Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Már nincsen. Net4+ csatornán a 400ft-t 4 napos előfizetés. Nem értem miért vették ki. 4000FT-t csak nem adok hogy megnézem az edzést és az időmérőt.
-
Khaosz55
addikt
Van 400ft-ért 4 napos net4+ előfizetés. Tegnap próbáltam ki. Teljesen jó. Tehát amikor MotoGP van előfizetek 4 napra és tudom nézni a szabadedzést. Teljesen jó így nem kell a match4 és nem kell a nagyobb TV csomagra előfizetnem a szolgáltatómnál.
Ui: most nézem a linkedet. Igen ezt mondtam én is. Tv-re fel kell rakni az appot és kell egy usert csinálni.
-
Khaosz55
addikt
Nem tudja valaki, hogy match4-en mennyi lakalommal lesz motogp? A fő futamok az arénán szoktak lenni, de néha szabadedzés időmérő szokott a match4-en is lenni.
Csak azért kérdem hogy előfizessek-e a mach4-re is, kizárólag a Motogp érekel. -
Khaosz55
addikt
Voltam a MotoGp-n mind a 3 nap. Nagyon tetsztett teljesen jól leszervezett megszervezett rendezvény volt. Voltam már 2x Ausztriába és egyszer a Cseh nagydíjon.
Összefoglalom:
- Kaja jó volt egy tripla hambi 4500Ft és finom is volt. Egy karácsonyi vásáron drágább minden. Csapolt sör kb 2100FT.
- Alkolmontes italt lehetett bevinni, még sört is. Én vittem is.
- Rengeteg kultúrált WC volt a pályán bellü, nem az udorító Toi-toi-k. Kézmosás stb..
- Ívóvíz feltöltő helyek
- Jók a tribünök és a székek is. Mi a G szektorban voltunk és 4 kanyart láttunk be innen.
- Versenyek is jók voltak és a néző sereg is. Vasárnap fullhouse.
- Ki-be jutás lehet hoszadalmas kicsit, de Auszriába is már az autópálya be volt dugulva és ott is kb 1 óra volt mire bejutottunk meg 1 mire ki. Aki ezt nem bírja ki az ne jöjjön.FB- is olvastam sok véleményt és olvastam azt a rengeteg nevatív károgó fotelszakértőt, akiknek valójába soha nem lesz semmi sem jó, és pusztán csak a saját frusztációjuk tükörképét irogatják, hogy menjenek dögunalmas F1-et nézni.
Én élveztem az egész eseményt, és örültem, hogy Magyarországon megrendezésre került. Nem találkoztam felháborító vagy nemtetsző dologgal. Tartottam tőle, hogy a sok sikán mitt nem lesz ingazalmas, de nagyon jó volt az egész. Az tény, hogy lassabb mint egy Redbull Ring amin kb 7 kanyar van, de nem gond ha ilyen is van a naptárban. Volt itt rendesen előzés...
-
Khaosz55
addikt
Bagnaia 2. lett, már megint mákos volt, állandóan mákja van. 16 sec büntit kapott Vinales guminyomás miatt.
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Amerikában már az új motorral mentek? Nem úgy volt hogy tavalyi géppel mennek még mert nem teljesen okés még az idei ?
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Én hiszti és a beképzeltsége miatt nem szeretem Lorenzont. Emlékszem egyik verseny után amikor Doki-t legyőzte, megállt a végé és azt mutatta hogy felír egy receptet Rossinak és becibzározta a száját. Ezt mutogatta. Szóval bármi is lehet tisztelet a verseny után kell tartani, főleg amikor éppen te győztél a másik felett. Értem hogy van adrenalin és akkor mindenki tud hülyeséget vagy hibát csinálni, de ez a megmozdulása pusztán a másik porba alázásáról szólt. Az élet vissza adja...
-
Khaosz55
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Nem ezt mondta, vagy félre értetted, Bagna inkább biztosági motoros mint vakmerő. 3éve ez megy ha nem pol-ból indul vagy az első kanyarban nem elsőként fordul és az első 3 körben nem tud előre jutni, akkor rendszerint beragad és végéig vár hogy valakinek elkopjon a gumija előtte.
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen kihagytam Acostat, illetve nagyon szerettem Cal Crutchlow, a maga őrültségével.
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen valóban jó gyerek, szimpatikus, de nem világbajnok alkat. Ok 2X-es bajnok, de nem volt igazán zavaró tényező körülötte, vagy igazán kemény ellenfél.
Évek során azt látom, ha az első kanyarban vagy az első 3 körben nem tud előre keveredni, vagy nem a polból indul akkor végig vonatozza a versenyt. Nagyrész vár az utolsó 10 körig hátha valakinek elfogy előtte a gumija és akkor még tud javítani a pozíción. Rizikót nem szokott vállalni.
Én sokkal jobban szeretem a karaktereket mint Zarco, Quartararo, Martin, Marquez, Rossi stb.
Aki bajnok alkat, annak kell hogy legyen benne egy bizonyos fokú szemétség. Jóindulatból csak mázlival leszel bajnok, de ez igaz más technikai sportra is.
Nem utálom Bagnaia-t, idáig csak egy versenyzőt nem volt szimpatikus: Lorenzo. -
Khaosz55
addikt
Bagnaianak számomra biztonsági motoros, ha első két körben nem tud előre menni álltalában beragad és elvan ott. Nincs az a kockázatvállalása mit több versenyzőnek. Az meg hogy a tesója megállás nélkül követi mindenhova elég vicces, persze ez a dolga, de akkor is. Szerencsére, hogy mögé nem ült még fel versenyen.
-
Khaosz55
addikt
-
Khaosz55
addikt
Marin, Aprilia-hoz igazolt. Hmm meglátjuk...
-
Khaosz55
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igazából én következőnek drukkolok: Martin, Marquez , Acosta, Quartararo, Zarko. Nem sorrend szerint. A lényeg, hogy jó verseny legyen, és ezt maradéktalanul megkapom idén is.
-
Khaosz55
addikt
Atya ég de jó a motogp. F1-en alszom motogp-n meg tiszta adrenalin. Mai sprint is mi volt már....
-
Khaosz55
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mir-nek mák volt az VB. Ha jól emlékszem egyszer a csapattársa elengedte, hogy a "bajnoknak" legalább egy futamgyőzelme legyen.
-
-
Khaosz55
addikt
Tudja valaki miért vette ki a mellkasprotektort Fabio az utolsó körökben ? Nem volt semmi csak lestem.
-
Khaosz55
addikt
válasz
eszgé100
üzenetére
Szinte az összes Yamahás szenvedett pár körig bírták aztán látszott, hogy a hosszú balos íves kanyarban mászkált le az eleje az ívről a motornak. Quartararo egyértelműen probléma volt. Lehet betett még a kemény első is. Minden esetre nagyon élvezem, senkinek sem drukkolok mindenki a kedvencem főleg mióta nincs Lorenzo. A lényeg hogy izgi verseny legyen és ez idén maradéktalanul teljesül. Moto 2-3 is eszméletlen jó. Moto 3 mindig.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem a Yamahát, hogy a pi.... fogytak el ennyire az elsők. 1 helyről 18
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
beregisztráltam az ittott tv-nél. Hegylakó szerint ott lehet nézni ingyenesen élőben a motogp-t. Sikerült minden, de az arena4-es adót nem találom sajnos.Ok most látom az arena4-ért fizetni kell.
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
TV-N nézed vagy online?
-
Khaosz55
addikt
Nem is értem ezta az Arena4 adót. Gondolom bődületes összeget kellett kifizetni a közvetítési jogért. Ha nincs néző nincs bevétel a reklámból. Ez így totális gazdasági bukó a csatornának. Ráadásul nem is lehet nézni még letöleni sem. Nem értem kinek jó ez.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok. Osztrák motogp-re szeretnék jegyet venne. Hol érdemes ?
Itt nézetem de nem értem, hogy lehet ülőhely 65 euróért és álló hely 42 euróért. Ez valami kamu lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest