- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Á - dehogy, csak most volt egy kis időm nézegetni Európa árait.
Az én árképzésem nem külföldi árszint függő. Nekem mindenben ugyan az a %haszonkulcs van a 26 eurós félárú hűtőben is és akár az új XP-90C-ben is, hogy miből fogy több és miből kevesebb az csak tőletek függ ezt hívják fizetőképes keresletnek.
Külföldi árakkal azért sem szabad hasonlítani, mert egy német disztributor teljesen más nagyságrendben ad el mint én, az itthon eladott TR hűtő mennyiség semmilyen módon nem hasonlítható pl. a Németországban eladotthoz, így ők a gyártól is más áron kapják mint én (mivel természetesen az enyém is a gyártótól jön nem a birka szerinti on-line boltból, mondjuk ez is megérne egy misét: én voltam a PC-Coolingnál, hát nem egy on-line boltocska
), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem.
Bocs hogy belső dolgokkal untatom itt a T. társaságot, de kicsit azért bánt az emberi sötétség.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem.