-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #3282 üzenetére
Nem tudom, hogy ezeket a dolgokat az itteni ítészék, hogyan értékelik, de szerintem abszurd a vevő hozzáállása, főleg azok után, hogy felajánlottad, kifizeted a kábelt. Annyi lenne a dolga, hogy leugrik a sarki boltba, vesz egy kábelt, te meg kicsengeted, de ehelyett nyavalyog, hogy hétfőig nincs gépe.
Nem hiszem, hogy ezért kaphatnál negatív értékelést!
Úgy tűnik a vevő nem is akarja a megoldást....... -
válasz
T0mBd1gg3R #3278 üzenetére
Nyilván a te dolgod, hogy oldod meg, de véleményem szerint őrültség lenne a részedről szállítással aranyárban venni neki egy kábelt ami nem is volt lebeszélve.
-
válasz
Ferenczi Áko #3220 üzenetére
Egyszerű a dolog, nem kell mindenbe belemenni...
Én személyes talira nem megyek csk pár kilométeren belül, elfoglaltságot meg sosem mondok le. Ha akarjuk mindketten úgy is össze lehet hozni. -
válasz
Ferenczi Áko #3217 üzenetére
Én mindig előre utalok és még sosem maradtam hoppon, de a pár napja regisztrált 0 értékeléses arcok kizárva. Velük max. a személyes biznisz megy. Tudom mindig vannak kivételek de egy 50+-os eladónál elég kevés az esély, hogy pont akkor szállja meg az ördög mikor velem üzletel.
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok! Személyesen engem nem vertek át de ma megkeresett egy fórumtárs azzal, hogy egy srác akivel nemrég én is üzleteltem (nálunk minden rendben volt) itt, átverte. Emiatt kérte, hogy ha van bármiféle adatom, kontaktom az illetőről azt küldjem el neki. Csak egy számla alapján van egy nevem és egy címem. Nem okozhat ez később jogi problémát ha ezeket kiadom a megkárosított vevőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest