-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
BITBOYS #2890 üzenetére
Cseréltesd ki. Nálam ugyan ez volt a csere + software frissítés után megoldódott.
Bár most már nem olyan rugalmas a digi mint első időben volt.Elviszik a boxot és ők is tesztelik és csak ha náluk is csinálja akkor cserélik. Ez el tart X napig és addig nem adnak másikat.
-
spirit007
senior tag
-
laca71
aktív tag
válasz
BITBOYS #2450 üzenetére
Szia !
Nállam érdekes volt a Digi..
Én is 1 hónapja várok kb a bekötésre..
Ezelötti héten szerdán telefonáltam , hogy kb mikorra várjam a bekötést.
Az ügyfélszolgálat azt mondta , hogy rövidesen felveszik velem a kapcsolatot a szerelők.Azt gondoltam , hogy leráztak..
1 óra múlva hívott a szerelő hogy jönne bekötni
Megegyeztünk hogy holnap jönlaca
-
orkester
őstag
Talán hatna rájuk ha több ezer panaszos levelet kapnának azzal, hogy történjen már valami, vagy irány egy másik szolgáltató. De sajnos az ismerőseim között is a megszokás az úr. Ez van már x éve, tv megy, net megy, eszükbe sem jut, hogy máshol olcsóbban jobb a szolgáltatás. Sőt vannak akik a digitális tv-től is ódzkodnak, mert milyen már, hogy külön dekóder kell tv-nként, meg egyébként is hülyeség. Sőt egyiküknél nem is olyan rég még drágábban neteztek 5Mbiten, mint mi 8Mbiten, mert lusták voltak átváltani a régi csomagot az újra, hiába mondtam és biztos nem ők az egyetlenek. Ilyen érdekeltséggel várhatunk a jobbra.
-
-
orkester
őstag
Nincs meg a technológia egyelőre, hogy itt is minden szolgáltatás elérhető legyen sajnos. Reméljük tényleg tenni fog valamit azért a UPC, hogy ez ne maradhasson így túl sokáig. Mondjuk egy árcsökkentés, vagy netnél sávszélesség emelés nem lett volna rossz kompenzálásként.
-
Egzee
őstag
Töki!
Eddig is a UPC csoport tagja volt!
A véleményem az a Monornetről mostanság, hogy tökéletes! Gyorsabban tölt mint amennyit fizetek! 1280-ra fizetek és jön 1400-1450-el! Régen tényleg sok probléma volt vele! Nem volt nem stb... De mostmár! 2 hónapja nem volt olyan, hogy nem tudnék netezni!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest