- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
válasz
#84221696 #7708 üzenetére
Igen, erről beszélek akit be tudtak palizni az 500.-ft-os kedvezménnyel és le tudták kötni az előfizetőt két évre az most átverve érezheti magát. Hűségidő lejárta után beszéltem velük akkor nekem sem akartak nagyobb kedvezményt adni mint 500ft viszont amikor lemondtam felajánlották a majd 40% (2.800) kedvezményt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
#84221696 #7647 üzenetére
Mindenki mást néz, valakinek nem probléma hogy át kell kábelezni a lakást valakinek probléma, mindenki eldönti hogy hova megy. Médiacard esetén amúgy sincs videótár ezért sokaknak nem hiányzik a visszirány.
seimon: Technikailag fejlettebb az optika+ neked számít a videótár ezért jobban jársz az iptv-vel. -
seimon
tag
válasz
#84221696 #7645 üzenetére
Hát, aki kicsit is józan és nem részeg, az valószínűleg vált.
Én se használnám ki szerintem az 50mbitet DE:
ADSL nem képes normális pinget nyújtani így kuka. Minőség nulla.A TV meg minősíthetetlen. Unokatesómnak IPTV-je van és tetszik az hogy interaktív. Ez meg egy nagy kaki amin még a visszafordított kommunikáció sincs. Az IPTV minősége baromi jó, szerintem akik ezt szapulják igazából még nem látták, vagy pedig még a régi pár évvel ezelőtti verziót nézték.
Ha elmegyek az unokatesómhoz általában megy a TV
Mikor pedig itthon ülök le a TV előtt őskorban érzem magam.Arról nem beszélek, hogyha leülök TV-zni jön egy vihar, akkor elmegy a net+tv ami még normális is. Fél órán belül van net, Tv-re meg órákat kell várni. Sokadik ilyen alkalmat éltem át - köszönöm, elég volt belőle!
Nagyszüleim - nyugodjanak békében, biztosan nem váltottak volna. Mert minőség ide-oda, ő nekik még szemüveggel se olyan a szemük, hogy minőségre menjenek. Ez is homályos, az is.
De hidd el 18-50 év között, akiknek számít az internet és a TV fogalma az vált. Akit meg hidegen hagy a technika, vagy egyszerűen csak azért ül le Tv-zni mert nincs mit csinálni - vagy épp netezni - az elfogadja a hűségmegtartó ajánlatot is. Én 1000ft-ért se fogadnám el bármelyik csomagjukat sem!
-
kabelmania27
félisten
-
seimon
tag
válasz
#84221696 #7556 üzenetére
Hát, én már meggyűlöltem a UPC-t mint márkanevet is, azok után amiket itt a körzetben csinál. Fejleszthet, de szerintem kevés ember maradna náluk akkor is. Magában az pofátlanság ami 2008-óta itt van. Ha ehhez még egy olyan pofátlanságot is csinálnak hogy most konkurenciára kihúzzák a kábeleiket, akkor valóban 2x csapnám pofon őket.
Egyébként én pont most beszéltem nemrég egy felső vezetővel a UPC-nél, mondtam is neki, hogy nyugodtan kihúzhatja a kábeleit fejlesztheti a körzetet, legalább lesz hiéna csomag a T-nél. De egyébként ne remélje hogy fejlesztéssel előrébb lesznek bármit is. Hidd el, elgondolkodott rajta!
Elvileg volt szó egy gyűlésen erről. Hogy kéne fejleszteni mert lépnek az ügyfelek. Még az nincs eldöntve, hogy megérné-e vagy nem.
-
BBéci
legenda
válasz
#84221696 #7482 üzenetére
A DVB-C legnagyobb előnye, hogy a TV vevőegysége dolgozik, nem kell hozzá külső doboz, set top box. Nem véletlenül van mindegyik tévében ilyen tuner. Szabadon rendezhetők a csatornák, felvétel készíthető a tévéhez csatlakoztatott merevlemezre, használható a PIP funkció.
Talán a legfontosabb a képminőség, ami az IPTV esetén, a legtöbb esetben gyengébb, mint a DVB-C adásé. -
seimon
tag
válasz
#84221696 #7451 üzenetére
aha, csak a Berotel ha majd bírja tartani a T árait...
Digis mobilra:
Most nyertek frekvenciát.. miről beszélsz?! Szerinted két nap alatt felépítenek egy adótornyot?! Eleinte csak bérlik majd a hálózatot a konkurensektől, de csak akkor indul el, ha már egy X terület saját tornyokkal is le lesz fedve. Ez nem két nap nem is 1 hónap se nem negyed év.
-
-
asdf_
veterán
válasz
#84221696 #7360 üzenetére
Na, akik ilyeneket kuldenek, azokat rugnek ki elsonek egy cegtol. Mert mit csinal ezzel? A juzer nem tudja, hogy mi van, es felhivja, terheli az ugyfelszolgalatot ezzel. Tokfoloslegesen. Csak le kellett volna irni, hogy mi van. Nekunk is kuldott egyszer a Telenor egy szamlat, es hozzacsapott meg 1500 forintot, mert a mult honapban hibasan mukodott a szamlazasi rendszeruk (ez persze nem volt kideritheto a tetel megnevezesebol). En meg termeszetesen irtam nekik, hogy azert ize, bemondasra nincsen gol, tessek szepen mar elmagyarazni, hogy mi is van. Aztan kesobb valaszltak, hogy mittudomen, a vezetekes iranyba meno hivasokat csoporton belulinek szamlaztak, vagy valami ilyesmi. En meg persze mondtam, hogy bakker, ezt kellett volna irni mar elsore is, ekkor en eloveszem a mult havi szamlat, megnezem, latom, hogy je, tenyleg, es mar tul is vagyunk rajta. Igy meg tokfoloslegesen turaztattam az ugyfelszolgalatot.
-
seimon
tag
-
seimon
tag
válasz
#84221696 #7332 üzenetére
Hát én még november elején kaptam egy választ magától a vezetőségtől hogy egész Dabasi kistérséget befedik, csak azt nem tudják megmondani mikorra, de megállás nélkül dolgoznak, és év végére/elejére újabb szerelőbrigádok is megjelenhetnek.
Elsőnek Hernádon keresztül Örkényre mennek, mert ez már tervben van hónapok óta.
-
seimon
tag
válasz
#84221696 #7295 üzenetére
na látod hogy nem mindig 58 alatt van a ping?
Én is 45-öt mértem múltkor, most meg 59.
De még a 28 is botrányos ami bigdadynek van, mert azt is csak a sebessége miatt élvezheti
Ha normális netet akarnék akkor ügyfélmegtartóban kéne max csomag +tv+telefon, na de akkor meg árban ugyanott vagyok mint optika. Sőt szerintem ha az 12 mbites csomag bigdadynak akkor a 18 se járna némileg kevesebb pinggel, főleg hogy a 18-at sose kapnám meg
Már a 12-jével is gondok vannak ahogy látom
-
seimon
tag
válasz
#84221696 #7271 üzenetére
Dabas olyan mint egy bakancs, a szára az gyón, mert az lefelé nagyobb sári pedig inkább pest felé.
Vagyis mondhatjuk lassan hogy egész Dabas 1/2-e kész van.
De sima Dabas 1/2-ére is mondhatjuk. (Gyón és Sári közötti rész).
Érdekességképp: Örkény, Hernád, Táborfalva, Tatárszentgyörgy, ezek vajmi kicsik akár gyónhoz viszonítva is! Legalábbis ha Google Mapson nézed őket! Vagyis mondhatni hogy Dabason a "felülete" miatt megragadtak, de ha ideérnek ezekhez a városokhoz! Maximum 2 hét - 1 hónap!
-
M^xx
aktív tag
válasz
#84221696 #7245 üzenetére
Internet tuti nem lesz csalódás T-nél, hisz a technológiából adódóan nagyságrendekkel jobbnak kell lennie. Esetleg a tv és telefon szolgáltatás ami az UPC mellett szólhat. Ingyenes beszélgetés 29-körzetben, osztható analóg tv (31 csatorna)
Más
Egy kérdés felmerült bennem: mennyit bír egy adsl gerinc (100 Mbit/s)?Egy újonnan kiépített hálózat esetében minél többen kötnek egy hálózatra annál kevesebb lesz az elérhető sebesség, gondolom én mivel az adsl gerincnek a sávszélessége véges.
Na most, tegyük fel! Jó pár előfizető (nagy letöltő) átmegy a T-hez és ezzel az ADSL gerincet tehermentesítik, elképzelhető lesz, hogy megjelennek újabb csomagok az UPC kínálatában nagyobb sebességgel?
-
kabelmania27
félisten
válasz
#84221696 #7238 üzenetére
Igen. Előbb lemaradt, hogy Gyálon 22 ezren laknak így mindhárom szolgáltatónak van elég ügyfele.
Van olyan utca ahol szinte minden bekötés Telekomos. Digire legtöbben UPC-ről váltottak T-ről hiéna csomag miatt kevesen váltottak.
degec: Aki nem volt elégedett a váltással nem fog probálkozni újabb ismeretlen szolgáltatóval inkább visszamegy a UPC-hez netkapcsolat stabil, koaxon 3tévére jön egyszerre a hd+többi tévén az analóg. -
degec
senior tag
válasz
#84221696 #7236 üzenetére
neki kajak mindegy.. gyűlöli a céget UPC-t.. épp eltávban van.. semmi érdeke fényezni őket
itt dolgozik gyakorlatilag 199* óta
megtudom mondom...ők járnak be a lányokhoz az ügyfélszolgra csacsogni munkalapokért stb..nem levegőbe beszélnek.. látják a mozgást napi szinten..balbvabalblaba
-
kabelmania27
félisten
válasz
#84221696 #7233 üzenetére
Lehet kaptak visszaváltó ajánlatot ami kb olyan mint az ügyfélmegtartó.
Amikor megjelent Gyálon a Telekom még analóg/dtv-re lehetett előfizetni nem volt még iptv, most már iptv-re lehet hosszabbítani (régebben dtv-re még lehetett) házba bent van a UPC-s koax/telefonvezeték így egyszerű a visszaváltás. -
seimon
tag
válasz
#84221696 #7221 üzenetére
De nem szopi kérdése.
Egyszeri dolgok vannak, nekem is lenne, én belső hálózat kiépítésén dolgozok, fali csatlakozok, sínben vezetett UTP kábelek ilyenek. De ez egyszeri dolog:
Kertásás... de nagy feladat! Minden évben kiásom a paradicsomjaimnak is a helyét, itt is megteszem. Nem hiszem hogy itt is kb ~10-15 m2 kellene ásni.
számhordozás... na ne viccelj! ez semmi plusz feladat. adminisztráció... jajj... igényt kell jelezni és ennyi.
céges email... egyszer egyszer jobb is rendezkedni.
Ezek csak olyan dolgok, amik inkább kifogások, mintsem kórokozók. Nem gond ha valaki maradni akar, de ne ezekre fogja már!
-
degec
senior tag
válasz
#84221696 #7201 üzenetére
ezt összegeztem magamban, hogy nekem minden jó most..12 megabit van.. tök jól elvagyok vele azért..ennyi dolgot átfésülni megcsinálni hogy most én ne 1,5 megabájtal hanem 10 megabájtal szedjek.. nem éri meg.. az a heti 1-2 film.. kajak ráér este is lejönni..atomos gép eszik vagy 9 wattot
mehet nonstop
-
-
válasz
#84221696 #7141 üzenetére
Mert nem alkalmas rá az ottani koax hálózat! Nem csak netet nem ad rajta, de például visszirányt kívánó TV szolgáltatások (videótár) sincsenek, pont ezért, mert nincs visszirány, már pedig a nethez az is kellene! Csak az előfizetők felé lehet rajta jelet továbbítani!
-
seimon
tag
válasz
#84221696 #7108 üzenetére
Szerintem ne hagyd magad befolyásolni, mert itt agyba főbe verik az IPTV-t pedig, valójában nekem 100x jobban bejön mint a UPC-s. Én biztos váltani fogok rá, mert nekem még a Digis is jobban bejön mint a UPC kábeltvje.
De ha már van TV-d és jó, akkor feleslegesen veszel zsákbamacskát.
-
-
-
degec
senior tag
válasz
#84221696 #6932 üzenetére
eleve más a teknika, el kéne hogy maradjon a szívás !!! amikor átvette a upc a monortelt semmi örömre nem emlékszem mivel mindenki tudta hogy adsl az adsl
max a sávemelgetésekkor öröm mámor...aztán nem sok.. akkor volt igazi öröm amikor a monortel elkezdte behúzni a kábelt a földbe 199* ben.. és mindenki ásott örömködött hogy végre lesz telefonunk...stb..meg 2001-2002 be volt röm amikor lett adsl ! aranyáron arany sokat kellet rá várni... stb majd egy évet vártunk rá mire bekötötték a bivaly 384/64 es adsl-t !
amiből 768 as majd 1024 es adsl lett majd megnyomtam 12 megabitre
-
degec
senior tag
válasz
#84221696 #6922 üzenetére
Na sikerüüüüüüüüüüüüüüüüüüüült ! végre !
Fehér fiat ban vannak.. beszéltem velük, jófejek, nem mennek el Dabasról amíg kész nincs 100%ban a kis városunk..Nemsokára gyakorlatilag jövőhéten kezdik dabast.. Bekötés érdekelt, hogy fúrás helyett mi lehet még, áram oszlop oldalán lecsövezik a földbe és magad megoldod a föld alatti vezetést.. ez nálam nem gond.. akkor egy csőbe behúzzák földbe is és a mostani upc dobozba belehúzva és upc szarokat kihúzva lehet lakáson belűlre (nálam) húzni szépen esztétikusan a kábelt..megcsináljak a végponti eszközig szó nélkül.. csak ássd ki fúrd ki a lukat
ez se perc lesz nálam..
És akkor nem kell ablakon fúrni meg házón lógatni kábelt, nekem az esztétika is fontos ! nyilván egy kis jatt és házon belül a mostani upc modem helyére rakom...stbstb.. -
degec
senior tag
válasz
#84221696 #6876 üzenetére
sasszem elFtárs merre láttad őket mondjuk ma... ?,mert én ma bebojongtam a a fél sárit de sehol nyomát nem láttam a szerelőknek két hete hajtom őket, egyet sem sikerült elcsípni, leírod hol láttad őket másnap reggel 9 óra 10 óra felé az adott területet bejárom sehol senki..hogy tudom őket előkapni? egyszerűen nem értem.. !! thx.. msgbe adom telszámom felhívsz? esetleg? azt odarohanok...
-
-
-
degec
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest