Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Korlátlan internet_Telenor: emel a Számlakontroll, 531 Ft-tal, 5650 Ft-ra. A többi telenoros korlátlanság is emelkedik?
-
Bferibörs
addikt
válasz
4Grider #48639 üzenetére
Nekem ma írták a nevemre, direkt rákérdeztem, azt mondta az ügyintéző,hogy nem,egyből megosztó lesz. Hát persze,hogy nem az lett a MyTelenorban.😂
ecobit: nekem 30 GB- ba került.😁
Amúgy nem minden változatlan,eddig papír alapú számlát kértem,kaptam, most csak + egy ezresért lehetett volna.😠 -
Fifi
őstag
A facebook csoportjukban is ezt a linket írták, úgyhogy a válasz igen.
És ezt a dokumentumot kell kitöltve, aláírva feltölteni. -
ecobit
csendes tag
Sziasztok!
EQ fronton erdeklodnek mit tudtok arrol, az normalis e ha a sajat nevre atiras utan az adatmegoszto bekerul egy ugynevezett hipernet home +m csomagba ami 60GB adatforgalmat tartalmaz nappal es 60 ejjel. (Ezt irja most a mytelenor app)
Viszont a fo adatkartyara pedig rendesen azt, hogy Flotta Hipernet Unlimited.
Ma delutan csinaltam meg az atiratast a Telenor sms kikuldese utan. Nekem csak egy korlatlan adatkartyam van a flottatol es ehhez egy adatmegoszto sim ami szinten korlatlan. (Volt eddig)
Rendben van e ez igy?
Azert kerdezem mert Peter mintha azt mondta volna minden marad valtozatlanul...
-
Nah visszahívtak engem is megtörtént a névre írás. Nem is tudtam hogy hálózaton belül ingyenes az sms is.
-
yanna
addikt
Hali Srácok!
EQ-s névre kerülés ügyben ugye [ezt] kell kitölteni.? -
4Grider
nagyúr
válasz
csapee #48629 üzenetére
Milyen telefonod van?
Itt tudod ellenőrizni a vodás lefedettséget (vagy nem, ha ritkán lakott helyen vagy). -
4Grider
nagyúr
válasz
csapee #48627 üzenetére
A Vodafone-ról megoszlanak a vélemények. Azért, mert sokkal kevesebb bázisa van, amint a másik kettőnek. Ergo függ a lefedettség attól, hol tartózkodsz. Csak azt nem értem, hogy 4 GB internet mellett miért is vannak igényeid, hiszen minimális, azaz 1 Mbps letöltési sebesség mellett 10 óra netezésre sem elég. Annyi pedig még leterhelt 800 MHz-es 4G hálózaton is meg szokott lenni...
-
csapee
őstag
Hi
Keresek nem Telenor hálózaton működő flottát. Saját tulajdonú számot vinnék (maradjon is) , jó hálózati lefedettség feltétel. Eddig 4GB internet és 200 perc elég volt. Vodafone internet lefedettség vállalható? A Telenortól is a borzasztó net miatt szabadulnek. Telekom biztos jó de abban nem találtam magán előfizetéses flottát.
Köszönöm -
tyuli76
tag
Lejárt a szerk. idő.
Most írták jóvá a futár díjat aki hozta szimkártyát. -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Euro Quattro / Kedvező üzleti flotta előfizető vagyok, ahol csak adatkártyám van.
Ma ilyen SMS-t kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton értesítjük, hogy a Credit Prime 2015 Kft. és a Telenor közötti szerződés átalakításra került.
Az új megállapodás részeként szükséges a hang és az internet az előfizetések átírása a felhasználók/előfizetők nevére.
Kérjük, hogy az alábbi címen https://www.telenor.hu/flotta/online-ugyintezes/flotta-belepes vagy a +36 20 440 0404-es telefonszámon adja meg adatait miután egy telenoros ügyintéző felhívja és pár perc alatt elvégzi a szükséges regisztrációt!
Átírás hiányában a hívószámok 2021.04.09. után felfüggesztésre kerülhetnek!
Üdvözlettel, Telenor!Ha csak adatkártyám van tőlük, akkor is vonatkozik ez az üzenet rám?
Köszi! -
pinnacle
nagyúr
Hol tudom megnézni, hogy a Telenorhoz átvitt EQ-s telefonon a roaming meg van kapcsolva? Lehet, hogy az 1-es zónában alapból engedélyezett, és csak a 2-3-ban lehet aktiválni?
-
-conrad-
addikt
Köszi mindenkinek. Routeres kérdés jöhet? Reset az 535ben visszalő mindent az alapra, wifi név jelszavak stb? Ezek szerkesztve lettek a használt készüléken amit vettem, viszont a sim a visszajelző ledek alapján most működik benne - csak nem érem el pass nélkül, lol...
-
4Grider
nagyúr
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, van valakinek iqpro-s tapasztalata? Privátban esetleg rámírna? Nemtom mennyire érzékeny itt írni róla. Megvan a sim de nincs adatkapcsolat pedig elvileg aktív kártyát küldenek.. köszi!
-
4Grider
nagyúr
válasz
adabra #48605 üzenetére
A Telekom Domino csomagja alapból hang célú csomag, de nem tudom, hogy ez miért rossz hír. Ha nem akar, nem telefonál rajta, csak a feltöltött összegből aktiválja 4000 Ft-ért az 5 GB netet, és használja míg el nem fogy (fontos persze, hogy közben a kártya ne járjon le, tehát évente egyszer fel legyen töltve és legyen rajta adategyeztetés).
-
lafa
újonc
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok olyan mobolflottát ahol csak adatkeretet lehet venni havidíjjal vagy esetleg olyan opció van, hogy pl. 10GB internetet vásárolni felhasználhatósági idő nélkül(tehát nem havonta megújuló) ?
Azért lenne erre szükségem, mert nem használom rendszeresen a mobilnetet, viszont ha mégis akkor Voip hívásra lenne(Digi lefedettségen kivül) vagy GPS-re és ez se minden hónapban, hogy több gigát megérje venni minden hónapban. -
Freerider89
tag
válasz
kovacs65 #48598 üzenetére
sajnos nem kimondottan ragaszkodnak az ügyfélhez, bár tapasztalataim szerint T-mobile még kevésbé.
Én 5 éve már egyszer bejátszottam ezt a felmondok dolgot, simán hagyta volna a vodafone üzletben az ügyintéző... akkor kérdeztem rá, h nincs esetleg rá megoldás h maradjak? esetleg nem publikusan elérhető csomagok régi ügyfelekenek stb. és akkor kaptam egy jó ajánlatot. Illetve sikerült a minap is kötnöm egy jó csomagot "123xyz" fórum társ leírása alapján.
Arra tudok gondolni, hogy kevés vodafone dolgozónak van joga ezeket az extra csomagokat megkötni, + eleve nem is kapnak érte igazán jutalékot, vagy max egy minimálisat, hogy egy ügyfelet "meg tudtak tartani".
Itt szerintem a kommunikáción, illetve hogy éppen kihez kerülsz a vonalvégén/ vodafone üzletben sok múlik! Azután pedig azon, hogy tudd mi az amit elfogadnál csomag, mert ugye ezek nem publikusak, ott kell döntened, de általában nagyon könnyen ajánlanak jobbat a meglévőnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest