Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Lifeforce #414 üzenetére
Aha, így értem! Köszönöm a részletes magyarázatot Lifeforce!
Érdekes hibába futottam bele tegnap. Kipróbáltam a Google Hangouts videóhívását egy Logitech S525-ös kamera segítségével, annak beépített mikrofonjával. A partnerem jól hallott mindent, de én olyan beszédhangot hallottam a "túloldalról", mintha a beszédpartnerem héliumot szívott volna (manóhang!), és még visszhangos is volt, de kegyetlenül. Utána kipróbáltam a saját laptopomról is, de a jelenség ugyanez volt. A TV-ből csak ez az érthetetlen manóhang jött! :-) (A Skype kipróbálására sajna nem volt lehetőségem!) Találkoztatok ilyen problémával? A másik dolog, hogy ha jól tudom, az USB-re csatlakoztatott kamerát az Android max. 1.3 megapixelesnek látja (Pl. fényképezőgép app.). És ez a Logitech típus egy 8 megás. Van arra valami mód/hack, hogy jobb felbontást lehessen beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- VGA kibeszélő offtopik
- Futás, futópályák
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- OnePlus 13T (Chiense) Villámgyors teljesítmény,hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest