- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
AVONos flottáról tud valaki valamit?
-
Gizmo94
veterán
válasz
SárkánySzív #7798 üzenetére
Gondoltam én, hogy nem a 10k-ra mondod, hogy nevetséges összeg, amint fentebb olvashatod.
-
SárkánySzív
aktív tag
Csak gondolod hogy annyi volt... csak gondolod...
Gizmo94!
Még véletlenül sem vagyok tele lével, egy egyszerű alkalmazott vagyok, és a kedvesem sem különben... Csak akkor még más volt a belépési szabályzat, és Mi azt kaptuk el; vagyis huncut szerencsénk volt...
Egyébként egy ugyanolyan leégett fasz vagyok, mint az országban több millióan... tehát nem vet fel a lé... még egyszer mondom szerencsénk volt. Sosem szokott, de most tényleg az volt. -
cekkk
veterán
válasz
Gizmo94 #7793 üzenetére
Amibe ő van azt a srác netto 10 ért mondta, hogy annyiért lehet belépni, természetesen azt mondta megoldható számla nélkül is...
Na ezért nem szeretem az ilyen kis közvetítőket, leveszik az ember és még adót se fizetnek...Tökéletes lesz nekem a tűzoltós flotta évi 6 ezerért 5 sim kártya.
-
Gizmo94
veterán
Egyetértek. Én 6000/sim-ért csatlakoztam másik flottához, és azt sem találtam nevetségesnek. Nem vagyok egy fillérfucker típus, de a nevetséges összeg számomra jóval kevesebb. Szerintem ő nem 10k-ért csatlakozott, nem hinném, hogy azt említette volna nevetségesként..
Bár, mihez képest. Most kaptam meg a Telenoros záró számlámat és az április 12-17-ig tartó 5 napra kiszámlázott még nekem egy utolsó marásként 20.800 Ft.-ot..Nem tudom hogyan hozta össze, miközben már szinte nem használtam a telefont, nem véletlenül, hanem direkt nem hívtam senkit.. Ez sokkal inkább nevetségesebb, csak más értelemben.. Azt hiszem, ebből harc lesz.. Mindenkit óva intek ettől a cégtől, akár flottában, akár nem.
-
cekkk
veterán
válasz
SárkánySzív #7790 üzenetére
Nincs éves díj, de van egyszeri belépési díj, amiről had ne nyilatkozzam, mindenesetre nekünk / öt személy / nevetséges összeg volt.
Fejenként nettó 10 ezer azért én azt se mondanám hirtelen nevetséges összegnek -
szomoru
csendes tag
válasz
Deller2010 #7789 üzenetére
Üdv!
Köszönöm!
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Deller2010 #7784 üzenetére
Nálam ugyanezek a percdíjak vannak, de kevesebb a havi előfizetési díj, mert az állami sarc " csak " 490 FT.
Nincs éves díj, de van egyszeri belépési díj, amiről had ne nyilatkozzam, mindenesetre nekünk / öt személy / nevetséges összeg volt.
Az alsó rész az ugyanaz nekünk is, Mi vállaltunk 2 év hűséget.
Az E számlázásnak ne ugorjon be senki!!!
Mondom NE!!!
Ugyanis az ÁSZF 7.1.2.4 pontjának utolsó mondata könnyen félreértelmezhető.
Nem szó szerint tehát, a kedvezmény a teljes havidíjból vonandó le. Igen ám, de Mi flottások kedvezményes havidíjat fizetünk, így nem jár lófasz sem nemhogy a 200 Ft kedvezmény.
Az első számla megkapása után operátor felhív, és kérdem tőle mi van ezzel. Az volt a válasz, hogy így is annyi kedvezményt kapunk hogy lófasz a seggünkbe flottásoknak E számla kedvezmény.
Ez mai napig fáj, mert ha összeadjuk / egyébként nem sok az a havi 200 Ft / de egy havi díj egész évre megnézvén. -
szomoru
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kérdésem lenne hogy lehet kapni még ezt a kártyás csomagot: Djuice kártyás 29 sim
hivatalosan! -
Zeki
nagyúr
Egy érdekes módja a voip telefonálásnak, amihez elég a legbutább telefon is...
Flottásoknak kimondottan előny!Kb 2 éve találkoztam ezzel a dologgal először, de akkor ezek a cuccok túl drágák voltak. A Nokia gyártott egyfajta cuccot, hogy az idősek a megszokott vezetékes telefont használva tudjanak a GSM rendszeren telefonálni. Ez az a cucc.
Ez RJ11-el csatlakozik a vezetékes telefonokhoz. Ez a megoldás egyik fele, kell még egy VoIP gateway, amin keresztül csatlakozik a világhálóra. Ez tehát 2 eszköz és voltak vele konfigolási problémák. Amit én keresek az valami ilyesmi az a 2 in 1 megoldás, amit GSM - VoIP gateway-ként emlegetnek. Az alap felállás a következő: van egy GSM modul, ami 1-től, akár 10-12 SIM kártyát fogad. Láttam már 16 csatornás modult is. Szóval, mobilról fel tudod hívni ezt a GSM kártyát. Hogy hogyan lesz ebből VoIP hívás? Sajnos eddig csak elméletben találkoztam ilyennel, de azt gondolom, hogy ebben az esetben a GSM szám mögé egy PAUSE jel kell, majd folytatólagosan a hívandó szám. Ez macerásnak tűnhet, de nem az, mert a sűrűn hívott számokat 1x kell begépelni és utána le lehet ebben a formában menteni. Így, ha flottán belül ingyenes a beszélgetés, akkor a a GSM - VoIP gateway-ben lévő SIM-et ingyen lehet hívni bármikor és bárhonnan. Vagyis nem merül fel plusz költség. A PAUSE karakter utáni számot pedig a beprogramozott VoIP szolgáltatón keresztül lehet hívni, vagyis ugyanazok a tarifák. Nagy előnye, hogy nem internetfüggő. A mobilinternethez képest a hangminősége jobb, stabilabb. Nem vagy kitéve a változó mobilinternet lefedettségnek. Ami még nagy előnye, hogy az egész család használhatja. Nyilván nem azonos időben, mert ugye 1 csatornás. Több csatornás eszközzel ez is kiküszöbölhető.Ezt találtam, ami árban eddig űberel mindent. Szerintem további keresgéléssel még lehet faragni az árból.
Ez, vagy esetleg EzEz valóban egy nagyon jó dolog!
Hiszen lehet a legkisebb havidíjas flottát választani, mindegy mennyi a percdíja, a lényeg, hogy azok egymást ingyen hívják. Akkor az egyik sim megy a cuccba, és azt hivja mindenki, a cuccal hívandó számot meg mondjuk *-al választja el.
Egy hátrányát látom csak, ha olyan számot kell hívnia a családban valakinek, ami nincs beprogramozva így a telefonjába. Akkor fejből tudnia kell gsm/voip cucc számát, és ehhez még hozzápötyögnie a hívandót -
Zeki
nagyúr
válasz
Deller2010 #7784 üzenetére
Szia!
Itten mostanában a royal flottát szokták ajánlgatni mindenre:
Szia kérj innen ajánlatot:
royalflotta@gmail.com
üdv
D -
Deller2010
tag
Van-e ennél jobb kondíciókkal, kedvezőbb percdíjakkal rendelkező flotta (leginkább piros színekben)? Amiket találtam, azokhoz nehézkes csatlakozni, valamint hűségidő vállalása, esetenként kaució (egyedi elbírálás alapján 5-50.000 Ft/SIM) fizetése szükséges.
Flotta tagsági díj évente: br. 2.500 Ft/SIM
-- havi előfizetési díjak: - 100% lebeszélhető mobil és vezetékes hívásokra egyaránt:
- egymás között 0 Ft/perc (wireless office): 2.413 Ft
- alap havi elõfizetési díj: 1.016 Ft
- vezetékes körzet opció: 635 Ft
és van sajnos egy
- kiegészítõ havi elõfizetési díj (állami sarc): 889 FtMobil internet elérés havidíjai (csak a példa kedvéért):
ZsebNet 500MB (mobilnet): 1.990 Ft
ZsebNet 1000MB (mobilnet): 2.490 Ft-- percdíjak:
- mobil hálózatba: 15,68 Ft,
- Vezetékes irányba: 6,6 Ft,
- hangposta: 12,19 Ft,
- SMS küldés: 19,05 Ft/db.
bruttó összegek- nincs hűségidő!!! Csak ha készüléket is veszel, de akkor 24 hónapos határozott idejű szerződés szükséges,
- minden flottatag egyénileg szerződik a szolgáltatóval, a számla a te nevedre, címedre érkezik,
- minden flottatag saját maga rendelheti meg/mondhatja le a szolgáltatásokat,
- a hívások számlázása 1 mp-es egységekben történik,
- csoporton belüli hívások a Flotta összes előfizetése közötti ingyenes beszélgetést biztosítja,
- Vodafone E-számla,
- számhordozás. -
klepto
addikt
válasz
N-vidi-A #7775 üzenetére
Forensis autóklubnál van olyan flotta, ami havi 8888.-Ft-ba kerül, és korlátlan számú/hosszúságú beszélgetés/t kínál + 1GB adatforgalmat.
Az sms viszont már pénzes!
Ehhez Forensis klubtagnak kell lened, ami alap tagságinál díjmentes; de van egy kötelező hírlevél igénybevétel, ami a tagság feltétele.
A fenti "jóárasított" flottához történő csatlakozás feltétele az, hogy nem az alap, ingyenes klubtagsággal kell rendelkezned, hanem egy úgynevezett prémium tagságit kell hozzá váltani, aminek az éves díja 6500.-Ft.
A szolgáltató egyébként a Telenor. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
SárkánySzív #7780 üzenetére
Köszi. Már túl is vagyok
-
Gizmo94
veterán
válasz
N-vidi-A #7775 üzenetére
Én pont az általad megjelölt vízválasztó 10.000 Ft. / hó összeg felett vagyok a Vodás korlátlannal, 2Gb mobilnettel, 10.790 Ft. -ért / hó, de maximálisan elégedett vagyok vele. A korlátlan szabadság nekem megér ennyit, hogy bármikor, bármit hívhatok akárhány sms küldéssel és az összeg fix. Ez tulajdonképpen egy "flottás RED", a kisebbik RED Standard csomag, csak flottában ennyivel olcsóbb. Azt hiszem, az eredeti 13.990 Ft. /hó. Ez u.a., csak havi 3200 Ft.-tal kevesebbért. Számomra tökéletes választás volt, két év hűséggel.
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
1-2 hónap múlva lejárt a T-mobile hűségem, arra kérnélek titeket, hogy tapasztalat alapján melyik a legjobb ár/értékű ajánlat jelenleg?
T-mobile vagy Voda, ha kell átviszem a számot,nem a legeslegeslegolcsóbbat keresem, hanem legyen egy picivel drágább, de több éve stabilan működő, ne kelljen trükközni a számlákkal, stb...Ha 10k alatt van a "korlátlan" csomag, az is érdekelhet, illetve a minél olcsóbb percdíj és kb 500-1000MB internet legyen benne, ha van ilyen.
Várom javaslataitokat, szeretnék jól dönteni.
Ja igen, ha kell, alá is írok 1, max 2 évre, ha tényleg jó az ajánlat.
üdv
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #7770 üzenetére
Sajnos ez a dolog ott sem megy ahol Mi vagyunk. A sógorom hűségidős még egy darabig a pirosaknál, de magához a pirosakhoz nem tudtuk betaposni a flottába.
-
Gizmo94
veterán
válasz
davidcsaba93 #7772 üzenetére
Azért ne add fel, én ugyan nem tudok olyan flottát, de hallottam már olyan flottáról, ahol intéztek ilyesmit. Hátha valaki tud itt segíteni.. Én sajnos ebben nem..
-
Gizmo94
veterán
válasz
davidcsaba93 #7770 üzenetére
Elvileg nem lehet hűségidő alatt sajnos, csak, ha kifizeted a kötbért..
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
T-mobilenál hűségidős előfizetéssel lehet flottára váltani? Azt tudom hogy előfizetést akkor lehet váltani ha drágábbat szeretnél és meghosszabbítod a hűséget, de ugyanezt lehet flottával is? -
.bruszli.
senior tag
En most a 2. kartyammal egy ilyen flottába lépek be ( ez elvileg annak a flottanak a jogutodja,amibe kb 10 eve leptem be és 6-7 evig hasznaltam; csak most mas szolgaltatonal van ) :
Havidíj : 1800 ft netto ( teljesen lebeszelheto,50% telenor - 50% mas halozatba ) netto 9 ft/perc dijon. Ebbe be van epitve a telekom ado is ( ergo az is lebeszelheto ) A havidij lebeszelese folott netto 10 ft/perc minden iranyba.
Elso 40 sms dijmentes halozaton belul ( aztan telenor 20ft,Telekom 26ft, Vodafone 29 ft/db netto)Eves tagsagi dij : 2000 ft ( na ez kemeny...
)
Holnap beszelek a tovabbi reszletekert a flotta kapcsolattartojaval.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dreadloord #7758 üzenetére
Havi kb 3900-ból 2500 a ledumálható?
Ez azért így emeli a percdíjak bekerülési értékét. -
rita7107
aktív tag
Ha valakit érdekel szerintem jó céges flotta az írjon PÜ-t, és válaszolok!
-
Gizmo94
veterán
Ide általában olyan flották ajánlatait másoljuk be, amikbe mások is beléphetnek. Annak, hogy a saját egyéni ajánlataidat ide berakd amit mások csak megnézhetnek, hogy számodra mennyire kedvező, nem sok értelme van. Azt pedig, hogy olcsó, enélkül is tudtad.
club1 Egyre gondoltunk....
-
club1
veterán
válasz
Dreadloord #7761 üzenetére
Dicsekedni máshol kell... Ide a topicba azokkal a flottákkal kapcsolatos hozzászólásokat várjuk, amik nem csak bennfenteseknek elérhetőek.
-
club1
veterán
válasz
Dreadloord #7758 üzenetére
Ez gyanúsan olcsó, a kormányzati szerveknek szoktak a hazai szolgáltatók ilyen flottákat kitalálni. Azokba pedig csak belsősök juthatnak, így ez a hozzászólás itt egy kicsit nekem feleslegesnek tűnik. Vagy nincs igazam, és bárki beléphet ebbe a flottába?
-
Dreadloord
senior tag
Jelenleg t-mobilnál vagyok, havi 15K körül szokott lenni a csomagom(médiamánia S)
Végre lejár a hűségem, és válthatok. Erre gondoltam:
Belépési díj: 1000 Ft (1270 Ft)
Havi díj: 2840 Ft (3606.8 Ft)
Lebeszélhető: 2000 Ft (2540 Ft)Percdíjak (másodpercalapú):
Telenor: 6.2 Ft (7.87 Ft)
T-Mobile: 6.2 Ft (7.87 Ft)
Vodafone: 6.2 Ft (7.87 Ft)
Magyar vezetékes: 6.2 Ft (7.87 Ft)SMS:
Telenor: 15 Ft (19.05 Ft)
T-Mobile: 12 Ft (50 SMS ingyen)
Vodafone: 15 Ft (19.05 Ft)Egyéb díjak:
SIM csere díj: 3543.31 Ft (4500 Ft)
Felfüggesztési díj: 2000 Ft (2540 Ft)Internet csomagok:
Saját net 1 (2 GB): 2000 Ft (2540 Ft)
Ez így elég jó kis flotta,nem?
-
Dave79
tag
válasz
SárkánySzív #7753 üzenetére
Jogos
-
Sanyabá
senior tag
válasz
-
odihari
csendes tag
válasz
Igen kértem csomagajánlatot, de még nem jeleztek vissza, várok türelemmel
-
odihari
csendes tag
válasz
Oké köszi, nézni fogom. Nem haragszom
De a mostani csomagom annyira klappolt, hogy azt gondoltam fogok még egy ilyet találni. Még egyszer köszi.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
odihari #7752 üzenetére
Szia!
Nézd meg a 7704- es hozzászólásom, ez szerintem bőven jó neked.
Celithrandi!
Ne hari meg érte, nem akarlak megsérteni, de ha semmi nem jó akkor lépj be egy nyilvános tarifába; "oszán,, beszélgessél 45-50 Ft között percalapú elszámolással.
Tessék már megérteni, hogy olyan nincs, hogy minden klappoljon; kompromisszumot kell kötni... és elfogadni, és ha erre valaki nem hajlandó akkor ott van arra a nyilvános tarifa...
Még egyszer mondom nem személyeskedés, ez nem rólad szól, de volt már itt több is olyan akinek kitettük a lelkünket aztán... de szerintem ez csak trollkodás... -
odihari
csendes tag
Sziasztok!
Keresek flottát, mert az enyém megszűnik és hasonlóan jó kondikkal szeretnék ismét élni. Előfizu max 4000 Ft legyen percdíj max 15, sms is itt körül legyen lebeszélhetőség is. net nem szükséges. Jelenleg annyira jók a tarifáim h ilyet sztem nem fogok találni (2500 pénz az alap, ebből 1500 lebeszélhető bárhova, 7 ft a vezetékes 10 a mobil, 60 ingyen sms 4500 ft volt a legmagasabb számlám és sokat dumáltam, minden hivatalosat is erről intéztem).
Visszaolvasgattam nem találtam eddig jót.
DPI érdekelne, de jelenleg nem tudok kontakt személyt.
Privátban fogadnám az ajánlatokat a lehetőségekkel. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest