- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szerintetek kezeli a minix-7es a külső usb-s dvd író/olvasókat?!Csak mert van egy LG BD-560as asztali lejátszóm azt odaadnám nővéreméknek én meg vennék a minix-hez egy ilyen usb-s külső olvasót azt a pár dvd-met amin vannak filmek azon játszatnám le csak nem tudom h lekezeli-e vki próbálta már?!
-
dime27
őstag
Inkább várok még picit sztem az rk3288-as tvbox-ok megjelenésére, minix neo x9 remélem már azzal fog megjelenni brutális teljesítménye van antutu pl 41e felett
és + mali t764 gpu (Pipo p1 tablet már beszerzés alatt
)
-
dime27
őstag
válasz
Lifeforce #408 üzenetére
Pontosítanék mivel feltettem egy tuningolt 1080p kernelt 1700mhz cpu 600mhz gpu 720mhz ddr3 ill cpu no frills-el belőttem h minimum érték 1000mhz cpu alá sose menjen így az xbmc 1080p-s mkv-t szépen játszott (nagysága 13giga kb 13ezres bitrátás) wifin keresztül NAS-omrol igaz a kütyü most itt van szobámban ahol a NAS is van lehet távolabbról már nem ment volna ilyen röccmentesen
Viszont a beach buggy blitz kedvenc autósjátékom csak kimaxolt legerősebb OC kernellel ment maximum graffal akadásmentesen aminél azért már elég erőteljesen melegedett a játékos szal nem tudom szerinted melyik kernellel biztonságos még használni hosszu távon?! a Két kernel között amugy antutuban 2ezer pont különbség jött ki szal nem olyan sok....19ezer ill maxon 21ezer
-
dime27
őstag
válasz
Lifeforce #408 üzenetére
Szaggatva...idáig csalódás nekem ez a játékos jó-jó internetezgetésre meg ilyenekre de már olyan játék is szaggat rajta mint a beach buggy blitz és ez a 4.2.2-es quickshoot-nál is igy volt meg most a 4.4-esnél is nem változott semmit se a helyzet pedig a kit-kat-hez nagy reményeket fűztem de még mindig azt látom h min egy snapdragon 600 ami már kellően gyorsan tud mozgatni egy androidos kütyüt 2gb rammal az alatt csak a szenvedés van....sztem ha elérhető lesz a 220voltnál a Tronsmart s89 váltok én is rá mert kb az ér el olyan pontszámot antutuban ami kb egy snapdragon 600-al egyenértékű
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
Most telepítettem
Idáig pöpec de majd pár napos használat után kiderül ugyis ART-ot sikerült benne bekapcsolni
Tronsmart S89-ről vélemény?!
[link] itt a csávó egész jól bemutatja a játékost szüleimnek lenne mivel úgy látom a video alapján, hogy jobban tv barát mint a neo x7 meg joval erősebb is 220volt.hu-n látom május 30-ra igértek lehet én is veszek egyet majd magamnak
-
dime27
őstag
Real racing 3-at miert nem találom a playbe a kütyün?! Ha telefonomon keresek rá mindenféle gond nélkül felteszi!
-
dime27
őstag
Köszi szépen rendes Tőled
Ezt a megoldást nem találtam meg de találtam egy másik verziót rá csak két sort be kellett irni terminalba és láss csodát már megy is ujra a kontrollerem.
Viszont egy másik kérdésem lenne közben miszerint hogy lehet az xbmc-t összeszinkronizálni a NAS-ommal ugye es file commanderben egyszerűen rá tudok keresni a hálózatra és már ki is irja a nas ip-jét, ha arra ráklikkelek akkor bejön a nason levő könyvtárszerkezet és ott van nekem egy downloads mappa abba tölt le a NAS mindent.
Nos ezt a mappát szeretném vhogy megnyitni xbmc-ben de lehet béna vagyok én nem találtam erre megoldást -
dime27
őstag
Szia
Tervezem én is feltenni ezt a romot az x7-esemre kérdésem lenne feléd látom benne vagy a témában
Milyen kontrollert ajánlotok hozzá ami nem tul drága és 1000%ékosan megy vele valamint esetleg van olyan játék ami multiban is megy tehát két kontrollert is tud kezelni?!Van egy 4 és egy 6 éves keresztgyerekem nekik gondoltam h vmi jóféle játékot/játékokat ki kéne nekik próbálni rajta mikor itt vannak nálunk amivel ketten is el tudnak játszani mint a régi szép időkben mikor ilyen tv-re köthető videójátékok voltak a nagymenők!Segítségedet előre is köszönöm meg a leirást is a romfelrakáshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest