- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rota
tag
-
AcCEsS
senior tag
Erről a problémáról azt olvastam, hogy a túl sötét kép a tv és a lejátszó beállításától is függhet. (Bár az sem kizárt, hogy qrva nagy baromságot fogok most írni, mert esetleg félre értettem az egészet!)
Szóval, a javasolt hdmi tartomány HDTV esetén 16-235, PC esetén 0-255. Ezekkel a beállításokkal lehet/kell variálni. A TV-k bizonyos típusaiban van olyan opció, ahol beállítható a hdmi bemenetre kötött eszköz fajtája (PC van-e rákötve, vagy valami más), illetve pl. az xbmc fórumon is írták, hogy ebben a menüpontban "XBMC -> Settings -> System -> Video output -> Use limited color range (16-235)" állítható a tartomány, de pl. az én xbmc verziómban nem találtam ilyen opciót. A lényeg, hogy túl széles tartomány van ráengedve a TV-re, és az okozza a problémát.
Tudom, hogy ez nem volt valami nagy segítség, de szerintem innen indult el a nyomozásban...
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm az infót, időközben én is rendeltem egyet, mert az akku fogyasztás ellenére (ami nem mindenkinél jött elő!) erről a típusról volt a legtöbb jó vélemény. Tegnap beüzemeltem egy Logitech webkamerát is, tökéletesen működik!
Tegnap olvasgattam a romok ügyében, az új Quickshot V3 KitKat verzióról nagyon jó infókat írnak. http://minixforums.com/threads/quickshot-v3-by-the-nitro-team.6367
Esetleg próbálta már telepíteni valaki ezt a verziót?
-
koxaman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- DUNE médialejátszók topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged