válasz #70869248 #12234 üzenetére
"Cal már megint..perec."
Cal Crashlow"Pedrosa-Lorenzo és Dovi"
Hát, ez tényleg csúnya volt. Angol kommentátort néztem, nem tudták ők sem megmondani, ki volt. Lorenzo valószínűleg csak azt nézte, hogy aláforduljon Dovinak, és nem vette észre, hogy mögötte pont olyan szögben jön pedro, aki mindkettejüknél jobban tudott kigyorsítani a kanyarbólSzintén az angol kommentátort idézném, Dovinak nagyon fog hiányozni év végen ez jónéhány pont, ami ittmaradt.
-
quby
őstag
válasz #70869248 #12212 üzenetére
Ez egy profi liga...Maq ez egy profi versenyző. Amióta én motorsportot nézek az egyik legprofibb. Benne van az a g**iség ami kell ahhoz hogy kitünjön a többi közül. És ha belegondolok az utóbbi évek nagy bajnokaiba mind g**ik voltak. (Senna, Schumi, Alonso, Vettel, ROSSI!!! Lorenzo, Müller, Tarquini, csak a teljesség igénye nélkül...mondom ezt úgy hogy ezek közt olyan kedvenceim vannak, akik miatt nézem a motorsportokat) Nézzünk magunkba, ezek mind mind pofátlan mocskos G...k voltak meg még most is azok Aki nem ilyen az nem is lesz nagy bajnok, lehet összejön egy, de nagy bajnoknak nem lehet lenni enélkül (Michelisz sem lesz az...tul jólnevelt).
Ezért nem lehet a versenybiróságot hibáztatni. Áthajtásost kapott kész. Oldja meg! Kurva jól motorozik, gyors? De csak a racing line száraz? Ha kurva jó motoros oldja meg! Megoldotta Csinált amugy showt! Az más kérdés hogy pont Rossi itta meg a levét ami nekem is fájt de ö is csinált hasonlókat Az viszont tény hogy Maq-nak ha nem ö irányit elgurul a gyógyszer és akkor gyakorlatilag borítékolható az ilyesmi. Egyre többször. És ne mondja senki hogy fiatal. 10 éve itt van, 6 éve motogp. Benöhetett volna már a feje lágya, neki is jobb lett volna az a pár pont mint a 0
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
-
veterán
-
yodamastah
őstag
válasz #70869248 #12167 üzenetére
Amit marquez csinál az földöntúli. Saját bevallása szerint idén kb 50x mentette meg hasonló módon a motort. Ezek nem minden esetben ennyire látványos kereszbe fordulósak mint a fotón, de volt ilyen is sok, láttuk ugye.... Ráadásul sok esetben egészen hosszan keresztbe álló kormánnyal csúszik, már el van esve és mégis vissza tudja tolni az elejét. Ahogy elmondta, amíg a hátulja fog, van esély .... Persze ez attól is függ mennyire hirtelen megy el az eleje. Ha nincs a motor ledöntve közel teljesen akkor általában ezeket nem lehet megfogni.
Az is beteg hogy 27x esett el, és nem sérült meg.
A motogp.com-on fent van az interjú amit a verseny után press conferencen adott, kb 25 perc. Részletesen beszél ezekről a mentésekről, meg az esésekről. Érdemes megnézni.
-
veterán
válasz #70869248 #12163 üzenetére
Én értem azt amit mondasz, de ott van az a bizonyos "ha". A verseny közepén gyorsabb volt lorenzo-nál. Lehet, hogy dovi beletudta volna valami hibába kényszeríteni már korábban marquez-t. Nem lehet megmondani, hogy mi lett volna. Ez csak egy elmélet, de ezért kellett volna elengedni. Talma is ugyanezt mondta a futam után. És amit te mondasz az is csak egy elmélet.
(#12164) -Mike- Az egy dolog, hogy utána mit nyilatkozott. Nem feltétlen tükrözi a valóságot, vagy hogy mit érez.
"Erre jön a szurkoló, és süllyed a szemébe Jorge miközben totálisan félreértelmezi (már ha tudja értelmezni) a látottakat"
Nem vagyok dovi szurkoló, és nem értelmezek félre semmit sem, egyszerűen másképp látjuk a dolgokat. Én ahhoz a táborhoz tartozom, akik szerint el kellett volna engednie. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem szeretem lorenzot, már az alsóbb kategóriákban sem bírtam a buráját.
Érdekes, hogy Talmácsi szintén azt mondta, hogy el kellett volna engednie, de hát ha te jobban értelmezed a dolgokat (ugye én nem tudom), akkor azt is elfogadom.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-Mike-
addikt
válasz #70869248 #12163 üzenetére
Főleg úgy, hogy lenyilatkozta Dovi, hogy segített neki, hogy ment előtte Jorge, mert nem volt meg a tempója és tanult tőle pár trükköt a pályán mert nála itt lassabb. Erre jön a szurkoló, és süllyed a szemébe Jorge miközben totálisan félreértelmezi (már ha tudja értelmezni) a látottakat.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz #70869248 #12142 üzenetére
Kár is beszélni róla.
Viszont Dovi-ra rátérve...baromi jó lett volna végre egy olasz motorral ráadásul egy olasz motorossal egy vb győzelem. Számomra idén ő a legnagyobb meglepetés és én a mostani futamot leszámítva őt mondanám az év versenyzőjének függetlenül attól, hogy jó eséllyel MM fogja megnyerni a vb-t. Tavaly nekem baromi nagy kétségeim voltam azzal kapcsolatban (és szerintem nem csak nekem), hogy miért őt tartotta meg a ducati és miért nem Iannone-t. Jó persze, esett-kelt Iannone folyamatosan, nem volt megbízható, de a bevállalós vagány stílusa miatt én őt tartottam volna meg. Dovi azzal a szürke biztonságos motorozásával nagyon gyenge volt tavaly és előtte is. Emlékszem, hogy még a szakértők között sem volt egyértelmű, hogy jó ötlet volt-e őt megtartani. Szerintem idén erre megadta a választ. Persze jó a ducati is, de ehhez ő is nagyon kellet, hogy idáig eljussanak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz #70869248 #12138 üzenetére
Nekem az tűnt fel hogy Marquez többször is megtette azt hogy a vezetésért előzhetett volna de a célegyenes felétől visszaállt kb. 80%-os gázállásra. Mintha szándékosan nem akart volna vezetni, érdekes volt. Utolsó 2 körben pedig begyújtotta a rakétákat és esélytelen volt menni utána, főleg így hogy a többiek folyamatosan beestek egymásnak. De nem ezen múlott.
Ez a VB is eldőlt tegnap sajnos.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
-
veterán
válasz #70869248 #12115 üzenetére
"de már megoldódni látszik"
Én nem ezt látom.
(#12114) Petya25 Szerintem Marquez be fogja húzni az idei évet is. Ezzel a mostani formájával és tehetségével minden esélye megvan rá. Rossi szurkolóként mondom, hogy egyértelműen ő a legjobb versenyző a jelenlegi mezőnyben. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
quby
őstag
válasz #70869248 #12047 üzenetére
Elájulok..... Évek óta motorozik ami ugye nem veszélytelen sport. És akkor egy szimpla biciklizésben így megsérul..... a Sumi példáját fel sem merem hozni....Remelem llátom meg motorozni. Nagy kedvencem...
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
veterán
válasz #70869248 #12020 üzenetére
"vagy a sárgák vagdalkoznak, vagy nöklapjacafe megy chat stílusban.."
Ebben igazad van, bár a sárgák vagdalkozását bőven elősegíti a másik tábor is.
78-as vagyok, sokkal korábban nem kezdhetted. Vagy ha igen, akkor már kiöregedtél és képtelen vagy megérteni dolgokat. Na csá.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz #70869248 #12018 üzenetére
Arra céloztam, hogy nem önszántából csinálta, rá volt kényszerítve, hogy levágja a pályát. Ha rosszul reagálta volna le akár mind a ketten is eleshettek volna.
"A levágással előnyt szerzett és pont...ha Pedrosa, vagy bárki egy jó helyen meglöki Marquez-t és az levágva a fél pályát, 10mp előnyt szerez az is rendben lett volna?"
Mi van? Látom te is a P1race-n "nőttél" fel.
Szerintem abba is hagyhatjuk az egymással való diskurzust csak úgy, mint tavaly vagy tavaly előtt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
válasz #70869248 #11991 üzenetére
Egyet értek!
....és az ahogy egyre magabiztosabban, és gyorsan hajtja Dovi a gépet az mindenképpen felrtékeli a teljesítményét. Stoner után egyértelműen a leg jobb, stabilabb ducatis. Egyenlőre azt jósolom, hogy függetlenül attól, hol is végez összetettben, csúnyán el fogja picsázni Lorenzot!És ha lesz Lorenzonak egy "ideális tapadású verseny" az mit fog változtatni?....semmit.... Neki egy hermetikusan elzárt a kedvére beállított aszfalt és levegő hőmérsékletű hely kellene a versenyzéshez. Az utóbbi időben leírhatatlanúl lecsúszott a szememben.....
[ Szerkesztve ]
-
válasz #70869248 #11963 üzenetére
"Pedig Lorenzo-val muszáj lesz valamit mutatni"
Muszáj lenne de egyrészt a motor sincs a Yamaha és a Honda szintjén, másrészt Lorenzonak is nagyon sokat kell még változtatnia a stílusán. Az is időbe telik szerintem, mire Dovit verni tudja!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #11961 üzenetére
Idén sem tudják megtenni azt a lépést ami a világbajnoki cím esélyesévé tehetné őket.
Dovi megint fog hozni pár dobogót, esetleg Lorenzo is (szerintem összetettben Dovi mögött végez) de hát nem erre vágynak.....
Az azért döbbenet, hogy az idei motorral és szárnyak nélkül is a nyugdíjas Stoner a leggyorsabb. Mikor ráült azért odapirított. Ha tényleg VB címet szeretnének azt csak ő tudná nekik (esetleg) szállítani!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dellfanboy
őstag
válasz #70869248 #11889 üzenetére
annyira hogy amiota kovetem heti-havi szinten (2000) meg soha nem volt ilyen. pont 2000-ben volt hogy 8 kulonbozo nyertes volt de azota meg se kozelitettek se a 8-at se a 9-et. jah es meg nincs az idenynek vege, talan befuthat a 10. gyoztes. legalabbis drukkolok neki hogy ne unatkozzunk.
viszont hiaba lett mm mar bajnok a csapatbajnoksagban repsol-ek korantsem allnak ilyen jol. soot ott vezet a yamaha..
jo hetvege volt a ducatinak is, motoGP gyozelem es ha jol latom az SBK-ban is arattak.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
quby
őstag
válasz #70869248 #11866 üzenetére
2005 óta nézek minden versenyt a GP-ben....Ez az első olyan képsor ami beleégett a retinámba.....A másik szintén Estoril 125 Maq elesik az uj rajt kivezetőjén...a többit gondoolom mindenki ismeri....
"...És ahogy megnyerte a VB-t utána jött Pedro..."
Szerintem Pedro 1-2 villanást leszámitva mindig szürke volt GP-ben. 250-ig volt ő nagy szám. Már el kellett volna menjen a hondatol. Szerintem egy változás feldobta volna. De már késő neki is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #70869248 #11869 üzenetére
Igen persze, igazad van.
Viszont ha nem csak a tényeket nézzük, akkor Rossi sem "csak" kilencszeres bajnok lenne most.Ha már Rossi és a testméret: akkor ő kb egész karrierje során sz..pó ágon volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #70869248 #11866 üzenetére
Tudom, hogy milyen volt Hayden. Az, hogy egy abszolút szimpatikus ember azt senki nem veheti el tőle. De én mint versenyzőt nézem. Normális gyerek, de soha nem voltam oda érte, semleges a számomra.
Egyébként amit írtam, az leginkább a GP-ben eltöltött utolsó éveire értettem. A végén már úgy bele volt szürkülve a mezőnybe mint egy egér. Sok vizet nem zavart.
Én azt az évet is másképp látom amikor megnyerte a vébét. Nem a tényekkel akarok vitatkozni mert azokkal nem lehet, de tényeket más szemszögből is le lehet írni. Szerintem igen is marha nagy szerencséje volt abban az évben. A futamgyőzelmeiben már nem vagyok biztos, de én úgy emlékszem, hogy egyet nyert meg abban az évben. De nem vagyok biztos benne. Rég volt, utánajárni meg lusta vagyok.
És ahogy megnyerte a VB-t utána jött Pedro, Hayden meg szép lassan szürkült bele a mezőnybe. Én így emlékszem, illetve azután, hogy megnyerte a VB-t semmiféle kimagasló eredményre nem emlékszem vele kapcsolatban. Ezután már csak a bukásai vannak amik megmaradtak bennem.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz #70869248 #11777 üzenetére
Ááá, nincs veled semmi bajom. Csak szeretjük szurkálni egymást. És az én részemről ez is csak a Lorenzo miatt van.
Ha számára ideálisak a körülmények akkor nem vitatom, rohadt jól tud menni, de mint embert egyszerűen ki nem állhatom. A másik meg, és most tényleg nem fikázni akarom őt, de azért ez kicsit durva ami ma is volt (persze tudtuk is róla). Elképesztő, hogy ha kicsit is nehezebbek a körülmények akkor mennyire sz@rul tud menni. Az első rajt után a piros zászlóig a 18-adik vagy hányadik volt? Hihetetlen. Egyszerűen nem világbajnokhoz méltó.A Markez gyerekkel viszont már másképp vagyok, még a tavalyi eset ellenére is kedvelem valahol őt, a múltkori Rossi-val történő kézfogásnak pedig kifejezetten örültem. Így helyes ez. Sokkal sokoldalúbb pilóta mint Lorenzo. Persze vakmerő is amiben benne lehet a hiba, de akkor is baromi tehetséges és nem unalmas. Bár mostanában nagyon okosan viselkedik. Ma is.
Rossi-ra visszatérve teljesen egyetértek veled. Nem azért mert a kedvencem, de valóban, szerintem is jóval erősebb mint tavaly. Mondjuk azt is hozzátehetjük, hogy idén egyértelműen a Yamaha a legjobb motor. A Honda mondjuk féktávon még mindig a legjobb, különösen Markez alatt.
-
veterán
-
veterán
-
válasz #70869248 #11691 üzenetére
Annyira Vinales van favorizálva, mit pofára esnénk ha nem őt választanák. Egyetértek veled, ha felajánlja a Yamaha az ülést akkor nem szabad visszautasítani. Egy fiatal versenyzőnek az nem tökösség hanem eszetlen baromság lenne! Jó a Suzuki mint új csapat, de egy VB esélyes motortól még nagyon messze van és semmi sem garantálja, hogy valaha is eljut oda. Ha tényként vesszük (persze nem lehet) hogy Rossi papa még két évig nyomja akkor azt az újonc csapattárs felfoghatná tanuló időnek. Aztán ha az öreg lelép akkor elsőszámú lehet. Amíg Rossi ott lesz, csak másodhegedűs lehet, vagy elementárisát kell alkotnia!
-
válasz #70869248 #11684 üzenetére
"gondolom ő így gyors"
A Yamaha az ami így a leg gyorsabb!"az hogy hogy motorozott Aprilia-n, ami egy teljesen más erő, tapadás, súly...egy teljesen más kategória, az itt most tök mindegy."
Azért annyit mindenképp bizonyít, hogy tud másképp menni ha kell."de nem az van, hogy ha Dovi' második helyen állna, kkor Lorenzo tuti nyerő"
Sosem mondtam, hogy nyerni fog. Ha jól emlékszem annyit írtam, hogy ha fel tudja venni a Ducati stílusát akkor egy összetett dobogó kinéz.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz #70869248 #11680 üzenetére
Nézd, egyikünk se tudja, hol állna erőből....
Ami tény, hogy több mint bíztató volt a szereplése és pl. az első futamon erőből lenyomta Marquezt és Rossit. Jó tudom Marqueznek akkor még gondjai voltak de az utána következő két futamon is jó volt ameddig tudott menni. Dovi egyébként csak arra példa, hogy a Ducati töretlenül és öles léptekkel fejlődik.
Szerintem nem is az a kérdés, hogy jövőre jól lehet e szerepelni a motorral egy élversenyzőnek, hanem az, hogy a motort mennyire tudják Lorenzóhoz, igazítani, illetve a legfontosabb, hogy Lorenzo mennyire tud idomulni ehhez a vashoz!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
quby
őstag
válasz #70869248 #11675 üzenetére
A más sitlust mi sem bizonyitja jobban mint 2010-ben mikor leszállt a Dukiról Stoner, odaadta Rossinak, aki 1,5 el lassabban tudott menni vele. És az ő szintjükön az nagyon durva különbség...jó tudom ez 6 éve volt, de példának jó....
-
veterán
-
veterán
válasz #70869248 #11615 üzenetére
"levettem én elsőre is mit is szeretnél"
Ha levetted, hogy milyen irányból írtam az első hozzászólásomat, akkor megkímélhettél volna a fárasztó kioktató szövegedtől.
"összefüggésekkel példálódzni, azt se tudnád miről beszélek, úgy meg hosszadalmas és felesleges is lenne"
Ja, hogy idiótának tartasz, hogy képtelen lennék megérteni az összefüggéseket? Ennyiből megállapítottad ezt? Ennyire többre tartod magad? Mindegy, nem tudsz rám hatni. Inkább próbáld meg rendesen összerakni a mondataidat.
A lenéző pökhendi stílusoddal biztos "nagy" ember lehetsz kinn az életben.
Csak a kedvedért azért igen sűrűn fogom itt hangoztatni a véleményemet, megnyugtatlak.
ui: Pedig motoros ember lévén megtehetném azt is, hogy kommentálhatnám a lezajló eseményeket pártatlanul, más szemmel is, de így már annyira nincs kedvem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #70869248 #11607 üzenetére
Persze, hogy semmi gond. Hiszen ez egy fórum.
Akkor nyilvánítok meg valakiről negatív véleményt trágár szavak, és mindenfajta alátámasztás nélkül ahányszor csak én azt jónak látom.
Hogy most ezzel megbántok e valakit......na hagyjuk már, óvodában vagyunk, vagy valami női egyletbe?És még ha meg is bántottam embereket, de legalább annyian (de inkább sokkal többen) osztoznak az én véleményemmel-érzéseimmel is, elhiheted.
Egyébként úgy kezdtem a kommentemet már az elején ha nem vetted volna észre, hogy szurkolói szemmel fogok hozzászólni.
Egy szóval nem vitattam Lorenzo teljesítményét.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz #70869248 #11605 üzenetére
Te meg baromira ne oktass ki engem, hogy én mit írok! Addig ne, amíg nem használok trágár szót!
A gyökér szóba meg azt képzelsz bele magadnak amit akarsz.
Egyébként meg olvass vissza a tavaly novemberi hozzászólásokhoz és nézd meg, hogy akkor milyen szavak-szövegek hangzottak itt el! Egy kicsit durvábbak. A kioktató stílusodat meg eregesd másvalakinek, de ne nekem!ui: Jó, hogy nem te fogod már megmondani nekem, hogy kiről milyen véleményem van. Besz@rás.
[ Szerkesztve ]
-
-
quby
őstag
válasz #70869248 #11584 üzenetére
Azt a fékkart a kormány végén lévő szarvval nem lehet megrugni....Aki azt állítja hogy meg lehet az ugyanolyan elvakult agymosott, mint azok a Rossi fanok akikkel próbálsz itt dűlőre jutni....most 50. megnézés után azt sem tartom kizártnak, hogy azért nem adják ki azt a telemetriát, mert ahol fékkar "rúgást" feltételezünk ott egy kövér gázfröccs volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...