-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz tomazin #41225 üzenetére
Persze vissza is jott ma a a tértivevény fel akartam töltenni a képpet de valamiért áll bocs itt van [kép]
Tudod én akkor rágtam be amikor január feburában követeélték rajtam a havi dijat. Februárit 7x küldtem el emailban 1 x pedid Huszár urnak MMS ben .Egyikre sem jött semmi válasz ,hogy Uram panaszolja meg a banknál mert mi nem kaptuk meg .Na itt telt be a pohár.
Én a kezdetektöl tagja vagyok a flottának soha semmi gondom nem volt ez év januárban lkezdödött ez a cirkusz.Igaz nem is komunikáltam velül. Valamint amit fentebb irtamm egyszer kaptam egy emailt ilywen elözetes felmérésröl hogy 180 ezer forintos tartozásom van ez kb 2018 májusában volt.Én figyelmen kivül hagytam mivel tudom mit tettem a kártyával. Azota szó sincs a 180 ezerröl.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz tomazin #41187 üzenetére
Nincs igazad, a kiszámlázott követelés is elévül, ha nem tesznek lépéseket a behajtásra. Általános szabályok szerint 5 év az elévülés, egyes speciális esetekben rövidebb (elektronikus hírközlési szolgáltatásnál 1 év).
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Ksix
tag
válasz tomazin #41187 üzenetére
Nem, a flotta csak bérbe adja nekem a SIM kártyát, átengedi a használatát. Hírközlési szolgáltatást csak az EHT alapján, NMHH nyilvántartásban szerepelve, szabályokat betartva (ÁSZF, panaszkezelési szabályzat, ügyfélszolgálat, zárt számlázási rendszer stb.) lehet nyújtani.
-
RoSSo3
senior tag
válasz tomazin #40855 üzenetére
ahogy írtam.
"Az adminisztrációs díjat csak személyesen a ***** irodájában lehet befizetni. Itt regisztrálunk, majd átadjuk a névre szóló VIP igazolásod és a kuponokat is. Magad helyett elküldhetsz mást is, meghatalmazásra nincs szükség, csak a pontos előfizetői név és telefonszámok ismeretére."
-
RoSSo3
senior tag
válasz tomazin #40849 üzenetére
annyira furán van megfogalmazva az a levél, ami tegnap érkezett, hogy már magam sem tudom, mit írtam le belőle és mit sem
nekem nagyon zavaros ez a dolog. eddig tükörisma volt: 3000/év a tagság, plusz fizeti mindenki a havidíjat csomagnak megfelelően.
nálunk júniusban jár majd le a befizetett 1 éves tagsági díj a flottánál (nem 2, hanem 1 év volt tavaly a kötelező, mikor mi csatlakoztunk). és 1 év volt a hűség a vodafone szerződésben is magával a szolgáltatóval.
a most kapott levél írja, hogy, idézem: "A tagságod hamarosan lejár, a hosszabbításra csak most van lehetőség."
A "hamarosan" az még jó 3 hónap, a "csak most" pedig elég tág: 1 nap, 1 hét, 1 hónap? mennyi idő van hosszabbítani?
A levélben továbbiakban informálnak, hogy megszűnik a 6000/2év tagdíj és helyette valóban, ahogyan előttem leírták, lesz egyszeri 10e Ft díj. én sem komálom ezt annyira, mert mi van, ha csak 1 évre szeretnék hosszabbítani, mert közben jön egy jobb ajánlat? ja, és ráadásul csak BP-en lehet befizetni ezt a díjat.
-
Bferibörs
addikt
válasz tomazin #31802 üzenetére
hát lehet nem tudom, nekem már a 3G korszakban is lassú volt a 2-3 Mbit, lapok percekig töltöttek be már akkor is ( telenor és telekomos hálón is ), kb. 5 telefont használtam el eddig de ez valahogy nem változott egyikkel sem azóta sem .
youtobet nem próbáltam, csak weboldalakat
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
gabor9991
őstag
válasz tomazin #30618 üzenetére
A számlát arról kapod, amit befizettél, te a díjbekérőt várod .
Azzal meg remélem te vagy tisztában, hogy az iQpro flottában Ászf nincs, nem is volt.
Egy kártyabirtokosi megállapodást írsz alá, amiben vállalod, hogy a kártyán keletkezett forgalmi díjakat megfizeted a flottakezelőnek, ennyi lesz a papíron, amit aláírva visszapostázol nekik.
A díjbekérők pedig nem technikai hiba miatt nem kerültek kiküldésre egyes szerződőknek, hanem kompletten csúszott két hetet, a flottakezelő szerint a telenor miatt a roaming megszűnésének okán mindenkinél, de ezzel együtt a fizetési határidőt is kitolták tárgyhó végéig.Szóval ezért nem értettem, miért voltak néhányan meglőve, hogy díjbekérő nélkül is utalnak előre valamilyen összeget.De ugye azóta mindenki megkapta már, aki nem az meg jelezze nekik. -
mr_kickass
tag
-
mexel
veterán
válasz tomazin #29298 üzenetére
Értem. És honnan tudom hogy a nettó 4992+áfa az mennyi lesz, milyen arányban van megbontva?
IQpro havidíjat hogyan kell számolnom? Már nagyon sokat visszaolvastam hogy van egy 4gb -os kártya, de ha beszélni is akarok akkor mi az a 400+400 vagy 800+800? Mennyi az alap havidíj? Egy 4gb adat-net ( ez miért így van hogy adat-net? ) 1575 ft ha jól látom de ebben nincs beszélgetés. ha beszélni akarok akkor mi jön erre rá? Azt is látom hogy 10ft nettó a hívás percenként. Neki nincs korlátlan beszélgetős csomagja?Szerk: Közben látom feljebb kaptam egy választ, lehet hogy erre a kérdésre, máris olvasom
Szerk2: Na el is olvastam. tehát értelmezhetem úgy hogy ha nem is beszélek, de olyan csomagot kérek ami 4Gb plusz beszélni is lehet rajta, azaz nem csak adatkártya akkor 1575 Bruttó + 800 nettó + 800 nettó.
Ez összesen: 3607 ft bruttó, tehát ennyi a csomag díja 4Gb nettel egyszerű halandónak érthetően. ( ha jól számoltam) Ebből ha többet beszélek mint a 2x800 ft akkor utána minden perc 12,70 ft-ért megy a számlára bruttóban. Jól számolok?
Tehát a bűvös alapdíj összege: 3607 ft.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz tomazin #28915 üzenetére
Mondd meg nyugodtan, hogy a telenor euro quattro flottájában kapnál 3300 forintért 200 percet mp. alapon számlázva + 4GB adatot amit 256kb/s-ra lassítanak ha elfogy, mindezt hűség nélkül, ha kapsz hasonló ajánlatot, akkor maradsz, ha nincs ilyen ajánlatuk, akkor már indítod is a számhordozást.
Hidd el, lesz rá valami jó ajánlatuk, először mindig ilyen ócska ajánlattal jönnek, mint amit ma kaptál majd írd meg holnap, miben sikerült megegyezni.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz tomazin #28901 üzenetére
Hűség nélkül is megkaptam az ügyfélmegtartó ajánlatot.
Csak mondanom kellett, hogy semmire nem vállalok újabb hűséget, ha nem jó így, megyek a telenorhoz, azt mondták, hogy természetesen úgy is lehet.
3300-ért 255 perc + 2,5GB adat.Mi ebben egyeztünk meg az ügyfélmegtartóval januárban.Euro quattro flotta 2GB ADAT+200PERC mp. alapon havi 2900 ha jól tudom, 10,000 a beugró.Hűség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz tomazin #28901 üzenetére
Apámat is felhívták a megtartócsoporttól, mondta, hogy nem akar hűséget, de marad,ha jó ajánlatot kap. Kapott és hűség sincs. Próbáld meg bealkudni, esetleg mondani, hogy máshol jobb ajánlatot kaptál, de szimpatikus volt mindig is a szolgáltató, maradnál szívesen, de hűség nélkül.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Siriusb
veterán
válasz tomazin #28894 üzenetére
Én is most készülök otthagyni vodafone flottát. Jó ajánlatot kaptam, de nincs kedvem 2 év hűséget aláírni, s a költségeket is a minimálison akarom tartani.
Számomra a legkedvezőbbnek a blue mobilt találtam. Feltöltőkártya, 22 Ft/perc, illetve 450 Ft/30 nap 100 MB internet. Ez használható konstrukció számomra, s kötöttség sincs. Mondjuk nekem számhordozás sem kell.
Ha úgy alakul, s több net kell, akkor a dual SIM-es mobilba még mindig tudok jó áron flottás adatkártyát rendelni, úgy meg már a VoiP hívások sem jelentenek gondot. -
MPeter87
őstag
válasz tomazin #28894 üzenetére
Voda Tuti, Telenor Myminute, T-Mobil Domino Most csomag (feltöltős mind) és annyit töltesz rájuk, amennyit szeretnél. Nincs hűség, ugye és mindegyik 15Ft/perc, a telekomos ráadásul hálón belül csak 9 Ft. Netcsomag mindegyikhez választható. Ezek közül bármelyikkel jobban jársz a megtartós ajánlatukhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte H510M H V2, LGA1200, mATX alaplap + Kingston Fury16GB DDR4-3200MHz CL16 RAM
- Chinon CE-5 + Chinon 50mm f1.7 analóg fényképezőgép szett
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Fanatec CSL DD 5Nm + QR1 base side (Type-C) Eredeti dobozzal, garanciával (~1 év), számlával!
- Eladó Poco X3 NFC 6/64GB + öngyógyító fóliával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest