- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Constantin79
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12436 üzenetére
Üdv. D Háát én szarrá nevetem magam rajtatok, már bocs.
Amikor kimentek (nappal persze) az utcára, jóó én is nézem a csajok seggét, stb, meg a mellét, persze jó időbe; (öö még szerencse hogy nem törtem magam össze a robogóval/autóval. . . .
) szóval nem tűnt felnektek az a sok Optikai kábel az oszlopokon? Vagy az teljesen természetes???? Annyi van az elmúlt 1 évbe mint egy óriási kusza pókháló.. . . . Mi megy azokon a kábeleken? Nem is értem hogy vannak emberek akiknek ez fel sem tűnik . ..
-
Constantin79
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12459 üzenetére
Hi, Gyálon nem értelek, teljesen jó a Telekom koax max 250Mbit. Vagy Optika Digi. De én ha Gyálon laknák biztos a T lenne a választás akkor is ha drágább mert ők egy Cisco eszközt adnak, amíg a Digi egy ZTE F668-as típusú terminált és nem egyértelmű, haveromnál még mindig nem igazán sikerült a Port forwardig. Telekomnál tök egyértelmű a megnevezés "Open Port" amíg ennél a Digi-s ZTE csodánál nincsen iylen. . . . .
-
Constantin79
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12458 üzenetére
?? Ez gyors neked? Na ne nevettes: UPC Optikán Alsónémedin a legkissebb a 120-as. Telekomnál pedig az 50-es.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12468 üzenetére
Ebben és a kapcsolódó videókban elmondanak pár dolgot.
-
berbatov2
senior tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12468 üzenetére
Valaszold meg magadnak
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12467 üzenetére
remélem itt is lesz várom pedig jó lenen nem kellenen szenvedni ezzel nettel talál jövőre itt is lesz
menyire vagy benne ebben tuti hogy lesz mindenhol optika?
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12465 üzenetére
UPC-nél csak a 29-es körzet pár településén van optika, a 29-es körzeten kívül területen koax kábelen kábelmodemes internet és telefonszolgáltatás van.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12463 üzenetére
UPC előfizetés van 29-es körzeten kívül, koaxos bekötéssel.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12461 üzenetére
11évig volt ADSL ritkán volt kimaradás, egyszer cseréltek modemet.
Nincs nálam optika. -
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12458 üzenetére
Üdv!
Átlag dolgokra teljesen jó, nagyon ritkán van kimaradás.
Irodában vagy telefonon rendeled meg hamar bekötik.
Előbb-utóbb lesz optika csak ki kell várni. -
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12456 üzenetére
Elvileg mindenhol lesz optika, csak az a kérdés mikor.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12434 üzenetére
Le van írva, Gyáli járásban Ócsán lesz fejlesztés, nem Gyálon, csak Gyál a járás beazonosítás miatt került felsorolásra.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Nem lesz fejlesztés. Nincs az utcában Digi vagy Telekom? Miért nem mész oda át?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Első kőrben azokon a településeken lesz új hálózat ahol nincs konkurencia, aztán később elvileg lesz mindenhol.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Nagy Zsolt 2 #12434 üzenetére
Szerintem előbb-utóbb az összes 29-es településen lesz új hálózat.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12429 üzenetére
Szerintem semmikor, ahogy Pilisen sem lesz, Gyálon meg ott a két konkurencia is, így nem éri meg az UPC-nek.
Ami meglesz az elkövetkezőkben azok a települések, amire vállalása van. -
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11670 üzenetére
Az ügyfélszolgálatos csak tippelt, senki nem tudja pontosan, mikor érnek Gyálra vagy Vecsésre. Valószínű, hogy a legutolsók között lesznek.
-
degec
senior tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #11670 üzenetére
mucsaröcsögén is ezt mondják de a kolléga amit fentebb mondott tuti igaz.. ott van, digi is T is. oda ezek nem sietnek végképp.. de ne legen igazam..persze..
-
radio100jozs
őstag
válasz
Nagy Zsolt 2 #11665 üzenetére
Utolsó körös település, így idén biztos nem.
-
tibi14
tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #11441 üzenetére
Ez a videó, ismét megerősítette bennem, hogy jó döntés volt ma Táborfalván előszerződnöm a Telekom-al . Június elejére ígérték az indulást. Szuper családi+hd 2db box, 120-as net, alap telefon 9500ft körül elvileg spec 2-vel 3 hónapig ingyen.
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11384 üzenetére
Ha van lehetőséged Digire váltani, akkor tedd meg, ár/érték arányban az a legjobb.
-
btz
addikt
válasz
Nagy Zsolt 2 #11375 üzenetére
A várossal többet a faluval kevesebbet.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Nagy Zsolt 2 #11372 üzenetére
Engem az érdekel mikor jön a upc Pilisre az "optikával" É hogy ezután mennyit csökkent a telekom az árain.
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11367 üzenetére
Honnan tudjam, nem szoktam ellenőrizni, sőt, még figyelni sem.
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11364 üzenetére
Négy nappal ezelőtti hasonló kérdésedre ezt válaszoltam: [link].
-
puma72
tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #11342 üzenetére
Na igen A T. -nél nekem 1000Mb/s sebességem van amitől a UPC még fényévekre van
A HBO kivételével megvan minden tv csatornám és mindez csak 11 756 Ft-ért.
Emlékszem mikor a UPC-nek fizettem csak a 12Gb-os netért 10000ft-ot.Na ez a nem mindegy...
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11338 üzenetére
Akkor miért nem használják?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Nagy Zsolt 2 #11332 üzenetére
Excel oszlop elnevezés
-
bigdady
nagyúr
válasz
Nagy Zsolt 2 #11330 üzenetére
Mi a másik százalék meg a számok? Összeg darabszám?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Nagy Zsolt 2 #11319 üzenetére
Itt vannak a támogatások vannak?
Mi van?Mik ezek a számok meg százalékok?
-
imibogyo
veterán
válasz
Nagy Zsolt 2 #11323 üzenetére
Örkényt sem látom...
-
zsloti
senior tag
válasz
Ezen szó se esik erdőről...
Zs -
imibogyo
veterán
válasz
És a többi? Nekem ez csak egy kivágott képnek tűnik...
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11317 üzenetére
A teljes 29-es körzet rézérpáras rendszerének lekapcsolásáról van szó, ami a jelek szerint ebben az évben nem fog bekövetkezni. Senki nem árult el pontos ütemtervet, mert a főnökségen kívül más nem tudja. Vagy még ők sem. De attól még folyamatosan dolgoznak, haladnak.
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11313 üzenetére
Két különböző helyről és embertől - mindkettő UPC-s - kaptam ezt az információt. Az egyik központban dolgozó, a másik kijáró szerelő.
Két hete még én is az október végi lekapcsolásban bíztam, de kiábrándítottak. -
imibogyo
veterán
válasz
Nagy Zsolt 2 #11300 üzenetére
Az jó lenne. Amúgy én sem dőlök a kardomba ha idén már nem lesz belőle semmi, mert az új házat úgyis csak szeptemberben tudjuk megvenni és majd csak jövő tavasszal-nyáron esedékes a költözés (és oda logikusan már az új nagyobb csomagok valamelyikére szeretnék előfizetni), szóval nekem onnantól/addigra lenne jó, ha elkészülnének...
(#11301) BBéci: igen még anno olvastam és ez már tényleg jó eszköznek tűnik (papíron legalábbis biztosan). Az még kérdés számomra, hogy ez is menedzselhető lesz otthonról? Mert anno a Cisco-ba nem tudtam belépni, de a Technicolor 7200-ba már simán.
Mondjuk azért első körben nem fogom kidobni a mostani routeremet sem. Igaz, hogy ez már nem a profi AC-s darabom (azt anno eladtam amikor vidékre jöttem), de azért ez is elég jó (ráadásul 3rd party firm van rajta), és nagyon szépen lefedi a mostani házat az utólagosan vásárolt extra nagy antennáival...
Maximum ha az új eszköz is mindenben kielégíti az igényeimet (főleg a lefedettség érdekelne mivel ezen nem látok külső antennákat)), akkor majd meghirdetem ezt eladásra. Ha nem elégít ki az új modem, akkor meg lecserélem a TP-Linket egy AC-s példányra pl. pont a tesztben is említett példányra, az elég jónak tűnik...
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2 #11295 üzenetére
Az előbb linkelt cikkben benne van, hogy a szolgáltató adja a routert.
-
válasz
Nagy Zsolt 2 #11295 üzenetére
Kapsz hozzá egy HGW-t (Home Gateway, vagyis modem és WiFi router egyben), de ha az nem felel meg, vehetsz saját routert is.
-
válasz
Nagy Zsolt 2 #11284 üzenetére
Ezért nem kell elnézést kérni, te feltettél egy kérdést, én válaszoltam.
-
válasz
Nagy Zsolt 2 #11281 üzenetére
Igen, ugyanazok mint a többi UPC területen.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #11275 üzenetére
Igazából rövidtávon mindenhol lesznek/lehetnek munkálatok, de ez nem függ össze azzal, hogy az lenne a következő. Sok helyen csinálnak ezt-azt, aztán mennek tovább.
-
válasz
Nagy Zsolt 2 #11275 üzenetére
Nem lehet előre tudni, hogy hol fognak dolgozni, idővel mindenki sorra kerül.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest