- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Cuncuska74 #65047 üzenetére
Szia ami nagy nyilvános a horgászflotta más nem nagyon van ,vagy olyan cégnél dolgozol pl MÁV. Még az is ritka ahol nem a neveden marad a szám.
-
w.miki
veterán
válasz
csacsi67 #63005 üzenetére
Fél éve érdeklődtem a Telekom-nál, akkor ennyi volt a MÁV-os flotta. KÉP
Én sokallom a 11e-t havonta, nem léptem be.
Most a Vodafone, amiben vagyok, 4255 Ft a korlátlan beszéd, 17 GB net.
Csak a netet keveslem, a Voda hálózat meg nem a legjobb, ezért keresgélek.
Szeretnék + korlátaln netet 8e alatt.Cserkész Vodás, és szerintem a szám is a flottáé lesz, de azért rákérdeztem.
-
sifarr
senior tag
válasz
Baltazár123 #58004 üzenetére
Elöljáróbam: rajtam kívül az egész csalűád KÜF-ös, azaz érintett és érdekelt vagyok.
A vállalati csomagok, meg egyházi és egyéb közösségi flották ... úgy említed, mintha olyan egyszerű lenne ezekhez hozzáférni
Egyáltalán nem így említettem a vállalati flottákat. Épp ellenkezőleg írtam a mondandómat:
A mobil egy szolgáltatás, de a szolgáltatások hozzáférhetőség tekintetében nem különbözhet a termékektől. A KÜF és társai kaput nyitottak bárkinek jó flottás (dolgozói) tarifákhoz. Megszüntetésükkel olyan helyzet alakul ki (hasonlat jön) mintha egy üzlethálózat egyes boltjaiban 30-50 %-kal olcsóbb lenne minden árú, de a bejáratra ki lenne írva, hogy belépés csak MOL-osoknak, MÁV-osoknak, katolikusoknak, stb. Ráadásul a kedvezményes boltok veszteségesen műkösnek, de a veszteséget az üzlethálózat nyilvános boltjaira terhelik rá. Lenne nagy felháborodás, ha pl. a Tesco így működne.
A katolikusoknak pl. nagyon jó flottája van. Ha annak a tarifaszintje nyereséges, akkor miért nem hozzáférhető bárkinek? Nincs gondom azzal, ha egy cég támogat egyházat, civil szervezetet, stb. De tegye ezt az adózott nyereségéből, és ne a horrorszinten megállapított publikus tarifák bevételéből.
És ez vonatkozik a cégek saját használatú flottás előfizetéseire is. Pl. a MOL pénzkeresésre használja a mobilt, akkor miért is fizet kevesebbet pl. egy korlátlan csomagért mint egy magánszemély publikus tarifában? Mikor még az adótartalma is magasabb az üzletinek?Persze lehet, hogy erre is (román tarifa) van okosság, de ennyire nem mélyültem el a témában.
A hazai mobilszolgáltatások ára nem összehasonlítható a környező országokéval. Míg az üzemanyagnál az adótartalom általában minden országban hasonlóan magas, addig ez a távközlésre szolgáltatásokra már nem igaz.elég nyilvánvaló dolog szerintem, hogy politikától is függetlenül, annak a hatásától független (ami kétségkívül emel az árakon valamennyit) ezek az árszintek eltúlzottak nagyon.
Egyetértek: a politikától függetlenül is eltúlzottan magasak a mobilszolgáltatások publikus (!) tarifái. De ennek oka a jelenlegi flottázós rendszer is. Ez ugyanis csak azoknak jó, akik be tudnak kerülni a pixisbe, a többiek pedig szívnak.
Az pedig nem pártpolitikai kérdés, ha ezt a keresztfinanszírozós rendszert igyekezne akár jogszabályilag leépíteni az állam. -
törölt tag
válasz
cs.zs. #54967 üzenetére
Írtam, hogy 3490-ért korlátlan beszédem van + 7GB....múlt hónapban 20 óra beszéd jött össze. Szerinted jó ötlet váltani a jelenlegiről küfre (6000 Ft lenne 5Ft-tal a felár)?
A "miért beszélsz annyit" , "beszélj kevesebbet" típusú megoldási javaslatokat inkább hagyjuk...Második felvetés: nincs a családban máv/volán dolgozó.
Ennyit arról, amit juve600 írt: mi szerint még az ellenségének sem ajánlja a vodát.
-
cs.zs.
veterán
válasz
#61981184 #54964 üzenetére
Szia,
a Yettel KedvezőFlottájában vannak hasonló árak (kedvezoflotta.hu, regisztrálsz, belépsz, pár pillanat az egész), 3120 Ft-ba kerül a 7GB-os csomag, másodperc alapú a számlázás, 275 perc benne van a csomagárban , másodperc alapon mikor szeded össze ??
és ha mégis túllépnéd, 5 Ft/perc, másodperc alapon...
[kép]
Ez mellett még a Telekom a MÁV-VOLÁN dolgozóknak ad olyat, hogy
korlátlan EU1 beszélgetés + 5/10GB 4011 Ft (ha az illető Magentás, akkor 10GB)
korlátlan EU1 + korlátlan adat (EU27GB) 9122 Ft
1 dolgozó 5 db előfizetést vihet haza, és a legdurvább, hogy a dolgozók legalább fele nem is tud róla, és veszi a gyerekének, feleségének, anyjának a lakosságit...
A MÁV-nak a Volán nélkül önmagában is kb 17000 dolgozója van -
cs.zs.
veterán
Nem csak arra.
Minden mobil előfizetésben, ami magenta1-be kerül, duplázódik az adat.
Lakossági előfizuknál 30% kedvezmény lejön az árból is, a nem-lakossági tarifák ára viszont nem megy lejjebb.
Magentás akkor leszel, ha legalább 2 db otthoni előfizud van (TV-net-telefon), és mellé legalább 1 db mobil. Az az 1 db mobil lehet akár ilyen 4000 Ft-os mávos, vagy a horgászkártyás, az mindegy.
(Nekem pl itthonra Telekomtól csak a net kellett volna, de ezért lett mellécsapva a párszáz Ft-os vonalas telefon, mert anno így lettem magentás.
Soha 1 hívást sem indítottunk róla)
Készülékkedvezményt pedig aszerint kapsz, hogy mekkora dologra írsz alá 2 évet.
Nem kell egyben mindenre, lehet külön-külön is. Ha pl a párezres mobil előfizura, akkor mindössze 5000 Ft jön le a listaárból, de a 22 havi kamatmentes lehetőség már ott van.
A 9000 Ft-os mávos csomagra 20.000 Ft a kedvezmény 2 év rablánc esetén.
2 éve mindössze 560 Ft volt az itthoni telefonvonal, érdekes módon arra rabláncot csatolva 22.000 Ft készülékkedvezmény volt.
Egyik kollégám pedig 3 lakossági (!!) mobil+TV+Net kombóra egyben írta alá a 2 évet, és 150.000 Ft készülékkedvezményt kapott. -
cs.zs.
veterán
Így néz ki jelen pillanatban a Telekomnál a MÁV-dolgozói flotta. (Mivel a MÁV + Volán 1 db céggé lett, nem kizárt, hogy a Volán-dolgozók is szerződhetnek, ha valakit érint, meg kell kérdezni)
1 dolgozó továbbra is max 5 db-ra szerződhet, 2 csomagból lehet választani:
[kép]
A kisebb csomagban korlátlan (EU1) hívás, + 5 GB adat,
magenta 1-es előfizetőként (duplázódik) +5GB adat,
és most bekapcsolható volt további 2 GB,
így áprilisban összesen 12 GB volt elérhető, bruttó 4.007.- Ft,
a nagyobb csomagban pedig korlátlan (EU1) hívás + korlátlan adat,
EU-ban felhasználható 27 GB, bruttó 9.147.- Ft -
cs.zs.
veterán
válasz
Norby86 #53866 üzenetére
Ha van az ismerősi körödben MÁV-dolgozó,
akkor jelenleg 4.002.- Ft-ért (márciusig 3.490.-) hozhat ki Telekomtól akár 5 db olyan előfizetést, amelyben korlátlan beszélgetés van, + 10 GB adat. Ilyet használok én is.
Nagytesója a korlátlan beszéd + korlátlan adat 7.990.- ről 9.122.- Ft-ra nőtt, ettől már jobb a Yetteles kedvezoflotta.hu. A BUMM korlátlan és az aktív korlátlan is olcsóbb.(MÁV dolgozói flotta)
2 év hűség csak akkor kell, ha részletre akarsz bármilyen készüléket venni (TV-laptop-telefon), más esetben 1 évre köttetik, de bármeddig benne maradhat.
A kisebb csomagnál mindössze 5.000 Ft-ot engednek a listaárból, a nagyobbnál 20ezret, de mindkettőnél adott a 22 hónapos részletfizetés lehetősége. Összességében nem rossz. -
-
cs.zs.
veterán
Akkor vagy Magentás, ha legalább 2 db otthoni előfizetésed van, + valamilyen mobil.
-mobilom már eleve volt
-csak net kellett volna otthonra, más nem
-ekkor mondták, hogy érdemes mellé tenni pl a legkisebb vonalas telefont (500-600 Ft) mert minden sokkal olcsóbbá válik vele, így lett a lakásban net+telefon,
-és ha így magentás lettél, minden mobilban megduplázódik az adatkeret, bármilyen előfizuban is legyen(ek)
Nekünk a 3490 Ft-os mávos előfizuk (mostmár 4002 Ft) ezért mindig is 10 gigásak voltak.Kolis gyerekeknek a 10 GB nem elég, 2 előfizuval is felléptünk 7990 Ft-os korlátlan adatos csomagra (mostantól 9122 Ft). Jellemzően 60-70 GB adat fogyott, ezért az egyikkel már ki is léptünk, márc közepén lett belőle Netfone korlátlan beszéd+100GB 5.990.- forintért.
Még 2 db nagyobb van őszig hűségben, valószínűleg azok is netfone előfizukká fognak válni. -
cs.zs.
veterán
Kérdés még az is, hogy ezt a kb 50 GB-ot mennyi pénzből szoktad megoldani havonta, azaz mennyit szánsz rá
MÁV-dolgozók ha bemennek egy Telekom-üzletbe, és ott felvillantják az "arcképes igazolványt", azaz a korlátlan utazási igazolványt, azzal 5 db (akár meglévő) kártya betehető "máv dolgozói előfizetésbe", saját tulajdon marad.
2 opcióból lehet választani,
márciusig bruttó 3.490.- Ft/hó , korlátlan EU hívás + 10 GB adat, márciustól ez 4.002.- Ft lett (ezt használom én is)
és a nagy tesója, márciusig 7.990.-/hó, korlátlan EU hívás + korlátlan adat, ma már ez bruttó 9.122.- Ft, de utóbbiban is az EU-adat
csak 27 GB.
[kép] [kép]
Ezt csak azért mondom, mert ha eddig is elköltöttél erre a célra
15-20ezer Ft-ot, vagy többet, akkor 2 ilyen kártyával megoldható - feltéve hogy van olyan MÁV-dolgozó rokonod/barátod, aki még nem lőtte el mind az 5 lehetőségét, és hajlandó újra besétálni egy üzletbe, csak neked, csak akkor, csak ott... -
beers
addikt
A MÁV-Volán-csoport és a Telekom együttműködésének köszönhetően munkavállalóink kedvezményes mobiltelefon-előfizetéseket köthetnek a Telekomnál saját célra, illetve családtagjaik számára. Augusztus 1-jétől az előfizetések még sokkal kedvezőbb paraméterekkel vehetők igénybe, ráadásul egy új, korlátlan díjcsomag is választható.
Lehetőségek:
A Korlátlan hívás belföldön 5 GB mobilnettel díjcsomag (864660Pdolgozói) 3500 Ft-ért kínál korlátlan belföldi hívást és sms-küldést, valamint 5 GB mobilnetet.
Az új, Korlátlan hívás és korlátlan mobilnet belföldön díjcsomag (220127PDolgKorl) 7990 Ft-ért korlátlan belföldi hívást és nethasználatot tartalmaz.
A MÁV-Volán-csoport díjcsomagjaihoz a Telekom készülékkedvezményt is biztosít, amelynek összege jelenleg: a Korlátlan hívás belföldön 5 GB mobilnettel díjcsomag esetén bruttó 4.840 Ft, a Korlátlan hívás és korlátlan mobilnet belföldön díjcsomag esetén bruttó 25.520 Ft készülékkedvezményre jogosít 2 éves hűségnyilatkozattal.Hátha valakinek érdekes lehet!
Most jött hírlevélben!
Mondjuk szerintem nem lett kedvezőbb, mint eddig..... -
Aki MÁV-os csomagot használ ott lesz egy új díjcsomag korlátlan nettel. 3500 helyett 7990-ért.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Az ilyen rémsztorik annyira nem hoznak izgalomba, inkább csak arra voltam kíváncsi, hogy hogy zajlik a procedúra. Bármilyen hihetetlen is, nem minden ember ennyire romlott.
Inkább az érdekelne még, hogy lehet-e MÁV Flottához eSIM-et igényelni, mert elég ellentmondásosak az infók erről.
-
Fifi
őstag
válasz
Dr Bubo #49787 üzenetére
Ez igaz.
Viszont nem tudjuk a telefonhasználati szokásait. Lehet, hogy spórol másik flottához képest 500,-Ft/hó, de az is lehet, hogy 900,-Ft-tal többet fizetne havontaHa ez a MÁV-os GYIK most is valós, akkor ez a távoli flottába vitel bukta:
".(A Domino SIM kártyára fizikailag minden esetben szükség van.)" -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Unokatesóm barátja bevenne engem MÁV Flotta díjcsomagba, de ő messze lakik tőlem. Hogy tudja neten keresztül megoldani, hogy a saját Domino díjcsomagos számomat ő átalakítsa flottássá? Be kell lépnie a saját T-Home fiókjába és megadni az én adataimat, vagy hogy? Illetve eSIM elérhető MÁV Flottával? Ugyanis kellene az LTE-képes okosórámhoz.
-
Fifi
őstag
válasz
w.miki #49089 üzenetére
"Egy haverom kérdezi a MOL flottát "
Akkor ő biztos MOL dolgozó, így a munkahelyén érdeklődjön."MÁV flotta esetén, ha kötsz a Telekommal, az örökké tart, vagy ha nem sikerül a tanfolyam/MÁVos meló, akkor a flottából is ki kell lépni?"
Mivel nem vagyunk MÁV dolgozók, ugyanannyit tudunk, mint Te.
Elolvassuk pl. a hozzászólásomban linkelt dokumentumokat és mivel szép magyar nyelven írták őket még nehézségbe sem ütközhet értelmezni őket.Segítek pár sor idézésével, hogy ne kelljen az egészet elolvasnod:
"A kedvezményes családi mobilcsomag a MÁV-csoport és a Magyar Telekom előfizetői keretszerződésének hatálya, illetve a munkavállalónak a MÁV-csoport valamely tagvállalatával fennálló munkaviszonya alatt vehető igénybe. Amennyiben a Dolgozó munkaviszonya (jogosultsága) megszűnik és ezt 8 napon belül a szolgáltatónál bejelenti, a Telekom vállalja, hogy a kilépő díjcsomagját a választott publikus díjcsomagra módosítja. Amennyiben a Dolgozó e tárgyban nem rendelkezik, úgy a Telekom a díjcsomagot a mindenkori legalacsonyabb havidíjú publikus hang + net díjcsomag kombinációra váltja."
Tehát:
1. Ha becsületes vagy, akkor csak addig élhetsz vele, míg ott dolgozol
2. Arról nekünk nincs információnk, hogy a MÁV jelenti-e a Telekomnak a munkaviszony megszűnését vagy sem. Ezt a MÁV-nál tudnák megmondani. -
Fifi
őstag
válasz
w.miki #49073 üzenetére
Te most komolyan nem tudsz az interneten keresni?
Igaz nem mai , de gondolom ha nem aktuális, ennél csak jobbak lehetnek a díjak:
MÁV dolgozói flotta és hozzá egy GYIKÉs egy a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete TAGJAI részére.
Szívesen!
-
tkomlosi
aktív tag
Sziasztok!
MÁV flottárol valaki tudna írni reszleteket? A dijcsomgarol és folyamatról is (MÁV ad papírt, azzal a szolgáltatóhoz vagy hogyan megy?)
Köszi
-
Az önkormányzati flottát próbáltam, de csak dolgozóknak lehet, pedig én választott önkormányzati tisztviselő vagyok itt nálunk, még sem engedik, mert nem munkaszerződéses vagyok, hanem tiszteletdíjas. MÁV vagy Mol jó lenne, mondjuk régi vasutas család vagyunk, csak mindenki kihalt már sajnos.
-
bul07
nagyúr
válasz
Hegyirabló #46253 üzenetére
Kérdez körbe a családtagjai között hogy nincs e lehetőségük valami jó kis céges flottába bevinni
MÁV, Mol, vagy esetleg a helyi önkormányzat, vagy a valami hívős flottábaPélda kedvéért én helyi zárt önkormányzatos flotta, Telekom, 2900Ft korlátlan hívás sms, 2GB net
-
szasanyi
félisten
válasz
kory24 #43159 üzenetére
MÁV csomagból kihagytad, hogy korkátlan SMS küldés is! Ennél jobb nem létezik jelenleg, és nem vok biztos benne, hogy 1 éven belül letezni fog (talán a Digi mobilnál, ha gyors ütemű lesz a hálózatuk fejlesztése).
-
Fecsike
kezdő
az új árakkal jelenleg az EQ-nál jobb nincs a piacon, most az olyan flottákat ne vegyük ide, ami csak kevés embernek elérhető, pl mávos flotta, vagy egyházi flották. meg a digit se, mert pl nekem aki sokat utazom külföldre egyelőre nem opció. korrekt ügyfélszolgálat, ezt az iqpro miatt mondom. most ahogy elnézem a 6 forintosak is oda özönlenek.
a telekomot meg inkább hagyjuk, a legundorítóbb cég. havi 8-9 ezer forintot fizettem évekig azért a 20 megás netért, amit most a gigás digi váltott 3000 forintért... ha rajtam múlna, az országból is ki lenne tiltva a drágalátos t-systems és társai. -
gabor9991
addikt
válasz
#08205312 #43001 üzenetére
Egy mávos dolgozó 5 darab előfizetést köthet, úgyhogy szerintem elég a bemondás, de írtam is, hogy nem én kaptam ezt az ajánlatot, nem ismerem pontosan a részleteket csak olvastam, hogy volt olyan aki megkapta ezt a csomagot.
Az én csomagom 255 perc +5.5GB adat havi 2200 körüli áron. -
-
chester99
aktív tag
Üdv
Máv flotta, testvérem révén tudnék csatlakozni, én nevemen lesz a szám?
-
-Bandi-
tag
Sziasztok, aki esetleg van ebben a MÁVos dolgozói flottában hátha már utánanézett, az 5gb mobilnet csak itthon használható, eu ban tényleg nincsen semennyi? Kimentek szüleim olaszba oszt most szólnak nincs forgalom, próbáltam böngészni a netet de erre vonatkozó adatot nem nagyon találtam.
Telekom app ban nincs aktiválva roaming, de legalább vehetek, kicsit fura így... -
sepsi0
őstag
válasz
MADcat #42109 üzenetére
Igen, a családi csomag egyáltalán nem ilyen... abból lehet 5db simet kérni. (11ft percdíj, net drága).
Csak ez érdekes, az hogy milyen szerződések vannak.
Gondolom ebből is, hogy az EQ sem annyi amennyi. Gondolom nem csak a belépési díjból és az ingyen kihozott készülékek értékesítéséből tartják fent magukat. Gondolom a Telenor visszaoszt valamennyit.
Igen tudom a Telenornak fizetünk, én is fizetek havi 15eft-ot (EQ).Amúgy gondolom a MÁV-os flottacsomag is végetér, ha elhagyod a céget. Vagy nem? Minket átdobnak publikusba, de a szám a tiéd lehet.
Egy volt osztálytársam (Mechwart/Kvassay) is a Keletiben dolgozik, mint talán vonalirányító. Ha már a fizu nem túl jó, legalább legyen más "kedvezmény". Én is vasutas családban nőttem fel, sőt még gyerekvasutas is voltam, de ez már nagyon off, bocs mindekitől. -
sepsi0
őstag
Cégemnél szellemi állománynak 990ft korlátlan beszéd, sms. Net 5gb, de ha elfogyott, minden megkezdett gb 0,1ft... Szintén T-s és az előfizetést a cég állja. Állami cég szintén.
(#42107) MADcat
Sajnos csak bosszantom, már én is fizikai állomány vagyok...
A sim a cég nevén van, de ha a céghez jössz dolgozni Te is beléphetsz, felvétel van.
Csak azért írtam le, hogy nem egyedi ajánlat. Pedig kb negyed annyi vagy kevesebb munkaválaló van, mint a MÁV-nál. -
Akkor jól olvasom hogy létezik olyan MÁV-os flotta melyben 3500 forintért korlátlan beszéd, korlátlan SMS és 5Gb net van havonta?
Kinek a nevén marad az előfizetés?
-
beers
addikt
Úgy látszik a MÁV-os flotta kicsit felkavarta az álló vizet!
Párom átvitte az előfizetését 1 hónapja a Mávosba a pirosaktól! Addig 6k-t fizetett talán 1G net és 200perc ... (pontosan nem tudom) átment a T-hez, így 3500Ft lett korlátlan beszélgetés + 5G net!
Ma bementek a helyi vodafonhoz (egy rokona szerette volna ugyan azt), és az ügyfélmegtartó dobott ugyanerre a csomagra 3490Ft-os havidíjat, ha marad! A boltban dolgozók is csak pislogtak, mondták hogy eddig nem volt ilyen!
Állítólag az elmúlt egy hónapban elég sokan mentek át a T-hez!
Jobban belegondolva kb 3xxxx dolgozó van, személyenként 5db-ot fizethetnek elő! Ez azért nem kis szám! -
MÁV-os csomagom van, 5 giga nettel.
Nem tudjátok, hogy a TV GO alkalmazás, használja az öt gigát, vagy mint a Telenornál a My TV nem.
Tudom , menjek be megkérdezni, de szombat este van és kíváncsi vagyok. -
Carline
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz
karl_fischer #40417 üzenetére
És hogy lehetnék a MÁV-nál hobbiból vonatketékpumpáló, vagy váltóőr a Honos állomáson (ahol ugye nincs is váltó)?
-
Van itt mávos kolléga?
Bruttó 3500 huf, korlátlan belföldi beszéd sms, plusz 5 giga net. Té.
Létezik?
További kérdéseket megelőzve, csak dolgozó veheti igénybe. -
balhmm
tag
Mielőtt bárki félreértené a dolgot! Egy szóval sem mondtam, hogy itt bárki beléphet! Pont kérdeztem a véleményt, hogy ki mit tud a flottáról! Egyébként én csak a netes részét látom jó árnak, mert pl a jelenlegi egyik céges flottám (max 300 előfizetés) is 1300 ft/hó csak ott 4 ft a percdíj...
Egyébként biztos ez is csak photoshop....
A flottába tartozó intézmények:
Ajkai Jézus Szíve Plébánia
Angyalföldi Szent Mihály plébánia
Balassagyarmati Szalézi Kollégium
Balatonfűzfői Római Katolikus Egyházközség
BELVÁROSI SZT. MIHÁLY TEMPLOMIGAZGATÓSÁG
Bencés Diákszövetség
Boldogasszony Iskolanővérek
BP.ÁRPÁD-HÁZI SZENT MARGIT PLÉBÁNIA
Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium
BUDAI CISZTERCI SZENT IMRE PLÉBÁNIA
Budakalász Szent Kereszt Felmagasztalása Plébánia
BUDAPEST HERMINAMEZŐ SZENTLÉLEK PLÉBÁNIA
BUDAPEST RÁKOSCSABA-ÚJTELEP SZENT ERZSÉBET PLÉBÁNIA
BUDAPEST SZENTENDREI ÚT KÖVI SZÜZ MÁRIA PLÉBÁNIA
BUDAPEST-BELVÁROS NAGYBOLDOGASSZONY PLÉBÁNIA
BUDAPESTI EGYETEMI KATOLIKUS GIMNÁZIUM
BUDAPEST-KRISZTINAVÁROS HAVAS BOLDOGASSZONY PLÉBÁNIA
BUDAPEST-RÁKOSKERESZTÚR SZENT KERESZT FELMALASZTALÁSA PLÉBÁNIA
BUDAPEST-ÚJPEST-FŐPLÉBÁNIA
BUDAPEST-VÁROSMAJOR JÉZUS SZÍVE PLÉBÁNIA
Budapest-Vizafogói Szent Márton Plébánia
Budavári Nagyboldogasszony Plébánia
Családakadémia Egyesület
DÉVAI SZENT FERENC ALAPITVÁNY
Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégi
Esztergom-Budapesti Főegyházmegye
ESZTERGOMI FÖEGYHÁZMEGYE SZENT ERSZÉBET KARITÁSZ KOZPONT
Esztergomi Főszékesegyhaz Bazilika Gondnoksaga
Esztergom-Szent Anna Plébánia
ESZTERGOM-SZENTGYÖRGYMEZŐI SZENT GYÖRGY PLÉBÁNIA
Felsővízivárosi Szent Anna Plébánia
Ferencvárosi Főplébánia
Győri Egyházmegye-EGYHÁZMEGYEI HIVATAL
Gyulai Római Katolikus Plébánia
HÁLÓ KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐ KATOLIKUS EGYESÜLET
HARMADIK VILÁG SZEGÉNYEINEK SZOLGÁI MOZGALOM KÖZHASZNÚ ALAPITVÁNY
JTMR Faludi Akadémia
KÁPOSZTÁSMEGYERI SZENTHÁROMSÁG R K PLÉBÁNIA
KATOLIKUS EGYETEMISTÁK ÉS FÖISKOLÁSOK EGYESÜLETE
Katolikus Karitász-Caritas Hungarica
Kolping Suli Alapítvány
Magyar Cserkész Szövetség
Magyar Kolping Szövetség
Magyar Pálos Rend
MAGYAROK NAGYASSZONYA FERENCES RENDTARTOMÁNY
Monostorapáti Római Katolikus Plébánia
Nyergesújfalui Római Katolikus Egyházközség
Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda
PÉCSI PÜSPÖKI HITTUDOMÁNYI FŐISKOLA
Pókaszepetki Római Katolikus Egyházközség
PREMONTREI Kanonok Rend
RÁKOSPALOTA MÁV-TELEPI JÉZUS SZÍVE PLÉBÁNIA
Regina Mundi Római Katolikus Plébánia
REGNUM MARIANUM KATOLIKUS KÖZÖSSÉG EGYESÜLET
REGNUM MARIANUM LELKÉSZSÉG
Révfülöpi Római Katolikus Egyházközség
ROMAI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG
Római Katolikus Egyházközség Bakonynána
ROMAI KATOLIKUS PLÉBÁNIA HIVATAL
Római Katolikus Plébánia Pilismarót
Római Katolikus Plébánia Pilisszentlászló
Sárisáp Szent Imre Pélbánia
SZALÉZI SZENT FERENC TÁRSASÁGA
Zafféry Károly Szalézi Középiskola
SZENT ADALBERT KÉPZÉSI, LELKISÉGI ÉS KONFERENCIA KÖZPONT GONDNOKSÁGA
SZENT ANDRÁS ÓVODA
SZENT ANNA TEMPLOM
SZENT CSALÁD EGYHÁZKÖZSÉG RK PLÉBÁNIA
SZENT GELLÉRT PLÉBÁNIA
Szent István Társulat
Szent László Plébánia
Szent Margit Gimnázium
Szent Péter és Pál Plébánia
SZENT PÉTER ÉS PÁLRÓL NEVEZETT ÓBUDAI FŐPLÉBÁNIA
SZENTENDREI KERESZTELŐ SZENT JÁNOS PLÉBÁNIA
TAHITÓTFALU SZENT ISTVÁN KIRÁLY PLÉBÁNIA
Tisztviselőtelepi Plébánia
Torbágyi Római Katolikus Egyházközség
ÚJPEST-KERTVÁROS SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA
ÚRKÚT RÓMAI KATOLIKUS PLÉBÁNIA
ÜRÖM SZEMT GYÖRGY PLÉBÁNIA
Vakok Batthyány László Római Katolikus
Veszprémi Főegyházmegye
Zugligeti Szent Család Egyházközség -
dimag
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok t-mobile -nál infót a MÁV-os flotta csomagokról? Esetleg az ezekhez a csomagokhoz tartozó készülék árlistát?
-
szokeherceg
tag
Nemtudom erről volt-e már itt szó, MÁV-os flotta
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest