-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
válasz
v!ct0y #10991 üzenetére
Mindenhol lehetnek hibak. Van mikor a Telekom, van mikor a UPC oldalan is hetekig elhuzodo hibak vannak.
En nagyon orulok, hogy van Berotel is nalunk, annak ellenere, hogy a telekom internet es upc ktv elofizteo vagyok. Ha egy honappal ezelott bejottek volna a Beroteles uj arak, akkor most nagy valoszinuseggel naluk lennek elofizeteo.
-
radio100jozs
őstag
válasz
v!ct0y #10980 üzenetére
Igen, és ennek köszönhetően a Digital Bronze, és Gold TV csomag +400 Ft-al emelkedett. Pedig ugyan az a szolgáltatás, csak a házig optikán jön, és még is drágább.
Akinek meg esetleg volt ilyen szolgáltatása, az erre figyeljen:
"Lesznek olyan funkciók, amelyeket nem érek majd el az új hálózaton?
Valamennyi alapszolgáltatásunk elérhető lesz, és olyan további szolgáltatások is elérhetőek lesznek, mint a Műsorvisszanéző, MyPrime, Wi-free.
Az új technológiával nem lesznek hozzáférhetőek az alábbi funkciók a vezetékes telefonszolgáltatáshoz kapcsolódóan: Riasztóvonal, Internetvonal, 1700-ás előhívóval tárcsázott nemzetközi hívások, Forródrót, Rövidített hívószámok, Hívásátirányítás kiválasztható szövegre, Beltéri nyilvános készülék.
Az alábbi szolgáltatások másképp működnek a korábbihoz képest: tartós híváskorlátozás illetve az előfizető által vezérelt híváskorlátozás (ezen szolgáltatások esetében a korlátozási szintek eltérőek, ill. néhány korlátozásnak más a kódja)."
-
Janó 44
tag
válasz
v!ct0y #10911 üzenetére
Van itt olyan utca is, ahol például csak egyetlen kampóról hiányzik az optika (asszem Zrínyi).
Más: ma jött és bekötötte hozzánk a szerelő az IPTV -t 2 beltéri egységgel, és mostantól nem értem azokat, akik szerint nem jó a képminőség. Azt magam is elhiszem, hogy hiába van a "HD" felírat ott a TV -adón, ha az adott műsort 20-40 éves vagy nem éppen prémiumkategóriás kamerával vesznek fel, de ami valóban HD másor volt, azzal kapcsolatban maradjunk annyiban, hogy hanyatt vágtam tőle magam épp úgy, mint mikor először láthattam életemben Full-HD -s Blu-Ray filmet. Persze. Az is jogos, hogy amely adók nem HD -sek azok valóban nem adnak egyetlen műsoruk esetében se jobb képminőséget, mint mondjuk pl. a műholdas beltéri egységek. De azért most már akárhogy is nézzük, azért csak van már 24 HD -csatorna a kínálatban. -Habár mondjuk személy szerint engem ez se érint, mert 15-20 évvel ezelőtt zuhant le annyival a műsorok minősége annyira, hogy leszokjak a TV -nézésről, de anyámat meg a bátyámat ettől még érdekelheti mindez. Lefogadom, hogy az élesebbnek (is) látható nagyobb felbontású műsorok a szemet is kevésbé fárasszák, mint például egy SD TV-adó/SD -műsor.
De akkor itt egy kérdés is, hagy okosodjak: hogy a fenébe lehet, hogy tudja az 1080i -felbontást is az olyan TV, amelynek a natív felbontása az csak 768p?
Illetve még 1 kérdés: nem fogják 2018 -ban se levenni a Magyar4 streamelését az Internetről? -
Hunreal
tag
válasz
v!ct0y #10652 üzenetére
Bár fentebb már egyszer leírtam, de azóta van frissebb információ:
Monori vagyok, nulla telekomos kapcsolattal. 120/50-es net+alap telefonért bruttó 4.700 Ft havidíjat fizetek. Ma updateltem 1000/200-as netre+alap telefonra. Ezért fogok 5680 Ft-ot fizetni. Elvileg pár pilisi user is megkapta ezt a kedvezményt, mint én. Látogasd az FB csoportot is, mert a naprakészebb infók ott mennek.
-
Janó 44
tag
válasz
v!ct0y #10253 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy már Gigabites a routerünk, de a gépek közt még mindig csak 100 Mbit a sebesség annak ellenére, hogy mindkét gépbe Gigabites hálózati kártyát integráltak. Szerintem kevered a CAT 5e -vel. Nekünk nem elég a CAT5, mert a legnagyobb csomagot rendeltük. Muszály lesz CAT 5e -re, vagy CAT 6 -ra váltanunk a kábeleket.
-
-
Ez többnyire így működik, és nem csak UPC-nél, más szolgáltatóknál is. Amikor lejár a hűség, akkor kisebb-nagyobb emelésekkel próbálnak ösztönözni, hogy írj alá újabb hűséget. A határozatlan idejű szerződés mindig drágább, hiszen a kedvezményeket azért kapod, mert vállalod, hogy x ideig nem váltasz szolgáltatót.
Ebben semmi rendkívüli nincs.
-
Nooeca
senior tag
-
kabelmania27
félisten
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
-
M^xx
aktív tag
-
fsdb
aktív tag
-
kabelmania27
félisten
Ez a modem jófajta, lehet központi hiba volt.
2004-ben fehér ADSL router feliratú modemet hoztak, de többször probléma volt a csatlakozáskor, eleinte elég volt resetelni, idővel nem ment a bejelentkezés akkor cserélték ki az előző hsz-ban linkeltre. Valakinek van képe erről a régi modemről? -
DuplaZso
aktív tag
Nem lehet, hogy ment háttérben valami ? Vindózápdét, anyu 0-day poreszt töltött, satöbbi ? Erősen hasonló a szaga, ...bár akkor a feltöltés nem lenne meg. Biztos be vagy priorizálva.
Bepriorizálták a pingedet.
Nálam akkor mutatott ilyen értékeket a vonal, amikor a bejövő tyúkbélen a csokis toldást esős időben szétrohasztotta a vonalfesz. Net vót, telefon alma. -
dr.bubo
őstag
Annak a jele, hogy a szolgáltatód betette a digi sportot is 2010-ben.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest