Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Segitsen valaki abban hogy pl.ha veszek egy usb 3 hdd,azt milyen kábellal tudom összekötni a minix el?van olyan hogy otg<usb3?válaszokat előre is Köszönöm. -
g947
tag
Jó reggelt!
Kérdésem a következő:
Használjátok-e a program-addon-ok közül az XBMC Backup-ot? Nekem nem sikerül. Nem tárolja el az adatok az általam kijelölt helyre. Az jelenik meg az információban, az XBMC által írható helyet kell választani a backup-nak. Hol van ilyen, nem tudom.üdv g947
-
g947
tag
Ne fáradjatok, megoldódott.
FTP működik, de csak wifi-vel. Így megy Total Commanderrel és FileZilla-val is, de csak a sima ftp. Az SFTP nem dolgozik nálam.
Utánaolvastam a wifi jelszint problémának és sokaknál gond a wifi vétel. Az antenna állítgatásával nekem is sikerült 5-8 Mbit/s-re feltornászni a jelszintet. Nem vagyok ezzel megelégedve. Ha esetleg tudtok olyan szervert az x7-hez, amelyik LAN-nal is dolgozik, megköszönném.
Talán tanulságos volt ez a pár levelem, amit ide írtam a fórumunkba.
Üdv g947 -
g947
tag
Igen, van router közbeiktatva. TL-WR1043ND típusú. Ez azt hiszem a célnak megfelel.
A probléma nem a sebességgel van, amint olvastad az előzményekben.
Nem írtam még az SSFTP szerver beállításáról. Ott a wifi kikapcsolva és "Accept connection from NET proxy" bekapcsolva. Start SSFTP on startup bekapcsolva. Indulás után a szerver státusza: connected. Url: uknown.üdv g947
-
g947
tag
Bocsánat, még annyit a fentiekhez, hogy internetre fel tudok lépni az x7-tel. Azért használom LAN-nal, mert sokkal gyorsabb. (120Mbit-es hálózaton vagyok és 60-90Mbit/s-et mutat a Speedtest).
g947 -
g947
tag
Üdv, kis segítséget szeretnék kérni.
Kb. egy heti kínlódás után fordulok a fórumhoz, képtelen vagyok ftp összeköttetést teremteni a pc-m és az x7 között.
A konfigurációm a következő: pc (windows XP wifi-n); x7 (LAN-on);
Próbálkoztam Total Commanderrel és legutóbb FileZillaval is.
Beállítások az x7-en:
System settings > Services > Webserver: UPnP kikapcsolva; Webserver: engedélyezve;
port: volt 8080, 8808, 2121 közül egy-egy; username: xbmc; pw: xxxx;
webinterface: default
System > Internet access: HTTP server access to internet: bekapcsolva;
Server: az x7 ip száma; port: 8080, 8808, 2121 közül valamelyik;
username: xbmc; pw: xxxxAz x7-re legutóbb az SSFPT servert tettem fel, de próbálkoztam többel is.
PC-n a FileZilla beállítása: Protocoll: SFTP és az x7 ip száma, username és pw: xxxx
Ez történik connect esetén:
Csatlakozás a következő kiszolgálóhoz: 192.168.1.170:8808...
Válasz: fzSftp started
Parancs: open "xbmc@192.168.1.170" 8808
Hiba: Network error: Connection refused
Hiba: A kiszolgálóhoz nem sikerült a csatlakozás
Állapot: Várakozás az újracsatlakozásra...
Állapot: Csatlakozás a következő kiszolgálóhoz: 192.168.1.170:8808...
Válasz: fzSftp started
Parancs: open "xbmc@192.168.1.170" 8808
Hiba: Network error: Connection refused
Hiba: A kiszolgálóhoz nem sikerült a csatlakozás
(Kisérletek alatt firewall kikapcsolt állapotban volt.)Más.
Van egy másik médiaboxom is (NTR82). Ez is LAN-on van. Ehhez tudok kapcsolódni a PC-vel és az x7-el is pillanatok alatt. Az x7 kliens módban is csatlakozik az NTR82-hez.Hosszú lett a szövegem, remélem a válasz már rövidebb lehet, ha valakinek lenne rá ideje.
Előre is köszönöm
g947 -
laca.1
aktív tag
Hali.
Èrdeklődnèk hogy most szeretnèk neo x8 venni és èrdekelne hogy kezeli e majd az usb billentyű/egeret? -
handrash
őstag
Általánosan és android oldalról közelítem meg a dolgot és a saját véleményemet írom le.
Ha valami jól működik és elégedett vagyok vele azt nem piszkálom.Nem, nem kell egyesével az összes firmwaret felpakolnod, csak amelyiket szeretnéd, jobb esetben régebbit is felrakhatsz.
Igen minden elszáll. Ha rootolt az eszköz akkor a mentésekre egyik legjobb megoldás a titánium backup, de külső meghajtóra mentes.

-
Enye13
újonc
Sziasztok !
Én is Minix neo x7 tulajdonos vagyok 2013 december óta. Általában film nézésre, netezésre, email olvasásra használom.
A kütyü teljesen gyári beállításokkal ketyeg és a kapott programok futnak rajta ,kivéve az xbmc, amit a hivatalos oldalról szedtem le és telepítettem fel.
Olvasgatom a korábbi bejegyzéseket ,de mégsem tiszta nekem egy-két dolog a firmware frissítéssel kapcsolatban.A menetét már leírtátok, elolvastam és még videót is találtam, szerintem ez a része menni fog.
Honnan tudom, hogy nekem melyik verzió van fent a kütyün? Amiket találtam abból talán azt tudtam kisilabizálni, hogy vmi 2013 novemberi firmware lehet rajta...
Ha frissíteni szeretném a firmwaret akkor fel kell raknom a soron következő fw egészen az utolsóig ami 2014.04 havi?
A frissítés hoz-e valami lényeges változást? gyorsabb lesz-e a kütyü ? Érdemes nem érdemes? Attól tartok hogy szenvedek vele egy pár órát és lényeges változást nem fog hozni. Azt tudom, hogy jelenleg stabilan fut amit használok rajta az tökéletesen megy, főleg az Xbmc.Találtam olyan fw verziót ami OTA,azaz a gépre másolva fogja saját magát frissíteni. Ha jól vettem ki a leírásokból. Azt tudnám én is használni ? kompatibilis az X7 gyári fw verziójával vagy csak a kábeles frissítés jöhetne számításba?
Még egy nagyon egyszerű kérdésem van. Ugyebár a fw frissités során minden elszáll a gépről ami fel volt telepítve (app, fénykép stb). Van-e olyan megbízható és tesztelt app amivel az összes feltelepített app-ról tudok biztonsági mentést készíteni ,majd visszaállítani?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdvözlettel
Enye13 -
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Semmi gond, áram ingadozásra, vagy táp miatt szokott ilyen előfordulni. Frissítsd meg újra, tedd fel újra a romot, és mennifog.
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Update:
Többszöri újraindítást követően már továblépett és kiírta, h nitroteam quickshot. Innen nem akar elmozdulni vagy fél órája.
-
frankdelgado
őstag
Hali most ütött be a krach. Bekapcsolom a minix-et megjelenik a kis ződ robot, meg a minix felirat, aztán semmi. Nem akar bebootolni.Reseteltem, lehúztam minden perifériát, úgy sem történik semmi. annyit csináltam vele, hogy tegnap visszaállítottam alapbeállításokra, meg új verzióját raktam fel a ttorrentnek.
Mi a teendó? Küldjem gariba?
-
g947
tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Hi,
Köszönöm, h próbálsz segíteni.
Ezt a file-t töltöttem le. Mikor kibontottam akkor ebből 3 db folder, Meta-inf, recovery, systemés egy boot.img file lett. Ezzel az img-vel nem indítottam el a Rochchip Batch Tool-t, mert gyanús volt.
Átneveztem fenti zip file-t update.zip-re, de nem tudtam a falshbe másolni. Kivettem az sd kártyát a dobozból és pc-n rámásoltam az update.img-t, mivel a pc Total Commanderen nem láttam az otg csatlakozást. A Rockchip driver működik - gondolom, mert a device manager jelzi az eszközt, de az usb portoknál nem látszik. Mikor bekapcsoltam az x7-et kérdezte, h upgradeljen-e sd-ről. Nem engedtem. Megpróbáltam Explorerrel átmásolni a flashbe, de nem sikerült.
Most itt tartok. Holnap talán összejön valami.
üdv g947 -
karcsesz
csendes tag
MINIX NEO X7 eladó 20000 ft-ért.Érdeklődni privátban,vagy a 06204186628-as telefonszámon.
-
g947
tag
Üdv a fórum olvasóinak.
Pár napja jött meg az X7-es dobozom. Eddig csak rádugtam a TV-re és csatlakoztam a WIFI-hez.
Szóval csak nézegettem. Alapban 08-as firmware van rajta, amit szeretnék a 10-esre cserélni.
Ott tartok, hogy a Rochchip Batch Toll felismeri a készüléket (világít alul az 1-es kocka zölden).
Itt elakadtam. Letöltöttem a NEO_X7_20140430_010_OTA.zip-t. Egy img kiterjedésű file-t kell keresnem, hogy a frissítés elinduljon. Ehhez ki kell csomagolnom fenti zipet.
Kérdezem, hogy a kicsomagoláskor keletkezett boot.img-t kell elindítani?
/Tutoriált megnéztem. Igaz ott egy korábbi (7-es) firmwarrel frissítenek, de ott az img kiterjesztésű file neve utal a 7-es firmwarre.
Bizonyára érzékelitek mennyire szakember került a fórumba, de igyekszem keveset szerepelni a későbbiekben.
üdv. g947 -
digidi
újonc
Üdv mindenkinek!
Én is tulajdonosa vagyok egy ilyen kütyünek lassan két hete (sőt talán már picivel több), és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Videózásra, netezésre, időnként egy kis játékra a legjobb választás, mindent visz
Lehet egy "noob" kérdést teszek fel, de feltűnt, hogy hiába állítom át a minix-en a kimenetet 1080-ra, a képméret elvileg marad 720.
A tv "érzékeli" a váltást, a jobb felső sarokban 1080-at ír, viszont ha a minix-en nyomok egy képernyőmentést az alsó sávon, a kép mérete 720-as lesz.
Az xbmc-ben se tudom a képernyőméretet 720 fölé vinni.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor a 1080-as videókat is csak 720-ba látom, vagy úgymond csak a rendszer fut 720-ba, de a kimenet a tv-re 1080? (ha ez lehetséges egyáltalán)
Elnézést még egyszer ha ez "noob" kérdés, nem mindenki lehet infoguru
záró:
visszaolvasgatva ezt a témát, láttam, hogy van 720-as és 1080-as verzió is
továbbá utána jártam a fórumjukon, és láttam, hogy már jóval újabb fw is létezik mint az enyém:
http://minixforums.com/threads/neo-x7-010-firmware-30th-april-2014.5921/
nekem még a gyári 008-as van fent, viszont amennyiben a fenti kérdésemre az a válaszotok, hogy a 1080-as videót 720-ba látom csak, akkor ezt, vagy egy hasonló romot bátran feltehetek rá gondolomköszi,
digidi -
Lifeforce
őstag
A hamisítások miatt, Minix lecserélte az X7 dobozát )olyan lett mint az x8, és raktak rá hologramos matricát

Úgy hogy aki most adja a fejét X7 vásárlásra, csak szólok, hogy tudjátok. -
dime27
őstag
Inkább várok még picit sztem az rk3288-as tvbox-ok megjelenésére, minix neo x9 remélem már azzal fog megjelenni brutális teljesítménye van antutu pl 41e felett
és + mali t764 gpu (Pipo p1 tablet már beszerzés alatt
) -
otixi
újonc
válasz
datefoto
üzenetére
Szia. Itt a megoldás az automatikus bekacsoláshoz.
http://www.freaktab.com/showthread.php?6690-Inside-the-Minix-Neo-X7
4 képen látható a sárga színű jumper/átkötés az 1-2 lábat zárja rövidre -> azt jelenti, hogy az automatikus bekapcsolás nem aktív.
Ha átrakod a jumpert a 2-3 -as lábra akkor az automatikus bekapcsolás már működni fog. Persze mivel szét kell szedni a készüléket hozzá valószínű, hogy ugrik a gari. -
gabi55
csendes tag
Szép reggelt és napot mindenkinek itt a fórumon. Nagyon szépen megkérlek benneteket, segítsetek nekem. Ehhez a készülékhez szeretnék romot = firmwarét kérni, segítségeteket előre tisztelettel megköszönöm.: http://peepawpicker.com/gps/index_3.htm
-
handrash
őstag
Ma vettem egy mele f10 air mouse-t és nem tudom, hogy én vagyok-e béna, de túl érzékeny, ugyanis amikor megnyomom a középső gombot hogy klikkeljen sokszor annyira elugrik a képen, hogy nem nyomja meg a kiválasztott ikont. :-(
-
zst
tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Várj, szerintem félreértettél. Ezek között gondolkodom... a felsorolt 3 között. És eddig vasban az M8 lenne nyerő nekem.

Csak kérdés az, hogy mennyire jól működnek XBMC-vel. MINIX az oké, gyakorlatilag erre van. Na de a többi? Firmware-ok hogy állnak a többi "névtelenhez" Kicsit bajban vagyok.

-
zst
tag
Üdv emberek!
LifeForce vagy más illetékes, ha jellemeznetek illetve ajánlanotok kellene kütyüt XBMC-n keresztül való filmlejátszásra windowsos megosztásról. Gigabites hálón. Oké, a kütyük 100 mbitesek. Ezek főleg mkv FHD filmek, hang HDMI kimeneten keresztül. Akkor miket tudnátok ajánlani... Játék nem érdekel, kis fogyasztású HTPC-nek valót keresek... A nagy "szerver htpc" adott, kis kliens kellene, mivel ezek jóval olcsóbbak mint ha egy új HTPC-t raknék össze.
MINIX Neo X7
Google Android TV TM8
Google Android TV s82Ebből amit a vas alapján favorizálnék az az M8, viszont a MINIX-nek neve van. Drágább téma nem érdekelne, szerintem annyival nem tudnak többet.
220volt a kiszemelt áldozat, szóval LifeForce szerintem mi még beszélgetünk.
Nem fenyegetés.Köszi és Üdv!
-
Lifeforce
őstag
Hehe jön a Minix Neo X8
2 hét kb. -
-
Lifeforce
őstag
válasz
handrash
üzenetére
Parancsolj:
MK918 Firmware
Benne van a gyári, és az enyém is.
-
Lifeforce
őstag
válasz
handrash
üzenetére
Addig amíg nem ölöd meg a bootloadert addig nem érinti a garanciát.
Elég nehéz hazavágni.
Ilyet keressél: update_mk918_205j2104_overseas.img vagy frissebbet.
Ez van most nálam letöltve.
Ha szeretnéd, feltöltöm neked valahova. (illetve van egy megkezdett romom ehhez a készülékhez, jól ki van belezve (felesleges programok el vannak távolítva) -
Lifeforce
őstag
Most kaptam meg az X8 árát.
Majdnem hanyatt vágtam magam.
41990Ft lesz az ára a simának, a H jelűnek 47990
Ez egy rablás... még akkor is ha a legjobb minőségű androidos kütyü.
Ennyit nem ér meg a külső merevlemezes lekapcsolás
-
Gergio
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy 1 hónapos Minix Neo X7.
Dobozával, tökéletes állapotban, tartalék távirányítóval.
Az ára 20000.- -
Kozy10
tag
Köszi a segítséget! Elindulok ezen a vonalon...
Az biztos,hogy a tv kalibrálása az jó, az is biztos hogy nem Firmware függő a dolog, így marad a lejátszók beállításának lehetősége
Amúgy a Screen Adjuster alkalmazás-al lehet javítani a fényességen nekem 75%-ra állítva már élvezhetőek a sötét jelenetek is. -
AcCEsS
senior tag
Erről a problémáról azt olvastam, hogy a túl sötét kép a tv és a lejátszó beállításától is függhet. (Bár az sem kizárt, hogy qrva nagy baromságot fogok most írni, mert esetleg félre értettem az egészet!)
Szóval, a javasolt hdmi tartomány HDTV esetén 16-235, PC esetén 0-255. Ezekkel a beállításokkal lehet/kell variálni. A TV-k bizonyos típusaiban van olyan opció, ahol beállítható a hdmi bemenetre kötött eszköz fajtája (PC van-e rákötve, vagy valami más), illetve pl. az xbmc fórumon is írták, hogy ebben a menüpontban "XBMC -> Settings -> System -> Video output -> Use limited color range (16-235)" állítható a tartomány, de pl. az én xbmc verziómban nem találtam ilyen opciót. A lényeg, hogy túl széles tartomány van ráengedve a TV-re, és az okozza a problémát.Tudom, hogy ez nem volt valami nagy segítség, de szerintem innen indult el a nyomozásban...
-
Kozy10
tag
Sziasztok!
A minixemen video lejátszáskor nagyon sötét a kép.
Xmbc-n és Mx player-n is. Az utóbbin lehet állítani elvileg a fényerőt de az sem segít...Próbaképpen a Nitro team Quickshot v2 Rom-ja van fent.
Előtte a Lifeforce féle XBMC edition volt rajta, az Xbmc hasonlóképpen sötét képet adott.Erre van valakinek ötlete?
-
AcCEsS
senior tag
Kamera témában is van némi előrelépés. A /system/etc/media_profiles.xml fájlban vannak a kamerákhoz tartozó beállítások. Viszont elég sok kamera felbontás ki van "kommentezve". Lemetettem a fájlt, kivettem a komment jeleket és újraindítottam az X7-et. A gyári kamera programban továbbra sem lehet 1.3 megapixelnél magasabb beállítást kiválasztani, viszont most át lehet váltani a fénykép módról a videó módba és ott már van 720p!!! A kép most tűéles!!!
Egyelőre videóhívásnál még nem tudtam kipróbálni... de ez már haladás... -
AcCEsS
senior tag
Megtaláltam, a billentyűzet beállításainál van egy ilyen menüpont: "More keys panel settings" és ebben kell engedélyezni az "Enable popup more keys panel" opciót. Ebben az esetben működik a virtuális billentyűzetnél a "hosszú kattintásra" megjelenő karakter választék, pl. az ékezetes betűk. A firm gyári 010.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Aha, így értem! Köszönöm a részletes magyarázatot Lifeforce!

Érdekes hibába futottam bele tegnap. Kipróbáltam a Google Hangouts videóhívását egy Logitech S525-ös kamera segítségével, annak beépített mikrofonjával. A partnerem jól hallott mindent, de én olyan beszédhangot hallottam a "túloldalról", mintha a beszédpartnerem héliumot szívott volna (manóhang!), és még visszhangos is volt, de kegyetlenül. Utána kipróbáltam a saját laptopomról is, de a jelenség ugyanez volt. A TV-ből csak ez az érthetetlen manóhang jött! :-) (A Skype kipróbálására sajna nem volt lehetőségem!) Találkoztatok ilyen problémával? A másik dolog, hogy ha jól tudom, az USB-re csatlakoztatott kamerát az Android max. 1.3 megapixelesnek látja (Pl. fényképezőgép app.). És ez a Logitech típus egy 8 megás. Van arra valami mód/hack, hogy jobb felbontást lehessen beállítani?
-
dime27
őstag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Pontosítanék mivel feltettem egy tuningolt 1080p kernelt 1700mhz cpu 600mhz gpu 720mhz ddr3 ill cpu no frills-el belőttem h minimum érték 1000mhz cpu alá sose menjen így az xbmc 1080p-s mkv-t szépen játszott (nagysága 13giga kb 13ezres bitrátás) wifin keresztül NAS-omrol igaz a kütyü most itt van szobámban ahol a NAS is van lehet távolabbról már nem ment volna ilyen röccmentesen
Viszont a beach buggy blitz kedvenc autósjátékom csak kimaxolt legerősebb OC kernellel ment maximum graffal akadásmentesen aminél azért már elég erőteljesen melegedett a játékos szal nem tudom szerinted melyik kernellel biztonságos még használni hosszu távon?! a Két kernel között amugy antutuban 2ezer pont különbség jött ki szal nem olyan sok....19ezer ill maxon 21ezer 
-
Lifeforce
őstag
Az a baj, hogy van egy kitétel a virtuális billentyűzeteknél...
Még pedig az, hogy környezet érzékeny legyen.
Példál, hogy értsd a különbséget:
Amikor rá navigálsz egy kitöltendő mezőre, nem csak elő kell jöjjön a billentyűzetnek, hanem aktívnak kell lennie, hogy a távirányítóval rá tudj lépni, és írni vele.
Sok ilyen billentyűzetet szétszedtem már, és tanulmányoztam mitől függ, de még nem jöttem rá.
Sajnos eddig csak az alap android billentyűzet tudta, és abból sem mindegyik.
Ami pedig tud ékezetet, abból még egyet sem találtam, pedig van belőlük dögivel.
Pontosítanék...
Van egy olyan billentyűzetem, amit "kiloptam" egy készülékből, nagyon korrekt, tökéletes az ékezetes karaktere is, ám eddig az sem volt így aktív.
Jött rá egy frissítés, és most már aktív, tudok rajta lépkedni a távirányítóval, de az "enterre" még mindig nem üti le a karakter.
Ha viszont így fejlődik, remélhetőleg ezt is tudni fogja, és akkor lehet használni média lejátszókhoz is, de addig marad az egér ha szeretnél ékezettel írni. -
AcCEsS
senior tag
Hogyan lehet ékezetes betűket írni a virtuális billentyűzettel? Van rá valami módszer? Vagy a fizikai klavival? A csatlakoztatott USB-s magyar kiosztású klavi sem működik. Tudtok rá valami megoldást/programot?
Előre is köszönöm!
-
Lifeforce
őstag
Nem tudom mennyire nézted amiket ott írtam, de már az M8 is csodaszépen megy.
Ha leállítaná a fránya külső tápos hdd-ket, egy pillanatig nem gondolkodtam, volna.
Ám ez nekem az egyik legfontosabb szempont.
A FullHD nálam megy a minixen a saját romommal, de nem tökéletes. Ha már fejlesztek akkor nyílván erősebbet szeretnék, és erre az s802 teljesen tökéletes.
Nagyon remélem, hogy az s89 leállítja majd, mert láttam a romjában erre programot.
Szóval én is reménykedek.
Ám ha nem foglalsz be egyet, gyanítom a következő szállítmányt kell majd megvárnod.
-
dime27
őstag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Szaggatva...idáig csalódás nekem ez a játékos jó-jó internetezgetésre meg ilyenekre de már olyan játék is szaggat rajta mint a beach buggy blitz és ez a 4.2.2-es quickshoot-nál is igy volt meg most a 4.4-esnél is nem változott semmit se a helyzet pedig a kit-kat-hez nagy reményeket fűztem de még mindig azt látom h min egy snapdragon 600 ami már kellően gyorsan tud mozgatni egy androidos kütyüt 2gb rammal az alatt csak a szenvedés van....sztem ha elérhető lesz a 220voltnál a Tronsmart s89 váltok én is rá mert kb az ér el olyan pontszámot antutuban ami kb egy snapdragon 600-al egyenértékű

-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
Most telepítettem
Idáig pöpec de majd pár napos használat után kiderül ugyis ART-ot sikerült benne bekapcsolni 
Tronsmart S89-ről vélemény?!
[link] itt a csávó egész jól bemutatja a játékost szüleimnek lenne mivel úgy látom a video alapján, hogy jobban tv barát mint a neo x7 meg joval erősebb is 220volt.hu-n látom május 30-ra igértek lehet én is veszek egyet majd magamnak

-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm az infót, időközben én is rendeltem egyet, mert az akku fogyasztás ellenére (ami nem mindenkinél jött elő!) erről a típusról volt a legtöbb jó vélemény. Tegnap beüzemeltem egy Logitech webkamerát is, tökéletesen működik!
Tegnap olvasgattam a romok ügyében, az új Quickshot V3 KitKat verzióról nagyon jó infókat írnak. http://minixforums.com/threads/quickshot-v3-by-the-nitro-team.6367Esetleg próbálta már telepíteni valaki ezt a verziót?
-
Kozy10
tag
Nekem A2-esem van és tölthető akkuval használom.
Nincs horror fogyasztása :-)
Viszont nagyon nehezen kezelhető, elmászik a kurzor ha leteszem és nem mozdítom akkor is.
Vagy épp ellenkező irányban mozog mint amerre én mozdítanám. De lehet hogy csak kifogtam egy gyári hibás darabot... -
AcCEsS
senior tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Szerk..: Bocs egy másik gépről véletlenül rossz accountból válaszoltam, de az "alaci" vagyok!
Időközben találtam rá megoldást! Az XBMC 13.1 beta verzióval jól működik, de csak akkor, ha a TV optikai hangkimenetén keresztül megy az egész, sima "átengedéses" továbbítással!
Látom, hogy rengeteg féle-fajta firmware érhető el a kicsikéhez, melyik(ek)kel érdemes próbálkozni?Köszönöm a segítséget, a távirányító ügyében még várom az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Humble szökevények 500-2500Ft
- komplett amd kezdő gamer pc
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)