- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Naja!
Német T-mobile feltöltős árak
pl: 5 cent hálón belül, 15 cent hálón kívűl, és lehet kérni napi 99 centért korlátlan hálón belüli dumát.
vagy 9 cent mindenhova.
vagy havi 10 euróért korlátlan hálón belül+ 200MB 8 megabites mobilnet, és 15 cent Németországon belüli hívások.Szóval nyugaton nem okoz majd akkora fejfájást a roaming eltörlése, mint nálunk, ahol már sok-sok éve szabadrablás van.
-
Zeki
nagyúr
Telenor Norvway
40 Ft egy norvég korona.
Feltöltősben 15Ft egy perc. -
Naigen
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
válasz Deller2010 #9682 üzenetére
Na ez kemény dió lesz a szolgáltatóknak!
-
Deller2010
tag
válasz oregnigger #9676 üzenetére
"Kemény ultimátumot kaptak az Európai Unió távközlési cégei. Választhatnak, melyik ujjukba harapnak: jövő júliustól vagy a hazaival egyenértékű roamingdíjakat tartalmazó csomagokat alakítanak ki, vagy technikailag "elengedik" a külföldön tartózkodó előfizetőiket. Vagyis az ügyfelek SIM-kártya-csere, telefonszámcsere és bármiféle extra költség nélkül is más, akár olcsóbb, helyi hálózatokat használhatnak majd."
"Ha a javaslatból törvény lesz, a szolgáltatóknak a roaming mellett sok mindent át kell gondolniuk, hiszen például a hűségnyilatkozatok és az adatátviteli szolgáltatások jelenlegi rendszerét is keményen támadja a szöveg, kiszélesítve az előfizető jogait.
Nem lehet majd blokkolni, lassítani, vagy bármilyen módon befolyásolni az adatátvitelt a tartalom alapján, vagyis egy távközlési cég technikailag nem akadályozhatja az előfizetőit abban, hogy adott esetben skype-oljanak, és így ingyen telefonáljanak."
Ha ez tényleg megvalósul, az nagyon ütős lesz!
| regular IT guy |
-
Zeki
nagyúr
válasz oregnigger #9676 üzenetére
Mostanra a fájl nem található.
-
ottoyes
senior tag
-
oregnigger
csendes tag
http://www.origo.hu/gazdasag/20130912-uj-szabalyozas-a-tavkozlesben-vege-a-roamingnak-atalakul-a-husegszerzodes-es-az-adatatvitel.html
-
Zeki
nagyúr
válasz Deller2010 #9673 üzenetére
Néha feltűnik itt egy újonc hölgyike, aki "aprópénzért" közvetít.
Szerintem már túl sok új nem lehet a nap alatt. -
Deller2010
tag
válasz Kittikeee #9671 üzenetére
Szia Kitti!
Ez saját, vagy valaki másét reklámozod? Belépési díj, kaució, csatlakozási díj, évente megújítandó tagsági díj, tarifahűség van-e?
Megköszönöm, ha a tarifatáblázatokat átküldöd mail-ben, ha a linkelt 28 ajánlat között nem található meg!Annak, aki még mindig flottát keres, vagy csak kíváncsiskodik, esetleg váltani szeretne:
A legfrissebb mobiltelefon flotta gyűjtemény, 28+1 ajánlattal!
Klikkel, letölt, kicsomagol (jelszó most nincs!), tanulmányoz, számol, informálódik, dönt, szerződik, örül!
[ Szerkesztve ]
| regular IT guy |
-
Sanyabá
senior tag
válasz SárkánySzív #9669 üzenetére
Ámen!
Miről is volt szó idáig?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Gizmo94 #9662 üzenetére
Különben meg igaz amit írsz, s Én kérek elnézést
Az bizti, hogy Cinedog1 fórumtárs csinálja jól, s ha hamarabb reggelek ide akkor ... de már kivárom a végét 2015 ig, mert ez is pluszköltséget jelentene. Tehát míg a flotta megy addig nem látom értelmét a voip- nak, mert csak plusz kiadás lenne. Meg attól függ mit ajánl a szolgáltató a végén lejárat előtt, ámbár nem igen tud olyat ajánlani hogy maradjunk.
Viszont a céget ahol vagyunk, s szerintem mindenki tudja hol csakis ajánlani tudom , mert azért van más opciójuk is bőséggel.
[ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Csirke
tag
Nem vagyunk egyformák. Se a szokásaink, se a kötelességeink.
Én pl. nem szeretek telefonálni. Néha már összerezzenek, ha megcsörren a telefon. Ezért is változtatgatom a csengőhangot, mert az új nem tör össze lelkileg annyira egy darabig.
A családtagokkal ingyen beszélek, szóval az nem növeli a számlám.
Ezen kívül pedig kijön, hogy havonta kb. 400percet beszélek, de sokszor még többet. Legalábbis, amikor szezon van, tehát megy a meló. Nekem a munkához kell a telefon. Nehéz lenne itthonról, voip megoldani a dolgokat. Pláne, mikor kint vagyok isten háta mögött, és valami azonnal kell.
Párom fundamentázik (bár ez egy kicsit más eset), szerintem ott is el tudod képzelni, hogy nem passzióból telefonálgat.
Azt már el sem merem mondani, hogy mennyit költök üzemanyagra, pedig már csak akkor ülök autóba, ha nagyon muszáj, pedig valamikor éltem-haltam az autózásért.
Nehéz belegondolni a másik helyzetébe magad, ha sose csináltál olyat, mint ő. Örülj neki, hogy ennyiből meg tudod oldani a dolgaidat, és ezt komolyan mondom.www.solarplan.hu
-
Zeki
nagyúr
Abból indulj ki, hogy minden ember más.
Ha nem így lenne, minek ájfon, hiszen telefonálni a legolcsóbb régi mobilon is lehet. Na már nem is kell fejleszteni akkor semmit. Sőt, minek mobil, ha úgyis otthon vagyunk, ott a vezetékes.
Ennél többet senki se akarjon.De szerencsére nem így van.
Sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel és pénztárcával. -
Sayuar
senior tag
Itt mindenki rugózik azon, hogy Magyarországon ilyen, meg olyan drága a mobil szolgáltatás.
Lehet hogy velem van a baj, de én nem így látom.Reggel munkába megyek. Soha nem értettem, ki az az elvetemült, aki (6:40-kor!, amikor illem szerint senkit sem zavarhatsz telefonon) a magánéletét a közterületen (esetleg buszon, villamoson, metrón) éli, értsd: az illem még mindig azt kívánja meg, hogy ezeket ne a nagyvilágba kürtölve intézd.
Ha pedig autót vezetsz, akkor max. olyan jellegű dologról beszélj, ami fontos, és ne arról, hogy a kollégám ma rózsaszínű inget viselt, és barna zoknit vett fel a fekete cipőjéhez.
A magánéleted élése pedig amúgy is tabu kellene hogy legyen: ha már a munkáltatód 8 órai munkádért fizet, akkor ne lopd meg őt azzal, hogy 6 órát dolgozol, 1,5 órát cigizel, és 0,5 órát facebookozol/telefonálsz.Ha mindezt betartod, akkor rengeteg alternatíva közül választhatsz.
Otthon mindenkinek van net, a VOIP percdíj pedig pár forint.Sokan elfelejtették, hogy a mobiltelefon mire való.
Nekem a Blue Mobile is megfelelne: havi egy ezresét (ez 33 perc) elintézem ami fontos, a többit pedig otthon.
Mielőtt megkapom az oltásokat, mindenki gondolkozzon el azon, hogy a hívásai miről szólnak? Tényleg fontosak, vagy csak csevegések, amiket otthon is el lehetne intézni VOIP használattal.
Hogy én mit fogok kapni ezért a bejegyzésért...ajaj... -
Zeki
nagyúr
válasz Gizmo94 #9662 üzenetére
Azzal hogy a kormány bebiztosította hosszú évekre a 3 szolgáltatót, és elvetve a 4., már bármit megtehetnek.
Nevetséges perc és internet díjak, amik emelkednek is, és még nem is használhatod úgy azt amiért fizettél, ahogy szeretnéd.
De legalább a kormány hozzájutott most 100 milliárdhoz. Majd eltapsolja. -
Gizmo94
veterán
válasz SárkánySzív #9658 üzenetére
Nem basztatlak, meg Cekk-et sem, mert nincs veletek semmi bajom, de most egy ideje mintha meghülyült volna itt mindenki.. Attól, hogy itt a topikban vudu átkokat szórunk, mi változik meg, ezt mondd meg?
Cekk hajlamos a Royallal kapcsolaban főellenséget látni, de amúgy meg normális dolgai is szoktak lenni.
Te is tele voltál régebben normális, segítő kommentekkel, de ezek az utóbbiak pont olyanok voltak, mint amikor a kutyát idegesítik a kerítés mögött (ami egyébként egy geci dolog) . Veri magát, ordít, fetreng, de természetesen harapni nem tud a szerencsétlen, csak a drótba. Vagyis mit ér el az egésszel? Semmit.
Az OK., hogy utolsó féreg a szolgáltató, mindent megcsinál amit akar az előfizető kárára, de őszintén, ez új neked ebben az országban? Meggyőződésem, hogy a telenor ugyaníg ki fog baszni az ügyfelekkel, amint a telekom már meg is kezdte.. Attól, hogy "szaggatod a drótot" hidd el, hogy nem változik semmi.
Ez van, mindig mindent a nyakunkba nyomnak, amit orbánc úgy hirdet fennen, hogy majd a bankok és a multik most megkapják az új hódítótól....
Nem. Soha nem a bankok és a multik, hanem te, cekk, meg én, meg a többi szerencsétlen fogja szívni... és ez történt most is.
Jobban tetszettek a régebbi kommentjeid, ennyi az egész, nincs ellenszenv és basztatás. -
cekkk
veterán
Azt, hogy intézi két hét alatt.
Egyébként meg akinek valahol elakadt a regje annyit kellene lehet megpróbálni, hogy megkeres másik irodát és ott is kéri a felvételt.
Semmi ilyet nem mondott a hölgy, hogy bármi lassan menne, az viszont igen, hogy volt sok olyan ember akik felhívtak volna a mobilforce-tól de nem vette fel aztán már vissza nem hívta a mobilforce-t és nem lépett be végül mert a mobileforce sem fogja az embereket 88 hívni. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz Gizmo94 #9648 üzenetére
" nem én vörös kutyázok meg hiénakutyázok itt hisztérikusan "
több választ is megfogalmaztam neked, de mindig kitöröltem... de mégis...
Szóval látom megtaláltál, s veszi a lapot aki veszi a lapot; de semmi baj. Egyébként Te sem lennél másabb ha több ember a Te hatásodra lépett volna be a flottába, s ezek az emberek pont a családtagjaid lennének.
Még valami... nem vagyok hisztériás, és egyúttal idegbeteg sem. Nem szedek nyugtatót, s nincs elmebetegségem, s nem vagyok idegorvosi kezelés alatt.
... ha ezek a dolgok téged megnyugtatnak.
utoljára nézd már meg az aláírásomat, és hogy kitől származik az idézet... szóval azt kellene elolvasnod nem engem baszlatnod aki nem szólt egy árva szót sem hozzád még ha ph addikt is Uraságod![ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
balazs1011
aktív tag
válasz balazs1011 #9654 üzenetére
cekkk: Bocsi ,de esetlegesen nem szántam bántásnak a hsz-t
csak én is végigjártam az egész sztorit.
Viszont választ sehonnan sem kaptam.
Priviben nekem is jöhet majd a tuti infó.
Mégegyszer kihangsúlyoznám,hogy a hsz-t nem sértő jelleggel írtam csak egy ideje
nem voltam fent a fórumon ,és rögtön leírtam a saját tapasztalatomat úgy hogy végig sem olvastam a hsz-eket.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
válasz Deller2010 #9655 üzenetére
Jól emlékszel
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Deller2010
tag
DPI: ha jól emlékszem, valamikor még a nyáron itt a topikban azt olvastam, hogy akár 2-3 hónapig is eltarthat az ügyintézés.
Ismerve a hazai viszonyokat - most függetlenül a hisztériát keltő flottától - nem különösebben meglepő, hogy ugyanaz a cég, ugyanazon termékéről, szolgáltatásáról más-más helyszíneken (iroda, üzlet, telefonos üfsz, e-mail, weblap) más-más infot közöl a leendő, vagy jelenlegi Ügyfeleivel. Miért pont a dpi-flotta esetében lenne ez máshogy?
| regular IT guy |
-
balazs1011
aktív tag
Már bocsi hogy beleszólok.
Én is próbáltam itt a fórumon segítéget kérni olyan embertől,aki 100%-osan
be tudna léptetni a DPI flottába.Én is csak ezt a választ kaptam itt a fórumon
hogy : bemész ,beszélsz,e-mailt írsz, és kapod az engedélyt.
Hát felénk ez nagyon nem így van!!!
Bementem,beszéltem,e-maileztem,vártam (nyár eleje óta) és még azóta sem semmi,de szerinten
itt nálunk nem is lesz belőle semmi!!!
Korábban már kértem és kerestem is azt az embert itt a fórumon aki biztosan be tudna léptetni.
De sajna senik!!!! Pedig sokan mondják hogy milyen egyszerű.Pedig nem!!!---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Csirke
tag
"Ha valakinek sikerül mostanában DPI flottába belépnie"
"Pont írtam ma róla."Hol írtál Te ilyet?
Hiába kérdeztél rá telefonon, meg emailben, a gyakorlat, meg az elmélet messze nem fedi egymást. Kapsz egy korrektnek tűnő tájékoztatást, de a valóságban nem úgy mennek a dolgok. Lehet, egyébként, hogy csak a mostani szolgáltatókavarás az oka az elhúzódó ügyintézésnek. Lehet, hogy a flottakezelők (köztük a dpi) is kivár, hogy mi lesz a végső megállapodás a szolgáltatókkal, addig megpróbálják elhúzni a folyamatban lévő csatlakozásokat, de a léneg az, hogy (most) nem olyan gördülékeny a dolog.
Szóval csak az írjon, aki nem csak hallotta, meg ismerős ükapja mesélte, hanem testközeli tapasztalata van.www.solarplan.hu
-
ottoyes
senior tag
..na akkor szerintem mindenki elmondta a magáét,úgyhogy lapozzunk!Ha valakinek sikerül mostanában DPI flottába belépnie,tegye már meg,hogy lekarcolja ide..segítve a csatlakozni próbálókat.(..akik persze addig nyugodtan ténykedhetnek a pozitív eredmény érdekében!)
Ottoyes
-
cekkk
veterán
válasz Gizmo94 #9648 üzenetére
Akkor időutazók?
Én is rajtatok, hogy vagytok ilyen buták, hogy ilyen adatokat tök ismeretlennek oda adtok. Nem véletlen van itt is feltüntetve, hogy utalni sem kéne előre ismeretleneknek, aztán mégis a sok bamba ismeretleneknek nagyon sokat utal és járhatnak a pénzük után. Csak nézd meg az csalásos topikot. Az is urban legend mi?
Párom keresztapja volt az áldozat. Az üzlettársának megvoltak az adatai, a papírokról a fénymásolat, már csak egy banki ember kellett. 10 milliót vettek fel a nevében. annyi szerencséje volt, hogy bebizonyosodott, hogy nem ő írta alá a papírokat. Szóval igen urban legend. Nem kívánom, hogy átéld.
De igenis túl sok átverés van. Lásd legutóbb amikor valami brókeres gyerek több száz milliót szedett be és közben semmi üzlet nem volt mögötte. Vagy a minden héten újra meg újra előkerülő kamu mlm cégek, mert az emberek mindenkinek minden hülyeséget elhisznek.
Szóval igen is egy olyan vállalkozás akikről semmit nem lehet tudni ráadásul magukat 2008 óta létezőnek író, de közben a domain tulajdonos meg 2010es bejegyzésű. Se egy székhely se egy információ semmi, a honlapon. Ilyen emberekkel nem szabad foglalkozni. Aztán majd ha jól megszívatják a népet lehet hőbörögni. -
Gizmo94
veterán
Ezen már tényleg csak röhögni lehet.. Ismerős ismerőse ismerős urban legend. Jó életed lehet ezzel a mentalitással. Na mindegy, én nem bántani akarlak, tényleg nem, ez az egész pánikbetegség a te dolgod..
Én csak olvasom, hogy mi megy ebben a topikban amióta te vagy a fő észosztó itt és nézek...
De szerintem hagyjuk is ennyiben ezt a dolgot. Valamiért én nyugodt vagyok, nem én vörös kutyázok meg hiénakutyázok itt hisztérikusan. Nekem semmi bajom nincs a flottával amiben vagyok, valamint a Vodafone-nal sem.. Valahogy az én flottás dolgaim rendben vannak, elégedett vagyok, nyugodt, inkább telefonálok amennyi jólesik, nem okádok le senkit. Nem találod ezt érdekesnek? Mindegy.. nem hinném, hogy értenéd és azt sem hiszem, hogy kellene ide írnom többet, mert értelmetlen.. -
cekkk
veterán
válasz Gizmo94 #9646 üzenetére
És tavasztól, hogy lehet, ha 7. hóban regisztrálták a domaint? Időutazók is lettek?
Csak jó lenne tudni kiknek adom oda az irataim másolatát. De te küldözgesd csak bátran mindenkinek, aztán majd amikor véletlen egy hitelt felvesznek a nevedbe akkor majd lesel és járhatsz utána. Ismerős járt így sajnos. De nem baj, adjuk oda bárkinek az adatainkat, úgy hogy nem is tudjuk kik. Ők azt írják magukról, hogy 2008 óta léteznek se egy név, se egy cégnév semmi. Hagyjuk már az ilyen embereket.
-
Gizmo94
veterán
Már tavasztól volt, hiába okádtál, max. te nem találtad meg én meg direkt nem mondtam, mert egyfolytában azon röhögtem, hogy megtalálni képtelen vagy, de folyamatosan állítod, hogy nincs.. Ezek szerint bő fél év alatt csak sikerült megtalálnod..
A cégjegyzékszámmal akarsz szerződni, vagy flottához csatlakozni? Én komolyan nem értelek, szerintem ez a fokú frusztráltság már röhejes. Akármennyire próbálod másként beállítani, megbízható, jó cég, sok jó flottával. Amint láthatod, már nem ajánlgatom jó ideje senkinek, amióta uralod a topikot és ítélkezel minden és mindenki felett. Ettől függetlenül négy ismerősömet léptettem be a múlt hónapban is, és bár egyre nehezebb a belépés, de mindenki elégedett. Ja igen, mindenki fizetett csatlakozási díjat simenként, cserébe nyugodtan telefonálnak.. Tudom, birkák, velem együtt, no doubt. Nem baj az.. Jól van ez így.. További jó okoskodást.. -
cekkk
veterán
Én fel is hívtam. Kaptam mail címet és telefon számot is. A hölgy azt mondta két héten belül elintézik a belépést, mert ő meg egyből küldi tovább az adatokat!
Aki ingyen akar belépni a dpi-be annak tudok email címet és telefon számot adni ahol segítenek a belépésbe ingyen és bérmentve.
-
-
cekkk
veterán
Na csak miattad, felhívtam a nagykanizsai mobilforce irodát.
A hölgy nagyon rendes volt. Szóval megváltoztak a feltételek. Be kell menni fidesz irodába igazolást kell kérni és kiadnak egy igazolást, hogy te jogosult vagy erre, és utána tudsz menni a mobilforce üzletbe. Ez nemrégen változott meg.De most ha én ezt két perc telefonnal ki tudtam deríteni akkor amíg mi itt veszekedtünk addig neked is sikerült volna
-
Naigen
aktív tag
Látod, lassan megérted miért kérdeztem, hogy melyik az azt iroda Pesten, ahol tudnak ez ügyben intézkedni. Engem egyébként marhára nem érdekel milyen párthoz tartozik, ha jó a csomag. Nekem spec a DPI fekszik legjobban, mert átrágtam magam jó néhányon.
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Csirke
tag
Nyár óta a dpi-be belépés elméleti útja:
Személyesen, email-ben, telefonálás után email-ben kell a fidesz területileg illetékes irodájával felvenni a kapcsolatot/adatokat szolgáltatni. Ezek után az iroda továbbítja az adataidat. Nem teljesen tiszta, hogy kinek, de igazából (elméletileg) nem is kell, hogy az legyen. 'Kisvártatva' megkeresnek, hogy egyeztessenek, illetve a belépés további lépéseit elmondják. (én valahol ez előtt akadtam el, vagy legalábbis várakozok)
A lényeg, hogy nincs semmilyen igazolás, és egyébként sem lehet közvetlenül a Telenorhoz menni, stb.
Ami még érdekes lehet, hogy más a magánember ügyintézése, és más a cégeké (már amennyiben egyáltalán lehetséges).www.solarplan.hu
-
Vangelis
félisten
válasz Vangelis #9633 üzenetére
Nálunk a jobbiknál is most lesz állítólag új flotta csomag... de már hónapok óta ígéri a szolgáltató.
A régi sem volt rossz, de a + díj miatt nem érte meg.Az új meg még ki tudja, hogy milyen lesz. Sok jóra nem lehet számítani. Most is perc alapra akarják változtatni.-
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
cekkk
veterán
Akkor a 19. kerületben nem lenne irodájuk?
A mobilforce mit mond?
Más!
Most látom a királyi flottának van honlapja, a honlapon azt látom, hogy cégünk 2008 óta blabla... de a domiain tulajdonos 2010ben lett bejegyezve, szóval vannak itt érdekes dolgok megint De a honlapra csak nem írják ki még mindig a cégjegyzék számukat, hogy ellenőrizni lehessen, holott ez céges weblapnál kötelező lenne.
(#9630) Vangelis
Mintha az valami átverés lenne, legalább is az indexen az volt.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
a magyarkedvezménykártyás flotta is nagyon küldözgeti a leveleket.... milyenek?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Naigen
aktív tag
Ők is azt mondják, de látod a fidesznél meg azt, hogy menjenek a mobileforce-hez. Amúgy pannonál én is érdeklődtem, 2 üszi-n is, halkan megkérdeztem fidesz irodát nem lehetne-e kihagyni a képletből, de azt mondták nem. Látod ez a bajom az egésszel, hogy csak a bizonytalanság van.
Szervezet keresőben 1192-re az eredmény: Nincs eredménySzavaz a hejesirok pártyára.
-
cekkk
veterán
Amikor én érdeklődtem a DPI után nem ezek a feltételei voltak még. Ismerős még az előző konstrukcióba lépettbe. Mivel nekem az akkor nem felelt meg így én nem is voltam irodában(jelen pillanatban ez a leghasználhatóbb és legkedvezőbb flotta itthon, új belépőknek. Szerintem.). Neten én találtam olyan infót is, hogy nem kell a fideszbe se menni, hanem elég egyből a telenorhoz, ezt pl le se írtam mert nem tudom, hogy hiteles vagy nem hiteles infó.
De még mindig a legegyszerűbb, ha írsz nekik, vagy ha nem akarsz ott van aki árulja és biztos elintézi neked a gyors bejutást valamennyiért. Ha neked sürgős akkor fizetsz érte, ha nem akkor kivárod. Én még mindig nem tartom etikusnak azt, hogy ingyenes dologért pénzt kérnek, főleg feketézve. Persze a mai világban mindenki úgy él meg ahogy tud, de én nem szívesen segítem az ilyen embereket.
A Telenortól meg ezt az infót kaptam ebbe a pillanatban:
5 perc alatt válaszoltak. Ők is ezt mondják Go to FIDESZ iroda
(#9620) nusika721
Az már nekem nincs meg. Akkor töröltem.
Voltál végül irodába, beléptél? -
-
cekkk
veterán
Ismerősöm kapott egy papírt amivel bemehetett a telenorhoz.
Áruld már el nekem, ha egész nap itt tudsz ülni a fórum előtt, miért nem tudsz semmit intézni a fideszzel?
Mert kitől ha nem a flotta kezelőtől kapnád a legjobb infókat?nusika721
Nekem nincs tőlem leveled
Nem szoktam törölni, de lehet megtettem, de nem találok tőled levet. -
-
Naigen
aktív tag
Ember, milyen igazolást adnak a fidesz irodában? Mert ugye te is érdeklődtél, így biztosan tudod. Akikkel eddig én beszéltem, egyikük sem kapott semmilyen igazolást. Felírták az adatait, aztán jó esetben kereste őket a közvetítő cég. Ennyit a jól informáltságról. Olyan vagy, mint egy hisztis ovis, akinek ráléptek a homokvárára. De mutasd már meg nekem, hol van az kőbe vésve, hogy it csak neked, és csakis neked lehet igazad!
-
cekkk
veterán
Van több mint 1900 hsz abból nem tudtad leszűrni a lényeget, feltettél egy kérdést aztán meg nem válaszolt neked senki erre hőbörögsz, hogy nem válaszolnak.
Van két kezed szád és ahogy ide is tudtál írni a fidesznek is tudsz írni/hívni.
Most írja le mindenki, hogy igen be ment az irodába és kért igazolást és kapott egy idő múlva ki egy hét ki két hét ki egy hónap ki 3 után. Ezt írták már páran, de gondolom olyan nagy ember vagy, hogy neked mindenki ismételje meg, és jöjjön vissza a fórumba, hogy a te igényed ki legyen elégítve.
De ott van aki árulja miért nem mész fizetsz neki és kész, minek idegesíted magad itt akkor ?Ha figyelemmel követted volna a topikot több emberről kiderült, hogy haszonszerzés miatt regisztrált ide a fórumra és azért, hogy a saját közvetítői pénzeit szedje be. De akkor te még nem olvastad. Ez a fórumszabályzattal ellentétes ki is lettek tiltva. De vannak még itt ilyen emberek akik egyből írnak ha kell flotta.
(#9612) nusika721
Mivel megszólítottál, és emlegettél ezért hagy reagáljak.Mondták ezt itt már páran, hogy senkinek sem a regjei, de te is nem is tudom, honnan kerültél elő hirtelen, és honnan vetted, hogy én nem szeretem a dpi-t, mikor elég régóta ajánlgatom.
[ Szerkesztve ]
-
Naigen
aktív tag
Úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint ez a topic a segítségről, infó átadásról kellene, hogy szóljon. Nem pedig arról, hogy önjelölt szónokok osztják az észt. (pláne arról, amiről nekik maguknak talán nincs is személyes tapasztalatuk. Mondhatni beszélnek a b.szásról, mint vak a színekről...)
ingyenes vs. fizetős bejutás. Debrecenből elé lehet jutni gyalog is Pestre (önerőből), vagy lehet jönni vonattal, busszal. Persze ez utóbbi nem ingyenes, hiszen megkímél téged néhány kellemetlenségtől. Ja, hogy ennek ára van? Sajna így működik a világ... Ugye érzitek a párhuzamot?
cekkk #9610, ez már paranoia...
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Gizmo94 #9608 üzenetére
Nem véletlen vannak ezek a viták sem.
Gondolom a fentebbi újonc is valakinek a másodregje lehet. Jó nagy piaca lehet ennek a flottába léptetésnek amikor elkérnek érte 6-8-10 ezret. Számlát ugye már nagyon nem fognak róla adni és napi 2-3 embernél is ez havi 300 fölötti kereset, gondolom van ahol tisztán meg lehet a milliós bevétel. Féltik a piacukat. Ezért is jönnek ide leskelődni, és hazudgálni.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz nusika721 #9603 üzenetére
Már miért lenen prosztó a szemembe? Mert nem javaslom, hogy fizessenek olyan dologért ami ingyen van?
Mióta előjött ez a vodafone mizéria mindenkit a DPIbe való belépésre biztatok, csak gondolom az nem tetszik neked se, hogy nem támogatom a te fajtád általi lehúzást?Egyébként te kinek vagy a másodregje?
(#9604) club1
Igen mint magán személy, én nem mondtam, hogy nincs. De unalmas az, ha valaki nem kap választ valamire akkor egyből mindenki köcsög, de magának utána járni már lusta.(#9607) Csirke
Egyenlőre te mondtad, hogy elvagyok tévedve. Ha meg a korodra hivatkozol, akkor viselkedj is úgy te is, ahogy a te korodhoz illik
Saját tapasztalat, mert egy egyik alkalmazottunk lépett be. De persze 0 tapasztalatom van benne. Meg a barátnője és a családja is be tudod lépni ingyen és bérmentve.
Sajnálom én az ilyen jellegű "ügyintézésért " történő fizetést nem támogatom főleg olyan dologért ami ingyen van. Van a fórumba olyan aki neked ezt megteszi. -
Gizmo94
veterán
Látom megy a cirkusz rendesen... Sajnos én fidesz flottában nem tudok segíteni, mert a közelébe sem mennék, de egy biztos. Én miután két simre rászántam 12.000 Ft.-ot a flottacsatlakozásra, ügyintézővel, ugyan Vodás flotta és nem telenor, de három napon belül csatlakoztam a flottához, hozta a futár a működő kártyákat. Azóta is elégedetten használom a szolgáltatást. Az egyik korlátlan, a másik kisebb csomag, így engem nem érint a percdíjas és lebeszélhetőség hisztéria sem. Már csak azért sem, mert a mi flottánk nem írta alá a módosítási szerződést, így nincs is miről beszélni, minden marad a régiben.
Rengeteg mocskolódás volt itt anno, így a flotta nevét le sem írom, de ami itt megy már ez a hiénakutyázás, meg hisztérikus fröcsögés, az már több mint szánalmas.
Egyrészről: ez egy kivételes szolgáltatás, ami nyilván olcsóbb, mint a publikus díjcsomagok, ezután is az marad. Emiatt őrjöngeni, hisztériázni teljesen felesleges, akinek nem tetszik a változás, felmondhatja és mehet publikusba vagy másik szolgáltatóhoz szabadon.
A másik ami érthetetlen volt számomra végig, hogy egyeseknek miért fáj annyira az, ha valami nem ingyen van, hanem fizetni kell érte olyannak, aki ebből él, vagy ebből is, de cserébe mindent 100%-ig korrekt módon elintéz, minden terhet levesz az ember válláról, tehát nem veri át, nem károsítja meg, hanem csak egyszerűen szolgáltatást nyújt, azt pedig maximálisan fair, korrekt, gyors és fair módon.
Annyi mindenre kifizet az ember pénzt manapság amiért nem kap semmit, lásd parkolás, autópálya, stb.stb. , nem értem, hogy miért pont ez ennyire fájdalmas.
Azzal együtt mindenkinek szíve joga, hogy fizet-e valamiért vagy sem, vagy inkább maga csinálja jól-rosszul.
Számomra csak ez a már szinte elmebeteg gyűlölet, mocskolódás, szutykolás a megdöbbentő, ami egy ilyen dolog kapcsán egyáltalán kibontakozhat. Egyrészt merőben értelmetlen, mert ettől nem változik semmi, ráhatása a dolgokra nincs, továbbá nem kellemes állandóan ezt olvasni egy topikban ami elvileg az egymásnal való segítésről szólna.
Nem akarok semmi vitát generálni-szítani, csak már baromi unalmassá kezd válni a topik hangvétele, egyúttal maga a topik pedig értelmetlenné.. -
Csirke
tag
Jobb lenne, ha nem gúnyolódnál, mert nem vagyunk olyan viszonyban, meg gyanítom, hogy az életkorod alapján sem engedhetnéd meg magadnak. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, ami nem ugyanaz, mint a Tiéd. Nincs ezzel semmi gond, csak ne ordítsd le mindenki fejét, amikor 0-hoz konvergál a tapasztalatod!
Ha viszont segíteni is szeretnél, akkor szólj az ismerősödnek, hogy intézze el az én belépésemet is. Képzeld, még fizetnék is valamennyit érte! Nem az ingyenes szolgáltatásért, hanem az ügyintézésért.www.solarplan.hu
-
nusika721
csendes tag
csirke: Szia, ugye-ugye, nem így működik. Cekkk fórumtársunk szemében véres posztó ez a téma, bár azt hiszem, hogy szimplán savanyú a szőlő. Ő vergődik a leselkedő piros kutyák hálójában, és nem tud szabadulni tőlük. Ezért aztán dögöljön meg a szomszéd tehene is. Amúgy én csípem mikor szidja a hiéna kutyákat, de ez nem szép hozzáállás a többiekkel szemben. Lehet, hogy egy ismerősénél így ment, de láthatod, hogy nem ez a megoldás. Mivel Te már beindítottad a gépezetet, nincs más választásod, mint kivárni a végét.
[ Szerkesztve ]
-
Csirke
tag
Ha úgy gondolod, hogy mindig így működik, akkor el vagy tévedve. Engem is érdekel a dpi flotta. Sokan mondtak sokfélét, és vettem a bátorságot, elindultam úgy, ahogy most vázoljátok. Hát nem úgy megy. Kb. 1 hónapja Fidesz irodának levél (meg még utána 1-2 alkalommal), telefonálgatások, állítólag sínen az ügy. Akinek meg kellett volna kapni az igényünket, az nem tud róla. Ismét fidesz iroda, mégegyszer igénytovábbítás, még mindig nem érkezett meg a második helyre, de most azt is mondták, hogy cégnek egyelőre nem is lehet (első alkalommal ilyet nem említettek). Szóval várok, esetleg hívogatok, meg....
Elméletileg minden működik, csak gyakorlatilag nem.www.solarplan.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest