- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Az a legjobb , ha egy csaló nem válaszol, felszívódik, mert akkor csaló, feljelentheted
Ha ígérget, vagy azt mondja, most nincs pénze, de ahogy lesz, fizet, esetleg még valamicskét visszacsorgat, cseszheted. Polgári per, inkasszó, de az mind költséggel jár, és ha az eladó nevén semmi nincs, akkor az is hiába. -
envagyok
veterán
Ha nem bűncselekmény, akkor mi?
Mi volt az indoklás?
Hogyan fizette vissza a harmadát, mivel indokolta, hogy csak annyit adott vissza?
Hogy történt az elejétől a végéig?
Esetleg fizetési meghagyás? Ahhoz kell tartozáselismerés.
Csak veled csinálta, vagy több károsult is volt?
Nekem volt egy hasonló esetem, valami imi, ő azzal szórakozott, hogy utalás után kitalálta, hogy mégse tudja postázni, és ígéretet tett, hogy visszafizeti a pénzt.
Innentől feljelenteni, hiszen a szándék megvolt a dolog rendezésére, nem tűnt el, válaszolt, így nem volt bűncselekmény a rendőrség szerint.
De szerencsére több emberrel csinálta folyamatosan, amit már nehéz lett volna megmagyarázni, így sittre került.
Szerencsére nekem apránként utalgatott, nagyjából visszajött a pénz, pár ezres híja maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Blu-ray lejátszók
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest