- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Az a baj, hogy van egy kitétel a virtuális billentyűzeteknél...
Még pedig az, hogy környezet érzékeny legyen.
Példál, hogy értsd a különbséget:
Amikor rá navigálsz egy kitöltendő mezőre, nem csak elő kell jöjjön a billentyűzetnek, hanem aktívnak kell lennie, hogy a távirányítóval rá tudj lépni, és írni vele.
Sok ilyen billentyűzetet szétszedtem már, és tanulmányoztam mitől függ, de még nem jöttem rá.
Sajnos eddig csak az alap android billentyűzet tudta, és abból sem mindegyik.
Ami pedig tud ékezetet, abból még egyet sem találtam, pedig van belőlük dögivel.
Pontosítanék...
Van egy olyan billentyűzetem, amit "kiloptam" egy készülékből, nagyon korrekt, tökéletes az ékezetes karaktere is, ám eddig az sem volt így aktív.
Jött rá egy frissítés, és most már aktív, tudok rajta lépkedni a távirányítóval, de az "enterre" még mindig nem üti le a karakter.
Ha viszont így fejlődik, remélhetőleg ezt is tudni fogja, és akkor lehet használni média lejátszókhoz is, de addig marad az egér ha szeretnél ékezettel írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Xbox Series X|S
- Nyaralás topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fujifilm X
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest