-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Az a legjobb , ha egy csaló nem válaszol, felszívódik, mert akkor csaló, feljelentheted
Ha ígérget, vagy azt mondja, most nincs pénze, de ahogy lesz, fizet, esetleg még valamicskét visszacsorgat, cseszheted. Polgári per, inkasszó, de az mind költséggel jár, és ha az eladó nevén semmi nincs, akkor az is hiába. -
envagyok
veterán
Ha nem bűncselekmény, akkor mi?
Mi volt az indoklás?
Hogyan fizette vissza a harmadát, mivel indokolta, hogy csak annyit adott vissza?
Hogy történt az elejétől a végéig?
Esetleg fizetési meghagyás? Ahhoz kell tartozáselismerés.
Csak veled csinálta, vagy több károsult is volt?
Nekem volt egy hasonló esetem, valami imi, ő azzal szórakozott, hogy utalás után kitalálta, hogy mégse tudja postázni, és ígéretet tett, hogy visszafizeti a pénzt.
Innentől feljelenteni, hiszen a szándék megvolt a dolog rendezésére, nem tűnt el, válaszolt, így nem volt bűncselekmény a rendőrség szerint.
De szerencsére több emberrel csinálta folyamatosan, amit már nehéz lett volna megmagyarázni, így sittre került.
Szerencsére nekem apránként utalgatott, nagyjából visszajött a pénz, pár ezres híja maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest