- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
imibogyo #13152 üzenetére
Érdekes, hogy letöltéskor 7 MB/s volt az eddigi maximum, feltöltéskor 4. Ha ezt veszem alapul, elég lenne 100/50, a mostani árának negyedéért, 1333 forintért. Az elmúlt években többször írtam, hogy annnyival (100-200/50) kiegyeznék. Az általam letöltött fájlok mérete 15-35 GB közötti, nagy ritkán egy sorozat évad eléri az 50-et, nem probléma, ha 1-2 óráig tart.
Ping nem érdekel, irtózom a PC-s játékoktól, böngészésre jó a 15-20 közötti is. Nem vettem észre, hogy váltás óta 6-8 közöttire csökkent. -
BBéci
legenda
válasz
imibogyo #13142 üzenetére
Megoldódott! Mivel kedden és szerdán 2x fél órára elment a net és vele a telefon, bejelentettem. Kiderült, alacsony volt a jelszint, amit rendbe tettek.
Tegnap délután 5-kor kettőt mértem, Telekom és Telenor szervereken, mindkettőn 930/210 volt, ami kiváló. Remélem, így marad! -
NeoPampalini
senior tag
válasz
imibogyo #13145 üzenetére
A város (Ócsa) ezen részén sok az idős ember, plusz a nagy telkes, korábban veteményes/szőlősnek használt ingatlanok. Viszonylag kicsi a népsűrűség.
De egyébként is megosztott a település a szolgáltatókat illetően, vérre menő UPC vs. Telekom csatározások is szoktak lenni.
-
Indian74
senior tag
válasz
imibogyo #12892 üzenetére
Na így igaz ezért is mennék át pl. magenta 30% kedvezmény.
Nekem annyira a otthoni telefon nem fontos,net 300 Gbit/s,elég nekünk és a TV 106/31 HD,plusz 55xx Ft mobil L és a 15 Gb (+15 Gb net),nos így jönnék ki 177xx ft-ból.
Vagy is eddig a 120xx Ft-os számlámhoz jönne 58xx Ft,a UPC meg add 63 csatorna+ 12 Mbit nettet és egy vonalas telefont,amit nem is használunk,ja meg most nem is mükszik?? -
rosszcsont88
tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
imibogyo #12677 üzenetére
Köszi! Lehet szerencsére ez csak egyedi eset. Ha másnak nincs ilyen gondja, akkor biztos.
Ezt válaszolták a UPC Facebook oldalán.Illetékes csoportunknál utánakérdeztünk és azt a választ kaptuk, hogy a leírt probléma ismert. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal, ahol rögzíteni fognak egy kiszállást a modem cseréjével kapcsolatban.
Üdvözlettel UPC Online csapat
Nagyon jó csapat, nekem ők segítettek a legtöbbet.
-
-
Constantin79
csendes tag
válasz
imibogyo #12518 üzenetére
Üdv. Pontosan, sose bánkódj, gondolj arra a nyamvadt elavult ADSL internet sebességre. Meg kárpótol eleve a IP-TV adás minősége, a full internet, feltöltésről, telefonrónl nem is beszélve. . ..
Én is Magenta 1-be vagyok és 13200-at fizetek. Imádom a Telekomot. Először a 120/50-es net volt de ahogy elérhetővévált az 1GBps, nem tétováztam megrendeltem, mert nekem azt kell, igénylem -
-
triluan
tag
válasz
imibogyo #12219 üzenetére
Én nem akarok vitatkozni de a Upc-nél is lehet elég jó ajánlatokat kifogni (nekem legalábbis sikerült) most mondom úgy, hogy olyan helyen lakom ahol nincs más szolgáltató és nem vagyok Upc fan ha más jött volna előbb akkor biztos, hogy arra váltottam volna. A szolgáltatás minősége és stabilitása meg majd kiderül arról még nem tudok nyilatkozni.
-
User_Smike
csendes tag
-
paleee
csendes tag
válasz
imibogyo #11825 üzenetére
Én is pont így vagyok, azt hittem a T mozdul nálnuk (Nyáregyháza) hamarabb, de a UPC eddig a befutó. Te egyébként aláírtál hűséget? Azt beszéltük tegnap este, hogy érdemes-e aláírni 2 évet a UPC-nél, ha meglesz az optika, nehogy időközben megérkezzen a T is. Bár amilyen kis és széttagolt település a miénk, úgy hiszem ettől nem kell tartani, hogy lesz konkurencia.
-
degec
senior tag
válasz
imibogyo #11800 üzenetére
a kérdés jó, holnap felhívom a Deltásokat és kinyomozom mi a bánatos jó istenért nem haladnak.. nyilván embörhiányvan. Hiszen a Westcom jól halad és nyomják, csak a bekötést nem ők végzik..
amint tudok valamit írom..belevetettem magamat. upc fészbukra is kiírtam de törölték 2 sec alatt.. feltettem a költőit, miért ekkora titok ez hogy jönnek területre, döngetni kéne mellkasst még igy2 év hátrányban is (t hez képest ) és amúgy is végképp, nem ígérgetni csak annyit írni megkezdtük nyomjuk leszünk.. haladunk.. várunk tiKteKet..
-
BBéci
legenda
válasz
imibogyo #11737 üzenetére
Csúnyán félreértettél!
Sehol nem írtam azt, hogy a 20-as feltöltés extrém igény. Az a felhasználási mód extrém az én szememben, amit Te vázoltál.
Valamint azt kérdeztem, miért olyan borzasztóan kevés, mire nem elegendő a 20. Szerintem egy átlag családnak bőven megfelelő. -
vogo
újonc
válasz
imibogyo #11635 üzenetére
Hát nem tudom kinek, és minek higgyen az ember, de végül is hernád nem szerepel tkom honlapján a fejlesztési listában sem
Az igazság az, hogy nekem mindegy melyik szolgáltat, csak jó áron minőséget kapjunk végre. Most ugye van harmat gyenge adsl+telefon, kábel tv az nuku a upc-n itt hernádon. Már nagyon várom, várjuk, hogy valami fejlesztés el érjen ide is lehetőleg minél előbb
-
vogo
újonc
válasz
imibogyo #11633 üzenetére
Igen biztos embertől jött az info, tkom munkatárs, őnála is lehet szerződéseket intézni szomszédos településeken. Múlt héten kerestem meg ebben a témában, és határozott nemet mondott a tkomos fejlesztésre. Tehát tavaly óta valamiért lekerültünk a listáról, amin ez az ember szerint is rajta voltunk
Szerinted nem furcsa, hogy hernád kimarad, míg újhartyán, dabas, örkény, táborfalva, tehát közvetlen környékünkön be van vezetve, vagy épp vezetik a tkomot? Nekem nem kerek ez a történet valahogy
-
imibogyo
veterán
válasz
imibogyo #11588 üzenetére
Na közben jelezték privátban és nekem is eszembe jutott reggel (csak nem igazán voltam gépközelben), hogy butaságot írtam, szóval az első 3 hónap nem lesz ingyenes, mert a TV opciót választottam, de a többi stimmel... Elnézést, ha valakit félrevezettem, nem volt szándékos...
-
Nooeca
senior tag
válasz
imibogyo #11516 üzenetére
Akkor sorrendben:
- A körzetben 1 csoport dolgozik a T-nek (több emberrel), így egymásra kihatással vannak a települések lefedései. (ezért írtam, mert ha megoszlanak az emberek... akkor egyszerre több város is elindulhat, lassabban.)
- A kivitelezési dátum több mindentől függ, az első és legfontosabb, hogy hány emberrel dolgoznak. De azzal a tendenciával amivel eddig dolgoztak kb. másfél hónap lenne az általad említett Örkény.
- Tavaly a Telekom egy hasonló sort (Újhartyán, Kakucs, Inárcs) alig fél nyár alatt kiépített, habár várni kellett az indulásra, eszközök hiánya miatt.Vagyis összegezve több dolog elképzelhető. Lehetséges, hogy Táborfalván most úgy dolgoznak a szerelők, hogy majd bedobják teljes erővel, aztán tovább állnak... de a jelenlegi tendencia nem ezt mutatja, így az sokkal valószínűbb, hogy hamarosan (akár Örkényen is) megjelenhethet(nek) a szerelő(k) ember(ek) és párhuzamosan együtt épülnek majd a települések, lassabban, de folyamatosan, mivel megoszlana a humánerőforrás ezen esetben.
Az is lehetséges, hogy a tartókonzolokat feltevő egyszemélyes brigád csak "elődolgozik" egy másik brigádnak s, mihelyst végez Táborfalván megy tovább másik településre.
-
Nooeca
senior tag
-
Mano66
senior tag
válasz
imibogyo #11437 üzenetére
Hernádon is síri csend.
Nem értem az UPC-t,miért nem olyan helyen húzza az optikát ahol nincs még konkurencia.Ahol van már DIGI vagy Telekom ott meg bőszen dolgoznak.
Ezen a helyeken úgy is már vesztettek egy csomó ügyfelet.Én biztos,hogy aki előbb jön Hernádra optikával ahhoz megyek.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest