- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
válasz mr_kickass #31379 üzenetére
Igen
-
Hoorus
őstag
válasz mr_kickass #31374 üzenetére
Nekem megosztó van, az app írja nálam.
-
xhege
veterán
válasz mr_kickass #31253 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
norby91
tag
válasz mr_kickass #31040 üzenetére
tplink TL-MR6400-at vettem..32eFT
Mifik, usb stick-ek nem hinném, hogy hosszabb távon bírnák a folyamatos használatot, így ez újonnan jobban megérte nekem...ebay-ről tudsz venni esetleg használtat
pl -
Andrewstarr
aktív tag
válasz mr_kickass #31043 üzenetére
....vagy ha csak otthonra kell, és olcsón, és tudsz ebay-en vásárolni, akkor írd be a keresőbe itt, hogy ebay 4g router.
-
edk-
őstag
Nálam TP-Link WDR-3600 ROOter firmware-rel és D-Link DWM-222 (telekomos, de független). Utazáshoz pedig NEXX WT3020 ROOter firmware-rel és a D-Link DWM-222.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
zeon.hu
nagyúr
Ennél már újabbat érdemes nézni.
(Szolgáltatóknál is kapható, állítólag telekomnál független az E5577C)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz mr_kickass #31035 üzenetére
Nincs vezetékes netem, a kártya egy Huawei E5372 Mifi-ben van, így legalább magammal is tudom vinni.
(Van egy Xiaomi repeater az előszobában, így minden helyiségben maxon van a wifi jel)#?*@&!
-
nyisziati
veterán
válasz mr_kickass #31026 üzenetére
Nem gyászos az, én idén tavasszal váltottam 20 Mbitre, de igazából csak azért, mert nem volt drágább, a sebesség doszt elég volt.
-
meszi3
tag
válasz mr_kickass #31024 üzenetére
Amúgy IQpro a legjobb korlátlan, otthoni routerben használt mobilnetre, havi 4362 (jelenleg), se belépési díj, se kilépési, nincs hűség. Egy szopó van vele ami feljebb ki lett már párszor vesézve, hogy ha adatmegosztó SIM kerül hozzád akkor NO roaming (jelenleg). De otthoni netnél ez a legkevésbé érdekes.
-
meszi3
tag
válasz mr_kickass #31022 üzenetére
Ettől még bele lehet tenni, csak ki kell venni havonta egyszer és hívni vele.
-
4Grider
nagyúr
válasz mr_kickass #31017 üzenetére
A helló data sim is betehető routerbe...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz mr_kickass #31017 üzenetére
Iqpro, korlátlan net 4362Ft (adatmegosztó kártya nincs, ha az is kellene).
Mehet routerbe is.#?*@&!
-
gabor9991
őstag
válasz mr_kickass #30271 üzenetére
Én pl. Írtam nekik egy emailt, hogy tudok egy remek telenoros ajánlatot, ha nincs valami jó ajánlatuk arra, akkor már indítom is a számhordozást
Erre adtak 255 percet + 2.5GB adatot 3300 ért hűség nélkül Fontos, hogy készüléket ne akarj tőlük csak szolgáltatást.
Próbáld meg, hátha adnak neked is valami hasonlót.Szerk.:
Épp a felettem lévő hsz.- ban lévő telenoros flottára hivatkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz mr_kickass #30271 üzenetére
EQ-nál az EU Aktív XS csomag:
- egyszeri belépési díj bruttó 10.000,-Ft
- havi csomagdíj bruttó 3.195,-Ft
- nincs hűségidő
- flottán belül korlátlan beszéd
- korlátlan hívásfogadás belföldön és EU roaming során
- 200 perc lebeszélhetőség belföldön és EU roaming során
- számlázás másodperc alapon
- belföldi percdíj bruttó 9,5Ft a 200 perc lebeszélését követően
- korlátlan SMS belföldön és EU roaming során
- 4GB internet belföldön, illetve EU roaming soránA szám a flotta nevére kerül (azaz ő lesz vevőként feltüntetve a számlán),de Te leszel a számlafizető és a Telenor Neked küldi a számlát postán vagy e-mailben, ahogy kéred.
A nemzetközi hívások díjszabására nincs kedvezmény, az a Telenor ÁSZF-ben megnézhető.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz mr_kickass #30269 üzenetére
Keress a topicban, lemondos csomagra. 3k korul van es sztem jo lesz neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest