- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, ha 3 hete küldtem el az adataimat a DPI flotta kapcsolatnak, elképzelhető, hogy még a héten keresni fognak a MF-től vagy már csak a jövő héten. Azt olvastam, hogy jan. 6-ig leltároznak.
Köszi a segítséget
-
zoli62
addikt
Egy hónapja vagyok egy kék flotában az eddigi piros helyett, mindkettő kiemelt. Eddigi ügyintézési tapasztalatok. Vodafone kiemelt telefonos ügyfélszolgálatnál a tarifa minden részletét ismerik, szolgáltatásokat meg lehet rendelni, le lehet mondani. Telenornál szinte minden eseben a kapcsolattartóhoz irányitanak, a díjcsomag részleteit nem látják, vagy nem adhatják ki. Bónusz: már az első havi számlában is sikerült hibát ejteniük. Kiváncsi vagyok, hogy a reklamációnál is a kapcsolattartóhoz irányitanak?
-
Csirke
tag
válasz
Szépfiúúú #11887 üzenetére
Jól teszed, bár csak mindenki előre gondolkodna. Én csak azt kérdezem, hogy mi miatt kell ennyiszer 'zargatni' a szolgáltatót/flottakezelőt? Mondjuk az is igaz, hogy én majd' 3 hónapot vártam a dpi flottára, szóval nekem nem probléma, ha valamire várni kell, de az igazság az, hogy nem nagyon szoktam, mert azért el lehet intézni szinte mindent telefonon is. Fentebb írtam, hogy a dpi flottás szám esetében is simán intézkedtem a telenoros üfsz-tal. Nem volt fennakadás. Egyszer sem említette, hogy ő ne tudna valamit is megoldani, hamár telenoros a számom (pedig nem is én vagyok az ügyvezető a cégben
).
-
Zeki
nagyúr
Ja, az a marha egy reklámokkal teli warez megosztóra tette fel.
Itt találsz egy képet. -
Irnatok par mondatot errol a dpi flottarol? Percdijak, lebeszelhetoseg, internet stb.
Koszi!
-
Szépfiúúú
csendes tag
válasz
Csirke #11885 üzenetére
Nem akarom h.minden apro dologért a Mft zargassam mert egy sim cserére nem akarnék 1-2 hetet várni ha csak a Mf intézheti! Én mindenben előre gondolkozok és nem utolag sirok h.ez is meg az is szar!!!
Ergo ez a szám titkosítás is!
Egyik mobil szolgaltatonal meloztam anno tom h.működnek a dolgok! -
pinnacle
nagyúr
válasz
Vangelis #11884 üzenetére
SIM-et már 5x cseréltem Telenornál, az MF-nél akartam, de ők nem cseréltek. Azt kell mondani, hogy eldobja a hálózatot. A Telenornál nem vacakolnak, de olvastam, hogy a T-Mobile-nál képesek megvizsgálni. A Telenor SIM megoldása egyébként is jobb, a kitört micro-simet vissza lehet tenni a keretbe, a T-Mobil-nál nem.
-
Csirke
tag
válasz
Szépfiúúú #11882 üzenetére
92 óta van mobiltelefonom. A két kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam ügyintézni személyesen valamelyik ügyfészolgálaton ez alatt az idő alatt. Mi az, ami miatt Te állandóan a szolgáltató segítségére szorulsz, és csak személyesen lehet elintézni? És mi az, amit a MF nem tud megoldani?!? Nekem minden ügyemet el tudták intézni személyes találkozó nélkül. Azóta csak 1x kellett intézkednem (hogy ne 4 külön számlát kapja az előfizetésekről, hanem 1 összevontat), de azt is a meló közben, telefonon el tudtam rendezni (nem is kellett a MF-ot zaklatni emiatt, hanem a Telenor üfsz megoldotta).
Szóval sokan bolhát csinálnak az elefántból. Vagy csak nekem sokkal fontosabb a költségek minimalizálása, mint az üfsz? -
Szépfiúúú
csendes tag
válasz
harcosparej #11870 üzenetére
Konkrétan olyanokra gondoltam, h. sim kártya csere, meg titkos szám. ezeket nem lehet a my telenorban intézni. Ha ezekhez is a MF kell, akkor felejtős nekem a dpi flotta.
Mennyi volt a percdíj a volt telekomos flottádban, ha nem vagyok indiszkrét.
-
stefi68
addikt
Háááát én nem tudom, hogy csak vidéken van így, vagy más üf.szolgálati irodáknál is, de úgy kell minden infót kihúzni az ügyintézőkből, mert maguktól nem mondanak el semmit.
Nem is olyan rég írtam, hogy két flotta között vacillálok. Az egyik T-Mobil, a másik Telenor.
Mindkettőnél voltam. A Telenor-os semmit nem tudott mondani az adott flottával kapcsolatban, a T-Mobil-nak teljes rálátása van a flotta tarifákra (piros pont).Amikor eldöntöttem, hogy a T-Mobil-os flottát választom bementem hozzájuk, hogy szerződést kötünk (előtte persze egyeztettük a feltételeket). Valahogy eszembe jutott ez a kapcsolási díj dolog és az utolsó pillanatban rákérdeztem.
A válasz az volt, hogy szerinte van kapcsolási díj (persze ezt nem tudta biztosan), ami úgy 5 Ft körüli hívásonként.
Na akkor ott majdnem elborult az agyam. Már nem az az 5-600 Ft számít havonta, de akkor is. Háromszor voltam náluk, kiveséztünk mindent (havídíj, lebeszélhetőség, percdíj, hűség stb.) és egy apró megjegyzésként sem kerül szóba a kapcsolási díj. Még az ügyintéző azzal védekezett, hogy "az van mindenhol nem?"Ezután, mivel az ügyintéző még mindig nem volt képben a csatlakozás menetéről és kérte hagy telefonáljon utána 1-2 dolognak, átmentem a Telenor-hoz.
Ott is rákérdeztem mi van a kapcsolási díjjal. A hölgy arról tájékoztatott, hogy "Á, ezeknél a flottáknál nincs ilyen, csak a lakossági csomagoknál."
Nos nekem nem volt annyira meggyőző. Főleg azután, hogy az adott flotta konstrukciókról semmilyen információval nem tudnak szolgálni. Nem azért mert nincs benne a gépükben, hanem azért mert elmondásuk szerint nem névvel vannak nyilvántartva (mint pl. Zöld Kft. flotta), hanem úgy hogy pl. BZKLM-10F flotta. És itt még tényleg segítőkész is volt a hölgy, még a monitort is felém fordította, hogy megmutassa.Azért el kell hogy mondjam még, hogy mindkettő zárt BM-es flotta és ilyen információkat még a flottakezelőtől sem tudok beszerezni, egyrészt mert viszonylag friss (decemberi) konstrukció mindkettő, másrészt meg nem találni olyan embert aki ilyen mélységekig rálátna a dolgokra.
Szóval hozzátok fordulok, hátha tudtok érdemi infóval szolgálni a T-Mobilos és a Telenor-os flottákkal kapcsolatban a kapcsolási díjról.
Köszi előre is!
-
Vangelis
félisten
válasz
gyongyszem #11878 üzenetére
Vagy az alábbi boltokban, vagy a dpi.fidesz.hu honlapon keresztül.
-
válasz
gyongyszem #11875 üzenetére
ezekben az üzletekben vehetsz készüléket
-
Vangelis
félisten
válasz
gyongyszem #11875 üzenetére
-
gyongyszem
újonc
Szia!
A segítségeteket kérném.Dunaújvárosban lakom.Bementem a Telenorhoz készüléket vásárolni és közölték ve hogy erre a dpi-csomagra engedélyt kell kérni.Kitől , és ez ,hogy működik?
Próbáltam neten keresztül de a felsorolt készülékek közt nincs olyan amelyik tetszik nekem . Viszont azon a papíron rajta van a telefon ,hogy megvásárolható amit a Telenornál nyomtattak nekem , csak ők sem tudtak segíteni ,hogy ki az aki erre engedélyt ad ki.
Segítségeteket előre is köszönöm. Gyöngyiki
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
forrest85 #11873 üzenetére
Szerintem tuti hogy igen, ámbár a mienk az nem ilyen jellegű, de Vodafone mol flotta. A helyi Vodafone boltban dolgozó operátor haverom azt mondja hogy ez a természetes a cégnél, tehát ha hálózaton belül beszélsz az is abból jön le.
Természetesen akivel együtt lépsz be azzal ingyenes a csevej. -
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy aki kért a Vodafone-tól 1000perc ingyenes beszélgetést neki akkor is az 1000percből ketyeg a levonás, ha flottán belül beszél?
-
boxfan
tag
válasz
harcosparej #11863 üzenetére
Köszönöm szépen az infót,
-
harcosparej
tag
válasz
zsambek #11869 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni. Ezt valószínűleg a flottakezelő fogja intézni. Telenor üzletben felvilágosítást tudnak róla adni, mert lehet náluk is megoldható. Csere tarifájáról tessék itt egy link [Telenor sim pótlás]
-
harcosparej
tag
válasz
Szépfiúúú #11868 üzenetére
telenor online keresztül mindent tudsz intézni. pl szolgáltatások megrendelését lemondását, számlafizetést stb... Csak telefon vásárlás és esetleges számlázási problémákkal kell a MF-hez fordulni. Utóbbit még nem tapasztaltam, meg nem is nagyon olvastam. Nekem sokkal kedvezőbb mint a telekomos flotta amiben voltunk. telenor online keresztül jobban, pontosabban tudom nyomon követni a számlám alakulását.
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy elhagytam a DPI-s SIM kártyám az utcán. Mi ilyenkor a teendő, kit kell hívnom, illetve mennyibe fog nekem ez fájni?
Köszönöm szépen,
zsambek` -
Szépfiúúú
csendes tag
válasz
harcosparej #11866 üzenetére
És mindenféle beállítást tudok a Telenorban én intézni azért? A teló vásárlás nem is lényeg, mert csak függetlent veszek mindig.
-
harcosparej
tag
válasz
Szépfiúúú #11864 üzenetére
Te vagy a szám tulajdonosa és a számlafizetője is. DPI flottánál van egy flotta kezelő cég. Külön álló csomag amibe nincs belelátása a Telenornak. Így egy sima üzletben nincs jogosultságuk neked készüléket hozzárendelni az előfizetésedhez. Bármi problémád van ezt a kezelő intézi. Gazdasági szempontok miatt is célszerű, ha tőlük veszed mert így jobban nyomon tudják követni az igényeket meg persze ők kapják a jutalékot az anyacégtől a telefon eladások után. Kedvező feltételek miatt én nem látok kivetni valót ebben. Telekomnál simább az ügy, jogosultságot kapsz bemész kötsz egy előfizetést, de ez itt a Telenor világa. Ez van.
-
harcosparej
tag
válasz
boxfan #11859 üzenetére
Annyi, hogy a GAP megszűnt tudomásom szerint. Több vodás flottára bomlottak, elég kedvezőtlen feltételekkel. Ennyit tudok róluk.
DPI meg hosszú távú szerződéssel rendelkezik a Telenorral.(#11861) Szépfiúúú
Mi probléma van azzal, hogy csak a MF-től lehet venni? Elég jó feltételeket adnak, hogy ez bevállalható legyen. Voltam 4 évig t-s flottában, készüléket nem vettem mert nem adnak ott semmilyen kedvezményt.
DPI is minimális, de egy két készülék olcsóbb mint a lakossági. -
boxfan
tag
Azt lehet tudni,hogy a DPI és a GAP percdíjai és előfizetési díjai között van-e különbség?
-
darvak
senior tag
Valaki meglévő friss dpi előfizetőt megkérhetnék, h kérjen egy sms ajánlatot Lumia 625-re a Telenortól itt -Meglévő Telenor előfizetésemet megtartom és lecserélem a készülékemet - opció választása mellett)?
Nincs Telenor előfizetésem, de kíváncsi lennék DPI-vel milyen ajánlatot adnak.
Megeshet ,h Lumia 820-ra is érdekelne, ha valaki nagyon ráérne ugyanott kikérni
Kösz
@(#11854) Vangelis
Semmit nem küldenek??
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest